manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 δεν σου φενεται λογικο? δηλαδη πιο λογικο ειναι το πιτσιρικι να μιλαει με τον γκομενο 25 ωρες τσαμπα και εγω ή εσυ να μην μπορεις να παρεις ενα τηλεφωνο να κανεις την δουλειά σου. οι συνδεσεις ειναι παγια εσοδα για τις εταιρειες οχι τα καρτοκινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Η υποχρέωση της εταιρίας είναι να παρέχει της ίδιας ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους συνδρομητές της. Αυτό αναφέρει και η άδεια λειτουργίας τους. Αν δεν μπορούν, ας αναβαθμίσουν την πλατφόρμα της καρτοκινητής ή ας μη δέχονται για πελάτες πιτσιρίκια που μιλάνε με τον "γκόμενο" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manwlis77 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 δεν προκειται να βρουμε ακρη οποτε.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Η υποχρέωση της εταιρίας είναι να παρέχει της ίδιας ποιότητας υπηρεσίες σε όλους τους συνδρομητές της. Αυτό αναφέρει και η άδεια λειτουργίας τους. Αν δεν μπορούν, ας αναβαθμίσουν την πλατφόρμα της καρτοκινητής ή ας μη δέχονται για πελάτες πιτσιρίκια που μιλάνε με τον "γκόμενο" Ακριβώς!! Και στο κάτω κάτω, δεν είναι απαραίτητο πως τα καρτοκινητά τα έχουν μόνο "πιτσιρίκια!" Θα πρέπει να έχουν όλοι, ίση μεταχείρηση!! Αλλά είμαστε στην Ελλάδα ρε ****το... οπότε, όλα αυτά πάνε περίπατο!:X Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Σίγουρα κανείς δεν υποχρεούται να συμφωνεί με τον άλλον :) Παρ'όλα αυτά, δε συμφωνείς στο γεγονός ότι από την άδεια λειτουργίας τους είναι υποχρεωμένες και οι 3 εταιρίες να παρέχουν υπηρεσίες ίδιας ποιότητας σε όλους τους πελάτες τους; Δεν το λέω εγώ αυτό, υποχρεωμένες οι ίδιες είναι!:rolleyes: Αν δεν μπορούν, ας αναβαθμίσουν την πλατφόρμα της καρτοκινητής ή ας τους ανακαλέσουν την άδεια ( λέμε τώρα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electronic396 Δημ. February 20, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2010 Λοιπόν απλά τα πράγματα..... Ο ανταγωνισμός στα what's up/cu/free2go είναι τεράστιος και όταν ο ανταγωνιστής σου κάνει μία τρελή προσφορά οφείλεις να ακολουθήσεις αλλιώς μένεις εκτός παιχνιδιού.Aυτό λοιπόν κάνει και η cosmote αλλά και όλες οι άλλες εταιρείες. Έτσι λοιπόν απάντηση στην απάντηση....η cosmote έφτασε να προσφέρει το επιεικώς παράλογο 25ώρες ομιλία και 1500 sms προς 3 euro....με αποτέλεσμα να μαζέψει τώρα δύο χρόνια τον περισσότερο κόσμο. Μήν περιμένετε όμως με αυτά τα λεφτά να έχετε και την ίδια ποιότητα εξυπηρέτησης. Είναι αυτονόητο πως κάθε χρήστης εξυπηρετείτε διαφορετικά από ΟΛΕΣ της εταιρείες. Είμαστε σοβαροί ότι οι χρήστες με σύνδεσεις με τα 50ευρώ+++ κατα μέσο όρο λογαριασμό μπορούν να συγκριθούν με το πιτσιρίκι τών 5 και 10ευρώ???? Θεωρητικά θα μπορούσε η cosmote να βάλει πιο πυκνά της κεραίες για να τους εξυπηρετεί όλους.Όταν όμως δέχεται τέτοιο πόλεμο καταγγελιών και ξηλώνει κάθε μέρα κεραίες αντι να βάζει.....τα παράπονα σε εσάς τους ίδιους που κάνετε καταγγελίες και στο κράτος που δεν έχει φροντίσει τόσα χρόνια να δίνει άδειες και βλεπουμε φαινόμενα σε μια μικρή πόλη να έχουν άδεια 20 κεραίες....και να λειτουργούν άλλες 200 παράνομα(τηλεόραση,ραδιόφωνο,κινητή,cb κ.τ.λ Να είστε σίγουροι ότι αν η vodafone είχε το ίδιο κόσμο θα είχε τα ίδια προβληματα.(όπως άλλωστε έτσι συνέβαινε στο παρελθόν που είχαν όλοι cu και για να έβγαζες κλήση έπρεπε να παρακάλαγες...) Όσοι λοιπόν θέλετε καλή ποιότητα πηγαίνετε wind και θα είστε μια χαρά...! Αν πάλι θέλετε να μιλατε τσάμπα.....αλλα με κακή ποιότητα καθήστε Cosmote. P.S=Όσο για την διαφήμιση σήμα καμπάνα.....έχουν σήμα καμπάνα.....ποιότητα κλήσεως δεν έχουν!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Student Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Δεν θέλω να ανοίξω νέο θέμα, γι'αυτό θα το γράψω εδώ. Νέα ιστοσελίδα: Σήμακαμπάνα.gr. Μπείτε στην ιστοσελίδα, τραγουδήστε το «Σήμα Καμπάνα» και μπείτε στην κλήρωση για ένα κινητό τηλέφωνο LG POP. Παράθεση Σου τα' δωσα όλα όχι όμως και το θάνατό μου. Αυτό άσε με να το κρατήσω εγώ. http://img412.imageshack.us/img412/1559/28923n.gif Καλό Πάσχα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damokles Δημ. February 21, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2010 Να είστε σίγουροι ότι αν η vodafone είχε το ίδιο κόσμο θα είχε τα ίδια προβληματα.(όπως άλλωστε έτσι συνέβαινε στο παρελθόν που είχαν όλοι cu και για να έβγαζες κλήση έπρεπε να παρακάλαγες...) γι αυτό δεν θα ήμουν καθόλου σίγουρος. Η VODAFONE έχει πολύ μεγαλυτερη χωρητικότητα δικτύου (φάσμα συχνοτήτων), σχετικά πιο εκσυγχρονισμενο δίκτυο, και τουλάχιστον στα αστικά κέντρα έχει περισσότερες κεραίες και καλύτερο σήμα από τον cosmote (πόσο μάλλον δε από την Wind). Παράθεση iPhone XS max 256GB iPad Pro 10.5" WiFi 256GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 (edited) Μπράβο στην Κοσμοτέ που μετά απο e-mail για σχετικά χαμηλή και ασταθή κάλυψη σε συγκεκριμένη περιοχή (και συγκεκριμένα στο πατρικό μου σπίτι) στο Ηράκλειο Κρήτης (περιοχή Μεσαμπελιές), με περίμενε μια εκπληξη όταν ξανακατέβηκα. Στο σπίτι λοιπόν που είχα παρατηρήσει την προβληματική κάλυψη (εννοώ σήμα να παίζει ανάμεσα σε 1-3 γραμμές και κλήσεις με διακοπές αν δεν πλησίαζες παράθυρο), πλέον υπάρχει φουλ σήμα δεύτερης γενιάς. Παρατήρησα όμως κάτι για το οποίο θέλω τα φώτα σας. Όταν έχω ρυθμίσει το κινητό σε 2g/3g δίκτυα, δεν έχει καμμία διαφορά με παλιά όταν πιάνω 3g. 1-2 γραμμές σήμα, στα ίδια δωμάτια με παλιά, το οποίο όμως το κρατάει και δεν με γυρίζει αν μείνω στα δωμάτια αυτά σε 2g. Πάω όμως να στείλω sms (με δικτύωση σε 3g) και δεν φεύγει. Επίσης, όταν με κάλεσαν, έβγαλε μηνυμα για απενεργοποιημένο και η ειδοποίηση μου ήρθε μόνο μόλις αργότερα γύρισα σε 2g only. Είναι τόσο αδύναμο το σήμα; Και αν ναι, τότε γιατί το κρατάει και δεν γυρίζει σε 2g που είναι πολύ πιο ισχυρό; Μπορεί το φαινόμενο αυτό να έχει σχέση με τεχνικές εργασίες στο 3g κομμάτι αυτές τις μέρες για βελτίωσή του; Ευχαριστώ. EDIT: Προς mοderators. Χωρίς να θέλω να το παιξω εξυπνος και χωρίς καμμία διάθεση αντιδικίας με κανέναν, σεβομενος πάντα τον κόπο σας και τον πολιτισμό και το υψηλό επίπεδο που διατηρείτε στο φόρουμ, θεωρώ απαράδεκτο λάθος να κλειδώνονται θέματα επειδή κάποιοι 2-3 την έχουν δει ότι τους ανήκει η κάθε εταιρεία και ξεφεύγουν απο τους κανόνες του φορουμ γιατί κάνουν σαν να τους έθιξαν την μάνα τους όταν μιλάμε για κάποια εταιρία. Εγω για παράδειγμα σημερα μπορεί να θέλω να ρωτήσω κάτι για τα καρτοκινητά. Γιατί να βρίσκω το θέμα κλειδωμένο επειδή κάποιοι μη σεβόμενοι τους κανόνες ξέφυγαν? Να τους κάνετε ban για όσο χρόνο κρίνετε και παρατήρηση με πμ για τους λόγους που έγινε αυτό, διαγράφονας και τα κακώς δημοσιευμένα ποστ. Αποψή μου πάντα και μπορεί να κάνω λάθος. Edited February 22, 2010 by mourtzman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. February 22, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2010 Προφανώς η Κοσμοτέ έχει ρυθμίσει το δίκτυο 3ης γενιάς να κρατάει ακόμη και σε πολύ χαμηλά επίπεδα στάθμης σήματος. Ο πιο προφανής λόγος είναι να μη φορτώνεται πολύ εύκολα το ήδη υπερφορτωμένο δίκτυο 2ης γενιάς. Η κόκκινη ανταγωνίστριά της απ'την άλλη επιτρέπει σχετικά εύκολο handover από 3η σε 2η γενιά, ακόμη και σε ικανοποιητική στάθμη σήματος 3ης γενιάς και ακόμη και σε σχετικά πυκνό δίκτυο 3ης γενιάς, διότι ούτως ή άλλως δεν έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοσμοτέ, οπότε και να σε πετάξει σε 2η γενιά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το δίκτυο 2ης γενιάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Προφανώς η Κοσμοτέ έχει ρυθμίσει το δίκτυο 3ης γενιάς να κρατάει ακόμη και σε πολύ χαμηλά επίπεδα στάθμης σήματος. Ο πιο προφανής λόγος είναι να μη φορτώνεται πολύ εύκολα το ήδη υπερφορτωμένο δίκτυο 2ης γενιάς. Η κόκκινη ανταγωνίστριά της απ'την άλλη επιτρέπει σχετικά εύκολο handover από 3η σε 2η γενιά, ακόμη και σε ικανοποιητική στάθμη σήματος 3ης γενιάς και ακόμη και σε σχετικά πυκνό δίκτυο 3ης γενιάς, διότι ούτως ή άλλως δεν έχει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κοσμοτέ, οπότε και να σε πετάξει σε 2η γενιά δε θα αντιμετωπίσει πρόβλημα το δίκτυο 2ης γενιάς. Συμφωνώ με τα παραπάνω αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε και τη πολύ καλή "συνεργασία" των Huawei 3G με το υφιστάμενο 2G δίκτυο(...στους κόκκινους αναφέρομαι ;) ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν καταλαβαίνει όμως με κάποιο τρόπο το κινητό ή το δίκτυο ότι αν και υπάρχει κάλυψη, δεν είναι επαρκής για δικτύωση του τηλεφώνου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
escape_4X4 Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Δεν καταλαβαίνει όμως με κάποιο τρόπο το κινητό ή το δίκτυο ότι αν και υπάρχει κάλυψη, δεν είναι επαρκής για δικτύωση του τηλεφώνου? Το κινητό μέσω της σηματοδοσίας που ανταλλάσει με το ψηφιακό κέντρο παρέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι ρυθμίσεις των παραμέτρων του δικτύου ορίζουν το πώς θα λειτουργήσει το κινητό μας κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες (οριακή κάλυψη, υπερφόρτωση κυψέλης κ.τ.λ.) Οι ορθές ρυθμίσεις των παραμέτρων αποτελούν το μέγιστο στοίχημα για τα τμήματα σχεδιασμού δικτύου (Radio Network Planning) των εταιρειών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. February 23, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2010 Κατανοητός. Σε ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. February 28, 2010 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2010 Εχει παρατηρήσει κανείς τώρα τελευταία στην παραλιακή Πλατεία και το θέατρο της Παλαιάς Φώκεας που βρίσκονται δίπλα στο λιμάνι κάτι ''εξωπραγματικό'' για τα Ελληνικά δεδομένα? Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasDj_2 Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Τι ακριβώς είναι αυτό το "εξωπραγματικο??" Σήμερα θα περασω από εκεί, οπότε θα ρίξω μια ματιά... Παράθεση Η στέρηση είναι παιδί της γνώσης. Δεν στερείσαι κάτι αν δεν γνωρίζεις ότι υπάρχει Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. March 1, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2010 Τι ακριβώς είναι αυτό το "εξωπραγματικο??" Σήμερα θα περασω από εκεί, οπότε θα ρίξω μια ματιά... Για πέρνα και μετα στείλε μου ΡΜ να μου πεις τι είδες Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourtzman Δημ. March 3, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2010 Έχω να αναφέρψ ότι σήμερα σε δύο διαφορετικά μέρη έβγαλα κλήση με την τρίτη. Δύο φορές μου έβγαλε δίκτυο κατειλημμένο. Σημειωτέον έχω συμβόλαιο. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να μην συνδέεται με τις νέες προσφορές... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 9, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2010 Έχω να αναφέρψ ότι σήμερα σε δύο διαφορετικά μέρη έβγαλα κλήση με την τρίτη. Δύο φορές μου έβγαλε δίκτυο κατειλημμένο. Σημειωτέον έχω συμβόλαιο. Ελπίζω να είναι κάτι παροδικό και να μην συνδέεται με τις νέες προσφορές... Φοβάμαι πως μάλλον έχει. Σήμερα κινήθηκα με τα πόδια κατά τις 10 το πρωί στους Αμπελόκηπους, επί της Μεσογείων, μεταξύ Φειδιπίδου και Κατεχάκη. Δοκίμασα περί τις 10 φορές να βγάλω κλήση. Άκουσα είτε το απόλυτο κενό, είτε τριτονικά, και, το κορυφαίο, 1 φορά, ότι ο αριθμός που κάλεσα δεν αντιστοιχεί σε συνδρομητή κοσμοτέ. Φυσικά ο αριθμός και ίσχυε και τον κάλεσα αργότερα χωρίς πρόβλημα. Έχει καταντήσει αδύνατο να βγάλεις κλήση από κινητό κοσμοτέ πριν την 3η προσπάθεια! Να τους πούμε τί να την κάνουν την καμπάνα τους; :X Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 ΡΕ παιδιά ΕΛΕΟΣ!!!! μιλάμε μου έχει σπάσει τα νεύρα ποια η cosmote!!! ο αδερφός μου έκανε wind με συμβόλαιο και κάναμε δοκιμές, όπου δεν είχε σήμα η cosmote αυτή είχε καμπάνα!!!! το καρτοκινητό ΔΕΝ το δηλώνω και χ........κα αν το κόψουν! :lol::lol::lol::lol: ΠΟΤΕ δεν μπορώ να πάρω κλήση με την 1η, μου βγάζει την Π........α συνέχεια, ΕΛΕΟΣ ΕΛΕΟΣ! τι να τα κάνω τα 1500 αν ΠΟΤΕ δεν παίρνει ενα ρημαδοτηλέφωνο????? και το πάγιο μια από τα ίδια, είτε στο εξοχικό είμαι, είτε στην δουλειά μου είτε σπίτι μου δεν έχω σήμα καλό ΧΑΛΙΑΑ!!!! δλδ πρέπει να πάω διακοπές πάλι στην ελαφόνησο και στην ορεινή Αρκαδία για να έχω σήμα καμπάνα που λέει και η διαφήμιση??? :lol: οι ΚΥΡΙΟΙ να κοιτάξουν τι θα κάνουν αλλιώς θα λακήσουμε όλοι από εκεί???? gege κυριοι cosmotedes????? :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Αν έχεις το iphone 3g ή 3gs, δοκίμασε να απενεργοποιησεις τη λειτουργία 3G. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 και τι με αυτό??? το πάγιο είναι σε iphone 3gs, το what's up είναι σε moto V360. Τα σηματα σκατά σε όλα είναι! :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UniqueGR Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Το "πάγιο" μπορεί να επιρρεάζεται απο το 3g ( να μην υπάρχει καλή κάλυψη ), άρα με 2g να μπορείς να κάνεις σωστά τις κλήσεις σου και στο καρτοκινητό να αντιμετωπίζεις τα γνωστά προβλήματα υπερφόρτωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Δεν γνωρίζω τί σήμα έχει στην ορεινή Αρκαδία ή στα φυλάκια πάνω στα βουνά, πάντως μέσα στην πόλη της Αθήνας και όχι μόνο η κοσμοτέ είναι ΕΝΤΕΛΩΣ απαράδεκτη !!! Έχω βαρεθεί τα τριτονικά, το απόλυτο κενό, τις κομμένες κλήσεις, τα timeout στο internet, και έχω καταλήξει να έχω μαζί και 2ο νο άλλου δικτύου (τα ευκόλως εννοούμενα παραλείπονται) το οποίο δουλεύει άψογα. Μήπως τελικά το νόημα των διαφημίσεων ειναι: 1) θα έχεις σήμα στα πιο κουλά μέρη αλλά ποτέ δεν σου είπαν ότι θα έχεις καλό σήμα μέσα σε πόλεις 2) δεν είναι όλα τα απεριόριστα ίδια. Στο δίκτυο της κοσμοτέ, τα απεριόριστα λεπτά (δηλ. τα 1500) είναι πραγματικά απεριόριστα. Διότι, αφού δεν θα βγάζεις γραμμή παρά μόνο μετά την 3η προσπάθεια, ή θα βγάζεις και θα πέφτει μετά από λίγο, δεν θα "φας" ποτέ τα 1500 άρα θα είναι πραγματικά απεριόριστα... Περαστικά της και περαστικά μας που τους ανεχόμαστε. Η μόνη λύση είναι η διακοπή/φορητότητα, δεν καταλαβαίνουν από ευγένειες τα δίκτυα στο ελλαδιστάν... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 14, 2010 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2010 Συμφωνώ με 1000!!!! τι να το κάνω αν έχω σήμα στις διακοπές το Καλοκαίρι και 3G? για 2-3 εβδομάδες οκ και μετά???? και πριν????? πως θα μιλάμε???? εδω όταν μου κοπει το ρεύμα σπίτι δεν έχω κινητό!!!!! :lol::lol::lol: άσε που δείχνει σήμα τερμα και με το που χτυπήσει αδειάζει!!!! ακόμα και έξω να βγεις δεν σε ακούει ο άλλος και στο κλείνει! πόσες φορές έχω χάσει σημαντικά τηλεφωνήματα? ή δεν μου χτυπάει το κινητό καν και μετά έρχονται SMS ότι με έπαιρναν!!!! ????? :lol::lol::lol: η κατάσταση είναι για κλαματα, εχω και πακέτο δεδομένων και μου είναι άχρηστο!!! μονο σε διακοπές και τα δεδομένα πουθενά δεν έχει 3G! σήμερα ημουν Θησείο για καφέ είχα σήμα καμπάνα είχα και 3G και μετά πάει το 3G! τουλάχιστον έμεινε το σήμα! :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts