KostasDj_2 Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 φίλε Νικιφόρε! Σου έχω αρκετά ευχάριστα νέα!! Μίλισα πριν λίγο με την cosmote σχετικά με την μεταφορά ενός συμβολαίου μου σε vodafone. Το θέμα είναι πως είχα πάρει την επιδότησή μου τον δεκέμβριο. Με διαβεβαίωσαν λοιπόν, πως σύμφωνα με τους όρους του συμβολαίου, δικαιούμαι να κόψω την σύνδεση χωρίς καμία επιβάρυνση επειδή είναι καταγεγραμένη η βλάβη της Κυψέλης. Οπότε, επειδή θυμάμαι πως δεν μπορούσες να φύγεις λόγω του συμβολαίου του iphone, μήπως θα έπρεπε να τους πάρεις ένα τηλέφωνο?? Δεν θα έχεις καμμία επιβάρυνση λογικά! ...Δεν μπορούνε να μας δουλεύουν ψιλό γαζί.... Ακολουθούν κι άλλες φορητότητες από την πλευρά μου! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Τους διάβασα και εγώ, επειδή αύριο θα πάω εξοχικό αν γυρίσω και δεν έχει φτιαχτεί τότε την Δευτέρα θα το κανονίσω και αν γίνεται πάμε για wind! εννοείτε ότι το καρτοκινητό παίρνει πόδι δεν το συζητάω καν! :lol::lol::lol: όντως στους όρους λέει κάτι τέτοιο για αδυναμία παροχής υπηρεσιών! οπότε αν είναι έτσι ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ και αέρα στα πανιά! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Και στην Κατερίνη για πάρα πολύ ώρα τα καρτοκινητά είναι Off Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 23, 2010 Είναι επειδή έκαναν cosmokarta free to all! κοιτάχτε να το συνηθίσετε το φαινόμενο! εδώ δεν έχουν να καλύψουν τους πάγιους πελάτες και τους whats up τώρα τα free to all τους μαράνανε! :lol::lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 24, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 24, 2010 Πέρίμενε πρώτα να δούμε τι θα γίνει με την παρακάτω περίπτωση να δούμε τι θα αφήσουν να δουλεύει και να δεις τι θα κάνεις. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=127512&cid=4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Εδώ στην Κυψέλη τα προβλήματα συνεχίζουν ακομα κανονικότατα!!! και παλι δεν μπορώ να πάρω και να με πάρουν στο πάγιο τώρα στο whats up έκανα μια κλήση. Ακόμα και στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα είδα ξαφνικές πτώσεις σήματος χωρίς λόγο, το 3G να χάνεται και να επανερχεται ακόμα και έξω και γενικά πολλά νούμερα και δεν βλέπω τον λόγο αφού το σήμα ήταν FULL τέρμα και με 3G ξαφνικά πως αδειάζει???? δεν μας τα λέει καλά η cosmote........:mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ermis1975 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Οταν έχω 3G ενεργοποιημένο, πολλές φορές υπάρχει "πρόβλημα δικτύου" με full σήμα και δε με αφήνει να κάνω κλήσεις. Οταν το απενεργοποιήσω το σήμα μπορεί να χάνει αρκετά, αλλά κάνω κλήσεις. Αυτό το παρατηρώ γενικότερα σε πολλές περιοχές! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Εδώ στην Κυψέλη τα προβλήματα συνεχίζουν ακομα κανονικότατα!!! και παλι δεν μπορώ να πάρω και να με πάρουν στο πάγιο τώρα στο whats up έκανα μια κλήση. Ακόμα και στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα είδα ξαφνικές πτώσεις σήματος χωρίς λόγο, το 3G να χάνεται και να επανερχεται ακόμα και έξω και γενικά πολλά νούμερα και δεν βλέπω τον λόγο αφού το σήμα ήταν FULL τέρμα και με 3G ξαφνικά πως αδειάζει???? δεν μας τα λέει καλά η cosmote........:mad::mad::mad::mad: Έλα... σε χάσαμε χθες. Ανησύχησα προσωρινά μήπως έφτιαξε το δίκτυο η κοσμοτε και δεν πόσταρες... Οταν έχω 3G ενεργοποιημένο, πολλές φορές υπάρχει "πρόβλημα δικτύου" με full σήμα και δε με αφήνει να κάνω κλήσεις. Οταν το απενεργοποιήσω το σήμα μπορεί να χάνει αρκετά, αλλά κάνω κλήσεις. Αυτό το παρατηρώ γενικότερα σε πολλές περιοχές! Ναι, ισχύει αυτό φίλε μου και έχει αναφερθεί ξανά. Τεχνικά δεν ξέρω που οφείλεται αλλά ισχύει. Γενικά αν δεν χρησιμοποιείς 3G υπηρεσίες είναι καλύτερα να το έχεις απενεργοποιημένο για να γλιτώνεις και την μπαταρία που τρώνε οι εναλλαγές 2G/3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Εδώ στην Κυψέλη τα προβλήματα συνεχίζουν ακομα κανονικότατα!!! και παλι δεν μπορώ να πάρω και να με πάρουν στο πάγιο τώρα στο whats up έκανα μια κλήση. Ακόμα και στο εξοχικό μου στον Μαραθώνα είδα ξαφνικές πτώσεις σήματος χωρίς λόγο, το 3G να χάνεται και να επανερχεται ακόμα και έξω και γενικά πολλά νούμερα και δεν βλέπω τον λόγο αφού το σήμα ήταν FULL τέρμα και με 3G ξαφνικά πως αδειάζει???? δεν μας τα λέει καλά η cosmote........:mad::mad::mad::mad: Το full σήμα προφανώς ή είναι εικονικό ή απλά σε πετάει το δίκτυο λόγω υπερφόρτωσης. Συνηθισμένο αυτό για την Κοσμοτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Τώρα μιλάω στο whats up, αλλά το πάγιο νουμερο το σήμα is dead!!! :lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. April 25, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 25, 2010 Πέρίμενε πρώτα να δούμε τι θα γίνει με την παρακάτω περίπτωση να δούμε τι θα αφήσουν να δουλεύει και να δεις τι θα κάνεις. http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=127512&cid=4 Bad news.. Βέβαια οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση υπήρξαν τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις. Φυσικά αυτό δε λέει τίποτα, τη στιγμή που στοιχεία της πολεοδομίας εμπλέκονται στην υπόθεση, και η πολεοδομία είναι τελικά αυτή που αποτελεί την τροχοπέδη στην ανάπτυξη ενός σωστού δικτύου κινητής τηλεφωνίας, επιδεικνύοντας απίστευτα μεγάλη κωλυσιεργία στην έγκριση φακέλων για εγκατάσταση κεραιών - από αυτό δράττωνται όλοι και βαφτίζουν κεραίες ως "παράνομες", αποπροσανατολίζοντας τον κοινό κοσμάκη ο οποίος πιστεύει έτσι ότι οι κεραίες εκπέμπουν παράνομα ... ραδιενέργεια. Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 (edited) Σημερα πολλές ωρες το απόγευμα ακόμα και τώρα το πάγιο κινητό μου χαροπαλεύει με το σήμα είναι σχεδόν αδύνατον να μιλησεις πάλι καλα που χτυπάει! το whats up ήταν σε καλύτερη θεση αλλά τώρα ποιο αργά πάει και αυτό. Για την ιστορία τελικά πήρα ένα spa 3102 και έκανα αυτα που λέει εδώ στο πολύ καλό άρθρο http://www.iptelephony.gr/news.php?extend.223 και παίζει άψογα!!!! να είχαμε και σήμα cosmote!!!! ακόμα και αυτό χαροπαλευει με το σήμα ώρες ωρες αλλά μιλάω άνετα, το έχω βάλει πρόχειρα δίπλα σε μπαλκονόπορτα και συνδέεται σε pc με trixbox linux που το κάνει τηλεφωνικό κέντρο! με την βοήθεια Voip routers (linksys spa 3201). Τι να κάνουμε αφού δεν έχουμε σήμα προσπαθούμε να το ενισχύσουμε αλλιώς! το επόμενο βήμα θα είναι κεραίες (repeaters) στην ταράτσα! :lol::lol::lol::lol: Αυτή την στιγμή εδώ και ώρα το κινητό πάγιο λέει καμία υπηρεσία!!!! το whats up την παλευει ακόμα λιγακι, καλά τι γίνεται εδώ στην Κυψέλη??? από την Τρίτη 13 του μήνα ΑΚΟΜΑ φτιάχνουν το πρόβλημα? ΟΧΙ αλλο καρβουνοοοοοοοοοοοοο!!!!!!! Edited April 26, 2010 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Επειδή το πρόβλημά σου είναι έντονο, αν επικοινωνούσες μαζί τους, κατά πάσα πιθανότητα, για να μην πω 100%, θα σε άφηναν να αποδεσμευτείς από το δίκτυο και να κάνεις φορητότητα σε άλλη εταιρία, χωρίς πληρωμή αναπόσβεστου ποσού επιδότησης. Όλος αυτός ο εξοπλισμός είναι αυτό που λέμε πολύ κακό για το τίποτα. Χίλιες φορές να λύσεις τη σύμβασή σου, λόγω αδυναμίας της εταιρίας να παρέχει σωστές υπηρεσίες στον τόπο μόνιμης κατοικίας σου, παρά να καταφεύγεις σε τέτοιες λύσεις για μια απλή σύνδεση κινητού. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. April 26, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2010 Nkifore αλλαξε εταιρια...μην το παιδευεις και πολυ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) αυτό με το GSM το έκανα 1ον επειδή μου το χάρισαν δεν το αγόρασα και αγόρασα μόνο ενα spa 3102 τα άλλα όλα τα είχα έτσι κι αλλιώς! το τηλεφωνικό κέντρο είναι φοβερή ευκολία!!! δεν τα έκανα για την cosmote! αυτό με τις κεραίες το είπα αστειευόμενος φυσικά! σήμερα θα πάρω τηλ να δω τι θα πουν μήπως και διακόψω να πάω στην Wind. Πήρα τηλ τελικά όλο μου λένε ότι ζητάνε την κατανοησή μας αλλά ΕΛΕΟΣ ρε παιδιά από τις 13 του μήνα δεν μπορώ να μιλάω, τι να κάνω δλδ? μου είπε ότι προσπαθούν να το φτιάξουν το πρόβλημα και είπα πως μπορώ να διακόψω και όντως γίνεται ΧΩΡΙΣ χρέωση! μου είπε αν δεν μπορείτε να περιμένετε έχετε το δικαίωμα διακοπής συμβολαίου ΧΩΡΙΣ χρέωση! αν δείτε στο συμβόλαιο τα λέει μέσα όλα πεντακάθαρα! οπότε με βλέπω να την κάνω! πως γίνεται να αφήσω το ίδιο νούμερο σε άλλη εταιρία όμως? αν διακόψω δεν θα μου το κόψουν? Edited April 27, 2010 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 Με φορητότητα! Απλά πηγαίνεις στο κατάστημα της εταιρίας που θες να πας, και αφού επιλέξεις το πρόγραμμα που θες, αυτοί αναλαμβάνουν να τα κάνουν όλα μόνοι τους. Σε περίπου 15 μέρες (εργάσιμες πάντα), θα σου δώσουν μια καινούρια sim από την καινούρια εταιρία, και θα σου πουν πως την "ταδε" μέρα θα γίνει η φορητότητα. Εκείνη την μέρα λοιπόν, κάποια στιγμή θα σου κοπεί το σήμα από την cosmote και αυτό που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την sim του άλλου δικτύου. Από εκεί και πέρα είσαι συνδρομητής του καινούριου δικτύου. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείς να καλέσεις δωρεάν από κινητό cosmote στο 13894 για vodafone, και στο 13846 για wind. Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. April 27, 2010 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2010 (edited) εντάξει πήρα τηλ και μου είπαν και εμένα οτι μπορώ να διακόψω το συμβόλαιο χωρίς να πληρώσω τπτ εκτός τους λογαριασμους μου, εξάλου οι οροι είναι πεντακάθαροι και στο συμβόλαιο από την πλευρά της cosmote και ήδη τους έχει αθετήσει προ πολλού! μου ζητάνε την κατανόηση για το πρόβλημα, αλλα μέχρι πότε? δεν ξέρουν! εγώ υπομονή δεν έχω μετά το weekend (γιατί θα χρειαστώ το 3G στο εξοχικό να το λιώσω) πάει για κόψιμο και πάμε σε wind. Οσο για το whats up βρηκα μια καρτα wind F2G και θα πάρει και αυτή πόδι αφού εδώ πέρα όλο κατελλημένο δίκτυο κτλ, ακόμα και στο GSM που έχει κεραία εξωτερική αποσπώμενη πάνω από 20-25cm και παλι χάνει το σήμα!!! :lol::lol::lol::lol: Σήμερα έβαλα στο 2ο κινητό κάρτα wind F2G και έχει σήμα ΤΕΡΜΑ και 3G!!! το whats up ακόμα δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ! τέλειωσε και η κάρτα τέρμα και αυτό! από Δευτέρα θα δούμε τι θα κάνω και με το πάγιο. Kαι στην δουλεια μου η wind έχει καλό σήμα με 3G, cosmopote μέτριο και καθόλου 3G! Και σήμερα και χτες Κυψέλη με cosmote απλά δεν μιλάς! ΥΠΟΦΕΡΕΙΣ! EΛΕΟΣ! Edited April 29, 2010 by Nikifoross Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ημουνα εξοχικό στον Μαραθώνα από Παρασκευή μεσημέρι, ακόμα και εκεί το σήμα 3G ερχόταν και έφευγε και το σήμα μη πω!!! για να μιλήσω έπρεπε να περπατάω μέσα στα χωράφια μαζί με τα φίδια! στο σπιτι σήμα τίποτα σχεδον, ενώ παλιότερα ΔΕΝ είχε προβλημα! έρχομαι σήμερα ξανά Κυψέλη και βλέπω σήμα ΑΝΥΡΠΑΧΤΟ!!!! δλδ το κινητό να λέει καμία υπηρεσία! από τις 13 Απριλίου που έγινε το μεγάλο πρόβλημα εδώ πέρα, έχω πάρει ένα κάρο τηλέφωνα και ακόμα........ το φτιάχνουν!!!! το επόμενο τηλ αν προλάβω αύριο αλλιώς μεθαύριο θα είναι για την διακοπή του συμβολαίου! για να μάθετε κύριοι κοσμοποτεδες να μην μας γράφετε στα........παλαιότερα των υποδημάτων σας!!! :mad::mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Ημουνα εξοχικό στον Μαραθώνα από Παρασκευή μεσημέρι, ακόμα και εκεί το σήμα 3G ερχόταν και έφευγε και το σήμα μη πω!!! για να μιλήσω έπρεπε να περπατάω μέσα στα χωράφια μαζί με τα φίδια! στο σπιτι σήμα τίποτα σχεδον, ενώ παλιότερα ΔΕΝ είχε προβλημα! έρχομαι σήμερα ξανά Κυψέλη και βλέπω σήμα ΑΝΥΡΠΑΧΤΟ!!!! δλδ το κινητό να λέει καμία υπηρεσία! από τις 13 Απριλίου που έγινε το μεγάλο πρόβλημα εδώ πέρα, έχω πάρει ένα κάρο τηλέφωνα και ακόμα........ το φτιάχνουν!!!! το επόμενο τηλ αν προλάβω αύριο αλλιώς μεθαύριο θα είναι για την διακοπή του συμβολαίου! για να μάθετε κύριοι κοσμοποτεδες να μην μας γράφετε στα........παλαιότερα των υποδημάτων σας!!! :mad::mad::mad::mad: Από εχθές, έχουν κατεβάσει ΟΛΕΣ τις κεραίες της Άνω Κυψέλης, και όσοι είμαστε εδώ εξυπηρετούμαστε (όπως μπορεί αυτό να θεωρηθεί) από τις γειτονικές. Απ' ότι φαίνεται, κάτι σκαλίζουν στο δίκτυο, και σίγουρα αυτό είναι θετικό!! Επίσεις, σήμερα το μεσιμέρι (και συγκεκριμένα πρίν από κανα 20λεπτο) το κινητό μου άρχισε να γυρίζει μόνο του σε 3G σήμα, πράγμα το οποίο δεν συνέβαινε ποτέ!! Απ' ότι κοίταξα στο Netmonitor, βρήκε κάποιες κεραίες και το RSSI που δεχόταν ήταν 875-915... Ίσως οι ειδικοί του myphone να μπορούν να μας πούν αν αυτές οι τιμές σημαίνουν πως η κεραία είναι κοντά! Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Πιστευω ότι τους κατέβασαν κεραίες δεν θα γίνει τπτ! εγώ θα αποχωρήσω πάντως, πραγματικα έχω βαρεθει και έχω αγανακτήσει! ΕΛΕΟΣ ποια! αν ήταν θα το ειχαν φτιάξει τόσο καιρό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cocu Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Απ' ότι κοίταξα στο Netmonitor, βρήκε κάποιες κεραίες και το RSSI που δεχόταν ήταν 875-915... Ίσως οι ειδικοί του myphone να μπορούν να μας πούν αν αυτές οι τιμές σημαίνουν πως η κεραία είναι κοντά!Αυτά είναι σαν να έχεις σήμα -87,5dbm - -91.5!Τώρα απόσταση κοίτα τα ίδια cell id σε gsm να δείς το Ta του! Παράθεση Ψηφίστε όλοι τον Όλυμπο μας για τα 7 νέα θαύματα του κόσμου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 Με τέτοια ένταση σημαίνει πως υπάρχει πολύ κοντά κεραία 3g. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 και εμένα γιατί ή δεν έχει σήμα ΤΙΠΟΤΑ ή λέει καμία υπηρεσία ????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vfsal Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 ΑΣ ΑΦΗΝΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ VODAFONE ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΝΤΕ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ Η VODAFONE ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΚΕΡΑΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ?ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?ΜΕΡΙΚΟΙ ΛΕΤΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ..ΟΧΙ ΜΟΝΟ Η VODAFONE ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η WIND.ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ..ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΜΕΝΑ Η COSMOTE ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΟΣ..ΟΠΟΤΕ ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. May 2, 2010 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2010 εγώ ξέρω ότι με wind και σπίτι μου και εξοχικό και δουλειά έχω σήμα σχεδόν τέρμα καμπάνα ΚΑΙ 3G δοκιμασμένα ε? και με cosmote έχω τα $#$%^$%^%^&^%&^& τα συμπεράσματα δικά σας! ήδη αντικατέστησα το καρτοκινητό απο whatsup με wind F2G και έχω πάθει πλακα! από ποιότητα ομιλίας, κάλυψη σηματος αλλά και 3G!!! αυτό θα πει κινητό!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts