elteo Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Δεν θα χρειαστει θα παρω δευτερη μπαταρια Αν είναι να κουβαλάς 2η μπαταρία πάρε powerbank τότε να γλυτώσεις την ανταλλαγή της ναυαρχίδας με το v20. :rolleyes: Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Αν είναι να κουβαλάς 2η μπαταρία πάρε powerbank τότε να γλυτώσεις την ανταλλαγή της ναυαρχίδας με το v20. :rolleyes: με κατι τετοιο δεν θα χρειαζεται να κουβαλαω τπτ extra http://www.ebay.com/itm/4100mAh-BL-44E1F-Replacement-For-LG-V20-battery-H990-F800-battery-/253143970939?hash=item3af08e747b:g:KuEAAOSwDrNZR~do αυτα τα μεγεθη πρεπει πλεον να ειναι αυτονοητα το 2017,αν ειναι σε κατι που παραδεχομαι τους κινεζους ειναι οι μπαταριες τους,οι κορεατες μια φορα επιχειρησαν να βαλουν πανω απο 3500mah μπαταρια και τα θυμομαστε ολοι τα αποτελεσματα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 4100 κιόλας:lol::lol: Αν πάρεις 3000 πραγματικά θα είσαι και ευτυχισμένος. :rolleyes: Δεν ξέρω τι αυτονομία περίμενες γνωρίζοντας ότι αγοράζεις 3300mah σε ένα 5.7ιντσο. Βέβαια το battery drain γίνεται από κάποιο app αλλά εντάξει ψιλά γράμματα. Ήσουν από την αρχή προκατελλειμενος. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosfx Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 με κατι τετοιο δεν θα χρειαζεται να κουβαλαω τπτ extra http://www.ebay.com/itm/4100mAh-BL-44E1F-Replacement-For-LG-V20-battery-H990-F800-battery-/253143970939?hash=item3af08e747b:g:KuEAAOSwDrNZR~do αυτα τα μεγεθη πρεπει πλεον να ειναι αυτονοητα το 2017,αν ειναι σε κατι που παραδεχομαι τους κινεζους ειναι οι μπαταριες τους,οι κορεατες μια φορα επιχειρησαν να βαλουν πανω απο 3500mah μπαταρια και τα θυμομαστε ολοι τα αποτελεσματα Μη κανεις καμια κοτσανα και την παρεις... 1ον γιατι δεν ειναι 4100 Και 2ον γιατι μπορει να σου κανει και ζημια αν ειναι μαιμου κινεζιας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 4100 κιόλας:lol::lol: Αν πάρεις 3000 πραγματικά θα είσαι και ευτυχισμένος. :rolleyes: Δεν ξέρω τι αυτονομία περίμενες γνωρίζοντας ότι αγοράζεις 3300mah σε ένα 5.7ιντσο. Βέβαια το battery drain γίνεται από κάποιο app αλλά εντάξει ψιλά γράμματα. Ήσουν από την αρχή προκατελλειμενος. αδερφε πιστεψε με καθολου προκατελλειμενος,το κινητο το γουσταρω απιστευτα,θεωρω οτι ειναι αυτη την στιγμη απο τα πιο ομορφα εκει εξω,με πολλες δυνατοτητες,αλλα οταν εχεις ταυτοχρονα με s7 edge,που φορανε ιδιον επεξεργαστη,ιδια μνημη,σχεδον ιδια οθονη αλλα στο ενα εχεις 2 ωρες παραπανω sot ειναι θεμα,σιγουρα το drain μου το προκαλει κατι αλλα δεν ξερω ποια ειναι εχω βγαλει ολες τις περιτες στοκ εφαρμογες,απο τις δικες μου δεν εχω βρει κατι που να τρωει μπαταρια το εχω κανει wipe ξανα απο την αρχη αλλα τπτ το πολυ 4 ωρες βλεπω Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 To e-global σε τιμή πάλι 385 ευρώ Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 αδερφε πιστεψε με καθολου προκατελλειμενος,το κινητο το γουσταρω απιστευτα,θεωρω οτι ειναι αυτη την στιγμη απο τα πιο ομορφα εκει εξω,με πολλες δυνατοτητες,αλλα οταν εχεις ταυτοχρονα με s7 edge,που φορανε ιδιον επεξεργαστη,ιδια μνημη,σχεδον ιδια οθονη αλλα στο ενα εχεις 2 ωρες παραπανω sot ειναι θεμα,σιγουρα το drain μου το προκαλει κατι αλλα δεν ξερω ποια ειναι εχω βγαλει ολες τις περιτες στοκ εφαρμογες,απο τις δικες μου δεν εχω βρει κατι που να τρωει μπαταρια το εχω κανει wipe ξανα απο την αρχη αλλα τπτ το πολυ 4 ωρες βλεπω Κάτι δεν πάει καλά με την συσκευή σου. Εκτός και αν έχεις χάλια σήμα στην περιοχή σου. Δοκίμασε το βράδυ να το γυρίσεις σε 2g και πες μας αν έχεις πάλι 7%drain το βράδυ. Είχα πριν το s7 edge... Μισή με μια ώρα μαξ έχουν διαφορά στο Sot.... Με τίποτα δύο ώρες... Εκτός και αν έχεις κάποια εφαρμογή που σε ξεζουμιζει.... Α και ξέχνα Κινέζο μπαταρίες που υπόσχονται παπάδες.... Έχω πληρώσει κάνα δυο και πλέον έμαθα... Ψαξτο λίγο... Το v20 καλό κινητό αλλά γκουμουτσα σε σχέση με το g6... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 …προσπάθησα να διαβάσω όλα τα μηνύματα του θέματος αλλά δεν την πάλεψα δυστυχώς, λόγω «θορύβου» μάλλον και φλυαρίας. Με ενδιαφέρει το G6 (Dual SIM) σαν συσκευή, και πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω για τηλέφωνα (!), email, instant messaging, μουσική στο δρόμο από και προς τη δουλειά και (σπάνια) GPS. Η κάμερα με αφήνει παγερά αδιάφορο, το/τα ηχεία επίσης. Αντίθετα, με απασχολεί ιδιαίτερα η ποιότητα κατασκευής (αντοχή στον χρόνο) και η αυτονομία (να δουλεύει όταν το χρειαστώ). Έχω λίγα ερωτήματα στα οποία δεν βρήκα απάντηση στις 181 περασμένες σελίδες: Αν το αγοράσω online (από eglobalcenter π.χ.) θα παραλάβω «international» συσκευή η οποία ναι μεν θα δουλεύει στα Ελληνικά δίκτυα αλλά δεν θα παίρνει αναβαθμίσεις OTA? Θα πρέπει να «rootάρω» τη συσκευή για να αναβαθμίσω σε νεώτερη έκδοση Andoid? Η εγγύηση θα είναι 1 έτος από το εκάστοτε μαγαζί; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xkaliak Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 …προσπάθησα να διαβάσω όλα τα μηνύματα του θέματος αλλά δεν την πάλεψα δυστυχώς, λόγω «θορύβου» μάλλον και φλυαρίας. Με ενδιαφέρει το G6 (Dual SIM) σαν συσκευή, και πρόκειται να τη χρησιμοποιήσω για τηλέφωνα (!), email, instant messaging, μουσική στο δρόμο από και προς τη δουλειά και (σπάνια) GPS. Η κάμερα με αφήνει παγερά αδιάφορο, το/τα ηχεία επίσης. Αντίθετα, με απασχολεί ιδιαίτερα η ποιότητα κατασκευής (αντοχή στον χρόνο) και η αυτονομία (να δουλεύει όταν το χρειαστώ). Έχω λίγα ερωτήματα στα οποία δεν βρήκα απάντηση στις 181 περασμένες σελίδες: Αν το αγοράσω online (από eglobalcenter π.χ.) θα παραλάβω «international» συσκευή η οποία ναι μεν θα δουλεύει στα Ελληνικά δίκτυα αλλά δεν θα παίρνει αναβαθμίσεις OTA? Θα πρέπει να «rootάρω» τη συσκευή για να αναβαθμίσω σε νεώτερη έκδοση Andoid? Η εγγύηση θα είναι 1 έτος από το εκάστοτε μαγαζί; Ευχαριστώ! Θα παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις, δεν χρειάζεται root, το eglobal δίνει σαν κατάστημα 12μηνες στα κινητά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Θα παίρνεις κανονικά αναβαθμίσεις, δεν χρειάζεται root, το eglobal δίνει σαν κατάστημα 12μηνες στα κινητά. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
docofmobile Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Η ένταση του ηχείου του είναι πολύ χαμηλή παρότι έχω την ένταση ήχου κλήσης στο τέρμα. Έτσι είναι και σε σας ή έπεσα σε συσκευή με ελαττωματικό ηχείο; LG g6 , LG-h870 DEC , BLACK. Παράθεση NOKIA 808 PUREVIEW THE MOBILE KING - XIAOMI MI 10 PRO 5G USER. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Καλησπερα η καμερα πως τα παει στις νυχτερινες ληψεις με σκοταδι και μην ; Εβγαλα φωτογραφια τον σκυλο μου και δεν μ αρεσε "καπως" ειναι λιγο θορωμενη: Μπας και φταιει το γεγονος οτι χρεισιμοποιησα το προγραμμα Κάμερα Square και πατησα τετραγωνο --> ταιριαζει με τη ληψη ; Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 με κατι τετοιο δεν θα χρειαζεται να κουβαλαω τπτ extra http://www.ebay.com/itm/4100mAh-BL-44E1F-Replacement-For-LG-V20-battery-H990-F800-battery-/253143970939?hash=item3af08e747b:g:KuEAAOSwDrNZR~do αυτα τα μεγεθη πρεπει πλεον να ειναι αυτονοητα το 2017,αν ειναι σε κατι που παραδεχομαι τους κινεζους ειναι οι μπαταριες τους,οι κορεατες μια φορα επιχειρησαν να βαλουν πανω απο 3500mah μπαταρια και τα θυμομαστε ολοι τα αποτελεσματα Οι περισσότερες "ανώνυμες" μπαταρίες πωλούνται με τέτοια νούμερα για τους αριθμολάγνους (δεν το λέω προσβλητικά). Εάν οδηγήσεις το ίδιο φορτίο με μία τέτοια μπαταρία και με μία "επώνυμη" μικρότερης χωρητικότητας, οι πιθανότητες είναι ότι θα εκφορτιστούν στον ίδιο χρόνο, απλά την βαφτίζουν μεγαλύτερη. Επίσης, ο κανόνας είναι ότι η επώνυμη θα αποδίδει καλύτερα μετά από δεδομένους κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης. Δυστυχώς στις μπαταρίες δεν γίνονται θαύματα, και για δεδομένο όγκο όλες οι μπαταρίες έχουν σχεδόν την ίδια χωρητικότητα, με τις επώνυμες να έχουν προβάδισμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Η ένταση του ηχείου του είναι πολύ χαμηλή παρότι έχω την ένταση ήχου κλήσης στο τέρμα. Έτσι είναι και σε σας ή έπεσα σε συσκευή με ελαττωματικό ηχείο; LG g6 , LG-h870 DEC , BLACK. Φιλε δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εχει απο τα πιο δυνατα ηχεια που εχω δει σε κινητα Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Grgasteus Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 Οι περισσότερες "ανώνυμες" μπαταρίες πωλούνται με τέτοια νούμερα για τους αριθμολάγνους (δεν το λέω προσβλητικά). Εάν οδηγήσεις το ίδιο φορτίο με μία τέτοια μπαταρία και με μία "επώνυμη" μικρότερης χωρητικότητας, οι πιθανότητες είναι ότι θα εκφορτιστούν στον ίδιο χρόνο, απλά την βαφτίζουν μεγαλύτερη. Επίσης, ο κανόνας είναι ότι η επώνυμη θα αποδίδει καλύτερα μετά από δεδομένους κύκλους φόρτισης/εκφόρτισης. Δυστυχώς στις μπαταρίες δεν γίνονται θαύματα, και για δεδομένο όγκο όλες οι μπαταρίες έχουν σχεδόν την ίδια χωρητικότητα, με τις επώνυμες να έχουν προβάδισμα...Την συγκεκριμένη την έχω στο G4, εδώ και ένα χρόνο, κρατάει με διαφορά παραπάνω από ολοκαίνουρια μαμά μετά από 4 φορτισεις. Ίσως να μου έκατσε, δεν ξέρω αλλά με τις μαμά μπαταρίες θέλω τρεις την μέρα (στο G4) με αυτή την φορτίζω μέσα στη μέρα μια φορά και μετά όταν πάω για ύπνο (στο G4 πάντα) Sent from my LG-H818 using Tapatalk Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=55736 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos20082 Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 (edited) Φιλε δεν θελω να σε αγχωσω αλλα εχει απο τα πιο δυνατα ηχεια που εχω δει σε κινητα Δεν το λες και δυνατό ηχείο... :blink: edit: δεν το είχα ρυθμισμένο τέρμα.... άκυρο :grin: Είναι δυνατό ηχείο :shock: ----- προσθήκη μηνύματος 19 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πάντως από μπαταρία καλά πάμε....66% μετά από 13 ώρες (με 2ώρες και 21λεπτά SOT). Φωτεινότητα στο αυτόματο, 4G ανοιχτό, GPS ανοιχτό χωρίς χρήση πλοήγησης). Σε βασικές γραμμές 2 ώρες spotify, 4 τηλεφωνήματα διάρκειας 5λέπτου, facebook, messenger (πολλά μηνύματα), email, κανα δυο φωτογραφίες, και διάφορες εφαρμογές όπως 17track, shazam κ.τ.λ. (μην ξεχάσω και το CSR2 που έτρεξα για κανα μισάωρο). Με βλέπω στις 2,5 μέρες να μου κρατάει το κινητό, πάντως το τηλέφωνο φοβερό ακόμα και χωρίς τον dac, βγάζει τρομερό ήχο στα ακουστικά HyperX Cloud II σε συνεργασία με Spotify Premium και ποιότητα streaming: Εξαιρετική. Βολεύει υπερβολικά για πληκτρολόγιση (email, social, sms) και αν υπολογίσω τον χρόνο αυτό, χωρίς αναμονή θα μου πήγαινε σιγουράκι και 7 ώρες περίπου SOT. :music::love::up: Edited September 16, 2017 by manos20082 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sski Δημ. September 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2017 To e-global σε τιμή πάλι 385 ευρώ Μα είναι αξιόπιστο; Στο trustpilot υπάρχουν πολλά αρνητικά σχόλια ειδικά από Ελλάδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paolo21r Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 (edited) επιτελους κατι καναμε με την μπαταρια εκανa format ολο το κινητο και ξαναπερασα το λειτουργικο,εσβησα ολο το bloatware και περασα μονο τις πολλες αναγκαιες εφαρμογες,εκανα ενα battery calibration και εχω πλεον σιγουρα 5 ωρες sot Screenshot_2017-09-17-09-12-33 by pavlos vasilatos, on Flickr[/img] απλα θελω να μου πειτε αν τα υπολοιπα 3 που αφορουν το λειτουργικο τρωνε τοσο και σε εσας γιατι τα θεωρω λιγο υπερβολικα Edited September 17, 2017 by paolo21r Παράθεση ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΖΩ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΩ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καλησπερα η καμερα πως τα παει στις νυχτερινες ληψεις με σκοταδι και μην ; Εβγαλα φωτογραφια τον σκυλο μου και δεν μ αρεσε "καπως" ειναι λιγο θορωμενη: Μπας και φταιει το γεγονος οτι χρεισιμοποιησα το προγραμμα Κάμερα Square και πατησα τετραγωνο --> ταιριαζει με τη ληψη ; Καποιος να μου πει και μενα πως βλεπει την καμερα στο σκοταδι με φως και μην. Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 πως ενεργοποιουνται και οι 2 καμερες (οι πισω) ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakis77 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καποιος να μου πει και μενα πως βλεπει την καμερα στο σκοταδι με φως και μην. Μπροστινή κάμερα αρκετά μέτρια όπως έχουν πει και άλλα παιδιά. Με μονίμως ανοικτό hdr θα πιάσεις ορισμένες καλές λήψεις τη μέρα αρκετά sharp, αλλά σε βραδινές συνθήκες είναι λαδοπαστέλ σε ένα ποσοστό 80%. Πάντως από μπαταρία καλά πάμε.... Η μπαταρία πολύ τίμια παίδες για κινητό με τέτοια οθόνη, aod και snap821. Δεν τίθεται θέμα. 5 ώρες στο χαλαρό με δεδομένα/wifi μονίμως ανοικτά, πλοήγηση και αρκετές εφαρμογές στο μπακράουντ να τρέχουν... Κι αν υπάρχει θέμα σε ένα μισαωράκι φορτώνει 50% στη φόρτιση οπότε κλάιν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Με την μέθοδο ADB αν σβήσω μόνο το quick notes και το lg friends (που το βλέπω και μου σπάει τα νεύρα για κάποιο λόγο) δεν θα έχω κάποιο θέμα ναι; Επίσης αν κάτι δεν γίνει σωστά με του drivers κλπ υπάρχει περίπτωση να φάει κανένα σκάλωμα το κινητό και να έχουμε πάλι σέρβις κλπ; ----- προσθήκη μηνύματος 43 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- πως ενεργοποιουνται και οι 2 καμερες (οι πισω) ;; Δεν νομίζω πως λειτουργούν ταυτόχρονα.. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει κάποιο mode της κάμερας για πολύ κοντινές λήψεις; Προσπαθούσα να βγάλω μια κοντινή φωτό χθες και δεν με ικανοποιούσε το αποτέλεσμα! Δεν εστίαζε σωστά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michalis1984 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Καποιος να μου πει και μενα πως βλεπει την καμερα στο σκοταδι με φως και μην. Να σου πω τι φtαίει.. Την λειτουργία "τετραγώνου" χρησιμοποίησες, έτσι.. ; Έχω προσέξει ότι στην λειτουργία τετραγώνου η κάμερα έχει επιλογές 2.1mp και 3.7mp, προφανώς γίνεται crop για να ταιριάζει στο τετράγωνο κάδρο... Ενώ στην κανονική σελφι καμερα μπαίνουν και τα 5mp.. Προφανώς γι΄αυτό φαίνετε τόσο χάλια η κάμερα στις φώτο που έβαλες. Αν βγάλεις και με τα 5mp θα είναι λίγο καλύτερη, όμως είναι αλήθεια πως είναι κάμερα χαμηλού επιπέδου.. Ακόμα και σε σύγκριση με το παλιό μου g3 είναι ένας τομέας στον οποίο δεν με εντυπωσίασε.. Ναι μεν έχει διάφορες έξτρα λειτουργίες, τετραγωνάκια κτλ αλλά αν οι φώτο που τραβά δεν είναι καλές τότε τι να τα κάνω.. Πολύ μέτρια. Ίσως το πιο αδύνατο σημείο της συσκευής! Παράθεση Γελαστό Χειλάκι, Αστεία άρθρα και κείμενα, Mp3 και εικόνες.. :lol: HTC Desire A8181 - LG G3 32GB - LG G6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ccypruss000 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Να σου πω τι φtαίει.. Την λειτουργία "τετραγώνου" χρησιμοποίησες, έτσι.. ; Έχω προσέξει ότι στην λειτουργία τετραγώνου η κάμερα έχει επιλογές 2.1mp και 3.7mp, προφανώς γίνεται crop για να ταιριάζει στο τετράγωνο κάδρο... Ενώ στην κανονική σελφι καμερα μπαίνουν και τα 5mp.. Προφανώς γι΄αυτό φαίνετε τόσο χάλια η κάμερα στις φώτο που έβαλες. Αν βγάλεις και με τα 5mp θα είναι λίγο καλύτερη, όμως είναι αλήθεια πως είναι κάμερα χαμηλού επιπέδου.. Ακόμα και σε σύγκριση με το παλιό μου g3 είναι ένας τομέας στον οποίο δεν με εντυπωσίασε.. Ναι μεν έχει διάφορες έξτρα λειτουργίες, τετραγωνάκια κτλ αλλά αν οι φώτο που τραβά δεν είναι καλές τότε τι να τα κάνω.. Πολύ μέτρια. Ίσως το πιο αδύνατο σημείο της συσκευής! Καλημερα Μιχαλη να σαι καλα για την πληρη ενημερωση λεω και εγω τι στο καλο εγινε αφου και φως ειχα στο δωματιο μου και ολα ηταν κανονικα. Να σαι καλα παντος για ακομα μια φορα γι αυτη την χρησημη πληροφορια που μου εδωσες δεν το ηξερα οτι τα 5MP κοβονται στα τετραγωνα κλπ και γινονται 3ΜΡ (Χειροτερο για την φωτογραφια.) Παράθεση Samsung Galaxy S24 ULTRA 512GB Yellow - iPhone 15 Pro 256GB Titanim Blue Quote Samsung Ελληνικη Κοινοτητα Facebook Group Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. September 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2017 Χθες το βράδυ έχοντας το τηλ στην βάση της μοτό έβλεπα πως η aod συνέχεια μετέβαλε την φωτεινότητα της! Όχι πάρα πολύ αλλά γινόταν από σχεδόν ανεπαίσθητη έως αρκετά εμφανής! Το brighter display είναι στο off! Γιατί γινόταν αυτό ξέρετε; Μήπως γιατί το κινητό ήταν συνεχώς υπό κίνηση και το μπέρδευε η κατάσταση αυτή; Στο τέλος την έκλεισα εντελώς την aod! Την μέρα δεν μπορώ να καταλάβω αν έχει την ίδια συμπεριφορά γιατί με τον ήλιο φαίνεται ελάχιστα η aod έτσι κι αλλιώς! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts