bloodmaster Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Βασικά η πεταλούδα νομίζω ότι πλέον δεν κάνει παρέα με κανέναν. Ψόφια δεν είναι; Και καλά ..… μάλλον προσπαθεί να αποφύγει τον δικό μου. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Βασικά η πεταλούδα νομίζω ότι πλέον δεν κάνει παρέα με κανέναν. Ψόφια δεν είναι; Ηλιοθεραπεία κάνει γι αυτό είναι τανάσκελα! Αμέσως εσύ!!!! :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Και καλά ..… μάλλον προσπαθεί να αποφύγει τον δικό μου. :) Ε μα δεν τον βλέπεις; Σαν διασταύρωση κλαρινογαμπρού κα γύπα είναι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ηλιοθεραπεία κάνει γι αυτό είναι τανάσκελα! Αμέσως εσύ!!!! :D Ναι αλλά σαν να έχει αρπάξει λίγο... :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Ναι αλλά σαν να έχει αρπάξει λίγο... :p Παρατηρώ μια δόση υπερβολής! Χαχαχαχα Εντομεταξυ πέρα από την πλάκα, βρίσκω κάθε μέρα σχεδόν πεταλούδες έτσι στην βεράντα και στον κήπο μου. Είναι από τη ζέστη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Πίσω γατάκια.... (Χωρίς πλάκα δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη ακρίδα...η ότι άλλο ειναι) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abdalis_3k60 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 P10 plus, wide aperture 2017-08-28_11-50-07 by alex-mand, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bloodmaster Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Πίσω γατάκια.... (Χωρίς πλάκα δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη ακρίδα...η ότι άλλο ειναι) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παρακαλώ ο Moderator να περάσει από doping control τον φουσκωτό .! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παρακαλώ ο Moderator να περάσει από doping control τον φουσκωτό .! Σιγά μη ρισκάρω να μου φάει κανένα δάχτυλο. :lol: Oh wait, δεν είναι section μου. Καλά τα λες. Μαζι σου!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Πίσω γατάκια.... (Χωρίς πλάκα δεν έχω ξαναδεί μεγαλύτερη ακρίδα...η ότι άλλο ειναι) Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ακρίδα είναι και μάλλον έχει ώρα στο ίδιο σημείο... Αν προσέξεις πίσω στην ουρά του που έχει κάτι σαν κεντρί, έχει κάνει ιστό αράχνη και πάει από την βεράντα στο κεντρι (η όπως λέγεται) Edited August 28, 2017 by lek88 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 μη σκατε παιδιά...την κανόνισε η γάτα...μετά από σκληρή μάχη! πάντως ήταν πραγματικό θηρίο! Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Χαχαχαχαχα εντάξει όσο σιχαίνομαι τα έντομα τόσο περισσότερα ποστάρατε, τερματίστηκε :P Και, ναι, η πεταλούδα ήταν dead. Το λέει και ο τίτλος της φωτο... butter-FLEW ;) Πάρτε και ένα από τα πιο zero fukcs given έντομα της παγκόσμιας πανίδας, με το οποίο ταυτίζομαι ιδιαίτερα αυτές τις μέρες. S8+ (πριν το δώσω) Mantis by Vangelis Lasithiotakis, on Flickr Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Βάζω και τον δικό μου στο παιχνίδι IMG_20170818_101104 by Panas G, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Wtf? Χαχα The power of the 10 Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Εντάξει, φτάνει τώρα. MASSIVE "EW". Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Los Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Προτείνω άνοιγμα νέου τόπικ 'Show and tell: Έντομα edition' :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Βέβαια... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=451414 "κατοικίδια" Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 @panas...jesus! τι γομαρι είναι αυτό? χαχαχα Στάλθηκε από το SM-G955F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 μπηκα και εγω στο παιχνιδι με την ακρίδα με μια ξεχασμένη S8+, επιλεκτικη εστιαση 20170810_180052 by marios86, on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Μ' αυτά και μ' αυτά θα ξεπεράσω και τον φόβο μου. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Κατσαρίδες δεχόσαστε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
x_vagos_x Δημ. August 29, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ. Παράθεση Instagram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panas_p9 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Xaxaxaxaxaxa Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 ΚΛΕΙΔΩΣΤΕ ΤΟ. Χαχαχαχαχαχαχαχαχα!!! Αντί να πεις ένα ευχαριστώ στα παιδιά που προσπαθούν να σε βοηθήσουν με το πρόβλημα σου.... Για να νικήσεις τους φόβους σου πρέπει να τους αντιμετωπίσεις! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2017 Βλέπω το βαγγέλη να ψεκάζει την οθόνη με το Teza :p:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts