jotz Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Παιδιά θέμα συνήθειας είναι όλα. Στο V66 έπρεπε κάθε γράμμα να το μετατρέπεις σε κεφαλαίο για να μπορέσεις να γράψεις στα ελληνικά. Κι όμως μετά από λίγο το χέρι πήγαινε μόνο του! Και από τότε σίγουρα η βελτίωση είναι σημαντική. Σε αντίθεση με άλλες εταιρείες που έχουν μείνει στάσιμες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2006 Δεν εγινα σαδης και σ αυτο φταιω εγω.. Το Τ9 δεν μου αρεσε καθολου.... Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 thema sunitheias einai ola kai ti aresei ston kathena !! stous misous aresei kai stous allous misous oxi !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Εγω ειχα συνηθισει την αλφαβητικη σειρα στο Τ9 και αυτο ειναι κατι το οποοιο δεν με βολευει.. Τωρα που χω μαθει που βρισκεται το καθε γραμμα χωρις τ9 μπορω και σ αυτο να πληκτρολογω μια χαρα! Αλλα στην αρχη μου κακοφανηκε.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 mia erothsh to v3x exei duo hxeiakia exoterika ? an to koitaxeis apo piso ekei pou einai to hxeio einai san na uparxoun duo hxeiakia esoterika !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Σωστο.. Τωρα το παρατηρησα.. Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Οχι ενα ειναι. Αρχικα το ιδιο νομιζα αλλα βρηκα στο νετ ενα service manual και δειχνει την ανατομια του κινητου. Εκει φαινετε καθαρα το ενα ηχειο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Οχι ενα ειναι. Αρχικα το ιδιο νομιζα αλλα βρηκα στο νετ ενα service manual και δειχνει την ανατομια του κινητου. Εκει φαινετε καθαρα το ενα ηχειο... a ok !! giati exoterika fenontai san duo !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
twingo Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Παιδιά καλησπέρα,θέλω να κατεβάσω παιχνίδια στο κινητό,μεσω του υπολογιστή.Μπορεί κάποιος να βοηθήσει με το πώς το κάνουμε αυτό.Το έχω συνδέσει με τον υπολογιστή αλλά δεν ξέρω το πώς νατα κατεβάσω.Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Παιδιά παρατηρώ στο κινητό (το έχω 1.5 βδομάδα περίπου) οτι η μπαταρία του δεν μου κρατά πολύ (οι πρώτες φορτίσεις έγιναν σωστά) . Τι εννοώ...Με φόρτιση κανονική μου κρατά 2 μέρες το κινητό . Η χρήση που του κάνω είναι 5-6 κλεισεις και 3-4 μηνύματα τίποτε άλλο . Είναι φυσιολογικό αυτό ? Υποπτέυομαι οτι ίσως είναι ενεργοποιημένες κάποιες υπηρεσίες και μου τραβανε μπαταρία . Τα εικονιδιάκια 3G και GPRS που μου τα δείχνει συνέχεια απενεργοποιούνται ? Μήπως παίζουν ρόλο αυτά ? Επίσης μπορει κάποιος να μου πει πως ενεργοποιείται η δόνηση ? Παιδια τα φώτα σας γιατι δεν κρατά η μπαταρία και δεν μου αρέσει καθόλου αυτό...:mad: Ευχαριστώ Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 loipon gia thn donhsh pas rithmiseis > stul koudouniou>koudouni kai donhsh !! tora gia thn mpataria sxedon se olous kaopu ena dihmero krtataei !! exo thn entuposh oti an eisai sunexeia se 3g diktio krataei pio ligo !! ego edo sthn rodo pou den eimai se 3g mou vgazei ena trihmero !! kai kano mia duo klhseis thn mera kai para polla sms kathimerina kai games !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leonidiofc Δημ. August 6, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2006 Ευχαριστώ για την απάντηση . Μαλλον ειναι αυτο που λες , οπότε...οκ :) Ειναι άλήθεια πάντως οτι στο 3g δίκτυο είμαι σχεδόν συνέχεια οπότε μπορεί να υπάρχει και απο εκει κατανάλωση . Παράθεση http://www.leonidiofc.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 ego pantos nomizo oti h mpataria tou krataei pio polu apo to 6270 pou exo !! sthn epomenh fortish tha metriso akrivos poso krataei tou v3x gia na sas po !! pantos eimai polu euxaristhmenos !! kai ap oti vlepo diavazei kai tis fotografies pio grigora apo to 6270 !! parolo pou exo 512mb mesa kai exo pano apo 100 fotografies einai ok!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Τσεκαρισμενο ειναι.Με δυκτυο 2G μου κραταει το v3x 3 μερες γεματες και χωρις τρελη χρηση 4 ( media player, foto, πολλα τηλεφωνα) με 3G 2 μερες με το ζορι Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Ok !! apla den to eixa methsei akrivos poses meres krataei gi auto ithela na do sta sigoura !! panta to 3g troei pio polu !!;) to ixera kai apo ena v800 pou eixa!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Ε ναι , γιατι ψαχνει συνεχεια το δικτυο...και αν το παρακολουθησης θα δεις οτι σε σημεια που δεν εχει 3G η ενδειξη του δικτυου πεζει, αναβοσβηνει, συνεχως, οποτε... μαλλον καλυτερα 2G Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
slash7 Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 Το χω δει κι εγω αυτο και σκεφτομουν τα παιξε τωρα, τι επαθε? Παράθεση :D Άρης Follow me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 se ti se exuphrtei an to kinito einai se diktuo 3g? ennoo se ti se exuphrtei an den kaneis videoklhseis h den mpaineis sto internet !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 se ti se exuphrtei an to kinito einai se diktuo 3g? ennoo se ti se exuphrtei an den kaneis videoklhseis h den mpaineis sto internet !! Μονο η ποιοτητα ηχου ειναι σαν κερδος σε 3g οπου αλλαζει η συμπιεση και ειναι amr. Τωρα αν πρεπει και οι 2 να ειναι σε 3g για να ισχυει αυτο δεν γνωριζω αλλα καλυτερα με χειροτερη ποιοτητα ηχου παρα με φορτιστη στο χερι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. August 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 9, 2006 Ο DRILLGR ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ INTERNET KAI VIDEO CALL.AKOMA ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ 3G, ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ, ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 xexe !! nai ki ego protimo na exo mpataria gia ena trihmero para kaluterh poiothta hxou !! etsi ki allios kai xoris 3g mia xara akougetai !!:) Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Ο DRILLGR ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΜΟΝΟ ΣΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΗΧΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ...ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΕ INTERNET KAI VIDEO CALL.AKOMA ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΟ 3G, ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΑΚΡΙΒΕΣ, ΟΧΙ ΚΑΛΗ ΚΑΛΥΨΗ...ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΣ. Και από ότι φαίνεται αρκετό μέλλον. Τουλάχιστον για να μπορούμε να αξιοποιήσουμε τις δυνατότητες του. Προς το παρόν είναι δώρον άδωρον. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 para polu mellon !! ego prosopika den xero kanena pou na kanei videoklhseis!! einia polu akrives !! akoma kai to surfarisma meso kinito einai arketa akrivo !! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geofil Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 para polu mellon !! ego prosopika den xero kanena pou na kanei videoklhseis!! einia polu akrives !! akoma kai to surfarisma meso kinito einai arketa akrivo !! Ούτε εγώ έχω δει ή έχω κάνει.:) Βασικά αν το 3g έχει την πορεία που είχε το dsl στην Ελλάδα σε σχέση με το εξωτερικό μάλλον θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε τις δυνατότητες του σε μια 3ετία περίπου.:) Αν και τότε έξω θα χρησιμοποιούν το 4G ή δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Παράθεση http://img87.imageshack.us/img87/5766/paokul2.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Μονο μην καταντησει σαν τα mms οπου εδω και τοσα χρονια η τιμη τους ειναι αμεταβλητη και ουσιαστηκα μια υπηρεσια που ισως ειχε μελλον εχει καταντησει απλα να υπαρχει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts