georgerapp Δημ. May 20, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 20, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2021 Αυτό το imgbb πολύ σπαστικές διαφημίσεις βάζει ανάμεσα στη φωτογραφία και τα exif. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Ευρυγώνιος φακός και snapseed. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 22, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2021 Παλιά Περίθεια by Achilles Gk, on Flickr Παντοκράτορας- Κέρκυρα by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 (edited) Εξαιρετικές!!! Κέρκυρα πανέμορφη! Edited May 23, 2021 by snapp Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Εξαιρετικές!!! Κέρκυρα πανέμορφη!Πραγματικά, κάποιες εικόνες αδικούνται στις φωτογραφίες! Το ανθρώπινο μάτι είναι ο πιο εξελιγμένος φακός! Στάλθηκε από το SM-F916B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Έτσι παει , το μάτι είναι καταγραφικό υπέρ βίντεο , δεν συγκρίνεται σε αποτύπωση μιας θεας . Αλλα η φωτογραφία κερδίζει στο συναίσθημα το μάτι . Και μιλάω για ανθρώπους κ street photography , πράγμα που δε μπορώ να κανω . Α. Γιατι δεν το εχω . Β. Γιατί ντρέπομαι . Η φωτογραφία πιανει ένα πάγωμα του χρόνου , πραγμα που για το μάτι ειναι μια φευγαλέα σκηνή στην ακατάπαυστη καταγραφή της ζωής . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 23, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2021 Ωραίο!!! Πολύ άδειο το λιμάνι. Ούτε άνθρωπο ούτε αυτοκίνητο βλέπω. Λες και την τράβηξες δεκαετία του '60.... Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Ωραίο!!! Πολύ άδειο το λιμάνι. Ούτε άνθρωπο ούτε αυτοκίνητο βλέπω. Λες και την τράβηξες δεκαετία του '60.... Σε ευχαριστώ! Είναι από τη μεριά του λιμανιού που δεν γίνεται η μετεπιβίβαση επιβατών. Όσο για τα αυτοκίνητα περίμενα λίγο την κατάλληλη στιγμή να την τραβήξω. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Ειναι ωραια τραβηγμένη , επειδή το ξερω το σημείο ποτε δεν το έχω λάβει στο μυαλο έτσι . Κατι σε ξένο δηλαδή μου βγάζει με τα κρουαζιερόπλοια κ τους φοίνικες στον παραλιακό δρόμο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Ειναι ωραια τραβηγμένη , επειδή το ξερω το σημείο ποτε δεν το έχω λάβει στο μυαλο έτσι . Κατι σε ξένο δηλαδή μου βγάζει με τα κρουαζιερόπλοια κ τους φοίνικες στον παραλιακό δρόμο . Στο Miami.... ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Δεν ξέρω ποια μου αρέσει περισσότερο. Η ασπρόμαυρη είναι με το μονόχρωμο φακό Old factory by zananiro, on Flickr Mirroring by zananiro, on Flickr Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2021 Πιο ρετρό δείχνει η ασπρόμαυρη. Έχει και μονόχρωμη κάμερα; Οι αρχικές διπλές κάμερες είχαν την μια μονόχρωμη. Μετά τις έκαναν ultra wide. Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 trebuchet calculator alcatel 3l. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Μεστά Χίου με το Alcatel. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
punisher24 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 trebuchet calculator alcatel 3l.Απίστευτη λήψη.. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση aka bill_thes Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 (edited) Απίστευτη λήψη.. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk σε ευχαριστω.δεν πειραξα τιποτα.ειδα την σκια στον τοιχο και ειπα αυτο θα το βγαλω.μου κεντρισε το ενδιαφερον. Edited May 25, 2021 by spy14 Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 Απίστευτη λήψη.. Στάλθηκε από το SM-G781B μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πέθανα. :lol::lol: Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePRODIGY Δημ. May 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2021 σε ευχαριστω.δεν πειραξα τιποτα.ειδα την σκια στον τοιχο και ειπα αυτο θα το βγαλω.μου κεντρισε το ενδιαφερον. Δεν παίζει να είναι με default η φωτό αυτή. Λογικά κάποια μαγικά θα έκανες στις ρυθμίσεις. Παράθεση Itchy. Tasty. - YouTube ^Το gaming κανάλι μου 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spy14 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όχι δεν έκανα τίποτα.ημουν τυχερός που τα μπουκάλια ήταν στο σωστό σημείο την σωστή ώρα.βοηθησε πολύ ο φωτισμός. Παράθεση Tcl 20 5g Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Xz1 κ μπόλικο ph express. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evris2013 Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Όχι δεν έκανα τίποτα.ημουν τυχερός που τα μπουκάλια ήταν στο σωστό σημείο την σωστή ώρα.βοηθησε πολύ ο φωτισμός. Σωστά. Πολλές φορές δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι για να πετύχεις τη σωστή λήψη. Αρκεί με το κλικ να είναι όλα στη σωστή θέση! ;) Παράθεση Samsung Galaxy A52s 128/6GB 🙂 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snapp Δημ. May 26, 2021 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2021 Έδεσσα! Δυστυχώς ο μεγάλος καταρράκτης δεν είχε καθόλου νερό. Παράθεση TCL 40 NXTPAPER Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts