ziaba Δημοσιεύτηκε February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε February 24, 2017 Μιας και είναι διαφορετική συσκευή απ' αυτή του 2015 είπα ν' ανοίξω ξεχωριστό τόπικ http://cdn2.gsmarena.com/vv/pics/huawei/huawei-p8-lite-2017-1.jpg Χαρακτηριστικά: Οθόνη 5.2” Full HD (1920 x 1080) Επεξεργαστής 64 bit octa-core Kirin 655 Επεξεργαστής γραφικών ARM Mali-T830 MP2 GPU Μνήμη RAM 3GB Αποθηκευτικός χώρος 16GB (επέκταση με microSD) Κάμερα 12MP f/2.0 με LED flash Εμπρόσθια κάμερα 8MP Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων WiFi, Bluetooth, GPS, 4G LTE Λειτουργικό σύστημα Android 7.0 Nougat με EMUI 5.0 Μπαταρία 3000mAh Παράθεση Xperiaλόγος Optimuλόγος Motoλόγος Μηλοφωνολόγος Ascendολόγος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nickchris36 Δημ. February 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2017 Πολύ καλό.Μαλλον η αυτό η το p9 θα είναι το επόμενο μου κινητό. :) Παράθεση Edge SA For Ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Johny-B Δημ. February 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2017 http://www.gsmarena.com/huawei_p8_lite_(2017)-8516.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 αξίζει άραγε να το προτιμήσει κάποιος έναντι του p9 lite με τα 3 giga? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 αναλογως την τιμη που θα εχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lensman Δημ. February 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2017 Παίζει ήδη στα Σκρουτζομαγαζα από 220- 260 ευρώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. March 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2017 με τις σιμ τι παιζει? Βγαινει και αυτό σε dual και single sim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsos7777 Δημ. March 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2017 Το εχεις παρει κανενας??? Το θελω αλλα δεν υπαρχει ως γνωστον πουθενα να το δω απο κοντα.Εχω μπλεξει ,ηθελα το p9 lite αλλα δεν βρισκω λογο να μην παω σ αυτο μιας και ειναι για ενα χρονο πιο νεα συσκευη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasmadness Δημ. March 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2017 το πηρα πριν μια βδομαδα το κινητο τα σπαει......!!!το προτεινω ανεπιφυλακτα θεωρω οτι ειναι καλυτερο απο το p9....η ραμ του ειναι φοβερη (3gb) οπως κ ο επεξεργαστης στα 2100ghzη σχεση τιμης αποδοσης ειναι φοβερη...........προσφερει παρα πολλα σε σχεση με τη τιμη του κατω απο 200 ευρω σε σκρουτζομαγαζα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλημέρα, Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό σε λευκό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το frame περιμετρικα του κινητού είναι πλαστικό ή μεταλλικο και γενικά τι αίσθηση δίνει το κινητό στο χέρι και στο "μάτι". Αισθάνεσαι ότι κρατάς κάποια καλή συσκευή ή κάτι "πλαστικό"; Επίσης, ρώτησα σε κάποιο e-shop που το πουλάνε φτηνά και μου είπαν ότι όταν ανοίγει θα φαίνεται το logo της ΤΙΜ !! Τι σημαίνει αυτό; Θα πρέπει να το αποφύγω; Τέλος, επειδη δεν έχω ξαναπάρει huawei, από υποστήριξη/service στην Ελλάδα η εταιρεία ειναι καλή; ή εχουν παρατηρηθεί προβλήματα; Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Καλημέρα, Με ενδιαφέρει το συγκεκριμένο κινητό σε λευκό. Θα ήθελα να ρωτήσω αν το frame περιμετρικα του κινητού είναι πλαστικό ή μεταλλικο και γενικά τι αίσθηση δίνει το κινητό στο χέρι και στο "μάτι". Αισθάνεσαι ότι κρατάς κάποια καλή συσκευή ή κάτι "πλαστικό"; Επίσης, ρώτησα σε κάποιο e-shop που το πουλάνε φτηνά και μου είπαν ότι όταν ανοίγει θα φαίνεται το logo της ΤΙΜ !! Τι σημαίνει αυτό; Θα πρέπει να το αποφύγω; Τέλος, επειδη δεν έχω ξαναπάρει huawei, από υποστήριξη/service στην Ελλάδα η εταιρεία ειναι καλή; ή εχουν παρατηρηθεί προβλήματα; Ευχαριστώ! Για τα λεφτά του είναι πολύ καλή συσκευή! μεταλλική όλη από όσο θυμάμαι και πίσω είναι γυάλι σαν το S7. Καλύτερα να αποφύγεις Branded συσκευή, όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, καθώς στο θέμα των ενημερώσεων του λογισμικού δυστυχώς οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας μ@λ@κίζονται (συγνώμη για την έκφραση). Εγώ έχω Vodafone branded P9 και το λογισμικό είναι ακόμα στην 6.0 (Marshmallow) και EMUI 4.1.1 (έκδοση B137) ενώ unbranded συσκευές έχουν πάει στην 7.0 (Nougat) και EMUI 5.0. Αν μπορέσεις ΜΑΚΡΙΑ από branded devices. Όσον αφορά το service. Google Arvato και θα καταλάβεις! Πίκρα μεγάλη. Το θετικό είναι πως η πιθανότητα ελλατωματικής συσκευής είναι απειροελάχιστη, σε αντίθεση με άλλες εταιρίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 Για τα λεφτά του είναι πολύ καλή συσκευή! μεταλλική όλη από όσο θυμάμαι και πίσω είναι γυάλι σαν το S7. Καλύτερα να αποφύγεις Branded συσκευή, όπως το παράδειγμα που αναφέρεις, καθώς στο θέμα των ενημερώσεων του λογισμικού δυστυχώς οι πάροχοι κινητής τηλεφωνίας μ@λ@κίζονται (συγνώμη για την έκφραση). Εγώ έχω Vodafone branded P9 και το λογισμικό είναι ακόμα στην 6.0 (Marshmallow) και EMUI 4.1.1 (έκδοση B137) ενώ unbranded συσκευές έχουν πάει στην 7.0 (Nougat) και EMUI 5.0. Αν μπορέσεις ΜΑΚΡΙΑ από branded devices όλα τα δικαρτα(dual) είναι unbranded; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. March 24, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 24, 2017 όλα τα δικαρτα(dual) είναι unbranded; Δεν γνωρίζω. Αν δεν το ξέρει το κατάστημα τότε είναι θέμας τύχης αν είναι branded ή όχι. Εγώ προσωπικά δεν ήμουν τυχερός, καθώς πήγαινα για unbranded και τελικά ήταν vodashit. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπέρα.. Μόνο μεγάλο μείον του κινητού για μένα η εσωτερική μνήμη. Πόσο δύσκολο ήταν να βάλουν 32; Δεν είχα ποτέ huawei κινητό κι έχω μια απορία: Γίνεται να δουλέψουμε εφαρμογές από microSD; Παίζει και το honor 8 lite στα ίδια specs πέραν των αποθηκευτικών χώρων, αφου υπάρχει η επιλογή για 3/32 4/32 και 4/64. Τα honor είναι για κίνα και έχουν ελλιπείς μπάντες 3/4g; Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Τι έγινε; Θα το φερει καμια γνωστη αλυσιδα καταστηματων εδω, κανενας Κωτσοβολος, κανα public κλπ ή θα τη βγαζουμε μονο με τα branded απο τα Σκρουτζομαγαζα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Τι έγινε; Θα το φερει καμια γνωστη αλυσιδα καταστηματων εδω, κανενας Κωτσοβολος, κανα public κλπ ή θα τη βγαζουμε μονο με τα branded απο τα Σκρουτζομαγαζα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ένας φίλος μου unbranded το βρήκε, στα μέσα φεβρουαρίου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Ένας φίλος μου unbranded το βρήκε, στα μέσα φεβρουαρίου. Σε Σκρουτζομαγαζο εννοεις η απο καποια γνωστη αλυσιδα; Αν το βρηκε σε Σκρουτζομαγαζο εχεις την ευγενη καλοσυνη να τον ρωτησεις αν θυμαται ποιο γιατι με ενδιαφέρει; Τελη Γεναρη υποτίθεται ηρθε, 2 μηνες εχουν περάσει κι ακομη να ερθει σε public, πλαισιο, κωτσο κλπ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KoRnStyleZ Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Σε Σκρουτζομαγαζο εννοεις η απο καποια γνωστη αλυσιδα; Αν το βρηκε σε Σκρουτζομαγαζο εχεις την ευγενη καλοσυνη να τον ρωτησεις αν θυμαται ποιο γιατι με ενδιαφέρει; Τελη Γεναρη υποτίθεται ηρθε, 2 μηνες εχουν περάσει κι ακομη να ερθει σε public, πλαισιο, κωτσο κλπ... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Phonegallery Γρηγοριου Λαμπρακη στον Πειραιά. Είναι σίγουρο unbranded μαζί το αγοράσαμε και τον βοήθησα να το φτιάξει γιατί δεν είναι πάρα πολύ gadgetακιας χαχααχαχ. Και να έρθει θα κοστίζει 100-150€ παραπάνω δεν αξίζει ακόμα και unbranded να είναι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μήπως αξίζει να περιμένουμε το P10 Lite; Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TOMARAS Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Τι έγινε; Θα το φερει καμια γνωστη αλυσιδα καταστηματων εδω, κανενας Κωτσοβολος, κανα public κλπ ή θα τη βγαζουμε μονο με τα branded απο τα Σκρουτζομαγαζα... Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στο ΜΜ φαίνεται ενα P9 lite 2017 (πρεπει να ειναι το P8 lite 2017). Ωραίο επιλογή το μπλε χρώμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lumpenarian Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Στο ΜΜ φαίνεται ενα P9 lite 2017 (πρεπει να ειναι το P8 lite 2017). Ωραίο επιλογή το μπλε χρώμα Σύμφωνα με το gsmarena πρόκειται για την ίδια συσκευή. Αλλά στο site που λες αναφέρει 3.300mAh μπαταρία, που διαφέρει από τη μπαταρία του p8 lite 2017. Κι εδώ το Honor 8 lite: http://www.gsmarena.com/honor_8_lite_leaks_inside_a_case_looks_just_like_the_huawei_p8_lite_2017-news-23100.php Λίγο χειρότερες κάμερες και μπάντες, πιο πολλές επιλογές ram/μνήμης. Παράθεση My Hall of Fame: Motorola V360, Samsung E590 & F700. 6.3.28 Xiaomi R3 'IDO' - 2/16 - Gold-Black (custom) - Global Dev 7.6.08 Xiaomi RN4 'MIDO' - 3/32 - All Black - Global Stable Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ikgamsu Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Οντως https://www.mediamarkt.gr/el/product/_huawei-p9-lite-2017-ds-white-1195293.html Μπαταρία λεει 3300 mAh ενω στο gsmarena 3000. Τι συμβαίνει; Αυτο ειναι; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nonoif Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Την Παρασκευή 24/3 που επικοινώνησα με το τηλεφωνικό κέντρο της Huawei για κάποιες διευκρινήσεις, μου είπαν ότι δεν εχει γίνει ακόμα διαθέσιμο απο την ελληνική αντιπροσωπεία αλλά θα γίνει τις αμέσως επόμενες ημέρες (ενδεχομένως τη βδομάδα που ξεκίνησε σήμερα). Οπότε, ό,τι έχει αγοραστεί μέχρι σήμερα από σκρουτζομάγαζο ή φυσικό κατάστημα, είτε είναι branded συσκευή είτε όχι, πρόκειται για παραεισαγωγή. Γιαυτό και δεν υπάρχει πουθενά στις μεγάλες αλυσίδες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nisfa Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 (edited) και μόλις εμφανίστηκε και στο Public και στο πλαίσιο με 279 όπως και στα MM και ονομασία p9 lite 2017. ουσιαστικά είναι το ίδιο με το p8lite 2017, απλά διαφέρει η ονομασία από χώρα σε χώρα. Κάνουν και λίγο σπάσιμο στα σκουτζομάγαζα που το έφεραν, γιατί πολλοί θα νομίζουν ότι είναι άλλο τηλέφωνο:) γιαυτό προφανώς και η πτώση της τιμής του p9lite στα μεγάλα καταστήματα. Edited March 27, 2017 by nisfa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adok13 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 παιδια θελω να το παρω αντι για το lite 9 αλλα δε ξερω τη kamera exei.θα εχει τη καμερα του p9 lite η του p8 lite; Παράθεση adok13 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts