georgerapp Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 (edited) ενα αμαξακι κλεισουρας ! μεχρι να βρω καμια θαλασσα . thabull και ο παππους ο βατραχος , galaxy s3 . Edited July 6, 2021 by georgerapp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Απλή περιέργεια... Η μπαταρία του πόσο κρατάει; Έχει πέσει. Μη φανταστείς σπουδαία πράγματα. Και δεν ξέρω αν είναι μπαταρία (ίσως έπαιρνα καινούρια) ή έχει πρόβλημα η πλακέτα και ξαφνικά από το 30% κλείνει) ενα αμαξακι κλεισουρας ! μεχρι να βρω καμια θαλασσα . thabull και ο παππους ο βατραχος , galaxy s3 . Φοβερές Γιώργο..... Καμιά φορά και η γριά η κότα...... χαχαχαχα Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 6, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2021 Λογικά είναι λόγω της μπαταρίας το απότομο κλείσιμο. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Από το 30% να κλείνει. Περίεργο μου φαίνεται. Εμένα το Lumia 950XL που είχε θέμα με τη μπαταρία έκλεινε από το 7%. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioannis_m Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Από το 30% να κλείνει. Περίεργο μου φαίνεται. Εμένα το Lumia 950XL που είχε θέμα με τη μπαταρία έκλεινε από το 7%. Αν η μπαταρία έχει θέμα μπορεί να κλείνει το κινητό και από τα 70% .Εικονικό είναι το ποσοστό όταν η μπαταρία έχει πρόβλημα και παύει να έχει ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας. Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Will keep updating....Galaxy S out of the box 2.1 Eclair JM5 Cos,2.2.1 Froyo JS3 + SPEEDMOD KERNEL-k13c-500hz + Clockwork Mod,Slim ICS + Semaphore Kernel + JVU modem,Slim Bean 4.1.2 + Semaphore 2.6.0.s,Cyanogen 10.1 + Semaphore 2.9.23 ....10.2 etc....,Cyanogenmod 11 snapshot M4 + Neo kernel cma 415mb. :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Αν η μπαταρία έχει θέμα μπορεί να κλείνει το κινητό και από τα 70% .Εικονικό είναι το ποσοστό όταν η μπαταρία έχει πρόβλημα και παύει να έχει ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας. Sent from my iPhone using Tapatalk Ναι τώρα που το λες, θυμήθηκα ότι σε μια συσκευή μου (δεν θυμάμαι ποιά) δεν φόρτιζε σωστά και έσβηνε στο 100% μόλις το έβγαζα από την πρίζα. Δεν θυμάμαι αν ήταν από τον φορτιστή ή από την μπαταρία. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Παίδες, να ξαναγυρίσουμε στις φωτό??????? :p:p:p:p Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 7, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2021 Παίδες, να ξαναγυρίσουμε στις φωτό??????? :p:p:p:p Αν βγάλεις ξαναγυρνάμε... ;) :) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. July 8, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2021 Salonika by night IMG_20210709_002036 by Vagelis Kouzoglou, on Flickr Στάλθηκε από το M2007J3SG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. July 9, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2021 thank you logo hd Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Evening ride Dog Tourists Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 S20 FE 5G stock cam #no_filters :lol::lol::lol::lol: Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Evening ride Dog Tourists Η τελευταία μου αρέσει πολύ. Τι ακριβώς έχει γίνει; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2021 Η τελευταία μου αρέσει πολύ. Τι ακριβώς έχει γίνει; Eτοιματζηδικο artistic preset στο Lightroom και διορθωσεις σε φωτισμο κτλ. Κυριως αλλαζουν οι χρωματικες παλετες Με τον ιδιο τροπο πετυχαινονται και οι διαφορες προσομοιωσεις φιλμ στα preset. Ειναι παντως αυτο που λεμε "heavy edited" Και μια βραδυνη τουριστικη Night at the Golden Beach Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Μπραβο παιδια, απο ολα εχει , νυχτερινες , ηλιοβασιλεματα , νεοκλασσικο , ζωακια κ φραπεδουμπα ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Eτοιματζηδικο artistic preset στο Lightroom και διορθωσεις σε φωτισμο κτλ. Κυριως αλλαζουν οι χρωματικες παλετες Με τον ιδιο τροπο πετυχαινονται και οι διαφορες προσομοιωσεις φιλμ στα preset. Ειναι παντως αυτο που λεμε "heavy edited" Και μια βραδυνη τουριστικη Night at the Golden Beach Εγώ εντυπωσιάστηκα από το στήσιμο όλο του σκηνικού. Άνθρωποι, αντικείμενα κτλ είναι λες και τα έστησε σκηνοθέτης για να τραβήξει κάποιο πλάνο από ταινία. Εξαιρετική λήψη πέρα τα presets. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 Εγώ εντυπωσιάστηκα από το στήσιμο όλο του σκηνικού. Άνθρωποι, αντικείμενα κτλ είναι λες και τα έστησε σκηνοθέτης για να τραβήξει κάποιο πλάνο από ταινία. Εξαιρετική λήψη πέρα τα presets. A thanx. τραβηξα πολλες απο το ιδιο σημειο για να πετυχω το πλανο ετσι. η αργη κινηση των τουριστων που χαζευουν βοηθαει. Αλλη μια street Thassos center Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 S20 FE 5G με πολύ λίγο πείραγμα στο snapseed κυρίως για το sharp..... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. July 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2021 (edited) Άκυρο..... Edited July 11, 2021 by GMF80 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 (edited) @stxio Σαν ψεύτικη είναι η τελευταία. Edited July 12, 2021 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dgeorge4 Δημ. July 12, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2021 iPhone 11 by -NetRaider||- Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mkaras Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 S20 FE 5G με πολύ λίγο πείραγμα στο snapseed κυρίως για το sharp..... απο ποια παραλια τοποθεσια ειναι ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. July 14, 2021 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2021 (edited) Evening scene Orange moon Summer on the island Off topic: Το οτι σχολιαζει τις περισσοτερες φωτο μου στο insta με hashtag #teampixel ο επισημος λογαριασμος της Google με ξεπερναει... Μπας και ειναι καμια AI? Πολυ ευστοχα σχολια παντως.... Edited July 14, 2021 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts