aggelos33 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Φίλε ποιανού developer είναι αυτή που λες; Δεν την βρίσκω... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤην βρήκα, αλλά δε μου δουλεύει.Καμια σταθερή, γιατί τώρα έχασα κ αυτή που είχα... Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kok1980 Δημ. November 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2019 Μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί,δεν έγραψα πουθενά για 6.2,εγώ σου έγραψα ξεκάθαρα GCam 7 with astrophotography. Μπορείς να ανατρέξεις και στο προηγούμενο post... Μάλλον μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί φίλε μου γιατί το link που έβαλες με το που το πατάς μπαίνεις στο XDA και σου βγάζει φάτσα κάρτα να κατεβάσεις την 6.2 για το v30.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
conrad Δημ. November 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2019 Μάλλον μάλλον εσύ έχεις μπερδευτεί φίλε μου γιατί το link που έβαλες με το που το πατάς μπαίνεις στο XDA και σου βγάζει φάτσα κάρτα να κατεβάσεις την 6.2 για το v30.. Μα είναι στο ίδιο post,απλά έπρεπε να πατήσεις να σου δείξει ολόκληρο το post. Δεν μπορούσα να κάνω κάτι άλλο,σου έβαλα link για το post και σου έγραψα και ποιο να κατεβάσεις,αν ήταν τόσο δύσκολο my fault... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. November 28, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2019 Νέο UX9. Ωραίο δείχνει αν και δεν θα το πάρουμε εμείς. https://youtu.be/22tO2q1cJk8 Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akaloith Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 1) το "Call Log Backup/Restore" μου αδειαζει τη μπαταρια!! τι να κανω; 2) ηρθε update 900mb Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 (edited) 1) το "Call Log Backup/Restore" μου αδειαζει τη μπαταρια!! τι να κανω; 2) ηρθε update 900mb Edited December 11, 2019 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 11, 2019 Την έβαλα. Δεν είδα καμία διαφορά ως τώρα. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vigor Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Το επίπεδο ασφαλείας παρέμεινε στον Μάιο 2019. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Το επίπεδο ασφαλείας παρέμεινε στον Μάιο 2019. Όντως ... περίεργο! Δεν δείχνει να έχει κάποια διαφορά! Η έκδοση λογισμικού μόνο νομίζω άλλαξε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Την έκανα και εγώ την ενημέρωση λογισμικού. Μέχρι στιγμής τίποτα το ιδιαίτερο. Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό θεωρώ ότι θα το αναρτήσετε και θα το διαβάσουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyrus Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Παιδιά δεν είναι το dual sim αυτό που έχετε με το Update 30b, σωστά; Παράθεση Lenovo IdeaPad5@4500U@8GB@Dell U2421HE@Edifier 1700BT Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evankap70 Δημ. December 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2019 Σωστά.... Δεν είναι το dual sim.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. December 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2019 καλησπέρα. κάτοχος g6 και εχω προβλημα με την φορτιση. δεν φορτιζει μου εμφανιζει notification πως το κινητο εχει παρει υγρασια ενω δεν πηρε νερα καμια ιδεα; Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2019 Αν και αργά η απάντηση .Το είχα πάθει και εγώ. Έκανα διάφορα και δεν ξερω τι δούλεψε. Καθάρισε με μια μπατονέτα προσεχτικά την θύρα. Κάνε #546368#*870# ----> SVC Menu ---> Moisture Detect Setting ---> Disable . settings > apps and notifications > apps info > click the 3 dots top right corner > click show system > scroll all way to lg system server > click on it and then click force stop! Δοκίμασε και να βάλεις βγάλεις το καλώδιο αρκετές φορές , μερικές φορές πιάνει και μπορείς να φορτίσεις. Ψάξε lg g6 moisture detection fix στο google και δες τι άλλο υπάρχει. Πέρασε καιρός και ξέχασα όλα αυτα που είχα κάνει. Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asdf_7 Δημ. December 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2019 Αν και αργά η απάντηση .Το είχα πάθει και εγώ. Έκανα διάφορα και δεν ξερω τι δούλεψε. Καθάρισε με μια μπατονέτα προσεχτικά την θύρα. Κάνε #546368#*870# ----> SVC Menu ---> Moisture Detect Setting ---> Disable . settings > apps and notifications > apps info > click the 3 dots top right corner > click show system > scroll all way to lg system server > click on it and then click force stop! Δοκίμασε και να βάλεις βγάλεις το καλώδιο αρκετές φορές , μερικές φορές πιάνει και μπορείς να φορτίσεις. Ψάξε lg g6 moisture detection fix στο google και δες τι άλλο υπάρχει. Πέρασε καιρός και ξέχασα όλα αυτα που είχα κάνει. το έστειλα στην procordia. Το μονο που δοκιμασα ηταν factory reset και καθαρισμα usb port αλλα δεν δουλεψε. Ακομα και οταν δεν ειχα το καλωδιο μεσα πετουσε notification οτι εχει υγρασια ή βρωμια το usb port Παράθεση P30 AURORA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Παιδιά όσον αφορά την υγρασία, καμία φορά φταίει και το καλώδιο. Επίσης, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό ενώ έχετε συνδεδεμένο το βισμα. Αυτό δουλεύει στο Samsung της γυναίκας μου, που χωρίς λόγο βγάζει αυτό το μήνυμα και δε φεύγει με τίποτα. Όσον αφορά το κινητό μας τώρα. Δυστυχώς μου είχε σπάσει η οθόνη και το γυαλί πίσω. Παρήγγειλα από ebay ένα σετ οθονης-frame και πίσω γυαλιού. Η έκπληξη ήταν ότι νόμιζα πως με το frame εννοούσε το frame της οθόνης, αλλά τελικά ήταν το εξωτερικό aluminium frame!! Έτσι με μόλις 48€ (ευτυχώς δεν περάσαμε τελωνείο!) Και άλλα 13€ για μπαταρία το κινητό έγινε καινούριο με 15€ εργασία από φίλο (επαγγελματική δουλειά όμως). Του άλλαξα και χρώμα και πλέον είναι μαύρο, πολύ πιο όμορφο. Όταν έσπασε πήρα την απόφαση να το φτιάξω, γιατί με 75€ σε καμία περίπτωση δεν έχεις κινητό επιδόσεων και κάμερας επιπέδου G6. Πιστεύω ότι για να έπιανα το επίπεδο αυτό θα έπρεπε να πάω σε mi9 τουλάχιστον. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ένα G6 σε άψογη κατάσταση πόσο λέτε να πιάνει ρε παιδιά; Κανα 120αρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Ένα G6 σε άψογη κατάσταση πόσο λέτε να πιάνει ρε παιδιά; Κανα 120αρι;Αν είναι σε πραγματικά άψογη κατάσταση ασφαλώς και τα αξίζει. Δεν παίρνεις αντίστοιχη ισχύ και κάμερα σε αυτά τα χρήματα. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. December 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. December 30, 2019 Παιδιά όσον αφορά την υγρασία, καμία φορά φταίει και το καλώδιο. Επίσης, δοκιμάστε να κάνετε επανεκκίνηση στο κινητό ενώ έχετε συνδεδεμένο το βισμα. Αυτό δουλεύει στο Samsung της γυναίκας μου, που χωρίς λόγο βγάζει αυτό το μήνυμα και δε φεύγει με τίποτα. Όσον αφορά το κινητό μας τώρα. Δυστυχώς μου είχε σπάσει η οθόνη και το γυαλί πίσω. Παρήγγειλα από ebay ένα σετ οθονης-frame και πίσω γυαλιού. Η έκπληξη ήταν ότι νόμιζα πως με το frame εννοούσε το frame της οθόνης, αλλά τελικά ήταν το εξωτερικό aluminium frame!! Έτσι με μόλις 48€ (ευτυχώς δεν περάσαμε τελωνείο!) Και άλλα 13€ για μπαταρία το κινητό έγινε καινούριο με 15€ εργασία από φίλο (επαγγελματική δουλειά όμως). Του άλλαξα και χρώμα και πλέον είναι μαύρο, πολύ πιο όμορφο. Όταν έσπασε πήρα την απόφαση να το φτιάξω, γιατί με 75€ σε καμία περίπτωση δεν έχεις κινητό επιδόσεων και κάμερας επιπέδου G6. Πιστεύω ότι για να έπιανα το επίπεδο αυτό θα έπρεπε να πάω σε mi9 τουλάχιστον. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλή φάση!! Μια μπαταρία κάποια στιγμή θα την αλλάξω. Σκεφτόμουν το g8 για αλλαγή, αλλα ανέβηκε αντί να πέσει. Ευτυχώς δεν το βιάζομαι. Μια χαρά είναι το g6. Καλή χρονιά σε όλους!! Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Παίδες έχω ένα τρελό drain στην αναμονή που φτάνει το 10%/ώρα. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. January 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 2, 2020 Στο g6 της αδερφής δεν κάνει φοκους η κυρία εμπρός κάμερα ούτε με μανουαλ ρύθμιση ούτε με άλλα κάμερα apps. Πάει για φούντο; Sent from my S10+ Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
R_Bachman Δημ. January 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2020 Reboot , διακοπή της εφαρμογής, επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Δοκίμασε και αν δεν...πας σέρβις. Tapatalked Παράθεση LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Παιδιά τελικά το χάρισα σε μια φίλη... αν έχει κάποιος την καλοσύνη ποια είναι η τελευταία σταθερή gcam να της προτείνω να περάσει; Εγώ είχα κάποια που κρασαρε που κ που κ δεδομένου ότι δεν είναι και πολύ της τεχνολογίας η κοπέλα να μην την ταλαιπωρεί με κρασαρισματα!.. για Android 9.0 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
focusinos Δημ. January 7, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2020 Στο 9αρι πλέον βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες. Δεν χρειάζεται καμία gcam.. Όλες έχουνε κολλήματα και κρασαρίσματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dihnekis300 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Παιδιά βρήκα αυτό το hidden menu. Χοντρικά πληκτρολογούμε *#546368#*870# (σημείωση: στο 870 βάζετε την έκδοση του μοντέλου σας) Μετά έχει διάφορα μενού, όπου σε ένα μπορείς να δεις την κατάσταση της μπαταρίας. Sent from my LG-H870 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts