Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παιδες, βαζω τα ακουστικα του νοτε 8 στο g6 και μια δουλευουν μια οχι.

Παιζει να μην ειναι απολυτως συμβατα τα βυσματα οπως παλιοτερα που κατι ειχε αλλαξει στις υποδοχες ή απλα τα εφτυσαν τα ακουστικα μου? γιατι τα ειχα πολυ προσεγμενα. Οχι τιποτα αλλο, πιο πολυ κοστιζει να τα στειλω στη samsung για αντικατασταση παρα να παρω καινουρια.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

παιδες, βαζω τα ακουστικα του νοτε 8 στο g6 και μια δουλευουν μια οχι.

Παιζει να μην ειναι απολυτως συμβατα τα βυσματα οπως παλιοτερα που κατι ειχε αλλαξει στις υποδοχες ή απλα τα εφτυσαν τα ακουστικα μου? γιατι τα ειχα πολυ προσεγμενα. Οχι τιποτα αλλο, πιο πολυ κοστιζει να τα στειλω στη samsung για αντικατασταση παρα να παρω καινουρια.

Δεν υπάρχει ασυμβατότητα όπως παλιά με CTIA και OMTP βύσματα, μάλλον τα ακουστικά τέλειωσαν.

Το νεξουσακι μου βγάζει 3 ώρες το πολύ οθόνη στο 12ωρο με χρήση social πιο πολύ. Με την ίδια χρήση πιστεύεις θα είναι στο 6ωρο ας πούμε το g6;;;

Στάλθηκε από το Nexus 5X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κοιτά να σου απαντήσω με ακρίβεια σε αυτό που ρωτάς δεν μπορώ. Δεν ξέρω τι χρήση κάνει ο κάθε ένας.. όμως επειδή είχα το 5Χ.. συνήθισα να έχω μόνιμα τον φορτιστή μαζί μου και οπωσδήποτε χρειαζόμουν φόρτιση κατά τη διάρκεια της μέρας. Τώρα με location συνεχώς ενεργό -στο 5Χ ήταν συνηθως κλειστό- και παρόμοια χρήση όχι. Η αλήθεια είναι πως και τώρα έχω μαζί μου τον φορτιστή γιατί δεν μου κάνει κόπο αλλά τις πιο πολλές φορές βγάζω τη μέρα χωρίς να χρειαστώ φόρτιση! Αυτό.. δεν έχω κάτσει να ασχοληθώ με ώρες οθόνης κλπ..

Δεν υπάρχει ασυμβατότητα όπως παλιά με CTIA και OMTP βύσματα, μάλλον τα ακουστικά τέλειωσαν.

Τα βάζω στο note της γυναίκας και παίζουν σταθερά.. Βάζω τα ακουστικά του Α5 στο g6 και παίζουν. Άρα μόνο ασυμβατότητα μου κάνει.

Xperience: Nokia 3110,3310, EricssonT65, T68,Z600,k700,k750,k810,G900,C905,nokia N79,N8,xperia ARC S,neo V, P, Τ, Z, Z1, Asus padfone infinity 2, xperia Z1c,M,Galaxy tab S, xperia Z3c, Galaxy S6edge, S7edge, HTC M7, xperia Z5c, G5, S8+, G6, U11, Note 8, OP 5T, Μate 10pro, Lg V30, Galaxy S9+, Note 9, S10+,Zenfone 5z,mate 20 pro,op 7 pro,LG v40,note 10+,p30 pro, xperia 1ii, s20 ultra, s20+, note 20 ultra, LG G8, xperia 5ii,iphone 12 pro max,s21 ultra, OP 9 pro, iphone 13 pro, s22 ultra, a52s 5G, xperia 5iv, a53, s23,s23 ultra, iphone 14 pro, a54, xperia 1v

Τα βάζω στο note της γυναίκας και παίζουν σταθερά.. Βάζω τα ακουστικά του Α5 στο g6 και παίζουν. Άρα μόνο ασυμβατότητα μου κάνει.

Περίεργο, πάντως σίγουρα δεν υπάρχει αυτή η ασυμβατότητα που υπήρχε παλιά, δεν είναι ότι δεν έπαιζαν τα ακουστικά, αλλά ο ήχος τους ήταν πολύ αλλοιωμένος. Έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες ακουστικά σε πάρα πολλά κινητά και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο από την εποχή των Sony MH-1.

Edited by Voodooman

Περίεργο, πάντως σίγουρα δεν υπάρχει αυτή η ασυμβατότητα που υπήρχε παλιά. Έχω χρησιμοποιήσει δεκάδες ακουστικά σε πάρα πολλά κινητά και δεν έχω συναντήσει ποτέ κάτι τέτοιο από την εποχή των Sony MH-1.

Τι να πω, ξενέρωσα λίγο γιατί δε θέλω να βάλω του g6 αλλά μάλλον θα τα βάλω. Του Α5 τα έχω στο γραφείο μου και παίζουν οκ. Του note στο σπίτι αλλά έχει θέμα φαίνεται

Τι να πω, ξενέρωσα λίγο γιατί δε θέλω να βάλω του g6 αλλά μάλλον θα τα βάλω. Του Α5 τα έχω στο γραφείο μου και παίζουν οκ. Του note στο σπίτι αλλά έχει θέμα φαίνεται

Πάντως τα ακουστικά της συσκευασίας είναι τελείως της πλάκας.Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ του G2 τα οποία είναι καλύτερα..

Ολα τα άλλα μετά περίπου από ένα μήνα συμβίωσης θα έλεγα ότι είναι αρκετά θετικά..

Πάντως τα ακουστικά της συσκευασίας είναι τελείως της πλάκας.Εγώ προς το παρόν χρησιμοποιώ του G2 τα οποία είναι καλύτερα..

Ολα τα άλλα μετά περίπου από ένα μήνα συμβίωσης θα έλεγα ότι είναι αρκετά θετικά..

Το ξέρω γιαυτό θέλω του note αλλά παίζει ασυμβατότητα.

Επειδή και γω ξενερωσα άσχημα με αυτά της συσκευασίας (αξία 9 ολόκληρα ευρώ στο Σκρουτζ!) πήγα στα awei ak7. Ασύρματα με 10 ώρες playtime και 12 ωρες ομιλία και αρκετά συμπαθητικό ήχο.

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Δοκίμασε να τα ακούσεις με το κουμπί πατημένο.

Αυτό ήταν το κόλπο για να παίξουν σωστά τα MH1.

Όχι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ακουστικά κινητού έτσι, αλλά θα δεις αν υπάρχει η ασυμβατότητα που λες...

Αν λειτουργεί αυτό το κόλπο κ εδώ βέβαια..

Edited by DomieMic65

Δοκίμασε να τα ακούσεις με το κουμπί πατημένο.

Αυτό ήταν το κόλπο για να παίξουν σωστά τα MH1.

Όχι πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν σαν ακουστικά κινητού έτσι, αλλά θα δεις αν υπάρχει η ασυμβατότητα που λες...

Αν λειτουργεί αυτό το κόλπο κ εδώ βέβαια..

ωραιοσ θα το κανω.

Παντως το ωραιο ειναι οτι αν φυσηξω το πιανει, αλλα εμενα δε με ακουει. το δοκιμαζω στην εγγραφη ηχου καθε φορα που τα βαζω για να μην παιδευομαι μετα με τις κλησεις.

Αυτο που διαπιστωσα ειναι οτι αν φωναξω δυνατα επισης το πιανει αλλα ακουγεται καπως περιεργα, γιαυτο θεωρω οτι παιζει ασυμβατοτητα. Τα χαλασμενα ειτε ειναι νεκρα ειτε κανουν παρασιτα.

Επισης στο νοτε της γυναικας μου παιζουν σταθερα.

Επισης του σ7 τα ακουστικα που εχω ενα ζευγαρι παιζουν στο g6. ο,τι ναναι..

Καλησπέρα, από εχθές που έκανα την τελευταία αναβάθμιση έχω φοβερό θέμα με την μπαταρία. Πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, από εκεί που έβγαζε 1 μέρα άνετα σήμερα φόρτιση στις 12 το πρωι.

Καλησπέρα, από εχθές που έκανα την τελευταία αναβάθμιση έχω φοβερό θέμα με την μπαταρία. Πέφτει πάρα πολύ γρήγορα, από εκεί που έβγαζε 1 μέρα άνετα σήμερα φόρτιση στις 12 το πρωι.
Εμένα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα η μπαταρία.

Έχω κ εγώ μια υπόνοια ότι η μπαταρία πέφτει λίγο πιο γρήγορα αλλά θέλω να δώσω λίγες μέρες ακόμα.

"Έπαιξα" και με έναν pixel launcher που δεν είναι στο play store και υποψιάζομαι μήπως έχει να κάνει και αυτό.

Την μέρα μου την έβγαλε (βασικά πάνω από μέρα αυτή τη στιγμή και με προηγούμενη φόρτιση 90 κάτι όχι 100%) αλλά όχι με υπερβολικά βαριά χρήση...

Είδωμεν.

Έχω κ εγώ μια υπόνοια ότι η μπαταρία πέφτει λίγο πιο γρήγορα αλλά θέλω να δώσω λίγες μέρες ακόμα.

"Έπαιξα" και με έναν pixel launcher που δεν είναι στο play store και υποψιάζομαι μήπως έχει να κάνει και αυτό.

Την μέρα μου την έβγαλε (βασικά πάνω από μέρα αυτή τη στιγμή και με προηγούμενη φόρτιση 90 κάτι όχι 100%) αλλά όχι με υπερβολικά βαριά χρήση...

Είδωμεν.

Επειδή πρόσφατα έτυχε να δοκιμάσω τον nova launcher σε μια πλήρη φόρτιση μου έτρωγε 15% έναντι 3% του stock. Δοκίμασε το accubattery για να δεις τη διαφορά.

Επειδή πρόσφατα έτυχε να δοκιμάσω τον nova launcher σε μια πλήρη φόρτιση μου έτρωγε 15% έναντι 3% του stock. Δοκίμασε το accubattery για να δεις τη διαφορά.

Είμαι σχεδόν μόνιμα με Nova pro τον τελευταίο καιρό! Τον έχω αγοράσει ήδη από τότε που είχα το Ν5.

Όποτε ότι παρατηρώ έχει να κάνει με αυτό το δεδομένο.

Ομολογουμένως έχει βαρύνει κάπως με όλα αυτά τα features που έχει σε σχέση με το παρελθόν αλλά είναι νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει σε launcher.

Τι κάνει το accubatery;

Είμαι σχεδόν μόνιμα με Nova pro τον τελευταίο καιρό! Τον έχω αγοράσει ήδη από τότε που είχα το Ν5.

Όποτε ότι παρατηρώ έχει να κάνει με αυτό το δεδομένο.

Ομολογουμένως έχει βαρύνει κάπως με όλα αυτά τα features που έχει σε σχέση με το παρελθόν αλλά είναι νομίζω ότι καλύτερο υπάρχει σε launcher.

Τι κάνει το accubatery;

Είναι, σίγουρα , ό,τι καλύτερο σε launcher, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αν σου τρώει σε κάθε φόρτιση 15%. Με το accubattery μπορείς να δεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την μπαταρία σου, την φόρτιση της, την αποφόρτιση της, την υγεία της και ποση από αυτή καταναλώνει κάθε εφαρμογή. Εκεί ειδα ότι το nova μου έτρωγε 15% και γυρισα σε στοκ αμέσως. Στο λέω να το τσεκάρεις μήπως σε εμένα έτυχε ή έκανα καποια λάθος ρύθμιση Ίσως και δεν συμβαίνει σε εσένα.

----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αξίζει τα 400 ευρώ το κινητό; Με 350 ευρώ και λιγότερα μπορεί κάποιος να πάρει το xiaomi mi5.
Αυτή η ερώτηση η αλήθεια είναι ότι δεν απαντάται σύμφωνα μόνο με αντικειμενικά κριτήρια. Αν για παράδειγμα μου πεις ότι σε ενδιαφέρει η σελφοκαμερα απλά θα πετάξεις 400 ευρώ. Κατά την προσωπική μου άποψη ειναι, αν όχι η καλύτερη αγορά, μια απ τις καλύτερες στα 400 ευρώ. Βέβαια, αν αγοραζα σήμερα κινητό μάλλον θα έβαζα αλλά 70-100 ευρώ και θα πήγαινα στο one plus 5t. Πολλά λεφτά ναι, αλλά το πιο vfm κινητό του 2017. Edited by stavrosspil

Είναι, σίγουρα , ό,τι καλύτερο σε launcher, αλλά δεν ξέρω κατά πόσο αξίζει αν σου τρώει σε κάθε φόρτιση 15%. Με το accubattery μπορείς να δεις πολύ χρήσιμες πληροφορίες για την μπαταρία σου, την φόρτιση της, την αποφόρτιση της, την υγεία της και ποση από αυτή καταναλώνει κάθε εφαρμογή. Εκεί ειδα ότι το nova μου έτρωγε 15% και γυρισα σε στοκ αμέσως. Στο λέω να το τσεκάρεις μήπως σε εμένα έτυχε ή έκανα καποια λάθος ρύθμιση Ίσως και δεν συμβαίνει σε εσένα..

Χωρίς να έχω την εφαρμογή που λες τον Nova δεν τον είδα ποτέ να φαίνεται στις εφαρμογές που βγάζει στο battery usage..

Έχω γυρίσει σε LG home να δω πως θα μου φανεί.

Γενικά είμαι λίγο δύσπιστος με όλες αυτές τις εφαρμογές που σου δείχνουν ή φτιάχνουν κάτι στο κινητό. Χωρίς να υπονοώ ότι η εν λόγω δω είναι καλή. Δεν την έχω εγκαταστήσει άλλωστε..

Μάλλον θα κάνω μια δοκιμή!

Ευχαριστώ

Πολύ καλή εφαρμογή. Μόλις την εγκατέστησα.

Για τον Nova σε G6 έχω διαβάσει κι εγώ ότι τρώει μπαταρία.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Μετά από κάθε update το android θέλει χρόνο να προσαρμόσει τη διαχείριση των εφαρμογών στη πραγματική χρήση τους από το χρήστη.

Αφήστε να περάσει καμμία βδομάδα μετά το update κι αν δεν στρώσει, τότε κοιτάξτε για δραστικές αλλαγές σαν κι αυτή του launcher που συζητάτε.

lg g7, lg g6, lg nexus 5x, lg g2, lg nexus 5, samsung galaxy nexus, moto defy

Καλό μήνα!

Παρότι μεγάλος φαν το Nova στο G6 δεν τον έχω βάλει.

Η μπαταρία για τα δεδομένα μου είναι καλύτερη χωρίς Nova σε σχέση με άλλες συσκευές!

Μετά την αναβάθμιση πιστεύω ότι είναι και ένα κλικ καλύτερη.

Πάνω από 5 ώρες sot και αν δουλέψω αρκετό 4g πάω κατά μία ώρα και λιγότερο.

Να σημειώσω ότι για τα δεδομένα μου αυτά είναι εξαιρετικά νούμερα!Ούτε στο g2 δεν έβγαλα ποτέ τις ώρες που έβγαζαν οι περισσότεροι!

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κάποιος αν αυτό το power bank https://www.skroutz.gr/s/10946632/Intenso-Quick-Charge-Powerbank-Q10000-10000mAh.html ταιριάζει για τη γρήγορη φόρτιση του g6;

Καλημέρα παιδιά. Ξέρει κάποιος αν αυτό το power bank https://www.skroutz.gr/s/10946632/Intenso-Quick-Charge-Powerbank-Q10000-10000mAh.html ταιριάζει για τη γρήγορη φόρτιση του g6;

Αυτό έχω κι εγώ, είναι άψογο.