johnnyman25 Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Για full screen gestures μόνο το συγκεκριμένο. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ivianuu.oneplusgestures Ότι καλύτερο. Το χρησιμοποιώ στο mate 10 pro και μέσω adb έχει να κρύψεις και την nav bar. Mate the 10 pro be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Έχεις δοκιμάσει αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar ? Μπορεί να κρύψει την nav bar και να δουλεύει μόνο με gestures Πολύ καλό! Τελικά εγκατέστησα αυτό και κάνει αρκετά καλή δουλειά, ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. June 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2018 Εκανα και εγω με τη σειρα μου την αναβαθμιση στο μπισκοτο! Αντε, απο εδω και περα να δινουν και κανα security patch! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Τελικά πέρασα και εγώ την Oreo. Στην αρχή την έριξα από επάνω, αλλά δεν μου πήγε να το αφήσω έτσι και τελικά έκανα καθαρή εγκατάσταση. Μου έκανε εντύπωση που δεν έχασε τις bluetooth συσκευές και τα WiFi δίκτυα στα οποία συνδεόμουν πριν το reset, μάλλον επειδή είχα κάνει backup τα settings μου; Ο βασικός λόγος που σκεφτόμουν την μετάβαση σε Οreo ήταν η απόκρυψη των navigation buttons, αλλά τελικά στην πράξη αυτό δεν είναι πάντα και τόσο βολικό, χρειάζεται μία παραπάνω κίνηση για να τα εμφανίσεις. Κατά τα άλλα δεν βλέπω άλλες σοβαρές διαφορές ούτε προς το χειρότερο, ούτε προς το καλύτερο. Πώς έκανες καθαρή εγκατάσταση? Από πού μπορώ να κατεβάσω την oreo και να την έχω σε ζιπακι; Έκανα και εγώ εγκατάσταση στην oreo ( χωρις επαναφορά) αλλά βλέπω ως τώρα περισσότερη κατανάλωση μπαταριας και ελάχιστα χειρότερο σήμα. Το αποδίδω στο ότι η wind δεν έχει τόσο καλό σήμα εδώ και ζοριζεται να πιάσει καταναλώνει περισσότερο. Κάθε βοήθεια δεκτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ενδιαφέρομαι να κάνω root το τηλέφωνο αλλά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση θα μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sysrq Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Καλημερα στο thread,αντιμετωπιζω ενα προβλημα στο g6 μου.ειχα καιρο να χρησιμοποιησω την στοκ καμερα και πριν λιγες μερες που την χρησιμοποιησα ειδα οτι οι φωτογραφιες που βγαζει ειναι σαν να εχει καει η χτυπηθει ο φακος ενω με την cstark οι φωτογραφιες βγαινουν κανονικα.εχει αντιμετωπισει κανεις αναλογο προβλημα;διευκρινιζεται οτι ειμαι με την 7αρα ακομα δεν εχω παει σε oreoΈχει είχε κανείς κάτι ανάλογο ; Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dp8 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 μπορει καποιος να μου δωσει εντυπωσεις με τα συν και τα πλην του τηλεφωνου? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Πώς έκανες καθαρή εγκατάσταση? Από πού μπορώ να κατεβάσω την oreo και να την έχω σε ζιπακι; Έκανα και εγώ εγκατάσταση στην oreo ( χωρις επαναφορά) αλλά βλέπω ως τώρα περισσότερη κατανάλωση μπαταριας και ελάχιστα χειρότερο σήμα. Το αποδίδω στο ότι η wind δεν έχει τόσο καλό σήμα εδώ και ζοριζεται να πιάσει καταναλώνει περισσότερο. Κάθε βοήθεια δεκτή. Εγκατέστησα την Oreo και κατόπιν έκανα reset. Settings>System>Reset>Factory data reset. Αν βιάζεσαι, μπορείς να κάνει πρώτα ένα backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεών σου Settings>System>Backup and restore. Εμφανίζονται έτσι όταν χρησιμοποιείς το list view στα settings, αν έχεις τα settings σε tab view δεν ξερω. Με το backup δεν θα χρειαστεί να κατεβάσεις και να ξαναεγκαταστήσεις ξανά όλες τις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν και από που μπορείς να κατεβάσεις σε zip την rom, άλλωστε νομίζω πως για να αξιοποιήσεις μία rom που βρίσκεται σε .zip, θα πρέπει να είσαι ρουταρισμένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Απο σήμα ρε παιδιά η συσκευή πως πάει; Το δικό σπάνια το βλέπω να έχει φουλ σήμα, συνήθως παίζω στις 2-3 γραμμές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Ενδιαφέρομαι να κάνω root το τηλέφωνο αλλά θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση θα μπορώ να λαμβάνω ενημερώσεις?Οι ΟΤΑ εγκαταστάσεις δεν περνάνε σε ρουταρισμένο κινητό. Αυτό που κάνει κάποιος στην περίπτωση αυτή, είναι να περάσει το kdz μόλις βγει στα ανεπίσημα sites με το LG UP και μετά ξανακάνει τη διαδικασία του root. Το καλό είναι ότι δεν χάνεις καθόλου ότι είχες περάσει στο τηλέφωνο. Είναι μια επιπλέον ταλαιπωρία. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black1180 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Οι ΟΤΑ εγκαταστάσεις δεν περνάνε σε ρουταρισμένο κινητό. Αυτό που κάνει κάποιος στην περίπτωση αυτή, είναι να περάσει το kdz μόλις βγει στα ανεπίσημα sites με το LG UP και μετά ξανακάνει τη διαδικασία του root. Το καλό είναι ότι δεν χάνεις καθόλου ότι είχες περάσει στο τηλέφωνο. Είναι μια επιπλέον ταλαιπωρία. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και μία τελευταία ερώτηση μπορώ να ξανά κλειδώσω το τηλέφωνο θα χαθεί το root? Αν το κλειδώσω θα ισχύει η εγγύηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios67 Δημ. June 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2018 Σε ευχαριστώ πολύ φίλε και μία τελευταία ερώτηση μπορώ να ξανά κλειδώσω το τηλέφωνο θα χαθεί το root? Αν το κλειδώσω θα ισχύει η εγγύηση?Παρακαλώ. Δεν ξέρω. Δεν έχω δοκιμάσει να το ξανακλειδώσω. Ρίξε μια ματιά στο xda. Παράθεση lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mondeakias Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Εγκατέστησα την Oreo και κατόπιν έκανα reset. Settings>System>Reset>Factory data reset. Αν βιάζεσαι, μπορείς να κάνει πρώτα ένα backup των εφαρμογών και των ρυθμίσεών σου Settings>System>Backup and restore. Εμφανίζονται έτσι όταν χρησιμοποιείς το list view στα settings, αν έχεις τα settings σε tab view δεν ξερω. Με το backup δεν θα χρειαστεί να κατεβάσεις και να ξαναεγκαταστήσεις ξανά όλες τις εφαρμογές. Δεν ξέρω αν και από που μπορείς να κατεβάσεις σε zip την rom, άλλωστε νομίζω πως για να αξιοποιήσεις μία rom που βρίσκεται σε .zip, θα πρέπει να είσαι ρουταρισμένος. Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εσύ παρατήρησες κάτι σχετικά με το σήμα του τηλεφώνου σε δύσκολες περιοχές? Δηλαδή κάπου που είχες δύο γραμμές τώρα να έχει μία κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voodooman Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ευχαριστώ πολύ φίλε μου. Εσύ παρατήρησες κάτι σχετικά με το σήμα του τηλεφώνου σε δύσκολες περιοχές? Δηλαδή κάπου που είχες δύο γραμμές τώρα να έχει μία κλπ Όχι, δεν είδα κάποια διαφορά. Ίσα ίσα που όταν πρωτοπήρα το τηλέφωνο, μου έκανε εντύπωση πόσο καλύτερο σήμα είχε σε σχέση μέ το Samsung Note 4 που είχα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ρε παιδιά πραγματικα εμένα δεν έχει φουλ σήμα πουθενά με cosmote, τι παίζει μπορώ να κάνω κάτι; Κάποια ρύθμιση ίσως; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σπίτι επίσης καμια φορά που είμαι στο μπαλκόνι, μου έρχεται μήνυμα για κλήση. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι με LTE και δεν έχω φουλ σήμα, όταν το γυρνάω στο GSM ή στην άλλη επιλογή, το σήμα είναι καμπάνα, αλλά στην πρώτη περίπτωση έχω 2g και στην άλλη 3g+.Εχεις κάνεις ιδέα γιατί το παθαίνω αυτό με το LTE και το σήμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Ρε παιδιά πραγματικα εμένα δεν έχει φουλ σήμα πουθενά με cosmote, τι παίζει μπορώ να κάνω κάτι; Κάποια ρύθμιση ίσως; ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Σπίτι επίσης καμια φορά που είμαι στο μπαλκόνι, μου έρχεται μήνυμα για κλήση. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είμαι με LTE και δεν έχω φουλ σήμα, όταν το γυρνάω στο GSM ή στην άλλη επιλογή, το σήμα είναι καμπάνα, αλλά στην πρώτη περίπτωση έχω 2g και στην άλλη 3g+.Εχεις κάνεις ιδέα γιατί το παθαίνω αυτό με το LTE και το σήμα; Μπορεί να είναι απλά θέμα περιοχής. Μάλλον είναι οριακό το σήμα LTE που έχεις, οπότε αποσυνδέεται και ξανασυνδέεται. Στη θέση σου μάλλον θα το έβαζα μόνιμα σε 3G. Και οικονομία στη μπαταρία θα κάνεις, και δεν θα χάνεις κλήσεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κέντρο Αθήνας είμαι παράξενο μου φαίνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Κέντρο Αθήνας είμαι παράξενο μου φαίνεται.Και εμένα έτσι είναι φίλε μου χωρίς διακοπές όμως. Σε 3g κτλ καμπάνα. Σε 4g 1-3 γραμμές. Μπορεί να είναι η ρύθμιση του VoLTE? Πάντως με το 4g γίνεται η δουλειά. Πάντως ότι και να κάνεις μην πας στο sevice! :lol: Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos33 Δημ. June 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2018 Service δεν πάω με την καμία. Τo έβαλα στο 3g τώρα και όταν θα ενεργοποιώ δεδομενα και θέλω γρήγορο το γυρνάω πάλι στο LTE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Δοκιμάζω αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar και έχει αν μη τι άλλο πλάκα. Χρειάζεται μια "άδεια" που αν δεν είσαι ρουτ πρέπει να την δώσεις μέσω ADB αλλά είναι σχετικά εύκολη διαδικασία... Το κακό είναι πως όταν χρησιμοποιείς Tapatalk το pill εξαφανίζεται και πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να φύγεις από το αππ. Επίσης προσοχή στο μνμ που βγάζει στην αρχή. Αν θελήσετε να την απεγκαταστήσετε πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθουν οι δύο κυρίες ρυθμίσεις. Δλδ η ενεργοποίηση του pill και η εξαφάνιση του navigation bar που στο τηλέφωνο μας χρειάζεται για να έχει νόημα η χρήση της εφαρμογής. Αυτά... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Γεια σε ολους! Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποια θηκη η οποια δεν μαζευει σκονη στην πλατη του τηλεφωνου; Δυστυχως αυτη που εχω της nillkin αλλα κ μια αλλη ελαφρως πιο παχια,μαζευουν αρκετη σκονη μεσα..δυστυχως λογω της φυσης του επαγγελματος κ παρολο που εχω το τηλεφωνο μεσα σε κλειστη τσεπη του παντελονιου εργασιας,η εισχωρηση σκονης ειναι αναποφευκτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTSPre Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Γεια σε ολους! Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποια θηκη η οποια δεν μαζευει σκονη στην πλατη του τηλεφωνου; Δυστυχως αυτη που εχω της nillkin αλλα κ μια αλλη ελαφρως πιο παχια,μαζευουν αρκετη σκονη μεσα..δυστυχως λογω της φυσης του επαγγελματος κ παρολο που εχω το τηλεφωνο μεσα σε κλειστη τσεπη του παντελονιου εργασιας,η εισχωρηση σκονης ειναι αναποφευκτη.Λογικα, θηκη προστασιας τυπου spigen rugged armor λογω σφιχτης εφαρμογης. Στάλθηκε από το LG-H870DS μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stavrosspil Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 (edited) Γεια σε ολους! Εχει χρησιμοποιησει κανεις καποια θηκη η οποια δεν μαζευει σκονη στην πλατη του τηλεφωνου; Δυστυχως αυτη που εχω της nillkin αλλα κ μια αλλη ελαφρως πιο παχια,μαζευουν αρκετη σκονη μεσα..δυστυχως λογω της φυσης του επαγγελματος κ παρολο που εχω το τηλεφωνο μεσα σε κλειστη τσεπη του παντελονιου εργασιας,η εισχωρηση σκονης ειναι αναποφευκτη. https://m.ebay.com/itm/For-LG-G6-G5-V10-Love-Mei-Aluminum-Metal-Gorilla-Glass-Dustproof-Shockproof-Case/272948201631?hash=item3f8cfb089f:m:mZsyQnDrCyDU1y0P1IiX-1A https://m.ebay.com/itm/Anti-Shock-Rubber-Hybrid-Armor-Dustproof-Case-Cover-Tempered-Glass-For-LG-G6/202008005589?hash=item2f089d8bd5:m:mA0N0rSTvMkj_w0JeDV0DMQ Εδώ είσαι. Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited June 13, 2018 by stavrosspil Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
granazias Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Πολυ ενδιαφερουσες οι προτασεις σας.. Λιγο ογκωδεις βεβαια αλλα απο το να παθω κανενα χουνερι με γρατζουνιες κ αλλα,καλυτερα με τετοια θηκη. Ευχαριστω πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DomieMic65 Δημ. June 13, 2018 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2018 Δοκιμάζω αυτή την εφαρμογή https://play.google.com/store/apps/details?id=com.xda.nobar και έχει αν μη τι άλλο πλάκα. Χρειάζεται μια "άδεια" που αν δεν είσαι ρουτ πρέπει να την δώσεις μέσω ADB αλλά είναι σχετικά εύκολη διαδικασία... Το κακό είναι πως όταν χρησιμοποιείς Tapatalk το pill εξαφανίζεται και πρέπει να βρεις άλλον τρόπο να φύγεις από το αππ. Επίσης προσοχή στο μνμ που βγάζει στην αρχή. Αν θελήσετε να την απεγκαταστήσετε πρέπει πρώτα να απενεργοποιηθουν οι δύο κυρίες ρυθμίσεις. Δλδ η ενεργοποίηση του pill και η εξαφάνιση του navigation bar που στο τηλέφωνο μας χρειάζεται για να έχει νόημα η χρήση της εφαρμογής. Αυτά...Τελικά η λύση στο πρόβλημα που αναφέρω είναι η ενεργοποίηση της κανονικής navigation bar και η ρύθμιση της να είναι συνεχώς φανερή σε όλες τις εφαρμογές. Δλδ στο Tapatalk πχ που μου χανόταν το pill για τα gestures είχα από πριν την navigation bar να κρύβεται. Τώρα που την ρύθμισα να είναι σταθερή είναι και το pill εμφανές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts