cellphone Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Παιδια σκεφτομαι να παρω αυτο το κινητο την δευτερα αλλα δν ξερω αν ειναι οντως καλο.απαντηστε μου Eγω παλι δεν θα σου το προτεινα . Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 akrivos !!pantos h kamera tou tha se afhsei apoluta ikanopoihmenh !! opos kai h othoni tou !! :) ap oti ematha tha kukloforhsoun h exoun hdh kukloforhsei microsd 2 gb !! tis pernei to v3x? h mexri 512 pernei ? Εγω εχω μια του 1GB και δουλευει μια χαρα! Αρα λογικα θα περνει και μεγαλυτερη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλημέρα!! έχω 2 απορίες..η πρώτη είναι τι είναι το SW; (μπορεί να είναι αστεία η ερώτηση αλλά σε τεχνολογικά ζητήματα είμαι λίγο άσχετη) η δευτερη ειναι ότι βρίσκομαι σε μεγάλο δίλλημα!!Ποιο κινητο να επιλέξω...V3i ή V3x; Νομίζω πως το V3x έει κ ωραία εμφάνιση κ πολύ καλές ιδιοτητες; Εσεις τι γνώμη έχετε; Ευχαριστώ πολύ....http://smilies.sofrayt.com/%5E/u/bigflower.gif Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobile_89 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 συγνώμη άλλη 1 ερώτηση..το Hellenic Calendar είναι συμβατό με το Motorola V3x; Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καταγραφή βιντεοκλήσεων (Videocall recording) seem 0032_0001 offset 79 bit 1 on YΓ:cellphone,έλεος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλη φαση η καταγραφη αλλα εδω λεμε οτι εχουμε απενεργοποιησει το 3g...Μιλαμε οσους γνωστους εχω με 3g κανενας δεν καλει ποτε λογο χρεωσεων...3g+mms=Στο ραφι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ε κάνε μια να δεις αν δουλεύει και μετά το απενεργοποιείς! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Καλα καποια στιγμη στο μακρινο μελλον :p :p Αλλα ολα αυτα τα mod και η μεγαλη παραμετροποιηση των motorola ειναι που μου αρεσουν πολυ ασχετα αν τα κινητα αυτα εχουν και καποιες παραξενιες (Αυτη η αναθεμετισμενη αυτοματη αναφορα τι στο καλο και δεν την ενεργοποιουν,μια απαντηση λογικη δεν θα παρω ποτε...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 YΓ:cellphone,έλεος... Που σημαινει?? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 Καλα καποια στιγμη στο μακρινο μελλον :p :p Αλλα ολα αυτα τα mod και η μεγαλη παραμετροποιηση των motorola ειναι που μου αρεσουν πολυ ασχετα αν τα κινητα αυτα εχουν και καποιες παραξενιες (Αυτη η αναθεμετισμενη αυτοματη αναφορα τι στο καλο και δεν την ενεργοποιουν,μια απαντηση λογικη δεν θα παρω ποτε...) telika to kinito sou kollaei tora xoris to vodafone live menou h oxi ? an oxi skeftomai na to allaxo ki ego !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 telika to kinito sou kollaei tora xoris to vodafone live menou h oxi ? an oxi skeftomai na to allaxo ki ego !! Δεν εχω κανενα κολημα και καμια επανεκκινηση οπως ειχα παλια και με τις unbranded εκδοσεις. Αυτη η 85.9Α.80R βγηκε καλη τελικα. Ειχα κανει πιο παλια ενα post σαν how to για να το κανεις unbranded, βεβαια τωρα πολλα προγραμματα εχουν αλλαξει, ριξτο μια ματια και στειλε να σου λυσω αποριες και να σου πω καποια πραματα να προσεξεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2006 nai to eixa xanadiavasei to post!! na sou po den xero an telika tha to kano monos h tha to pao se kapoio magazi !! thn allh vdomada anevaino athina opote mporei na to pao ekei !! tha do !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. August 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2006 παιδια ξερει κανεις πως μπορω να στειλω ολη τη λιστα επαφων απο το v3x σε αλλο κινητο μεσω bluetooth; οχι ενα ενα αλλα ολα τα τηλεφωνα μαζι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 παιδια καλημερα...ξερουμε αν μπορουμε να βαλουμε προγραμμα navigator στο v3x ? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 isos trexei kapoio java programma plohghshs alla tpt to idiaitero !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jotz Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Αν περάσω το πιο πρόσφατο flash στο κινητό θα χάσω τη λίστα γλωσσών; Και θα πρέπει να βρω το language pack και να το ξαναπεράσω; Το flex δε χρειάζεται αλλάγη, έτσι; Και ένα τελευταίο, συνειδητοποίησα ότι το Ε1070 που έχω έχει το ίδιο flash με τα V3x, R252211LD_U_85.98.AOR, αλλάζει μόνο το flex. Αν δοκιμάσω να περάσω κάποιο από τα flash που προορίζονται για το V3x θα το καταστρέψω; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 erixa mia matia , kata tyxi , sto site tou tom tom kai eida oti ypostirize mobile navigate kai eixe kai to v3x stis ypostirizomenes syskeyes.Bebaia xero oti to tom tom den exei ellinikous xartes...alla mipos vasei autou mporousame na exoume kati paromoio Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 Παιδιά καλησπέρα, θέλω να ρωτήσω το εξής: Αν περάσω το πιο πρόσφατο flash στο κινητό θα χάσω τη λίστα γλωσσών; Και θα πρέπει να βρω το language pack και να το ξαναπεράσω; Το flex δε χρειάζεται αλλάγη, έτσι; Και ένα τελευταίο, συνειδητοποίησα ότι το Ε1070 που έχω έχει το ίδιο flash με τα V3x, R252211LD_U_85.98.AOR, αλλάζει μόνο το flex. Αν δοκιμάσω να περάσω κάποιο από τα flash που προορίζονται για το V3x θα το καταστρέψω; Αν περασεις το τελευταιο reflash 85.9Α.80R ναι θα χασεις τον τηλ.καταλογο αλλα υπαρχει reflash που δεν περιεχει γλωσσα μεσα οποτε και δεν χρειαζεται να την ξαναπερασεις. Τωρα σχετικα με το να βαλεις flash απο αλλο κινητο αστο καλυτερα,μπορει οι αριθμοι να ειναι ιδιοι αλλα αυτο δε λεει τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 paidia mporei kapoios na mou dwsei kana game gia to sigekrimeno kinito ? parakalw opoios thelei kai mporei na steilei sto oneiros@hiphopkinima.com eyxaristw :D:D Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONR Δημ. August 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2006 basika kai an mporeite na me parapempsete se kapoia selida tha to ektimousa episis eyxaristw :D Παράθεση AplA^ o OneiroS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iassael Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 παιδια καλημερα...ξερουμε αν μπορουμε να βαλουμε προγραμμα navigator στο v3x ? Amfivalw an ginetai an k tha itan poly endiaferon... Giati ta Java dn sikwnun polla dedomena... Mn xexnas oti oi xartes tu destinator einai 19mb... parola auta an vreis tpt pes mas... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2006 basika kai an mporeite na me parapempsete se kapoia selida tha to ektimousa episis eyxaristw :D Για ριξε μια ματια εδω http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1499338#post1499338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosru Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 kai na sas po re paidia pos mporo na fortoso ta jar arxeia sto kinito? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 to tomtom exei elhnikous xartes !!to exo sto 7710 mou !! alla se sis oxi san java efarmogh !! pantos to vlepo duskolo na trexei kapoio aiologo navigator sto v3x kai genikotera se ola ta mh smartphone kinita!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosru Δημ. August 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2006 re paidia na sas rotiso, an syndeo to kalodio tou usb me to kinito kai den antapokrinete to kinito, oute ton hxo pou ebgaze palia kanei shmenei pos paei to kalodio? giati otan to bazo na fortisei ola ok alla me to kalodio tou ypologisth den antapokrinete... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts