Jump to content

Ulefone U008 Pro

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφτασε και εμένα Αθήνα :dance: Άντε να δούμε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έδειξε και σε μένα άφιξη στις 9 σήμερα αλλά δεν προχώρησε σε κλείσιμο.

Και εμένα το ίδιο. Στον ίδιο σάκο είμαστε :lol:

• Απαντήσεις 108
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Έφτασε και εμένα Αθήνα :dance: Άντε να δούμε

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εμένα το ίδιο. Στον ίδιο σάκο είμαστε :lol:

Banggood αποστολή στις 20 κι εσύ; :lol:

Άντε να δούμε τι θα δούμε απ'το τελωνείο.

Μου γράφει

"ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ"

Το γλιτώσανε το τελωνείο;

Αν μένεις Β. Ελλάδα όχι ακόμα, πρέπει να περιμένεις να κλείσει κι από κ.δ θεσσαλονίκης.

Εμένα φορτώθηκε για κ.δ Αττικής οπότε όλα καλά ακόμα μια φορά. :)

Μόλις παρέλαβα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, η φωτογραφική είναι σαφώς καλύτερη από του cubot note s, η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, ενώ ήρθε και με screen protector προεγκατεστημένο. Τώρα του περνάω μία αναβάθμιση των 85 mb και βλέπουμε... Θα επανέλθω.

(Το κινητό ήρθε από AliExpress, δηλωμένο ως δώρο, με αναγραφόμενη αξία 45$ και υπήρχε σήμανση ότι επιτρέπεται να ανοιχτεί για official λόγο).

Μόλις παρέλαβα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, η φωτογραφική είναι σαφώς καλύτερη από του cubot note s, η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, ενώ ήρθε και με screen protector προεγκατεστημένο. Τώρα του περνάω μία αναβάθμιση των 85 mb και βλέπουμε... Θα επανέλθω.

(Το κινητό ήρθε από AliExpress, δηλωμένο ως δώρο, με αναγραφόμενη αξία 45$ και υπήρχε σήμανση ότι επιτρέπεται να ανοιχτεί για official λόγο).

Καλοριζικο.Τελικα ειχα δικιο για την μπαταρια.

Η αναβάθμιση περάστηκε, εγκαταστάθηκαν οι βασικές εφαρμογές και τώρα φορτίζει σβηστό. H SIM θα εγκατασταθεί το απόγευμα, οπότε και θα επανέλθω με νεότερα.

Καλοριζικο.Τελικα ειχα δικιο για την μπαταρια.

Δέν μου αρέσει αυτό. Λέει ψέματα η εταιρία για τα χαρακτηριστικά, ή μήπως τα μαγαζιά το αναγράφουν λάθος;

Φιλε το τηλ. είναι καλο για τα 55 ευρω που το πηρες η για τα 80-85 που το βρισκω τωρα?

Τα 55 ή τα 66 ευρώ που το πήρα εγώ είναι σούπερ τιμή για τα specs του κινητού. Μένει τώρα να δούμε την αντοχή στο χρόνο. Τα 80-85 παραμένουν πολύ καλά λεφτά για το κινητό αν και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά.

Προς το παρόν, έχω μόνο θετικά για το κινητό. Σβέλτο και απροβλημάτιστο ως τώρα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το GPS του (καθ'ότι παθών με το Cubot Note S) και φυσικά μένει να δούμε τι πουλιά πιάνει η μπαταρία του. Για τα 56,63 ευρώ που το αγόρασα δε το συζητάμε, είναι εξαιρετικό, αλλά χωρίς να γνωρίζω πολλά από τιμές κινέζικων κινητών, πιστεύω πως και στα 80-90 ευρώ φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Κάπου το είδα και στην Ελλάδα στα 120 :P

ειναι δικαρτο με ξεχωριστη θεση sd (αφαιρειται το πισω μερος, οχι η μπαταρια).

βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=9dNmu9oVu48

official http://ulefone.com/products/u008pro/spec.html

ελλειψη banggood (under restocking). geek το βλεπω 80$.

νομιζω πιο ωραιο φαινεται το γκριζοασημι.

ξερουμε αν εχει notification led?

ειχα γραψει πιο πανω οτι η μπαταρια δεν αφαιρειται αλλα τελικα ειναι αφαιρουμενη

αν και στην επισημη ιστοσελιδα αναγραφει metal unibody. χαμενοι στη μεταφραση. τσπ

επιπλεον πληροφοριες:

- η οθονη ειναι μονο 2 σημειων

- εχει tap to wake

- εχει notification led ψηλα

Αν έχει notification led είναι σούπερ. Τι σημαίνει 2 σημείων;

Αν πατήσεις με περισσότερα απο 2 δάχτυλα ταυτόχρονα (χρειάζεται σε παιχνίδια περισσότερο) θα αναγνωρίσει μόνο τα 2 πρώτα. Άλλες οθόνες υποστηρίζουν 5 διαφορετικά δάχτυλα.

Αν έχει notification led είναι σούπερ. Τι σημαίνει 2 σημείων;

οσο περισσοτερα σημεια αφης τοσο μεγαλυτερη ακριβεια-αποκριση.

θεωρω τα 2 λιγα, τα 5 μια χαρα και τα 10 υπεραρκετα.

για μενα τα 2 ειναι deal breaker, αλλα δεν κρινουν ολοι το ιδιο.

οσο περισσοτερα σημεια αφης τοσο μεγαλυτερη ακριβεια-αποκριση.

θεωρω τα 2 λιγα, τα 5 μια χαρα και τα 10 υπεραρκετα.

για μενα τα 2 ειναι deal breaker, αλλα δεν κρινουν ολοι το ιδιο.

Αυτό που το διάβασες; ( το ότι έχει μόνο 2 εννοώ όχι την εξήγηση )

Αυτό που το διάβασες; ( το ότι έχει μόνο 2 εννοώ όχι την εξήγηση )

Υπάρχουν εφαρμογές που το ελέγχουν.

Προς το παρόν, έχω μόνο θετικά για το κινητό. Σβέλτο και απροβλημάτιστο ως τώρα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το GPS του (καθ'ότι παθών με το Cubot Note S) και φυσικά μένει να δούμε τι πουλιά πιάνει η μπαταρία του. Για τα 56,63 ευρώ που το αγόρασα δε το συζητάμε, είναι εξαιρετικό, αλλά χωρίς να γνωρίζω πολλά από τιμές κινέζικων κινητών, πιστεύω πως και στα 80-90 ευρώ φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Κάπου το είδα και στην Ελλάδα στα 120 :P

Στα 85- 90 ευρω φιλε σορρυ που το λεω αλλα δεν το λες και καλη επιλογή όταν με 95 μπορει κανεις να παρει σημερα ένα ΖΤΕ Nubia Z7 Max ,για 56,63 ευρώ μαλλον σουπερ ειναι!

Στα 85- 90 ευρω φιλε σορρυ που το λεω αλλα δεν το λες και καλη επιλογή όταν με 95 μπορει κανεις να παρει σημερα ένα ΖΤΕ Nubia Z7 Max ,για 56,63 ευρώ μαλλον σουπερ ειναι!

105$ το Z7 max και 2μιση ετών συσκευή και 80$ το ulefone που πριν 2 εβδομάδες περίπου άρχισε να πωλείται.

Σορρυ κι όλας αλλά αν εσύ πετάς λεφτά ( παραπάνω κι όλας ) για αντίκες είναι δική σου υπόθεση. Επίσης κρίνεις μια φετινή low-end συσκευή με μια πολύ παλιά ναυαρχίδα. Στην κατηγορία του το ulefone με τον ανταγωνισμό που έχει μέχρι στα 80 που κάνει τώρα είναι μια χαρά επιλογή.

Υπάρχουν εφαρμογές που το ελέγχουν.

Το γνωρίζω, αυτό που δεν γνωρίζω μιας και δεν μας το λέει ο φίλος είναι εαν το δοκίμασε ή αν το διάβασε/είδε.

Δε το γράφουν σχεδόν ποτέ στα χαρακτηριστικά, για την προφανή λόγο...αλλά οι περισσότερες φτηνές συσκευές είναι έτσι. Στα 55 ευρώ οκ, αλλά στα 80 δεν είναι αποδεκτό για μένα.

Ας μας πει ο grigas, που το έχει, πόσων σημείων είναι τελικά. :) Ακόμη και 2 σημείων να είναι, προσωπικά εγώ, δεν θυμάμαι να έχω βάλει πάνω από δύο δάχτυλα συγχρόνως πάνω στην οθόνη για οποιαδήποτε λόγο. :)

105$ το Z7 max και 2μιση ετών συσκευή και 80$ το ulefone που πριν 2 εβδομάδες περίπου άρχισε να πωλείται.

Σορρυ κι όλας αλλά αν εσύ πετάς λεφτά ( παραπάνω κι όλας ) για αντίκες είναι δική σου υπόθεση. Επίσης κρίνεις μια φετινή low-end συσκευή με μια πολύ παλιά ναυαρχίδα. Στην κατηγορία του το ulefone με τον ανταγωνισμό που έχει μέχρι στα 80 που κάνει τώρα είναι μια χαρά επιλογή.

Το γνωρίζω, αυτό που δεν γνωρίζω μιας και δεν μας το λέει ο φίλος είναι εαν το δοκίμασε ή αν το διάβασε/είδε.

Όταν στα 80 παίρνεις το Ulefone Tiger, δεν το λες και τρελή ευκαιρία.

Στα 55 είναι τσάμπα, στα 70 είναι καλά, αλλά πάνω από 80 πάει ψηλά και τιμολογιακά πέφτει πάνω σε καλά τηλέφωνα...