Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας παιδες..

Εκανα μια επαναφορα εργοστασιακων σημερα κ επαναφορα με το back up που ειχα,αλλα δυστυχως δε μπορω να βρω την αρχικη οθονη με συρταρι εφαρμογων που ειχε σαν επιλογη πριν μεσα στις ρυθμισεις αρχικης σελιδας..παιζει να χαθηκε αυτη η δυνατοτητα λογω του factory reset;

Ενταξει το βρηκα παιδια..για οσους ενδιαφερονται ειναι μεσα στις ρυθμισεις-σχετικα με το τηλεφωνο-κεντρο ενημερωσης κ γινεται ληψη απο εκει.

Edited by granazias

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Αυτό έχω κι εγώ, είναι άψογο.

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις προσέξει μήπως πόση ώρα χρειάζεται περίπου με αυτό το power bank για να φορτίσει το κινητό;

Σε ευχαριστώ πολύ. Έχεις προσέξει μήπως πόση ώρα χρειάζεται περίπου με αυτό το power bank για να φορτίσει το κινητό;

Αν δεν κάνω λάθος, πανω-κατω στα ίδια με τον φορτιστή του είναι.

Αν δεν κάνω λάθος, πανω-κατω στα ίδια με τον φορτιστή του είναι.

Μια χαρά τότε... Θα προχωρήσω κι εγώ στην αγορά του. Ευχαριστώ και πάλι.

Παίδες καλησπέρα, μια ερώτηση:

Την έκθεση πως την πειραζουμε στο βασικό πρόγραμμα ? Είμαι στη wide κάμερα και κάνοντας ταπ στην οθόνη βγάζει ρύθμιση, αλλά στη βασική όχι

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Παίδες καλησπέρα, μια ερώτηση:

Την έκθεση πως την πειραζουμε στο βασικό πρόγραμμα ? Είμαι στη wide κάμερα και κάνοντας ταπ στην οθόνη βγάζει ρύθμιση, αλλά στη βασική όχι

Αν λες για την μπάρα της φωτεινότητας που εμφανίζει κάτω στο αυτόματο όταν πατήσεις να κάνει εστίαση εμένα μου την εμφανίζει και στο αυτόματο και στην wide και στην κανονική.

Πολύ καλή εφαρμογή. Μόλις την εγκατέστησα.

Για τον Nova σε G6 έχω διαβάσει κι εγώ ότι τρώει μπαταρία.

Εγώ χρησιμοποιώ εδώ και καιρό nova και το θεματάκι τώρα προέκυψε...

Θα περιμενω λίγες μέρες και θα δω...

Πολύ καλή εφαρμογή. Μόλις την εγκατέστησα.

Για τον Nova σε G6 έχω διαβάσει κι εγώ ότι τρώει μπαταρία.

Μόνο στο G6; Πως γίνεται αυτό;

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

.. Εκεί ειδα ότι το nova μου έτρωγε 15% και γυρισα σε στοκ αμέσως. Στο λέω να το τσεκάρεις μήπως σε εμένα έτυχε ή έκανα καποια λάθος ρύθμιση Ίσως και δεν συμβαίνει σε εσένα...

Εννοείς ότι από φόρτιση σε φόρτιση σου έτρωγε 15%.

Από χθες που δοκιμάζω το accubatery ο Nova παίζει κάπου στο 1% το πολύ!

Βέβαια ο μαμά (Home) είναι πιο κάτω... Ίσως βέβαια πρέπει να δώσω λίγες μέρες...

Εννοείς ότι από φόρτιση σε φόρτιση σου έτρωγε 15%.

Από χθες που δοκιμάζω το accubatery ο Nova παίζει κάπου στο 1% το πολύ!

Βέβαια ο μαμά (Home) είναι πιο κάτω... Ίσως βέβαια πρέπει να δώσω λίγες μέρες...

Ναι ναι αυτό. Ενώ το στοκ έτρωγε 3% με ανάλογη χρήση. Τώρα τι να σου πω μπορεί να ειχα κάνει κάτι λάθος γι' αυτό το ανέφερα.

"Here is what i have done: Restarted Nova Launcher from the Nova Launcher settings. Took a backup and reset all Nova Launcher settings then restored my backup back. Everything looks great now."

Ένα clean install του Nova δεν θα έκανες κακό...

Θα το κάνω κάποια στιγμή.

Αν λες για την μπάρα της φωτεινότητας που εμφανίζει κάτω στο αυτόματο όταν πατήσεις να κάνει εστίαση εμένα μου την εμφανίζει και στο αυτόματο και στην wide και στην κανονική.

εχεις δικιο, ηθελε να το κρατας πατημενο λιγο για να εμφανισει τη μπαρα. με απλο ταπ δε μου την εμφανιζε, μονο οταν κρατησα λιγο πατημενο το δαχτυλο στην οθονη, εμφανισε τη μπαρα ρυθμισης της εκθεσης..

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Επειδή το σκέφτομαι σοβαρά για το δίκαρτο μιας και έπεσε η τιμή πάλι αρκετά μήπως ξέρει κανείς τι γίνεται με αγορά από eglobal? Υπάρχει δυνατότητα αγοράς χωρίε τελωνείο? αν το έχει ψάξει κάποιος ας μου πει. Ή από κάποιο άλλο site ίσως?

Mέσω ebay καλύτερα από ευρωπαική αποθήκη.
Για πιο λόγο; Αφού το eglobal από Αγγλία τα στέλνει
"ο μόνος αγώνας που χάνουμε είναι εκείνος που δεν δίνουμε..."

Κάποιος που έχει εγκαταστήσει το patch του Ιανουαρίου 2018, μπορεί να μου πει τι γράφει στις πληροφορίες λογισμικού ?

Εμένα γράφει

Έκδοση Android 7.0

Επίπεδο ασφάλειας 1/1/2018

Kernel 3.18.31

Αριθμός κατασκευής NRD90U

Έκδοση λογισμικού: V11i-Eur-XX

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Κάποιος που έχει εγκαταστήσει το patch του Ιανουαρίου 2018, μπορεί να μου πει τι γράφει στις πληροφορίες λογισμικού ?

Εμένα γράφει

Έκδοση Android 7.0

Επίπεδο ασφάλειας 1/1/2018

Kernel 3.18.31

Αριθμός κατασκευής NRD90U

Έκδοση λογισμικού: V11i-Eur-XX

Τα ιδια ακριβώς. Σου κάνει κάτι εντύπωση;

Μόλις ανακάλυψα ότι δεν έχει display port (slim port). Έχει αρχήσει να μην μου τα λέει καλά η LG. Μετά την απογοήτευση με τη κάμερα, τώρα και αυτό. Αυτό απαντάει και σε πολλούς περί "ναυρχίδας". Ένα καλό upper-mid range είναι. Αυτό που τα έχει όλα (V30) φαίνεται και στην τιμή του.

Επίσης 2 φορές, όταν είχα ειδοποίηση στην αρχική οθόνη, μόλις την πάτησα άρχησε να αναβοσβήνει η οθόνη ασταμάτητα, και αναγκαστικά έκανα restart. Περίεργο.

Τα ιδια ακριβώς. Σου κάνει κάτι εντύπωση;
Ευχαριστώ.

Επειδή το κινητό μου είναι root, του πέρασα το νέο λειτουργικό με kdz.

Δεν ήμουν σίγουρος αν του πέρασα τη τελευταία έκδοση.

Είχε κατεβάσει από μόνο του το ΟΤΑ και ζήταγε να κάνει το update, παρόλο που του το είχα πέρασα κι εγώ.

Τελικά όλα πήγαν καλά.

Να δούμε πότε θα μας έρθει το Oreo.

Παίδες έβγαλα μερικές φωτογραφίες στο αυτόματο και μερικές στο χειροκίνητο αλλά με αυτόματη ρύθμιση και βλέπω ότι σε λεπτομέρεια είναι αρκετά καλύτερο αλλά φυσικά σηκώνει λίγο παραπάνω θόρυβο.. Έχει μάλιστα και στις ρυθμίσεις επιλογή για μείωση θορύβου προφανώς για να γίνει όπως το αυτόματο τελείως. Νομίζω ότι αξίζει να το δουλεύουμε εκεί

Αλήθεια πως γίνεται root;

Υπάρχει κάποια αυτοματοποιημένη διαδικασία όπως στα nexus;

Όχι πως το έχω και τρελή ανάγκη...

Όχι δεν υπάρχει, κι είναι φασαρία να περνάς τα updates.

Εδω βρίσκεις οδηγίες για να κάνεις root:

https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/official-lg-g6-bootloader-unlock-t3614719

Όχι δεν υπάρχει, κι είναι φασαρία να περνάς τα updates.

Εδω βρίσκεις οδηγίες για να κάνεις root:

https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/official-lg-g6-bootloader-unlock-t3614719

Ναι έχεις δίκιο.

Με το nexus ήταν εύκολο να περάσεις τα updates μέσω Flashfire. Εδώ τώρα πρέπει κάθε τόσο να κάνεις ολόκληρη διαδικασία. Βέβαια είναι και πολύ πιο αργά τα updates.

Όπως και να έχει προσωπικά δεν μου είναι απαραίτητο έτσι ρώτησα...

Καλησπέρα, από εχθές που έκανα την τελευταία αναβάθμιση έχω φοβερό θέμα με την μπαταρία. Πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, από εκεί που έβγαζε 1 μέρα άνετα σήμερα φόρτιση στις 12 το πρωι.

Καλησπέρα παιδιά. Η ειδοποίηση για το update έχει εμφανιστεί και σε μένα εδώ και μερικές μέρες. Διαβάζοντας όμως αυτό που ανέφεραν προηγουμένως τα παιδιά έχω θορυβηθεί και τηρώ στάση αναμονής. Έχετε κάτι νεότερο;