johnnyman25 Δημ. June 7, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2017 Για ακόμη μια φορά εξαιρετική φίλε μου. HTC 10 Walnut Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Huawei Mate S Blue filter, stock camera Sea and clouds by zananiro, on Flickr Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
natna Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Δεν εχει καμια σχεση η ποιοτητα. Το NR και το post process ειναι μηδαμινο στο βιντεο Ίσως να είναι και για καλό ως πιο ουδέτερη πρώτη ύλη για περαιτέρω επεξεργασία. (όχι βεβαίως για την νύχτα και σε εσωτερικό χαμηλό φωτισμό) και επιπλεον δεν σου εξασφαλιζει απαραιτητα υψηλο shutter speed (μπορει να ειναι απλα 1/30 αναλογως φωτισμο). Εννοείται. Αλλά γι'αυτό ακριβώς το λόγο είπα εξ αρχής σε καλό φωτισμό. Το ιδανικο ειναι να χει shutter priority να κουμπωσεις υψηλο shutter speed και μετα burst. Σίγουρα. Κινδυνεύεις όμως να χάσεις την ιδανική στιγμή ανάμεσα στις λήψεις ή να γεμίσει το buffer της εφαρμογής και να παγώσει η εφαρμογή για μερικά κρίσιμα δευτερόλεπτα. Μην ξεχνάς: Δεν υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος. Edited June 8, 2017 by natna Παράθεση Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 S7 auto και hdr σε snapseed. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 (edited) Ίσως να είναι και για καλό ως πιο ουδέτερη πρώτη ύλη για περαιτέρω επεξεργασία. (όχι βεβαίως για την νύχτα και σε εσωτερικό χαμηλό φωτισμό) Σίγουρα. Κινδυνεύεις όμως να χάσεις την ιδανική στιγμή ανάμεσα στις λήψεις ή να γεμίσει το buffer της εφαρμογής και να παγώσει η εφαρμογή για μερικά κρίσιμα δευτερόλεπτα. Μην ξεχνάς: Δεν υπάρχει μόνο ένας σωστός τρόπος. Αμα ειναι για καλυτερη πρωτη υλη τοτε ειναι προτιμοτερο το raw (βεβαια εκει θες πραγματικα καλο buffer και sd). Επιπλεον δεν παυει να ειναι jpeg οποτε δεν κερδιζεις ιδιαιτερα απο το λιγοτερο επεξεργασμενο υλικο αφου και σε χρωματα εχεις χασει αλλα και το wb ειναι ηδη κουμπωμενο. Αλλωστε εχουν πολυ καλους NR algorithms και dynamic range optimization οποτε δεν ξερω ποση ωρα πρεπει να ξοδεψεις για να πλησιασεις το αποτελεσμα. Αυτο εξαρταται απο τη καμερα ή/και την ταχυτητα της sd. Σιγουρα υπαρχει αυτο το ρισκο αλλα το βιντεο δεν ειναι πανακεια δεδομενου της ποιοτητας που χανεις και των περιορισμων (πχ μονο κατω απο δυνατο ηλιο). Αλλωστε στο 4k video εχεις και εκει περιορισμο απο το γεγονος οτι ζεσταινεται ο αισθητηρας (σιγουρα βεβαια 4-5 λεπτα ειναι αρκετα). Δεν ειπα οτι δεν γινεται αλλα οτι γινεται μονο υπο συνθηκες (να χει απλετο φως, οχι εσωτερικους χωρους) και εφοσον δεν εχεις αλλες εναλλακτικες. Κατα τα αλλα, οτι βολευει τον καθενα :) Edited June 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marios_ch Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 S7 auto και hdr σε snapseed. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕξαιρετικη σαν κορνίζα είναι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ευχαριστώ πολύ! Το καταευχαριστιεμαι με το S7 πλέον!!! Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnnyman25 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Πολύ ωραία skatzivas!! Πως σου φένετε το s7 σε σχέση με το 1+3? HTC 10 Walnut Power Παράθεση Device: S24 Ultra Titan Grey 12/512GB + Watch 5 44mm Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Απίστευτο! Μου άλλαξε την άποψη που ειχα.κανενα κόλλημα γρήγορο και τρομερή μπαταρία. Μου κάνει εντύπωση η συμπεριφορά του αν και φορτωμένο ας πούμε σε σχέση με το op3 που ήταν στοκ. Εξαιρετική υλοποίηση πραγματικά δεν έχω λόγια. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αν εννοείς για κάμερα δεν το σχολιάζω καν :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 S7 auto και hdr snapseed. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gsa1967 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 πολύ καλή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 S7 auto και hdr snapseed. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk @skatzivas Πολύ καλή κ αυτη! Αλλά οι ασπρόμαυρες που έχεις στο Flickr σου είναι φοβερές!!!!!!!!!! Στάλθηκε από το SM-A510F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ. Στο φλικρ απο την καρδιά και μετά ειμαι με το s7.οι προηγούμενες με το op3. Εδώ θα είμαστε να τα λέμε. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 WP_20170610_20_31_53_Rich_LI by Nikos Chandolias, on Flickr Sent from my Lumia 950XL through mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 S7 auto k bw στο τηλέφωνο. Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Redmi Note 4X τραβηγμενη με bacon camera και manual mode. Επειτα την επεξεργαστηκα στον υπολογιστη (κροπαρισμα, φωτισμοι κλπ) γιατι στο κινητο τα κανω παντα μανταρα :lol: IMG_20170610_235713-2 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Ωραία φώτο!! Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Σε ευχαριστω. :) Παρεμπιπτοντως εχει κατι το flickr σημερα; Προσπαθω να ανεβασω μια από το κινητο αλλα δεν... οπως επισης τωρα που πατησα την φωτογραφια που ανεβασα, οταν ζουμαρω δεν ανεβαζει την αναλυση και δειχνει θολη. Λογικα καποιο maintenance γινεται... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Redmi Note 4X τραβηγμενη με bacon camera και manual mode. Επειτα την επεξεργαστηκα στον υπολογιστη (κροπαρισμα, φωτισμοι κλπ) γιατι στο κινητο τα κανω παντα μανταρα :lol: IMG_20170610_235713-2 by Andreas L., on FlickrΠολύ ωραία! Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Σας ευχαριστω παιδια. Παρτε και αλλη μια, παλι απο Redmi Note 4X αλλα επεξεργασμενη απο snapseed 2017-06-11_03-31-31 by Andreas L., on Flickr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 WP_20170611_15_52_51_Rich_LI by Nikos Chandolias, on Flickr WP_20170611_16_07_47_Rich_LI by Nikos Chandolias, on Flickre[/url] Sent from my Lumia 950XL through mTalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ran_tan_plan Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 nexus 5x , χωρις επεξεργασια ( σε beta O DP3) 2017-06-11_09-55-22 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] 2017-06-11_10-25-39 by makis panagiotidis, on Flickr[/img] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andypapachris Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 S7 επεξεργασμένη με Snapseed Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vriz27 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 καλημέρες!!! s7 auto Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Σε έχω δει πρωτάθλημα να παίρνεις... ...σε έχω δει στην γ' εθνική... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Πήγα σήμερα να ανοίξω flickr έτσι για να δω πως είναι και παρατήρησα ότι είχα φτιάξει ένα χρόνο πριν. Χωρίς να έχω ανεβάσει τίποτα όμως. Η ερώτηση μου λοιπόν είναι αν θα βλέπουν το email μου αυτοί που θα μπαίνουν στο προφίλ μου εκεί! Σκέφτομαι να ανεβάσω φωτογραφίες.... Ρωταω εδώ που σίγουρα θα ξέρετε. Στάλθηκε από την Ρίνα χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts