johnnyman25 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Όντως οι 2 πρώτες Τρομερές! May the mi note 3 force be with you Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 z5c καλή σαρακοστη. https://ibb.co/mpgzGS https://ibb.co/eGhH37 και 2 snapseed https://imgur.com/dI5RSxs https://imgur.com/MZOduoi Έχεις καλλιτεχνική φλέβα. . Δείξε τι αξίζει το Ζ5 χωρίς φωτοσοπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 @georgerap Μπράβο σου!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Έχεις καλλιτεχνική φλέβα. . Δείξε τι αξίζει το Ζ5 χωρίς φωτοσοπ οταν δεν γραφω snapseed ειναι νετα σκετα οτι εβγαλε το τηλεφωνο για αυτο και τα ανεβαζω απο imgbb οπου δειχνει το exif data αδαη και ταπεινέ φιλε μου. το νου σου :ninja: . @lek88 σε ευχαριστω πολυ ολες οι φωτογραφιες ολων των παιδιων χωρις να εχω γνωσεις για κριση σωστη στα ματια μου ειναι υπεροχες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Δυστυχώς είχε συννεφιά και δεν βοηθούσε στα χρώματα. Πρέπει να πάω σε άλλη season. (mate 10 pro, mode ρέον νερό) Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 Δυστυχώς είχε συννεφιά και δεν βοηθούσε στα χρώματα. Πρέπει να πάω σε άλλη season. (mate 10 pro, mode ρέον νερό) Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on FlickrΠολυ ωραια φωτο...ισως με ενα hdr να γινει ακομα πιο ωραια για τα δικα μου γουστα!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2018 S8 Plus 20180218_224521 by #scorpio3, on Flickr 20180218_224556 by #scorpio3, on Flickr 20180218_224906 by #scorpio3, on Flickr 20180218_225351 by #scorpio3, on Flickr 20180218_224920 by #scorpio3, on Flickr 20180218_231250 by #scorpio3, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KM24 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Manual , δυστυχως απο αρκετη αποσταση.... IMG_20180218_210827 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr IMG_20180218_211247 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr IMG_20180218_210841 by KOSTAS MIHALIS, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 S7 + snapseed Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Samsung huawei βλέπω δίνουν πονο ανεξαρτήτου σκηνικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Πολυ ωραια φωτο...ισως με ενα hdr να γινει ακομα πιο ωραια για τα δικα μου γουστα!!Έτοιμη! Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arxontas2323 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Έτοιμη! Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΧμμμ μπορω να πω ότι δυσκολεύομαι να αποφασισω ποια απο τς 2 μου αρεσει πςρισσοτερο...η αλλη εχει μια αγρια ομορφια ενω αυτη ειναι πιο ωραια στο ματι λόγω χρωμάτων!! Παράθεση iPhone 15 Pro Max + Samsung S23 Ultra iPad Pro M4 Garmin Fenix 7X Sapphire Solar Apple Airpods Pro 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 S8 Plus+Snpseed 20180219_173051-01 by #scorpio3, on Flickr 20180218_121316-01 by #scorpio3, on Flickr 20180219_115522-01 by #scorpio3, on Flickr Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Φοβερες Νικο σαν πινακες ζωγραφικής!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Φοβερες Νικο σαν πινακες ζωγραφικής!!! Ευχαριστώ Μάριε!! Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paraskevas013 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Χμμμ μπορω να πω ότι δυσκολεύομαι να αποφασισω ποια απο τς 2 μου αρεσει πςρισσοτερο...η αλλη εχει μια αγρια ομορφια ενω αυτη ειναι πιο ωραια στο ματι λόγω χρωμάτων!! προτιμω την πρωτη διοτι η δευτερη μου βγαζει πολυ ψευτικη ανεξαρτητου χρωματος! η πρωτη ειναι η οριτζιναλ και επαιξες με τα νερα μονο,,οποτε ψηφιζω πρωτη ;) ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έτοιμη! Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk προτιμω την πρωτη διοτι η δευτερη μου βγαζει πολυ ψευτικη ανεξαρτητου χρωματος! η πρωτη ειναι η οριτζιναλ και επαιξες με τα νερα μονο,,οποτε ψηφιζω πρωτη ;) YΓ :Ας διαγραφει το σχολιο στον αρχοντα,για τον αχιλλεα πηγαινε το σχολιο :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
challenge143 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Έτοιμη! Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αυτή πιστεύω είναι τρομερή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 achillesgk@ καλυτερη η original για μενα αφου απο μονη της η φυσικοτητα του τοπιου ειναι αρκετη για μια υπεροχη φωτογραφια η εστω ενα μικρο κλικ προς την hdr απεικονηση. επισης ηταν χερατη η ηταν ακουμπισμενη η συσκευη; KM24@ πολυ δυσκολο σκηνικο με αποτελεσμα δυνατο. xamilos@ ετοιμη για περιοδικο!!!!! scorpio3@ ολες ωραιες αλλα η πρωτη ειναι εξαιρετικη. challenge 143@ :whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 achillesgk@ καλυτερη η original για μενα αφου απο μονη της η φυσικοτητα του τοπιου ειναι αρκετη για μια υπεροχη φωτογραφια η εστω ενα μικρο κλικ προς την hdr απεικονηση. επισης ηταν χερατη η ηταν ακουμπισμενη η συσκευη; Αυτές οι φωτογραφίες δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν χεράτες, θέλει σταθερό κράτημα. Έχω το τριποδάκι της xiamomi αλλα σε ανώμαλο έδαφος δεν βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Αυτές οι φωτογραφίες δυστυχώς δεν μπορούν να βγουν χεράτες, θέλει σταθερό κράτημα. Έχω το τριποδάκι της xiamomi αλλα σε ανώμαλο έδαφος δεν βολεύει. Πανέμορφη πάντως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Πανέμορφη πάντως.Ένα λεπτό αν θυμάμαι καλά άφησα την κάμερα να τραβάει. Δυστυχώς είχε συννεφιά και δεν βοηθούσε στα χρώματα. Με γαλανό ουρανό και ήλιο θα ήταν ακόμη πιο ωραία έστω και σκέτη. Πήγα σε λάθος εποχή αλλά ακόμη κι έτσι ήθελα να δοκιμάσω το mode ρέον φως του mate. Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Αχιλλεα ειναι πανευμορφη φιλε. Απλα σε τετοιο mode να προσεχεις μη σου βγει κουνημενη, οπως ειναι αυτη. Το παρατηρεις αν την ανοιξεις και δεις φυτα και το κτιριο. Εγω παντα τραβαω στο ιδιο ακριβως καδρο και μια κανονικη φωτογρααφια και μετα αν χρειαζεται τις κανω blend στο photoshop ή στο Snapseed αν δεν θελω να μπλεκω με υπολογιστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 (edited) Αχιλλεα ειναι πανευμορφη φιλε. Απλα σε τετοιο mode να προσεχεις μη σου βγει κουνημενη, οπως ειναι αυτη. Το παρατηρεις αν την ανοιξεις και δεις φυτα και το κτιριο. Εγω παντα τραβαω στο ιδιο ακριβως καδρο και μια κανονικη φωτογρααφια και μετα αν χρειαζεται τις κανω blend στο photoshop ή στο Snapseed αν δεν θελω να μπλεκω με υπολογιστη.H αλήθεια είναι ότι αν και με τρίποδο ένα μικρό αεράκι ήταν αρκετό για να την κουνήσει. Ήταν η πρώτη προσπάθεια για το mode! Σε ευχαριστώ για το tip! Δεν το ήξερα! Πρέπει να μελετήσω το πρόγραμμα. Βέβαια έχω τραβήξει και άλλες! Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited February 20, 2018 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgerapp Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 H αλήθεια είναι ότι αν και με τρίποδο ένα μικρό αεράκι ήταν αρκετό για να την κουνήσει. Ήταν η πρώτη προσπάθεια για το mode! Σε ευχαριστώ για το tip! Δεν το ήξερα! Πρέπει να μελετήσω το πρόγραμμα. Βέβαια έχω τραβήξει και άλλες! Μύλοι Σουλίου by Achilles Gk, on Flickr Στάλθηκε από το SM-N950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαφέστατα πιο σταθερή αυτή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. February 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2018 Και παλι αν την κανεις ζουμ στο Flickr θα τη δεις την ελλειψη σταθεροτητας οπως και οξυτητας. Στο p10+ εχω παρατηρησει πως αν κλειδωσω την εστιαση πριν παω να ξεκινησω το Mode να τραβηξει, η φωτογραφια βγαινει με χειροτερη ποιοτητα(κι ομως θα περιμενε κανεις το αντιθετο!). Σαν κουνημενη καπως ή με ενα χαζο blur. Δοκιμασε να μη πατησεις την κλειδαρια να "κλεισει" πριν τραβηξεις τη φωτογραφια σου, αν φυσικα εχουμε το ιδιο interface. Σε οτι αφορα τα υπολοιπα, και βλεποντας την απο τον υπολογιστη, το HDR look σε τοσο εντονο βαθμο νομιζω πως ειναι Waaaaay too much. Περνα την σε ενα προγραμμα που σε βολευει, βαλε λιγο πιο εντονα χρωματα, ανεβασε τα whites για πιο ωραιο στυλ στο ηδη πολυ καλο νερο και θα δεις πολυ καλα αποτελεσματα. Τελος θα μπορουσες με μια εφαρμογη του στυλ Touch retouch να κοψεις και το καλωδιο που τρεχει σχεδον διπλα απο τη φωτογραφικη μηχανη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts