johnphone Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά παίδες :D Και ελπίζω πως αυτή τη χρονιά θα πάρουμε και την μεγάλη αναβάθμιση σε Android Oreo. Μήπως είμαι υπεραισιόδοξος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Εμένα έχει ακόμα την Β148 και δεν μου δίνει option για αναβάθμιση. Να κάνω κάτι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλησπέρα και καλη χρονιά.Εγω εχω C432,ευρωπαϊκή έκδοση δηλαδη,και εχει την B172.Μηπως το δικο σου ειναι καποιο branded και αργει να παρει ενημερωσεις;Οσο για oreo πιστεύω οτι θα το παρουμε συντομα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zanzibar Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Καλή χρονιά με υγεία, σε όλους! Ναι, είναι branded από την Vodafone. Σκέφτομαι σοβαρά να πάω στυο service στην Μιχαλακοπούλου να μου το κάνουν unbranded... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 1, 2018 Εγω δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τις αναβαθμισεις. Και εγω την Β172 σε unbranded εχω, αλλα στην εφαρμογη firmware finder φαινεται οτι εχουν βγει νεωτερες αναβαθμισεις οι οποιες για καποιο λογο δεν ερχονται. Δεν ειναι δυνατον το παλιο p9 να εχει νεωτερη εκδοση emui. Μαλλον πρεπει να στειλουμε κανενα μηνυμα στη Huawei στο Facebook να ρωτησουμε τι γινεται με τις αναβαθμισεις. Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2018 Καλησπερα και καλη χρονια! Εχει η μανα μου αυτο το κινητο, σημερα το εστησα αλλα δεν μπορω με τιποτα να το κανω να συνδεθει στο ιντερνετ με τα δεδομενα! με wifi ολα κομπλε. F2g εχει και υπαρχουν και mb μεσα και λεφτα. Οι ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι ακριβως ιδιες (δεν εχω πειραξει κατι εγω) με το mate 10 pro που εχω.. Εχει κανενας καμια ιδεα?! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Καλησπερα και καλη χρονια! Εχει η μανα μου αυτο το κινητο, σημερα το εστησα αλλα δεν μπορω με τιποτα να το κανω να συνδεθει στο ιντερνετ με τα δεδομενα! με wifi ολα κομπλε. F2g εχει και υπαρχουν και mb μεσα και λεφτα. Οι ρυθμισεις του ιντερνετ ειναι ακριβως ιδιες (δεν εχω πειραξει κατι εγω) με το mate 10 pro που εχω.. Εχει κανενας καμια ιδεα?! Καλή χρονιά και σε σένα :) Απο που το πήρες; Μήπως είναι κλειδωμένο σε κάποιον πάροχο; Έτσι όπως το περιγράφεις ακούγεται περίεργο, γιατί λες οτι στη συσκευή οι ρυθμίσεις είναι οκ. Αν δεν έχεις βρει λύση ακόμη, θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις με κάποια άλλη sim και αν δεν μπαίνει ούτε αυτή να κάνεις επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (υπόψιν οτι θα χαθεί ότι έχει προστεθεί μετά την πρώτη ενεργοποίηση) και να ξαναδοκιμάσεις. Αν συνεχίζει να μην θέλει, καλό θα ήταν να μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Wind περιγράφοντας το πρόβλημα. Μπορεί να είναι κάτι δικό τους. Και εάν ούτε και απο εκεί βρεθεί λύση, το έσχατο βήμα είναι η επίσκεψη στο service. Δεν νομίζω να είναι θέμα hardware πάντως. Καλή τύχη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Σ ευχαριστω για την απαντηση αλλα μετα λιγες μερες ψαξίματος μου ειπαν στην wind οτι ηταν κλειδωμενα τα δεδομενα! Τωρα γιατι και πως δεν γνωριζω αλλα ολα καλα τωρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. January 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2018 Γεια σας παιδιά. Από χθες και εγώ κάτοχος του Huawei P9 Lite 2017. Πολύ ωραίο κινητό, αλλά το μόνο που άγχωσε είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Από τη πρώτη στιγμή είχε ελεύθερα περίπου 5,5 - 5,8 GB τα οποία μου φάνηκαν λίγα. Μέχρι τώρα είχε κανείς θέμα με τον εσωτερικό χώρο; Εγώ γενικά δεν σκοπεύω να το φορτώσω με πολλές εφαρμογές και θα έχω φωτογραφίες μουσική κλπ αποθηκευμένα σε microSD, οπότε ελπίζω να είμαι οκ. Αν δηλαδή δεν πάθει τίποτα και αρχίζει να γεμίζει μόνο του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
votis Δημ. January 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 7, 2018 Γεια σας παιδιά. Από χθες και εγώ κάτοχος του Huawei P9 Lite 2017. Πολύ ωραίο κινητό, αλλά το μόνο που άγχωσε είναι ο εσωτερικός αποθηκευτικός χώρος. Από τη πρώτη στιγμή είχε ελεύθερα περίπου 5,5 - 5,8 GB τα οποία μου φάνηκαν λίγα. Μέχρι τώρα είχε κανείς θέμα με τον εσωτερικό χώρο; Εγώ γενικά δεν σκοπεύω να το φορτώσω με πολλές εφαρμογές και θα έχω φωτογραφίες μουσική κλπ αποθηκευμένα σε microSD, οπότε ελπίζω να είμαι οκ. Αν δηλαδή δεν πάθει τίποτα και αρχίζει να γεμίζει μόνο του. Μεγιες κ καλή χρονιά σε όλους,το μόνο μείον που έχει είναι τα 16gb χώρου θέλει SD που σου το κάνει μονοκαρτο αν έχεις το διπλό κ κάποια στιγμή θες να βάλεις 2η σιμ. Τα +, ελαφρύ καλό πιάσιμο στο χέρι ωραία χρώματα κ φωτεινή οθόνη ,κάμερα καλυτερη κατεμε σε σχέση με τους υπόλοιπους Κινέζους κ ειδικά με τα σιαομι που είναι πολύ δημοφιλής στα 200-ε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. January 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω εμπειρία στα huawei. Οι dual sim συσκευές παίρνουν τις ίδιες αναβαθμίσεις με τις κανονικές συσκευές; Ή τις ξεχνάει η huawei; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλημέρα και καλή χρονιά. Να ρωτήσω κάτι γιατί δεν έχω εμπειρία στα huawei. Οι dual sim συσκευές παίρνουν τις ίδιες αναβαθμίσεις με τις κανονικές συσκευές; Ή τις ξεχνάει η huawei; Μια χαρα παίρνουν τις αναβαθμίσεις και τα δυο.Αυτες που παιρνουν λιγο αργότερα αναβαθμισεις ειναι οι branded συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σε σας ποια είναι η τρέχουσα version ρε παίδες; Εμένα τώρα τρέχει την PRA-LX1C432B161 Το δικό μου είναι P8 Lite 2017 μονόκαρτο και unbranded και στο κεντρικο service της Huawei μου πέρασαν του firmware του P9 Lite 2018 (γιατί είχε beta rom) . Απο τότε έχω πάρει μόνο μια ενημέρωση, αυτήν που γράφω. Ότι αναζήτηση έχω κάνει για άλλες δεν μου βγάζει κάτι. Είναι κανείς που έχει κάνει την ίδια διαδικασία με εμένα; Οι υπόλοιποι έχετε άλλη version ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Μεγιες κ καλή χρονιά σε όλους,το μόνο μείον που έχει είναι τα 16gb χώρου θέλει SD που σου το κάνει μονοκαρτο αν έχεις το διπλό κ κάποια στιγμή θες να βάλεις 2η σιμ. Τα +, ελαφρύ καλό πιάσιμο στο χέρι ωραία χρώματα κ φωτεινή οθόνη ,κάμερα καλυτερη κατεμε σε σχέση με τους υπόλοιπους Κινέζους κ ειδικά με τα σιαομι που είναι πολύ δημοφιλής στα 200-ε Ευχαριστώ, καλή χρονιά! Συμφωνώ σε όλα όσα αναφέρεις! Σε σας ποια είναι η τρέχουσα version ρε παίδες; Εμένα τώρα τρέχει την PRA-LX1C432B161 Σε εμένα τρέχει η PRA-LX1C432B172 και έχω το δίκαρτο unbranded. Το αγόρασα την Παρασκευή που πέρασε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και σε εμένα τρέχει η PRA-LX1C432B172 και ειναι δίκαρτο unbranded.Το εχω περίπου 3 μηνες και με το που το άνοιξα πηρε αναβάθμιση απο 161 σε 172. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Και σε εμένα τρέχει η PRA-LX1C432B172 και ειναι δίκαρτο unbranded.Το εχω περίπου 3 μηνες και με το που το άνοιξα πηρε αναβάθμιση απο 161 σε 172. Χμμμ.... φαίνεται λοιπόν πως στα δίκαρτα η τρέχουσα είναι η 172, ενώ τα μονόκαρτα είναι στην προηγούμενη 161. Κανείς με μονόκαρτο παρακαλώ να επιβεβαιώσουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Χμμμ.... φαίνεται λοιπόν πως στα δίκαρτα η τρέχουσα είναι η 172, ενώ τα μονόκαρτα είναι στην προηγούμενη 161. Κανείς με μονόκαρτο παρακαλώ να επιβεβαιώσουμε;Κάποιος φίλος πιο πάνω αναφέρει ότι σε μονοκαρτο έχει την Β173 με emui 5.0.1, δηλαδή νεώτερη ρόμ από τα δικαρτα. Πολύ μπέρδεμα. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godofwar161 Δημ. January 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2018 (edited) Πάντως εντυπωσιακή η διάρκεια της μπαταρίας. Από το 100% μέχρι το 10% έβγαλε 7 ώρες sot με νορμάλ χρήση (fb/viber/email/internet browsing κυρίως με wifi και περιστασιακά με δεδομένα). Βέβαια όταν έφτασε η στάθμη στο 10% ξαφνικά άρχισε να τρώει κάτι τρελά σκαλώματα με κάποιες εφαρμογές, αλλά με το που σύνδεσα το φορτιστή έστρωσε αμέσως (μάλλον όταν φτάνει >10% ρίχνει τις επιδόσεις για να μειώσει την κατανάλωση της μπαταρίας;;; ). Edited January 11, 2018 by godofwar161 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_dimdim_ Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το μοντέλο PRA-LX1 είναι με 2 κάρτες σιμ ή με 1; Είναι συγκεκριμένα αυτό που δίνανε δώρο με το Huawei Mate 10 Pro στις γιορτές. Δεν το έχω ανοίξει για να το πουλήσω αλλά δε ξέρω αν είναι με 1 η με 2 κάρτες σιμ. Επίσης το κουτί απ'έξω λέει Huawei P9 Lite 2017. είναι το ίδιο με το P8; Έχει 2 ονομασίες; Παράθεση Nokia:5110->6150->3310->3330->5210|Sharp:gx20|Sony ericsson:W800|Nokia:N82->N900|HTC:EVO 3D|Nokia:101 Dual Sim|Samsung:Galaxy Note 4(exynos 32Gb Black)|LG:G2->V10LG Tablet:G pad 8.3 White|Huawei:Mate 10 Pro|Samsung:Galaxy S21 Ultra 256Gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Χμμμ.... φαίνεται λοιπόν πως στα δίκαρτα η τρέχουσα είναι η 172, ενώ τα μονόκαρτα είναι στην προηγούμενη 161. Κανείς με μονόκαρτο παρακαλώ να επιβεβαιώσουμε; Έχω ένα δίκαρτο και είναι κολλημένο στην B170... και δεν βρίσκει ενημέρωση. wtf; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το μοντέλο PRA-LX1 είναι με 2 κάρτες σιμ ή με 1; Είναι συγκεκριμένα αυτό που δίνανε δώρο με το Huawei Mate 10 Pro στις γιορτές. Δεν το έχω ανοίξει για να το πουλήσω αλλά δε ξέρω αν είναι με 1 η με 2 κάρτες σιμ. Επίσης το κουτί απ'έξω λέει Huawei P9 Lite 2017. είναι το ίδιο με το P8; Έχει 2 ονομασίες; Χωρίς να είμαι 100% σίγουρος, νομίζω οτι το μοντέλο PRA-LX1 μπορεί να υπάρχει και ως δίκαρτο και ως μονόκαρτο. Δεν καθορίζει τις sim δηλαδή. Θέλει ψάξιμο αυτό. Ναι, έχει δυο ονομασίες (ανάλογα με τη χώρα που πωλείται) . Είναι η ίδια ακριβώς συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gianisgr Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπερα στην παρεα.Εχω ενα huawei p8 lite.προσπαθησα λοιπον να συνδεσω το κινητο με τον ψηφιακο δεκτη της τηλεορασης για αναπαραγωγη αρχειων στην tv.Το θεμα ειναι οτι ο δεκτης δεν αναγνωριζει το κινητο μονο το φορτιζει.αν και το κινητο βγαζει επιλογη για μεταφορα αρχειων δεν γινεται τιποτα.ειναι θεμα κινητου η του δεκτη?με αλλα κινητα δουλευει μια χαρα.πχ με samsung. Τι μπορει να συμβαινει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. January 17, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 17, 2018 Καλησπέρα. Θέλω να κάνω μια ερώτηση. Το μοντέλο PRA-LX1 είναι με 2 κάρτες σιμ ή με 1; Είναι συγκεκριμένα αυτό που δίνανε δώρο με το Huawei Mate 10 Pro στις γιορτές. Δεν το έχω ανοίξει για να το πουλήσω αλλά δε ξέρω αν είναι με 1 η με 2 κάρτες σιμ. Επίσης το κουτί απ'έξω λέει Huawei P9 Lite 2017. είναι το ίδιο με το P8; Έχει 2 ονομασίες; Δες την συσκευασία και αμα εχει 2 imei ειναι δίκαρτο.Αλλιως ειναι μονοκατρο.Επισης λεγεται p8 lite,p9 lite και honor 8 lite.Ειναι το ιδιο ακριβώς μοντέλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλησπερα! Εχει καποιος να προτεινει καποιο καλο τζαμακι να παταει καλα χωρις φρουσκαλες κτλ? Ξερω εχει λιγο κουρμπα το γυαλι και δεν θα την πιανει ολη την οθονη.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. January 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2018 Καλησπερα! Εχει καποιος να προτεινει καποιο καλο τζαμακι να παταει καλα χωρις φρουσκαλες κτλ? Ξερω εχει λιγο κουρμπα το γυαλι και δεν θα την πιανει ολη την οθονη.. Διάβασε το μήνυμά μου (#241) στην 17 σελίδα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts