Jump to content

Δωρεάν PC Games: Πλήρεις - νόμιμες - εκδόσεις

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

θα ηθελα να προτεινεται κανενα που να εχει οχι παλια κλασικα παιχνιδια αλλα

παιχνιδια τον τελευταιον 2-3 χρονων εχω ενα φορητο 2 ετων και η καρτα γραφικων δεν ειναι ...για πολλα με ενδιαφερει να αναφερει τα system requirements για να μπορω να δω αν θα τσακισει το συστηματακη 2.4 mhz 30 hd ati 9000 64mb.και να εχει ολα τα ειδη παιχνιδιων οχι μονο ραλακια η μονο rpg η strategy. α και αν ενα ειναι φολα να το λεει....οχι παρτε το για χαλαρομα ..καλη προσπαθεια..να λεει ...μακρια απο το παιχνιδι.

και 2ον που μπορουμε να βρουμε μεταχειρισμενα παιχνιδια εκτοσ απο τα περιοδικα φυσικα,τι να κανω γουσταρο να τα εχω λιγα καλα στο κουτι τους να διαβαζω το στορυ του παιχνιδιου κτλ οχι οτι κυκλοφορει σε φακελακια διασπαρτα...

• 3 weeks later...
  • Απαντήσεις 116
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

θα ηθελα να προτεινεται κανενα που να εχει οχι παλια κλασικα παιχνιδια αλλα

παιχνιδια τον τελευταιον 2-3 χρονων εχω ενα φορητο 2 ετων και η καρτα γραφικων δεν ειναι ...για πολλα με ενδιαφερει να αναφερει τα system requirements για να μπορω να δω αν θα τσακισει το συστηματακη 2.4 mhz 30 hd ati 9000 64mb.και να εχει ολα τα ειδη παιχνιδιων οχι μονο ραλακια η μονο rpg η strategy. α και αν ενα ειναι φολα να το λεει....οχι παρτε το για χαλαρομα ..καλη προσπαθεια..να λεει ...μακρια απο το παιχνιδι.

και 2ον που μπορουμε να βρουμε μεταχειρισμενα παιχνιδια εκτοσ απο τα περιοδικα φυσικα,τι να κανω γουσταρο να τα εχω λιγα καλα στο κουτι τους να διαβαζω το στορυ του παιχνιδιου κτλ οχι οτι κυκλοφορει σε φακελακια διασπαρτα...

Σε ολα τα κονσολαδικα υπαρχουν μεταχειρισμενα παιχνιδια για PC episis ta VIDEOBLUE αποσυρουν κατα καιρους τα παιχνιδια που εχουν για ενοικιαση και τα πουλανε σε ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ τρελλες τιμες (προς τα κατω βεβαια).....

Proud Owner of:PS1,GB,NES,GbASP,Sega Saturn,Sega DC,PS2,Xbox,Wii,XBOX360(phat),PSP(J)v1.50,(2x)PSP(E),PS3, PSP-Go,(2X)ΧΒΟΧ360SLIM,PS Vita,PS4 Batman Collectors Edition,Wii U,X-ONE,N3DS,X-ONE S,mini NES,Switch,mini PS1,Switch PIKACHU Edition,PS4 Days of Play,XBOX ONE Gears of War 4 Limited Edition 2TB,Xbox One X Cyberpunk 2077 Limited Edition 1TB,XBOX Series S, Series X

• 4 weeks later...
Silkroad

και

Kalonline

2 δωρεαν mmorpg στο στυλ του lineage 2.

Oriste Alo Ena ( den 3erw an exi 3ana anafer8i )

Knight Online . mporite na to katevasete apo to download.com

ine molis 335mb

• 1 month later...

Rε παιδια εγω ψαχνω ενα παλιο φοβερο παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του!

Εισαι ενας τυπος και ταξιδευεις στον χρονο (ξεκινας απο εποχη των σπηλαιων μετα εποχη ιπποτων , αγρια δυση κτλ κτλ και φτανεις μεχρι το μελλον)

Ειναι περιπου στο στυλ rex nebular αλλα με περισσοτερο action!(ιδιως στους ιπποτες ειναι γαματο με τις σπαθες!!!)

Αν ξερει κανενας πως λεγεται...

Α επισης ξαχνω να βρω το moonstone!!

http://www.myspace.com/deadbydawngr

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

επαιζα παλια στο sega saturn ενα παιχνιδι που λεγοταν bug...

υπαρχει περιπτωση να το βρουμε?

επισης απο που μπορω να κατeυασω τα mame?

• 2 weeks later...
Rε παιδια εγω ψαχνω ενα παλιο φοβερο παιχνιδι αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του!

Εισαι ενας τυπος και ταξιδευεις στον χρονο (ξεκινας απο εποχη των σπηλαιων μετα εποχη ιπποτων , αγρια δυση κτλ κτλ και φτανεις μεχρι το μελλον)

Ειναι περιπου στο στυλ rex nebular αλλα με περισσοτερο action!(ιδιως στους ιπποτες ειναι γαματο με τις σπαθες!!!)

Αν ξερει κανενας πως λεγεται...

To παιχνιδι που ψαχνεις ειναι κατα 99,99% το θρυλικο Time Commando. Θυμαμαι οταν πρωτοειχε βγει οτι ειχα φαει τρομερο κολλημα με το demo του και το εψαχνα για παρα πολυ καιρο, οταν δυστυχως το βρηκα ειχε περασει η εποχη του ανεπιστρεπτει... Πολυ μπροστα απο την εποχη του και κυριολεκτικα πανεμορφο παιχνιδι. Ειναι διαθεσιμο στα p2p (emule).

FNK Creative Workshop

http://fb.com/fnk.creative

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...

Δέν ξέρω αν έχει αναφερθεί, αλλα υπάρχει ένα site που δίνει νόμιμα παιχνίδια. (Έχει και το F.E.A.R. Combat, που εβγαλαν πρίν λίγο καιρό, και το μοίραζαν μέσω της επίσημης σελίδας του παιχνιδιού)

http://www.gamershell.com

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

• 1 month later...

Ψαχνω ενα παιχνιδι DEAL που να μπορει να τρεξει στο PC, να γινεται Install δλδ (αντι να το παιζεις σε καποιο site...).

Υπαρχει κατι τετοιο;

Υπάρχει το Deal or No Deal αλλά δεν είναι free.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

Αυτό είναι ένα παιχνίδι σε flash. Εδώ συζητάμε για κανονικά παιχνίδια.

Ναι μα την δουλεία του την κάνει.Τί θέλατε δηλαδή κανένα παιχνίδι 700ΜΒ?

Έτσι κι αλλιώς έχει ότι χρειάζεται...

Aπλώς λέγαμε για το Deal or No Deal και εγώ αυτό έχω βρει...

no sig...

Ναι, όμως το topic για τέτοιου είδους παιχνίδια είναι αυτό: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=15868

Το επίσημο παιχνίδι 'Deal or No Deal' είναι απο την Global Star Software.

Για περισότερες πληροφορίες και screenshots, πήγαινε ΕΔΩ.

Αν το θέλεις στείλε μου PM γιατί απαγορεύεται να ποστάρω τέτοιου είδους links εδώ, γιατί όπως είπα και στο προηγούμενο μήνυμα μου το παιχνίδι δεν είναι free.

Πλήκτρα: Nokia 3310 > 3510i > 7250i > 7610 > Sony Ericsson W580 > W595

Πλήκτρα / Αφή: HTC Touch Diamond > Sony Ericsson Xperia mini pro

Πλήκτρα: Nokia 113 > Samsung C3530 > E1182 > Nokia 114

Αφή: LG G2 > Samsung Galaxy S7 Edge > S8+ > Huawei Mate 20 Pro > Samsung Galaxy S21 Ultra > S23 Ultra

Smart Watch: Samsung Gear S2 Classic > S3 Classic > Samsung Galaxy Watch4 Classic

• 2 months later...
  • 1 month later...
Παιδες εχει κανεις το Transport Tycoon να παιζει για XP?Βρηκα μια εκδοση κανονικη αλλα ξεκιναει το παιχνιδι και μετα με πεταει εξω.:O

Το εχώ, αλλα το έχω σπίτι. Θα στο ψάξω όμως

Λοιπόν φίλε "rallistas".

Πάνε στο http://www.bestoldgames.net/eng/old-games/transport-tycoon.php

κατεβασέ το, κατέβασε και το Dosbox και είσαι έτοιμος. Εγω το ξαναξεκίνησα.