GMF80 Δημ. August 31, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2020 Ηλιοβασιλεμα απο το καστρο της Λημνου. S20+. Φωτο χωρις καμια επεξεργασια, ρυθμιση... Στάλθηκε από το SM-G985F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Full moon Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 1, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2020 Πολύ ωραία η φωτογραφία!!! Full Moon αύριο θα γίνει! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lemannia Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex1389 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 περιμένουμε και τις αποψινές με πανσέληνο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 drag retro 1 Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Alcatel 3l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Έχει συννεφιά εδώ και δεν μπόρεσα να το βγάλω κι εγώ φωτογραφία! :( Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Και αύριο θα είναι στο ίδιο μέγεθος.ενα κλικ ποιο μικρό.ισως να είσαι τυχερός και να μην έχει συννεφα. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Πρόβλημα σε φώτο σε mi 10 lite 5g τα χρώματα είναι τελείως διαφορετικά από την αλήθεια. Εδώ κανονικά το χρώμα στην tv είναι μαύρο μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Moon Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Πρόβλημα σε φώτο σε mi 10 lite 5g τα χρώματα είναι τελείως διαφορετικά από την αλήθεια. Εδώ κανονικά το χρώμα στην tv είναι μαύρο μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=484900 Γραψε εδω που ειναι το νημα σας μήπως καποιος σε βοηθήσει . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Πρόβλημα σε φώτο σε mi 10 lite 5g τα χρώματα είναι τελείως διαφορετικά από την αλήθεια. Εδώ κανονικά το χρώμα στην tv είναι μαύρο μήπως μπορεί κάποιος να βοηθήσει? Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δηλαδή τα υπόλοιπα σωστά τα δείχνει εκτός της tv; Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis123456 Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Δηλαδή τα υπόλοιπα σωστά τα δείχνει εκτός της tv;Παντού το ίδιο εδώ ο τοίχος έχει χρώμα κεραμίδι κανονικά Στάλθηκε από το M2002J9G μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pank Δημ. September 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2020 Moon samsung s20 ultra Στάλθηκε από το SM-G988B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Alcatel 3x. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Το exposure Time είναι 1/754. Τώρα γιατί μου το βγάζει έτσι δεν ξέρω. Το exif μου δείχνει λίγες λεπτομέρειες. Πώς γίνεται να βγάλω περισσότερες λεπτομέρειες της φωτογραφίας και με κανονικό exposure Time; Κάνω κάτι λάθος στο ανέβασμα;;; Edited September 5, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Θεοστραβη φωτογραφία.. Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Kαποια δυσλειτουργία παρουσιάστηκε evris εδω.η φωτό βγήκε παραμορφωμένη. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 (edited) Ούπς... Τώρα το παρατήρησα αυτό! Πώς έγινε αυτό; Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα η κάμερα; Πάντως όπως και να βγάζει τη φωτογραφία, στα exif δεν δείχνει παραπάνω λεπτομέρειες όπως σε άλλους! Edited September 5, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thabull Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Και από εμένα μια στο πνέυμα της εποχής.... Galaxy S7, stock camera στο αυτόματο...... Παράθεση ThaBull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2020 Ούπς... Τώρα το παρατήρησα αυτό! Πώς έγινε αυτό; Δεν πιστεύω να έχει πρόβλημα η κάμερα; Πάντως όπως και να βγάζει τη φωτογραφία, στα exif δεν δείχνει παραπάνω λεπτομέρειες όπως σε άλλους! Για το exit δεν ξέρω γιατί δεν το βγάζει.για την κάμερα έπαιξες με τίποτα ρυθμίσεις;για βγάλε μερικές φώτο στο auto και παρατήρησε αν κάτι δεν πάει καλά. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 Για το exit δεν ξέρω γιατί δεν το βγάζει.για την κάμερα έπαιξες με τίποτα ρυθμίσεις;για βγάλε μερικές φώτο στο auto και παρατήρησε αν κάτι δεν πάει καλά. Στο αυτόματο ήταν κι αυτή. Με την 64άρα κάμερα την έβγαλα. Δεν ρύθμισα τίποτα! Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 (edited) Δεν το ξέρω το κινητό αν στην 64 άρα παίρνει ρυθμίσεις.μηπως κουνήθηκε λίγο και βγήκε παραμορφωμένη;στο 3l που έχω όταν επιλέγω 48 megapixel αργεί να βγάλει την φωτό.αν κουνήσω το κινητό πριν το τέλος της αποθηκευσης,μπορεί να βγει κουνημενη η παραμορφωμένη.δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φτάιει.οι ποιο ειδήμονες εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν.ανεβασε την στο νήμα του κινητού.θα σε βοηθήσουν και από εκεί. Edited September 6, 2020 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. September 6, 2020 Κοινοποίηση Δημ. September 6, 2020 (edited) Δεν το ξέρω το κινητό αν στην 64 άρα παίρνει ρυθμίσεις.μηπως κουνήθηκε λίγο και βγήκε παραμορφωμένη;στο 3l που έχω όταν επιλέγω 48 megapixel αργεί να βγάλει την φωτό.αν κουνήσω το κινητό πριν το τέλος της αποθηκευσης,μπορεί να βγει κουνημενη η παραμορφωμένη.δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να φτάσει.οι ποιο ειδήμονες εδώ μέσα θα σε βοηθήσουν.ανεβασε την στο νήμα του κινητού.θα σε βοηθήσουν και από εκεί. Αυτή δεν φαίνεται να στράβωσε... Πάλι με την 64άρα την τράβηξα αυτόματα. Εδώ δεν έβγαλε καν λεπτομέρειες στο Flickr. Δεν ξέρω τι λάθος κάνω και δεν βγαίνουν οι λεπτομέρειες όπως πρέπει! :( Αντιγράφω κανονικά όλο το λινκ... Edited September 6, 2020 by evris2013 Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts