Nnoutas Δημ. February 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Έφτασε και εμένα Αθήνα :dance: Άντε να δούμε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έδειξε και σε μένα άφιξη στις 9 σήμερα αλλά δεν προχώρησε σε κλείσιμο. Και εμένα το ίδιο. Στον ίδιο σάκο είμαστε :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 8, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2017 Έφτασε και εμένα Αθήνα :dance: Άντε να δούμε ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εμένα το ίδιο. Στον ίδιο σάκο είμαστε :lol: Banggood αποστολή στις 20 κι εσύ; :lol: Άντε να δούμε τι θα δούμε απ'το τελωνείο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Μου γράφει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" Το γλιτώσανε το τελωνείο; Edited February 9, 2017 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μου γράφει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" Το γλιτώσανε το τελωνείο; Που μενεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 Μου γράφει "ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ" Το γλιτώσανε το τελωνείο; Αν μένεις Β. Ελλάδα όχι ακόμα, πρέπει να περιμένεις να κλείσει κι από κ.δ θεσσαλονίκης. Εμένα φορτώθηκε για κ.δ Αττικής οπότε όλα καλά ακόμα μια φορά. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2017 (edited) Και εμένα κέντρο διαλογής Αττικής είναι. Χαλκίδα μένω, οπότε όλα καλά. :) Edited February 9, 2017 by Nnoutas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις παρέλαβα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, η φωτογραφική είναι σαφώς καλύτερη από του cubot note s, η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, ενώ ήρθε και με screen protector προεγκατεστημένο. Τώρα του περνάω μία αναβάθμιση των 85 mb και βλέπουμε... Θα επανέλθω. (Το κινητό ήρθε από AliExpress, δηλωμένο ως δώρο, με αναγραφόμενη αξία 45$ και υπήρχε σήμανση ότι επιτρέπεται να ανοιχτεί για official λόγο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις παρέλαβα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, η φωτογραφική είναι σαφώς καλύτερη από του cubot note s, η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, ενώ ήρθε και με screen protector προεγκατεστημένο. Τώρα του περνάω μία αναβάθμιση των 85 mb και βλέπουμε... Θα επανέλθω. (Το κινητό ήρθε από AliExpress, δηλωμένο ως δώρο, με αναγραφόμενη αξία 45$ και υπήρχε σήμανση ότι επιτρέπεται να ανοιχτεί για official λόγο). Καλοριζικο.Τελικα ειχα δικιο για την μπαταρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Η αναβάθμιση περάστηκε, εγκαταστάθηκαν οι βασικές εφαρμογές και τώρα φορτίζει σβηστό. H SIM θα εγκατασταθεί το απόγευμα, οπότε και θα επανέλθω με νεότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Καλοριζικο.Τελικα ειχα δικιο για την μπαταρια. Δέν μου αρέσει αυτό. Λέει ψέματα η εταιρία για τα χαρακτηριστικά, ή μήπως τα μαγαζιά το αναγράφουν λάθος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Μόλις παρέλαβα. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, η φωτογραφική είναι σαφώς καλύτερη από του cubot note s, η μπαταρία είναι αφαιρούμενη, ενώ ήρθε και με screen protector προεγκατεστημένο. Τώρα του περνάω μία αναβάθμιση των 85 mb και βλέπουμε... Θα επανέλθω. (Το κινητό ήρθε από AliExpress, δηλωμένο ως δώρο, με αναγραφόμενη αξία 45$ και υπήρχε σήμανση ότι επιτρέπεται να ανοιχτεί για official λόγο). Φιλε το τηλ. είναι καλο για τα 55 ευρω που το πηρες η για τα 80-85 που το βρισκω τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Τα 55 ή τα 66 ευρώ που το πήρα εγώ είναι σούπερ τιμή για τα specs του κινητού. Μένει τώρα να δούμε την αντοχή στο χρόνο. Τα 80-85 παραμένουν πολύ καλά λεφτά για το κινητό αν και υπάρχει μεγάλος ανταγωνισμός σε αυτά τα λεφτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
grigas Δημ. February 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2017 Προς το παρόν, έχω μόνο θετικά για το κινητό. Σβέλτο και απροβλημάτιστο ως τώρα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το GPS του (καθ'ότι παθών με το Cubot Note S) και φυσικά μένει να δούμε τι πουλιά πιάνει η μπαταρία του. Για τα 56,63 ευρώ που το αγόρασα δε το συζητάμε, είναι εξαιρετικό, αλλά χωρίς να γνωρίζω πολλά από τιμές κινέζικων κινητών, πιστεύω πως και στα 80-90 ευρώ φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Κάπου το είδα και στην Ελλάδα στα 120 :P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Κανενα ελληνικο βιντεακι παρουσιασης θα δουμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 ειναι δικαρτο με ξεχωριστη θεση sd (αφαιρειται το πισω μερος, οχι η μπαταρια). βιντεο http://www.youtube.com/watch?v=9dNmu9oVu48 official http://ulefone.com/products/u008pro/spec.html ελλειψη banggood (under restocking). geek το βλεπω 80$. νομιζω πιο ωραιο φαινεται το γκριζοασημι. ξερουμε αν εχει notification led? ειχα γραψει πιο πανω οτι η μπαταρια δεν αφαιρειται αλλα τελικα ειναι αφαιρουμενη αν και στην επισημη ιστοσελιδα αναγραφει metal unibody. χαμενοι στη μεταφραση. τσπ επιπλεον πληροφοριες: - η οθονη ειναι μονο 2 σημειων - εχει tap to wake - εχει notification led ψηλα Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Αν έχει notification led είναι σούπερ. Τι σημαίνει 2 σημείων; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Αν έχει notification led είναι σούπερ. Τι σημαίνει 2 σημείων; Αν πατήσεις με περισσότερα απο 2 δάχτυλα ταυτόχρονα (χρειάζεται σε παιχνίδια περισσότερο) θα αναγνωρίσει μόνο τα 2 πρώτα. Άλλες οθόνες υποστηρίζουν 5 διαφορετικά δάχτυλα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Αν έχει notification led είναι σούπερ. Τι σημαίνει 2 σημείων; οσο περισσοτερα σημεια αφης τοσο μεγαλυτερη ακριβεια-αποκριση. θεωρω τα 2 λιγα, τα 5 μια χαρα και τα 10 υπεραρκετα. για μενα τα 2 ειναι deal breaker, αλλα δεν κρινουν ολοι το ιδιο. Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 οσο περισσοτερα σημεια αφης τοσο μεγαλυτερη ακριβεια-αποκριση. θεωρω τα 2 λιγα, τα 5 μια χαρα και τα 10 υπεραρκετα. για μενα τα 2 ειναι deal breaker, αλλα δεν κρινουν ολοι το ιδιο. Αυτό που το διάβασες; ( το ότι έχει μόνο 2 εννοώ όχι την εξήγηση ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2017 Αυτό που το διάβασες; ( το ότι έχει μόνο 2 εννοώ όχι την εξήγηση ) Υπάρχουν εφαρμογές που το ελέγχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valsam Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Προς το παρόν, έχω μόνο θετικά για το κινητό. Σβέλτο και απροβλημάτιστο ως τώρα. Δεν έχω προλάβει να ασχοληθώ με το GPS του (καθ'ότι παθών με το Cubot Note S) και φυσικά μένει να δούμε τι πουλιά πιάνει η μπαταρία του. Για τα 56,63 ευρώ που το αγόρασα δε το συζητάμε, είναι εξαιρετικό, αλλά χωρίς να γνωρίζω πολλά από τιμές κινέζικων κινητών, πιστεύω πως και στα 80-90 ευρώ φαίνεται να είναι μια πολύ καλή επιλογή. Κάπου το είδα και στην Ελλάδα στα 120 :P Στα 85- 90 ευρω φιλε σορρυ που το λεω αλλα δεν το λες και καλη επιλογή όταν με 95 μπορει κανεις να παρει σημερα ένα ΖΤΕ Nubia Z7 Max ,για 56,63 ευρώ μαλλον σουπερ ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Στα 85- 90 ευρω φιλε σορρυ που το λεω αλλα δεν το λες και καλη επιλογή όταν με 95 μπορει κανεις να παρει σημερα ένα ΖΤΕ Nubia Z7 Max ,για 56,63 ευρώ μαλλον σουπερ ειναι! 105$ το Z7 max και 2μιση ετών συσκευή και 80$ το ulefone που πριν 2 εβδομάδες περίπου άρχισε να πωλείται. Σορρυ κι όλας αλλά αν εσύ πετάς λεφτά ( παραπάνω κι όλας ) για αντίκες είναι δική σου υπόθεση. Επίσης κρίνεις μια φετινή low-end συσκευή με μια πολύ παλιά ναυαρχίδα. Στην κατηγορία του το ulefone με τον ανταγωνισμό που έχει μέχρι στα 80 που κάνει τώρα είναι μια χαρά επιλογή. Υπάρχουν εφαρμογές που το ελέγχουν. Το γνωρίζω, αυτό που δεν γνωρίζω μιας και δεν μας το λέει ο φίλος είναι εαν το δοκίμασε ή αν το διάβασε/είδε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stargr Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Δε το γράφουν σχεδόν ποτέ στα χαρακτηριστικά, για την προφανή λόγο...αλλά οι περισσότερες φτηνές συσκευές είναι έτσι. Στα 55 ευρώ οκ, αλλά στα 80 δεν είναι αποδεκτό για μένα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nnoutas Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 Ας μας πει ο grigas, που το έχει, πόσων σημείων είναι τελικά. :) Ακόμη και 2 σημείων να είναι, προσωπικά εγώ, δεν θυμάμαι να έχω βάλει πάνω από δύο δάχτυλα συγχρόνως πάνω στην οθόνη για οποιαδήποτε λόγο. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. February 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2017 105$ το Z7 max και 2μιση ετών συσκευή και 80$ το ulefone που πριν 2 εβδομάδες περίπου άρχισε να πωλείται. Σορρυ κι όλας αλλά αν εσύ πετάς λεφτά ( παραπάνω κι όλας ) για αντίκες είναι δική σου υπόθεση. Επίσης κρίνεις μια φετινή low-end συσκευή με μια πολύ παλιά ναυαρχίδα. Στην κατηγορία του το ulefone με τον ανταγωνισμό που έχει μέχρι στα 80 που κάνει τώρα είναι μια χαρά επιλογή. Το γνωρίζω, αυτό που δεν γνωρίζω μιας και δεν μας το λέει ο φίλος είναι εαν το δοκίμασε ή αν το διάβασε/είδε. Όταν στα 80 παίρνεις το Ulefone Tiger, δεν το λες και τρελή ευκαιρία. Στα 55 είναι τσάμπα, στα 70 είναι καλά, αλλά πάνω από 80 πάει ψηλά και τιμολογιακά πέφτει πάνω σε καλά τηλέφωνα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts