marios_ch Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Πολύ ωραία ματια Skavitzas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ευχαριστώ πολύ.το είχα παρατήσει το άθλημα χρόνια αλλά ο aptaliko με ξύπνησε Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Νομίζω κατεβαίνει ε; :p Να απαντήσει και ο aptaliko και μετά θα πω :-) Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Mind trap for aptaliko Νομίζω κατεβαίνει ε; :p ... και τα δύο :X. To στένεμα της σκάλας στα αριστερά είναι το τελείωμα της προοπτικής είτε ανεβαίνεις είτε κατεβαίνεις ... Mr Escher :rolleyes:. Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ας μας πει ο ίδιος, εγώ λέω ότι κατεβαίνει αλλά δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί.. Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως... Έχω σκαλώσει αρκετή ώρα τώρα και το κοιτάω πάντως.. Πάει ο ύπνος σήμερα χαχαχ Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aptaliko Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Ας μας πει ο ίδιος, εγώ λέω ότι κατεβαίνει αλλά δε μπορώ να εξηγήσω το γιατί.. Είμαι σχεδόν σίγουρος πάντως... Έχω σκαλώσει αρκετή ώρα τώρα και το κοιτάω πάντως.. Πάει ο ύπνος σήμερα χαχαχ Sent from my Galaxy s7 gold Η υπόθεση σηκώνει ένα ποτηράκι ... S7 edge 2016-03-26_01-19-24 by V M, on Flickr Παράθεση Ericsson788, Nokia 3310,7650,3650,N82,N95, Samsung i8910,S2,S3,S4,S6,S7 edge,S8+,S9+,S10+,S20 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. February 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2017 Είναι πολύ καθαρό για να κατεβαίνει, πιστεύω είναι το ανέβασμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλημέρα! Κατεβαίνει!Για την ακρίβεια έκανα ένα δυο βήματα πίσω και προεκτεινα το χέρι μου για να δώσω προοπτική.μετα την έκανα λίγο crop και rotate αριστερά για την τσαχπινια της υπόθεσης. Σας ευχαριστώ όλους Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Το πέτυχα όλεεεε χαχαχαχ... Φαινόταν από πάνω μου φάνηκε. Γιατί αυτό το μαύρο φαίνεται ν είναι το πάνω μέρος του σκαλοπατιου και η άσπρη λωρίδα μπροστά είναι στην άκρη του σκαλοπατιου. Άρα κατεβαίνει.. Έτσι μ φάνηκε εμένα Sent from my Galaxy s7 gold Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. February 22, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παίδες πού είναι μερικοί παλιότεροι χρήστες; Έχω πεθυμήσει atari, michael22, sealakos :) (και άλλοι, αυτοί μου ήρθαν τώρα) Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Nokia 808 2016-01-18-03625 by kkk1881, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dreamw Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παίδες πού είναι μερικοί παλιότεροι χρήστες; Έχω πεθυμήσει atari, michael22, sealakos :) (και άλλοι, αυτοί μου ήρθαν τώρα) Xteacher να συμπληρώσω εγώ όχι τόσο για τις φωτογραφίες αλλά τις τεχνικές γνώσεις πάνω σε αυτές. Παράθεση -> HTC Touch Cruise->Nokia 5310 ->HTC Desire ->LG optimus 4x ->Sony Xperia P -> HTC OneX-> iphone 4s -> Galaxy S4 -> lumina 1020 + Honor 6 -> Lumia 1020 + Meizu MX4 -> LG G4-> Galaxy S7 -> Galaxy S7 + Lumia950 -> Galaxy S7 + Nexus 5x -> HTC 10 -> S7Edge -> P20Pro -> S10 -> iPhone11 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ρε παίδες πού είναι μερικοί παλιότεροι χρήστες; Έχω πεθυμήσει atari, michael22, sealakos :) (και άλλοι, αυτοί μου ήρθαν τώρα) Κ εγώ Te_salat :) Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) Παιδιά εγώ φωτογραφίζω ρολόγια που είναι το χόμπι μου, είμαι ο μόνος???!!! Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Edited February 22, 2017 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ωραίος ο Ευθυμης!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ωραίος ο Ευθυμης!! Και ο Ευθύμης ωραίος και το OMEGA ωραίο...:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έχω καταστραφεί αφήστε!!! Καλά να μαστε, ξεχάστηκα παιδιά οι τρεις πρώτες είναι με FF DSLR όποτε μάλλον είμαι εκτός θέματος.. η τελευταία νομίζω με S7 Edge και ad on macro clip lens της σειράς Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και ο Ευθύμης ωραίος και το OMEGA ωραίο...:) Γιάννη 2 τα Ω και αγαπημένα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fredometrios Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Έχω καταστραφεί αφήστε!!! Καλά να μαστε, ξεχάστηκα παιδιά οι τρεις πρώτες είναι με FF DSLR όποτε μάλλον είμαι εκτός θέματος.. η τελευταία νομίζω με S7 Edge και ad on macro clip lens της σειράς Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιάννη 2 τα Ω και αγαπημένα ε ρε συ και λεω θα ειναι απο κανενα 7 plus και τρελαθηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apollodelphi Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Καλησπερα κι απο μενα! Φουλ λιακαδα σημερα, ευκαιρια για αθληση και φωτο..:up: LG G4 auto. 20170222_132256 by apollodelphi1, on Flickr 20170222_133147_HDR by apollodelphi1, on Flickr 20170222_133610 by apollodelphi1, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Και ο Ευθύμης ωραίος και το OMEGA ωραίο...:) Έχω καταστραφεί αφήστε!!! Καλά να μαστε, ξεχάστηκα παιδιά οι τρεις πρώτες είναι με FF DSLR όποτε μάλλον είμαι εκτός θέματος.. η τελευταία νομίζω με S7 Edge και ad on macro clip lens της σειράς Sent from my iPhone using Tapatalk Pro ----- προσθήκη μηνύματος 39 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιάννη 2 τα Ω και αγαπημένα Την εχω και εγω την τρέλα με τα Ω, τα εβγαζα παλια φωτο με dslr τώρα βαρέθηκα. Ενα seamaster chrono και το speedmaster γνωστό και ως moonwatch, off topic τελος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) ε ρε συ και λεω θα ειναι απο κανενα 7 plus και τρελαθηκα. Αυτές από 7 Plus Edited February 22, 2017 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Άντε τώρα που έφτιαξε ο καιρός να ξαναβγούμε στη γύρα για φωτό. Εδώ όμως το δίνω για τους φίλους σαλονικείς. Δεν είναι με κινητό αλλά για τη δημιουργική σκέψη που είχα. Πριν λίγα χρόνια που ήμουν στη Θεσσαλονίκη, στήθηκα και τράβηξα την αψίδα και βλέποντας αργότερα τη φωτό συνειδητοποίησα ότι είχα ακριβώς το ίδιο κάδρο με μια φωτογραφία των αρχών του 20ου. Έπιασα δουλειά και ιδού. Δυστυχώς δεν βρίσκω το αρχικό psd να κάνω resize σε κανονικό μέγεθος οπότε κάποια στιγμή θα την ξαναφτιάξω. 100_4430 by Vangelis D9, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Πολύ ωραίος φίλε!!! Μου άρεσε πολύ.Οι δυο πρώτες είναι αδιάφορες, καλλιτεχνικά μιλώντας πάντα, αλλά οι δύο τελευταίες τρομερές! Θέλω κι άλλο ειλικρινά. Φιλικά πάντα Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Εδώ όμως το δίνω για τους φίλους σαλονικείς. 100_4430 by Vangelis D9, on Flickr μπορεις σε παρακαλω να κανεις public αυτη την υπεροχη φωτο στο flickr? Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 (edited) μπορεις σε παρακαλω να κανεις public αυτη την υπεροχη φωτο στο flickr? Ωχ το είχα ξεχάσει αυτό. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κάποιο καρντάσι μια στιγμή που θα περάσει από κει με το καμεροτηλέφωνό του μια που θα καταλαβαίνει που στήθηκα, να τραβήξει μια καλύτερη φωτογραφία και να τη ξαναφτιάξω; Μια άλλη με το P8 Lite χεράτο, εδώ κροπαρισμένο για να βγει πιο σωστά ο κανόνας των τρίτων και Snapseed για να βελτιωθούν τα χρώματα καθώς τραβήχτηκε πίσω από μια βιτρίνα σε μια βραδινή έξοδο στα Βίλατζ. IMG_20160714_224031-03-01-01 by Vangelis D9, on Flickr Edited February 22, 2017 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. February 22, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2017 Ωχ το είχα ξεχάσει αυτό. Τώρα που το σκέφτομαι, μπορεί κάποιο καρντάσι μια στιγμή που θα περάσει από κει με το καμεροτηλέφωνό του μια που θα καταλαβαίνει που στήθηκα, να τραβήξει μια καλύτερη φωτογραφία και να τη ξαναφτιάξω; κατσε θα στειλω εναν σπεσιαλιστα απο κει Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts