Jump to content

lexx27

Members
  • Δημοσιεύσεις

    15
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

lexx27's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Είναι πολύ απλό και δεν έχεις λόγο να πας κάπου αλλού. Υπάρχει πολύ καλό documentation και θα βρεις λύση σε κάθε θέμα. Επίσης αν ξεκινήσεις αλλού μετά από ένα μήνα θα καταλάβεις το λάθος σου και θα πρέπει να μεταφέρεις το blog σου σε wordpress. (το έπαθα αυτό :p)
  2. Φίλε μου δες αυτό αρχικά που στέλνει email στον αναγνώστη για τα νέα post. Και μετά αυτό για να έχεις ένα sidebar με τα νέα σχόλια.
  3. Αρκετά συχνά. Συνήθως βιβλία.
  4. To tiny firewall βρίσκω πολύ καλό και δν πιάνει και πολύ μνήμη! ;)
  5. Έχει όντως κακές ταχύτητες αλλά επειδή έχε τρελό traffic. Και έχει όλα σχεδόν τα παιχνίδια που μπορείς να βρεις μέχρι σήμερα και σίγουρα όλα τα επιτυχημένα.
  6. Αυτό είναι το απόλυτο site για free και μη games http://www.the-underdogs.org. Εχει ένα από τα μεγαλύτερα database με reviews κλπ και χάνεσε!!!
  7. Μπορεί κάτι να υπολειτουγεί και να σέρνει όλο το σύστημα. Επίσης μπορεί να είναι θέμα Bios και συμβατότητας ή καποιο seeting. Το πιο πιθανό είναι να φταίει ο νέος σκληρός....
  8. Συμφωνώ!!! Το SMF είναι πολύ καλό και έχει πολύ καλή ελληνική έκδοση! Είναι λίγο δύσκολο στην αλλαγή του interface. Κι εγώ τώρα άρχισα να το χρησημοποιώ ;)
  9. Εγω είχα κάνει encrypt κάποια αρχεία και μετά που έκανα format δεν μπορούσαν να τα ανοίξω με το νέο admin. Κάνε ενα searh στον γουγλι decrypt files ;)
  10. Δες αυτό για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα
  11. Εχω βγάλει όλα τα εφέ που υποστηρίζουν τα xp για να τρέχει πιο γρήγορα το PC. Μπορώ να το χαραξτηρίσω The Fastest Theme ;)
  12. Το Norton χρησιμοποιούσα τα 2 τελευταία χρόνια και δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος. Έτρωγα ιούς πίσω από την πλάτη μου με όλα τα updates
  13. Το Winrar είναι το καλύτερο που γνωρίζω για συμπίεση. Υπάρχει ένας συγκεκριμένος τρόπος με τον οποίο συμπιέζεις πάρα πολύ. Στην ουσία σπας το αρχείο σε πολλά μικρά συμπιεσμένα κομματάκια και τα ξανασυμπιέζεις όλα μαζί. Δεν ξέρω ακριβώς την τεχνική αλλά μπορείς να κάνεις ένα search στο google πχ. hard compression tutorial και θα βρεις σίγουρα αυτό που ψάχνεις ;)
  14. Επειδή είμαι μουσικός παραγωγός, μπορώ να σου πω ότι κάτι τέτοιο είναι σχδόν αδύνατο με κοινό software. O φίλος μου μίλησε για αφαίρεση συχνοτήτων(equalizer) και πολύ σωστά είπε πως θα χάσεις και άλλα όργανα μαζί. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ψάξεις να βρεις τα instrumental και αν δεν τα βρίσκεις μπορείς να επικοινωνήσεις με τις εταιρίες των τραγουδιστών που ψάχνεις και να τους ρωτήσεις αν υπάρχουν, που θα τα βρεις κλπ. :)
×
×
  • Create New...