drillgr Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Μπα δεν ανοιγει οταν μιλας και ουτε ανοιγε σε μενα ποτε απο τοτε που το πηρα. Επισης με το να αναβει η εξωτερικη οθονη οταν εχεις ανοιχτο το καπακι, ποια η χρησιμοτητα του? Πιο πολυ μπαταρια θα ξοδευει νομιζω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkpng Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 paidia stous 60-70 xaraktires me xreonei diplo minima ti kano?sta alla kinita grafeis mexri 160 to minima Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 paidia stous 60-70 xaraktires me xreonei diplo minima ti kano?sta alla kinita grafeis mexri 160 to minima Διαβασε στο μηνυμα μου προς το τελος,υπαρχει λυση http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61792&page=46 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apog Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο, μου έστειλε κάποιος το seem 0032_0001 από ένα flex στο οποίο όταν έκανες απάντηση σε ένα sms δεν σου έβγαζε στο θέμα εκείνο το ηλίθιο (ΑΠ: ). Το σύγκρινα με το δικό μου seem και βρήκα κάπου 25 διαφορετικές τιμές σε hex διευθύνσεις.. Κάθησα λοιπόν και έγραψα αναλυτικά σε κάθε hex ποιά ήταν η διαφοροποίηση των bits. Και επειδή μάλλον χθες πρέπει να κοιμήθηκα με παπά, στην πρώτη δοκιμή που έκανα έπεσα πάνω σε αυτό:) Έτσι λοιπόν έχουμε: OFFSET 73 BIT 6 (ΠΡ: ) στο θέμα όταν κάνεις εκτροπή ένα sms (1 on, 0 off) BIT 7 (ΑΠ: ) στο θέμα όταν κάνεις απάντηση σε ένα sms (1 on, 0 off) Ελπίζω να μπορέσω να ανακαλύψω κι άλλα (όπως πχ τα κεφαλαία γράμματα από προεπιλογή στα sms) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Corso Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 Diavasa se polla posts gia to provlhma pou otan kleineis to portaki kanei restart to kinhto. Ta perissotera paidia symvoulepsan gia anavathmish logismikou. Den eida omws an ta paidia pou eixan to provlhma telika lythhke me thn anavathmish. Kserei kaneis? Παράθεση Never Underestimate Radical Vision Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
godfriend Δημ. June 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2006 έχω βρει διάφορα java games, άλλα παίζουν άλλα όχι. υπάρχει τρόπος να τα τεστάρω πριν τα βάλω?κάποιος emulator μήπως? εσείς από που έχετε βρει java games(που παίζουν στο v3x)?καμιά πρόταση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο, μου έστειλε κάποιος το seem 0032_0001 από ένα flex στο οποίο όταν έκανες απάντηση σε ένα sms δεν σου έβγαζε στο θέμα εκείνο το ηλίθιο (ΑΠ: ). Το σύγκρινα με το δικό μου seem και βρήκα κάπου 25 διαφορετικές τιμές σε hex διευθύνσεις.. Κάθησα λοιπόν και έγραψα αναλυτικά σε κάθε hex ποιά ήταν η διαφοροποίηση των bits. Και επειδή μάλλον χθες πρέπει να κοιμήθηκα με παπά, στην πρώτη δοκιμή που έκανα έπεσα πάνω σε αυτό:) Έτσι λοιπόν έχουμε: OFFSET 73 BIT 6 (ΠΡ: ) στο θέμα όταν κάνεις εκτροπή ένα sms (1 on, 0 off) BIT 7 (ΑΠ: ) στο θέμα όταν κάνεις απάντηση σε ένα sms (1 on, 0 off) Ελπίζω να μπορέσω να ανακαλύψω κι άλλα (όπως πχ τα κεφαλαία γράμματα από προεπιλογή στα sms) Δεν είναι κάτι καινούργιο ότι ήδη αναφέρεται σε άλλα εξιδεικευμένα site : http://www.motomodders.net/Default.aspx?tabid=55&forumid=57&postid=186956&view=topic Σε "σωστή αναβάθμιση" όμως όλα αυτά δεν χρειάζονται....ειδικά όταν πρόκειται για την SEEM και τους κινδυνους που έχουν αναφερθεί. -Παρεπιπτώντος oι τελευταίες παρτίδες V3x είναι Σιγκαπούρης,Κίνας εχουν πιά,όλες Samsung οθόνη΄. -Επίσης κυκλοφόρησε επίσημα μια unbranded έκδοση λογισμικού η R25221LD_U_85.90.00R η οποία περιλαμβάνει Web στοιχεία του Βrowser για να λειτουργεί σωστά το Vodafone Live (πιθανόν και για τα άλλα Web Wap των άλλων Eλληνικών εταιριών κινητής ) ,χωρίς hacked αλχημείες-Δεν ξέρω όμως τι άλλες βελτιώσεις έχει,γιατι μεν δείχνει παλαιότερη σε κωδικό (αλλά μπορεί να μην είναι) . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 na rotiso kati !! epeidh ola ta v3x pou exo vrei einai vodafone live!! uparxoun kapoia kleidomata? episis trexei ta games apo to 6270 kai apo alla kinita me thn idia analush othonis? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Λοιπόν μετά από πολύ ψάξιμο, μου έστειλε κάποιος το seem 0032_0001 από ένα flex στο οποίο όταν έκανες απάντηση σε ένα sms δεν σου έβγαζε στο θέμα εκείνο το ηλίθιο (ΑΠ: ). Το σύγκρινα με το δικό μου seem και βρήκα κάπου 25 διαφορετικές τιμές σε hex διευθύνσεις.. Κάθησα λοιπόν και έγραψα αναλυτικά σε κάθε hex ποιά ήταν η διαφοροποίηση των bits. Και επειδή μάλλον χθες πρέπει να κοιμήθηκα με παπά, στην πρώτη δοκιμή που έκανα έπεσα πάνω σε αυτό:) Έτσι λοιπόν έχουμε: OFFSET 73 BIT 6 (ΠΡ: ) στο θέμα όταν κάνεις εκτροπή ένα sms (1 on, 0 off) BIT 7 (ΑΠ: ) στο θέμα όταν κάνεις απάντηση σε ένα sms (1 on, 0 off) Ελπίζω να μπορέσω να ανακαλύψω κι άλλα (όπως πχ τα κεφαλαία γράμματα από προεπιλογή στα sms) Ωραιος!!!! Modding spirit!! ;);) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthos21 Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Diavasa se polla posts gia to provlhma pou otan kleineis to portaki kanei restart to kinhto. Ta perissotera paidia symvoulepsan gia anavathmish logismikou. Den eida omws an ta paidia pou eixan to provlhma telika lythhke me thn anavathmish. Kserei kaneis? κοιταξε corso πριν την αναβαθμιση μου ειχε σπασει τα νευρα και το εκανε πολυ συχνα. τωρα το κανει μια φορα στις 2 με 3 μερες και αν κλεισω κατα λαθος το πορτακι δυνατα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gary Kokkin Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 na rotiso kati !! epeidh ola ta v3x pou exo vrei einai vodafone live!! uparxoun kapoia kleidomata? episis trexei ta games apo to 6270 kai apo alla kinita me thn idia analush othonis? Ανάλογα την έκδοση λειτουργικού όπως έχει αναφερθεί σε προηγούμενα post από εδώ και μετά : http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61792&page=28 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
menagg13 Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Καλημέρα σας... πρώτη φορά γράφω... θέλω να σας ευχαριστήσω μια που πήρα το V3x VodafoneLive ενω εχω cosmote... και μαζί σας το έκανα unbranded έβαλα skins αύξησα την πιότητα και φυσικά το χρόνο του video (που ήταν χάλια)... ευχαριστώ πολύ Αυτό που ακόμη δεν έχω κάνει είναι να βάλω ταινίες με υπότιτλους όπως έκανα με το smartmonie σε sybian κινητά... αν έχει καμία ιδέα κάποιος τον ευχαριστώ προκαταβολικά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Υστερα απο πολλαπλα κολληματα χθες(το γνωστο προβλημα με της επαφες που δεν μπορεις να καλεσεις )και ανα τακτα χρονικα διαστηματα κολληματα του κινητου(παγωνε και δεν εκανε τιποτα ,επρεπε να βγαλεις μπαταρια για να ξεκολλησει)πηγα στην Μοτορολα στην Λ.Αλιμου .Το αφησα εκει και σε 3 ωρες το πηρα με νεο software (εγινε update). Εως τωρα το κινητο παει καλα ,δεν εχει κολλησει ,αλλα εχω ενα προβλημα και δεν μπορω να βρω λυση και δεν θυμαμαι που εχω το βιβλιαρακι και ετσι δεν μπορω να το συμβουλευτω. Λοιπον οταν κλεινω το καπακι στην μικρη οθονη παλια φαινονταν η ημερομηνια και απο κατω η ωρα.Τωρα ομως φαινετε στο μεσον της οθονης η ωρα και κατω κατω η ημερομηνια. Μηπως ξερετε πως αλλαζει? Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 mhpos xerete se pio magazi tha to vro pio fthna to v3x? kai se ti timh? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tleon Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 δεν νομιζω να αλλαζει...εγινε και σε μενα αυτο,μετα το update και μαλλον πρεπει να ειναι απο το softwear. Eμενα στη μικρη την οθονη δεν μου δειχνει την μπαταρια...συμβαινουν αυτα Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PRATINAS Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 mhpos xerete se pio magazi tha to vro pio fthna to v3x? kai se ti timh? Δευτερωνω.... Γενικα το βρισκεις ακομα ευκολα στα μαγαζια το εν λογο κινητακι?????? ΥΓ... Ερωτηση κρισης... Αξιζει να τελειωσω το 7610 με το Motorolaκι??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. June 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2006 ti klidomata exei kai se ti se periorizei to vodafone live ;;;;;;;:( Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sf-haris Δημ. June 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 27, 2006 re paidia mia erwtisi.. to na vgaleis to voda live einai asfales 'h borei na pathei zhmia to kinito thn wra pou to kaneis 'h kai argotera? apo to germanos pou to exei ston katalogo iouniou ""sintoma konta sas"" iparxei kapoio neo? egw pantws skeftomai na to parageilw apo to pixmania.gr pou einai pistopoihmeno kai eguro site alla thelw na sas rwtisw.. an to parw logika h apodeixh tha einai gallias... tha isxuei kanonika h egguhsh? sth nokia pou rwtisa pantws mou eipan pws gia agores apo xwres EE isxuei kanonika. de pisteuw sth motorola na kanoun ta dika tous????? episis to na perasei kapoios to elliniko menu exei xrewsi? vgainei se olomauro? giati sthn pixmania leei mauro.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisk13 Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Extes to pira kai egw to simpathestato tilefonaki kai exw to exis provlima me to fortisti mpeni kapws diskola,to megalo provlima einai otan paw na to vgalo apo tin ipodoxi tou kinitou, theli na valw arketi dinami gia na vgi,einai fisiologiko auto?i to diko mou mobile exi provlima? Παράθεση Ιστορικό: Ericsson T28s, Nokia 3330, Sony ericsson T630,K750i, K800i, Motorola V3x, Sony ericsson w950i, Nokia n95 8gb, Sony ericsson vivaz , Nokia Ν8 , iphone 4 , Samsung Galaxy SIII , Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S7 και τώρα Samsung Galaxy Νοte10 Plus + Samsung galaxy tab s2 8" 4G 2016 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cellphone Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Extes to pira kai egw to simpathestato tilefonaki kai exw to exis provlima me to fortisti mpeni kapws diskola,to megalo provlima einai otan paw na to vgalo apo tin ipodoxi tou kinitou, theli na valw arketi dinami gia na vgi,einai fisiologiko auto?i to diko mou mobile exi provlima? Στο δικο μου V3x μπαινει πολυ απλα χωρις πιεση και για να βγει θελει να το τραβηξεις απαλα...οπωτε κατι μαλλον παιζει.. :confused: η περιμενε λιγο μηπως ανοιξουνε τα μεταλλακια της υποδοχης εκει . Ελπιζω να σε βοηθησα καπως .Παντως αν παραμενει πηγαινε μια βολτα απο Motorola να στο κοιταξουνε. Παράθεση http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg I love my Iphone Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 to phra kai egw eimai arketa eyxaristimenos apo ola tou ta xaraktiristika:D Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alejandro Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 Ερωτηση κρισης... Αξιζει να τελειωσω το 7610 με το Motorolaκι??? Απάντηση κρίσης: Είπα να σου απαντήσω μιας κι έχω κάνει ακριβώς αυτή την αλλαγή. Το Μοτορολάκι είναι άπιαστο σε σχέση με το 7610 σε θέματα όπως φωτογραφία, ποιότητα απεικόνισης οθόνης και μέγεθος/χρηστικότητα. Το 7610 ακόμα δεν μπορεί όμως να συγκριθεί σε θέματα λειτουργικότητας (π.χ. λειτουργίες τηλεφωνικού καταλόγου, ευκολίες διάφορες όπως κλειδωμα πληκτρολογίου αλλά και εγκαταστάσεις εφαρμογών). Επίσης είναι πολύ μπροστά σε σχέση με την διαχείρηση αρχείων (δημιουργία καταλόγων για την τακτοποίηση πολλών φωτογραφιών, κ.λ.π.). Συμπερασματικά θα σου πω ότι δενμ την μετάνοιωσα την αλλαγή, κυρίως για το θέμα της οθόνης αλλά και των λειτουργιών 3G (έχω λιώσει τις videocalls για να σπάω τα νεύρα των δικών μου αλλά και των φίλων μου όταν είμαι σε ωραία μέρη). Τέλος, επειδή έχω διαλέξει το μπλε της VF, να σου πω ότι τραβάει όλα τα βλέμματα όταν βγει έξω :) Όλοι όσοι το είδαν εντυπωσιάστηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 shmera phra ki ego to v3x aqpo thn vodafone !!:) polu oraio thlefonaki !! mhpos xerete posh ora na to afhso na fostisei? episis kanena paixnidaki pou mporo na vro? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blackzipo Δημ. June 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 29, 2006 exei kataferei kanhs na vrei themata gia to kinhto tou kai an nai pws ta pairnas sto kinhto; Παράθεση http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 re gmt xtes to vradu mou ekane duo restart? mhpos thelei kamia anavathmish? kai allh mia aporia!!paixnidia pos pernas mesa sto kinito? Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts