stinaXri Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Kαλησπέρα σας...σκέφτομαι να παρω το p8 lite 2017 γιατι το ποσό που διαθέτω είναι max 200€ και μετά από ψάξιμο αρκετό κατέληξα σε αυτό,,,Αλλά εχω ακούσει ότι μπορεί μετά από κάποιους μήνες χρήσης να κολλάει,ισχύει ?Και αν Ναι τι μπορεί να φταει...και το άλλο που είδα εδώ με την Rom του να είναι branded,unbranded, test keys..δεν τα Πολύ καταλαβαίνω αυτά και λέω να το παρω από μεγάλη Ελληνική αντιπροσωπεία που έχει έκπτωση και το έχουν στα 200 λόγω του huawei festival...Για να μην πέσω σε τέτοιες που το πηγαίνετε σε service, τι να ζητήσω unbranded η branded?να ΜΗΝ ειναι beta rom?! Και απο πιο καταστημα μου προτείνεται? Edited October 15, 2017 by stinaXri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Φιλε μου παρτο με κλειστά μάτια.Δεν εχει κανενα θεμα και σε αυτα τα χρηματα δεν νομιζω να βρεις κατι αντιστοιχο .Απλα θα το περεις απο γνωστη αλυσιδα οπως κοτσο,public,για να μην ειναι branded και μπλεξεις.Επισης καλο θα ηταν μια θηκη αμεσως μετα την αγορα γιατι το πισω μερος γλιστράει αρκετα και ειναι επιρεπης σε γρατζουνιες.Ο,τι αλλο θες ρωτας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 (edited) Είστε σίγουροι οτι τα 3GB ram θα σας καλύψουν; Edited October 15, 2017 by rackal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stinaXri Δημ. October 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση tifozi. ....επειδή είμαι τελείως ανιδεα σε τέτοια θέματα..αν το παρω Π.Χ γερμανό,wind, plaisio κ όλα αυτά ..είναι σίγουρο ότι δεν θα παρω αυτό με τη μούφα rom? Και αν το παρω κ τα ανοίξω τι πρέπει να γράφει ( αριθμό εκδοσης) ότι είναι γνήσιο?:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnphone Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Σε ευχαριστώ για την απάντηση tifozi. ....επειδή είμαι τελείως ανιδεα σε τέτοια θέματα..αν το παρω Π.Χ γερμανό,wind, plaisio κ όλα αυτά ..είναι σίγουρο ότι δεν θα παρω αυτό με τη μούφα rom? Και αν το παρω κ τα ανοίξω τι πρέπει να γράφει ( αριθμό εκδοσης) ότι είναι γνήσιο?:blink: Καλήμερα. Όπως σου λέει ο φίλος/η πιο πάνω, αν το πάρεις απο κατάστημα παρόχου (Wind, Cosmote, Vodafon) θα είναι σχεδόν σίγουρα branded και με σωστή rom. Αν το πάρεις απο άλλα μαγαζιά (Πλαίσιο, Κοτσόβολο κλπ) θα είναι unbranded και με σωστή rom επίσης. Μόνο στα σκρουτζομάγαζα (που κάνουν παρεισαγωγές) κυκλοφορούν με μούφα rom. Αν έχει δοκιμαστική rom θα γράφει στις πληροφορίες λογισμικού Test-Keys. Αν δεν γράφει Test-Keys, σημαίνει πως έχει κανονική rom. Η επιλογή δική σου. Καλή επιτυχία :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Για εμενα παρτο απο public ή κοτσο για να εχει σωστη ρομ και να ειναι unbraned ετσι ωστε να παιρνει πιο γρήγορα αναβαθμίσεις.παντως ΜΑΚΡΙΑ απο σκρουτζομαγαζα στη συγκεκριμένη περίπτωση. ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Είστε σίγουροι οτι τα 3GB ram θα σας καλύψουν; Φιλε μου προσωπικά μια χαρα ειναι τα 3Gb ram.κατω απο 1,5 ελευθερο δεν εχω δει ακομα.Ακομα και με το P9 pite 2016 με τα 2Gb ram ημουν μια χαρα.ειχα 800 mb με 1Gb συνεχως ελευθερο.Οποτε πιστεύω μια χαρα ειναι τα 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Το λέω γιατί απευθύνεται σε γυναίκα και η δική μου γυναίκα το πέταξε. Μόλις άνοιγε fb, messenger και καμιά φάρμα σερνόταν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stinaXri Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 (edited) Να στε καλα :) και κατι τελευταιο αναμεσα σε αυτο και το honor 6x εκτος απ την ram..γνωριζεται αν εχει π.χ καλυτερη καμερα η επιδοσεις? Edited October 16, 2017 by stinaXri Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Το λέω γιατί απευθύνεται σε γυναίκα και η δική μου γυναίκα το πέταξε. Μόλις άνοιγε fb, messenger και καμιά φάρμα σερνόταν... το έχω απο το πρωί.. δεν το έχω αφήσει απο τα χέρια μου, τρέχουν fb/messenger/viber/ 3 mail συγχρονισμό κάνω δοκιμές κάμερα κλπ. και δεν εχει βγάλει κιχ.. ουτε ζεστάθηκε και πάει σφαίρα η δε μπαταρία δείχνει σκυλί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Μιλάμε για το P8 lite; Για στείλε ενα λινκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 για το P9 lite 2017 μιλάμε.. λινκ απο τι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2017 Άστο άκυρο, νόμιζα γράφω τόσο καιρό για το p8 lite... Όχι για το 2017. Ας φτιάξει κάποιος τον τίτλο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τελικα εδω μιλαμε για το Huawei P9 Lite (2017), δηλαδη αυτο https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P9-Lite-2017-16GB.html ? Τι μου προτεινετε Huawei P9 Lite , Huawei P9 Lite (2017) ή Huawei P10 Lite (2017) ? Το Huawei P9 Lite (2017) εχει μεγαλες διαφορες απο το Huawei P9 Lite? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Να στε καλα :) και κατι τελευταιο αναμεσα σε αυτο και το honor 6x εκτος απ την ram..γνωριζεται αν εχει π.χ καλυτερη καμερα η επιδοσεις? Από συγκριτικά που έχω δει, το honor 6x έχει καλύτερη κάμερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. October 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2017 Τελικα εδω μιλαμε για το Huawei P9 Lite (2017), δηλαδη αυτο https://www.skroutz.gr/s/11103582/Huawei-P9-Lite-2017-16GB.html ? Τι μου προτεινετε Huawei P9 Lite , Huawei P9 Lite (2017) ή Huawei P10 Lite (2017) ? Το Huawei P9 Lite (2017) εχει μεγαλες διαφορες απο το Huawei P9 Lite? σαφώς το P10 lite είναι ανώτερο, έχεις διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο και επιλογή για 4 γιγα ραμ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 τελικά γλιστράει πολύ πήγα να βγω από το αμάξι και έφυγε από την τσέπη έπεσε και έσπασε η οθόνη 5 μέρες κινητό. δουλεύει κανονικά μεν αλλά μου την σπάει να βλέπεω την οθόνη ραγισμένη ξέρετε κόστος αντικατάστασής? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpet84 Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 τελικά γλιστράει πολύ πήγα να βγω από το αμάξι και έφυγε από την τσέπη έπεσε και έσπασε η οθόνη 5 μέρες κινητό. δουλεύει κανονικά μεν αλλά μου την σπάει να βλέπεω την οθόνη ραγισμένη ξέρετε κόστος αντικατάστασής?Μόνο γλιστράει; το άφηνα πάνω σε βιβλίο και το έβρισκα άλλου... Όσο για το κόστος πλησιάζει το 40% ενός καινούργιου. Αν βρεις φθηνότερα θα είσαι τυχερός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα η οθονη?το δικο μου το εχω στειλει στην εγγυηση-procordia πηγε και ειναι σε φαση Waiting Spare Part. Αυτα που εκανε ειναι το touch να λειτουργει οποτε θελει και οχι σε ολα τα σημεια της οθονης και επισης-αριστερα και δεξια η οθονη ειχε κιτρινιλα. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 σας εχει παρουσιασει κανενα προβλημα η οθονη?το δικο μου το εχω στειλει στην εγγυηση-procordia πηγε και ειναι σε φαση Waiting Spare Part. Αυτα που εκανε ειναι το touch να λειτουργει οποτε θελει και οχι σε ολα τα σημεια της οθονης και επισης-αριστερα και δεξια η οθονη ειχε κιτρινιλα. ακόμα και σπασμένο που ειναι η οθόνη ανταποκρίνεται αψογα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 τελικά γλιστράει πολύ πήγα να βγω από το αμάξι και έφυγε από την τσέπη έπεσε και έσπασε η οθόνη 5 μέρες κινητό. δουλεύει κανονικά μεν αλλά μου την σπάει να βλέπεω την οθόνη ραγισμένη ξέρετε κόστος αντικατάστασής? Θέλει 100-120€ στο σέρβις αλλιώς την αλλάζεις μόνος σου με 40€ αλλά χάνεις την εγγύηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 αλλαγή οθόνης μου είπαν από την αντιπροσωπεία 78€ στη μηχαλακοπούλου. υπάρχει κάπου καταγεγραμμένος ο τρόπος από μονοκαρτο που έχω από vodafone να το γυρίσω σε δίκαρτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rackal Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 78 :o Φίλε σπάνε τις αγορές οι τύποι. Σίγουρα για το 2017;; Ακολούθα τον οδηγό του παλιού p8 αλλιώς περίμενε να πάω σπίτι το βράδυ να σου στείλω πμ έναν δικό μου οδηγό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gtse Δημ. October 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2017 78 :o Φίλε σπάνε τις αγορές οι τύποι. Σίγουρα για το 2017;; Ακολούθα τον οδηγό του παλιού p8 αλλιώς περίμενε να πάω σπίτι το βράδυ να σου στείλω πμ έναν δικό μου οδηγό. σε ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tifozi13 Δημ. October 25, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2017 Εχει παρει καποιος σε unbranded αλλη ενημέρωση εκτός της Β172; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sanguaro Δημ. October 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2017 Καλησπέρα παιδιά, Μόλις πήρα το P9lite 2017. Δεν ξέρω πολλά από τεχνικές λεπτομέρειες, μου αρέσουν όμως πολύ τα κινητά σαν εργαλείο καθημερινότητας. Πήγα να βγάλω μια selfie χτες το μεσημέρι με λιακάδα και το φόντο πίσω μου το έβγαζε ολόασπρο, εκεί δηλαδή που ήταν πίσω κάτι κτήρια, αυτά δεν φαινόντουσαν καθόλου το δε κομμάτι του ουρανού στο βάθος ίδιο άσπρο χρώμα και αυτό. Πείραξα την ισορροπία λευκού και δεν είδα καμιά ιδιαίτερη διαφορά. Αυτό που παρατήρησα ήταν ότι το κινητό σαν να τόνιζε το πρόσωπό μου, σε κάποιες κινήσεις δε που του έκανα πάνω κάτω κάπου έπιανε τα φυσικά χρώματα. Έχει συμβεί σε κανέναν; και δεύτερον είναι βλάβη ή χαρακτηριστικό αυτής της συσκευής; Ξέχασα να σας πω ότι βέβαια τις φωτογραφίες δεν τις έβγαζα κόντρα στον ήλιο αλλά από σκιερό μέρος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων και καλό σας βράδυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts