Antretng Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Μια πρώτη προσπάθεια με το καινούριο μου παιχνίδι... S8+ no edit Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πήρες τηλεσκόπιο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Φοβερή!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Πήρες τηλεσκόπιο; Ναι!!! Απλά για να βγάλω τη συγκεκριμένη φωτογραφία έπαθα λουμπαγκο να ξέρεις :p Φοβερή!!!!!!!!! Ευχαριστώωωωω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 Ναι!!! Απλά για να βγάλω τη συγκεκριμένη φωτογραφία έπαθα λουμπαγκο να ξέρεις :p Ευχαριστώωωωω Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαχαχαχα το φαντάστηκα. Έχει ένας φίλος μου τρέλα με την αστρονομία. Είναι (ωραίο) κάψιμο. :) Πολύ καλή και η φώτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. August 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2017 μπραβο Βλάση υπέροχη:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. September 1, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Φοβερή! Με γεια Βλάσση ;) Πω φίλε το σκεφτόμουν κι εγώ να πάρω ένα... Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλημέρα στην παρέα με τα καφεδάκια κερασμένα …. Espresso Brewing & PS Espresso Brewing by B Master, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Καλημέρα στην παρέα με τα καφεδάκια κερασμένα …. Espresso Brewing & PS Espresso Brewing by B Master, on Flickr Πολυ ωραια φιλε! Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι εισαι αρχαριος, οποτε διπλο μπραβο για τις ιδεες και τις επεξεργασιες που κανεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Μια πρώτη προσπάθεια με το καινούριο μου παιχνίδι... S8+ no edit 2017-09-01_01-33-34 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δυναμη!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Βλάση τρομερή η φώτο φίλε. Μπράβο. The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Σπερες, περασα σημερα απο ενα παλιο βενζιναδικο, ξυπνησανε μνημες απ τον παλιο καλο καιρο, εβγαλα το honor8 και βουαλα: [Επεξεργασια με lightroom στο PC] BP (3) by GEORGE, on Flickr BP (4) by GEORGE, on Flickr BP (1) by GEORGE, on Flickr BP (7) by GEORGE, on Flickr Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 @stxio έχεις προσωπικότητα ως φωτογράφος. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 P10 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πολύ ωραία Billy! The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Ωραία bill Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 σας ευχαριστώ :) stxio ωραίο θέμα το παλιό βενζινάδικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα ακολουθήσουν κι άλλες καλύτερες να είστε σίγουροι... S8+ auto no edit 2017-09-01_05-04-29 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stxio Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Thanx! το honor ειναι πλεον το αγαπημενο μου παιχνιδακι. Η φωτο του φεγγαριου με το s8 με σοκαρε προς στιγμην μεχρι να διαβασω τα περι τηλεσκοπιου :O Ωραια η εσπρεσιερρα και το γεφυρακι! Edit: ξεχασα να ανεβασω την καλυτερη... Bike @ old gas station retro by GEORGE, on Flickr Edited September 1, 2017 by stxio Παράθεση Pffff... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ όλους, θα ακολουθήσουν κι άλλες καλύτερες να είστε σίγουροι... S8+ auto no edit 2017-09-01_05-04-29 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Στον κηπο του καλου ε; Το εχω απορια το τι ειναι αυτο το διαμερισμα κι εχει τετοια φωτα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_thes Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Στον κηπο του καλου ε; Το εχω απορια το τι ειναι αυτο το διαμερισμα κι εχει τετοια φωτα! για ξενοδοχείο μοιάζει και δε νομίζω να ειναι Θεσσαλονίκη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 για ξενοδοχείο μοιάζει και δε νομίζω να ειναι Θεσσαλονίκη Μπορει και να εχεις δικιο. Το ιδιο πραγμα παντως το εχω δει σε καποιο κτηριο προς τα εκει γι αυτο το ειπα. Ισως μπερδευτηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Πολυ ωραια φιλε! Αν θυμαμαι καλα ειχες πει οτι εισαι αρχαριος, οποτε διπλο μπραβο για τις ιδεες και τις επεξεργασιες που κανεις. @Abdalis_3k60 Θυμάσαι πολύ καλά φίλε και μαζί με τον @stxio σας ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 (edited) Βόλο είναι παιδιά... :p Και άλλη μια S8+ manual 10 seconds iso 50 2017-09-01_11-37-46 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited September 1, 2017 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. September 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2017 Βόλο είναι παιδιά... :p Και άλλη μια S8+ manual 10 seconds iso 50 2017-09-01_11-37-46 by Vlasis Miriagkos, on Flickr Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πολύ ωραία Βλάση, κι αν δεν κουνιόταν τα φύλλα για μένα θα ήταν τέλεια... Μια ερώτηση για τις long exposure. Είναι προτιμότερο 10 σεκ ας πούμε με iso 50 η λιγότερα δευτερόλεπτα με iso 200 με 400; τα φώτα ας πουμε ποτέ φαίνονται καλύτερα και πότε καλύτερη λεπτομέρεια - ισορροπία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. September 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2017 (edited) Εξαρτάται από τη συσκευή φαντάζομαι. Εμένα από 300 iso και πάνω, ο θόρυβος είναι τραγικός (hua p9). Μέχρι 50-100 παίρνω ικανοποιητικά αποτελέσματα. Φυσικά παίζουν ρόλο και το φως, οι συνθήκες, τι θες να βγάλεις. Αν έχεις φώτα όπως στην παραπάνω φωτό, θέλει λίγο μικρότερη έκθεση με μεγαλύτερο iso για να έχεις καλύτερη ισορροπία όπως είπες. Με λίγο βραδυνό πειραματισμό, βρίσκει εύκολα ο καθένας τι χρειάζεται. Edited September 2, 2017 by panas_p9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts