Jump to content

LG G6

mpompa
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω αυτή https://vrsdesign.com/products/lg-g6-case-high-pro-shield-series?variant=35047372038 . Την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Κάποια στιγμή θέλω να δοκιμάσω αυτή https://vrsdesign.com/products/lg-g6-case-high-pro-shield-series?variant=35047372038 . Την έχει κάποιος να μας πει εντυπώσεις;
Ποιοτικές θήκες αντίστοιχες της Spigen, εγώ πήρα αυτή σε μαύρο για το s7 ελέω "πρωτότυπου" σχεδιασμού. https://vrsdesign.com/products/galaxy-s7-case-shine-guard?variant=23469921478

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Παίδες μια ερώτηση για να κάνεις εγκατάσταση την Gcam με το HDR+ θελει root το κινητό ή έχει ενεργοποιημενο το Αpi2?

Ωραία αλλά κάπως χοντροκομένη

Ωραία αλλά κάπως χοντροκομένη
Ναι, δεν έχει σχέση με τις μινιμαλ σαν την nilikkin πχ. Αλλά μου αρέσει και νομίζω πως δεν θα γλιστράει σαν την spigen rugged armor που έχω τώρα(... Για να μην παρεξηγηθώ : μου αρέσει πολύ η rugged, απλά σε συγκεκριμένες συνθήκες την νιώθω να γλιστράει λίγο από το χέρι).

Tapatalked

LG G8s - Lg g6 h870 -- Note 4 N910F(dead) stock 6.0.1 -- Sony Xperia Z 5.1.1 eXistenZ Y 4.0.0 -

Καλησπερα σας.

Γνωριζετε αν τα amazing h και h+ και οι θηκες nature της nillkin που πωλουνται στο ebay,αν ειναι γνησια η καλες απομιμησεις;τα tempered περιλαμβανουν κ προστασια για την πισω καμερα;ρωταω επειδη στο σαιτ της εταιριας αναγραφει οτι περιλαμβανονται στη συσκευασια..ευχαριστω.

Γνωριζει καποιος να μου απαντησει;

Παίδες μια ερώτηση για να κάνεις εγκατάσταση την Gcam με το HDR+ θελει root το κινητό ή έχει ενεργοποιημενο το Αpi2?

Υπάρχει στο playstore αυτό ? το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δε το βρίσκω στο playstore.. :worry:

Γνωριζει καποιος να μου απαντησει;

Αυτά είναι γνήσια και αυτή είναι γνήσια. Ναι, έχουν και ένα κακής εφαρμογής screen protector για την κάμερα.Παντελώς άχρηστο από την στιγμή που φοράς θήκη, μια και ακόμη και με την λεπτότατη nature το τμήμα των φακών δεν έρχεται σε επαφή με την επίπεδη επιφάνεια που θα ακουμπήσεις το κινητό.

Πριν κανενα μηνα πηρα και την LG QUICK COVER, τη θηκη της LG για το συγκεκριμενο κινητο.

Ειναι πάρα πολυ ομορφη και ιδιαιτερη, δενει απιστευτα με το κινητο εμφανισιακα, φαινονται οι ειδοποιησεις (εντονα) με το καπακι κλειστο αλλα για λιγο (δεν κραταει το AoD ενεργο δλδ). Δεν ειναι για σκληρη μεταχειριση οπως ισως καποιες αλλες αλλα οπως ξερουμε το ιδιο το G6 ειναι πολυ γεροδεμενο κινητο και η συνολική αισθηση με αυτη τη θηκη σχετικα με την ασφαλεια του κινητου για εμενα ειναι πολυ καλη.. την ειχα παρει παλι απο e-shop στα 16-17 ευρω και αξιζει... τα 35-40 βεβαια ειναι πολλα αλλά για οποιον θελει να εχει την πιο ξεχωριστη θηκη να την παρει.

Την πήρα και εγώ, ένας κάτοχος την έδινε σφραγισμένη και δεν αντιστάθηκα. Μου είχε αρέσει από την αρχή που την είδα, αλλά €39 δεν θα τα έδινα ποτέ.

Συνολικά δεν μου άρεσε. Είναι η πιο λεπτή wallet που έχω δει και πράγματι δένει τέλεια αισθητικά με το κινητό. Προσθέτει ελάχιστα όγκο και η υφή της είναι ευχάριστη και ποιοτική. Από την άλλη, ουσιαστικά προσφέρει προστασία μόνο για την πλάτη και την οθόνη, και τα τέσσερα πλαϊνά παραμένουν ακάλυπτα, εκτός από τις τέσσερεις γωνίες. Επίσης απενεργοποιεί το Always On Display και συνολικά κάνει το ξεκλείδωμα πολύ αργό, μια και πρέπει να ανοίξεις το καπάκι, να εμφανιστεί η Lockscreen και μετά και να βάλεις το δακτυλικό αποτύπωμα. Από την άλλη απλοποιεί το σβήσιμο, καθώς απλά κλείνεις το καπάκι και το κινητό σβήνει, αφού το AOD μείνει ενεργό για 5 δευτερόλεπτα.

Όσο όμορφη και διακριτική και αν είναι, δεν είναι του στυλ μου και θα την χρησιμοποιώ σε καμιά (σπανιότατη) επίσημη έξοδο, που θα θέλω να πουλήσω μούρη!..

Edited by Voodooman

Θέλω να δω πως συμπεριφερεται σε άλλο ρουτερ. Γιατί και με κλειστό bt εκεί που μετραγε 26 με 27 σε 30αρα σύνδεση μου έβγαζε μετά 19 με 20. Το χειρότερο είναι ότι αποσυνδεονταν όταν είχα ανοικτό bt.

Δεν ξέρω αν φταίει το τηλ ή το ρουτερ. (ZTE speedport entry 2i)

Τελικά έστρωσε με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Ευτυχώς.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Υπάρχει στο playstore αυτό ? το έχω ξαναδιαβάσει αλλά δε το βρίσκω στο playstore.. :worry:

Ριξε μια ματια εδω

Στο blur mode της gcam σκοτεινιάζει και σε εσάς η οθόνη ; και σε καλές συνθήκες φωτισμού χάνει ανάλυση;

Χρησιμοποιεί κάποιος ακουστικά bluetooth?

Στάλθηκε από το LG-H870 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά ήμουν έτοιμος για αγορά του G6 (μέχρι και θήκη έχω πάρει) και έπεσα πάνω σε αυτό :

https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/lg-g6-wide-angle-camera-2-versions-one-t3712985

Ισχύει;

Παιδιά ήμουν έτοιμος για αγορά του G6 (μέχρι και θήκη έχω πάρει) και έπεσα πάνω σε αυτό :

https://forum.xda-developers.com/lg-g6/how-to/lg-g6-wide-angle-camera-2-versions-one-t3712985

Ισχύει;

Ναι, ισχύει.

Κάποιο update που να το διορθώνει να φανταστώ δεν υπάρχει.

Στο μαγαζί να μου το ανοίξουν πριν το πάρω χλωμό ..

Μην κάνεις αυτό που δεν θες να σου κάνουν. Θα ήθελες εσύ να σου πουλήσουν ανοικτή συσκευασία του G6 στην κανονική τιμή; Εδώ το κουτί λέει μην το δεχτείτε αν έχει παραβιαστεί η ταινία ασφαλείας. Δεν ξέρω κάποιο καταστηματαρχη που να θέλει να του ξεμείνει επειδή εσένα δεν σου κάνει.

Ι need a six month vacation, twice a year.

Έχω ένα πολύ σπαστικό πρόβλημα!

Παίρνω μια φωτό.

Κάνω edit (crop ή οτιδήποτε άλλο).

Και η νέα φωτό πάει και μπαίνει σε έναν #&-4$ φάκελο στην στον εφαρμογή και όχι στο Google photos που λέγεται Edited photos ή κάπως έτσι.

Ούτε καν βλέπεις την φωτό όπως την έχεις επεξεργαστεί αμέσως μετά την επεξεργασία. Για να την δεις πρέπει να πας σε αυτόν τον @€+€##"*': φάκελο που είπα πριν.

Θες να την ανεβάσεις κάπου κ δεν την βρίσκεις... WTF!!!!!

Υπάρχει τρόπος να ακυρωθεί εντελώς η ηλίθια gallery της LG;

Να συμπληρώσω πως αποθηκεύω τις φωτό στην SD

Edited by DomieMic65

Που βλέπουμε πόσο είναι;

Βγαλε μια φωτο με wide angle κ μετα βρες την στο αλμπουμ..πατας πανω τις κι ανοιγεις τις λεπτομερειες..εκει βλεπεις το μηκος εστιασης..θα ειναι η 2.09mm η 2.01mm..ως προβληματικη τιμη θεωρειται το 2.09..good luck

Edited by granazias

Καλησπερα παιδια.μερικες φορες με παιρνουν τηλ και λεει οτι το εχω κλειστό ενω ειναι ανοιχτο κ εχει κ σημα.και μ ερχεται μνμ οτι ειχα κλησεις.το εχετε παθει και εσεις αυτο?κ για ποιο λογο το κανει?.

Βγαλε μια φωτο με wide angle κ μετα βρες την στο αλμπουμ..πατας πανω τις κι ανοιγεις τις λεπτομερειες..εκει βλεπεις το μηκος εστιασης..θα ειναι η 2.09mm η 2.01mm..ως προβληματικη τιμη θεωρειται το 2.09..good luck

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Και αν διορθώνεται?

Δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το πρόβλημα μπορεί να μου το εξηγήσει κάποιος? Και αν διορθώνεται?

Αναφερθηκε οτι οσες συσκευες εχουν την wide angle καμερα με μηκος εστιασης 2.09mm,οι φωτο τους βγαινουν καπως θολες στις ακρες κυριως,ενω σε οσες ειναι με 2.1mm βγαινουν πεντακαθαρες..εγω προσωπικα αν κ ειμαι απο τους ατυχους,κι εχω την 2.09 δεν εχω παρατηρησει κατι μεχρι στιγμης..εχει αναρτησει κ τη σελιδα του xda πιο πισω ενας φιλος οπου εκει υπαρχει περισσοτερη αναλυση του θεματος..δεν ξερουμε αν θα λυθει με καποιο update γιατι ειναι θεμα hardware..δυστυχως η κυρια Lg το ξεφτιλισε γενικα με τα διαφορετικα specs στην ιδια συσκευη.