Jump to content

nik_the_greek

Members
  • Δημοσιεύσεις

    196
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

nik_the_greek's Achievements

  1. Εξαιρετικός διαγωνισμός για το ξεκίνημα της νέας χρονιάς! Καλή τύχη και κυρίως υγεία σε όλες και όλους μας!
  2. Μιλώντας για κλισέ των άλλων ίσως οφείλεις να κάνεις μια αυτοκριτική για χρήση κλισέ και από μέρους σου... Όπως και να έχει, οι συνήθειες και οι συνθήκες χρήσης μιας συσκευής δεν διαφοροποιούνται ιδιαίτερα το διάστημα μετά από μια ενημέρωση λογισμικού οπότε μια γενική εκτίμηση για την απόδοση της συσκευής από τον χρήστη της είναι σαφώς για κάποιους καλοδέχουμενη και χρήσιμη έστω και για σχετικά συμπεράσματα. Τέλος έκανα στον κόπο και προσπάθησα να κατανοήσω στον τρόπο σκέψης σου , προσπάθησε κι εσύ να μπεις και στον τρόπο σκέψης των άλλων. Σεβασμός της διαφορετικής αντίληψης και that's all. Από τη μεριά μου δεν βρίσκω τον λόγο να συνεχίσω κάτι που επί της ουσίας δεν έχει λόγο καν ύπαρξης κάποιας είδους (ενδεχομένως στείρας) αντιπαράθεσης. Καλή συνέχεια και κυρίως υγεία σε όλους μας!
  3. Για σένα δεν είναι θέμα ουσιώδες οι επιδόσεις μιας συσκευής μετά από μια μικρή ή μεγάλη μεγαλη ενημέρωση, για άλλους όμως είναι. Σίγουρα δεν είναι "μπαταρία βηματοδότη" όπως λες αλλά για κάποιους που δεν μπορούν να το βάλουν "άλλη μια φορά τη μέρα στη φόρτιση" είναι ουσιώδες γιατί αποτέλεσε ενδεχομένως λόγος επιλογής της συγκεκριμένης συσκευής. Δεν χρειάζεται να σχολιάζεις επιθετικά για κάτι που δεν σε ενδιαφέρει ή δεν σε αφορά , απλά το προσπερνάς. Να υπενθυμίσω ότι είναι ένα forum που ο καθένας ρωτάει και απαντάει σε διάφορες ερωτήσεις /απορίες και όχι για να κρίνει αν κάποιος γεμίζει ανούσια ένα post .;) το Στο τέλος της ημέρας αυτό έκανες κι εσύ (όπως κι εγώ μόλις)... Καλή συνέχεια σε όλους μας με καλή διάθεση! 🙂
  4. Κρίμα... Ελπίζω να το διορθώσουν σύντομα αν και μάλλον θα πάμε κατευθείαν σε Android 12 στις αρχές του νέου έτους οπότε θα δώσουν όλη την προσοχή του σε αυτό...
  5. Όσοι έχετε κάνει την αναβάθμιση σε 12.5 9 τι εντυπώσεις έχετε; Ισχύει για πτώση της απόδοσης στη μπαταρία που αναφέρεται σε προηγούμενα posts;
  6. Εξαιρετικός διαγωνισμός με ένα εκπληκτικό και ιδιαίτερα χρήσιμο δώρο! Μακάρι να φανώ ο τυχερός! Καλή τύχη σε όλους μας!
  7. Εξαιρετικός διαγωνισμός! Ελπίζω να αναδειχθώ ο μεγάλος τυχερός! Καλή τύχη και κυρίως υγεία σε όλες και όλους μας!
  8. Εξαιρετικός διαγωνισμός! Καλή τύχη σε όλες και όλους μας! Και προπαντός υγεία!
  9. Κατέβασε από το store την εφαρμογή Downmi. Άνοιξε την, βρες τα στοιχεία της συσκευής σου στα μενού (πχ Redmi note 7,Global stable) και στο πεδίο rom Version θα σου εμφανίσει τις διαθέσιμες εκδόσεις. Πάνω πανω θα είναι η τελευταία διαθέσιμη (11.0.7.0) και θα την κατεβάσεις. Μετά θα πας στις ρυθμίσεις της συσκευής σου, σχετικά με τη συσκευή, ενημέρωση συστήματος, θα πατήσεις πάνω δεξιά στις τελίτσες και θα πατήσεις λήψη τελευταίου πακέτου και θα το πατήσεις ξεκινώντας την εγκατάσταση. Μόλις την κάνεις μπορείς να πας στο φάκελο Download από τα αρχεία της συσκευής σου και να διαγράψεις το αρχείο για να γλιτώσεις χώρο. Αν δεν είσαι σίγουρη ότι κατάλαβες μην κάνεις τίποτα που μπορεί να βλάψει τη συσκευή σου! Καλή επιτυχία!
  10. Εξαιρετικός διαγωνισμός! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία! Καλή τύχη και κυρίως καλές γιορτές σε όλες και όλους μας! Πάντα με υγεία και αγάπη!
  11. Ωραίος διαγωνισμός! Καλή τύχη και κυρίως καλές γιορτές σε όλες και όλους μας!
  12. Ωραίος διαγωνισμός!Ευχαριστούμε για την ευκαιρία! Καλή τύχη και κυρίως καλό καλοκαίρι σε όλες και όλους μας!
  13. Στο πρόβλημα με τη χρήση της συσκευής για πλοήγηση με γυαλιά polarized η λύση είναι να τη γυρίσεις σε landscape (οριζόντια).
  14. Σε αντίστοιχη περίπτωση (σε αριθμό Wind) και κατόπιν επικοινωνίας με την εταιρεία το πρόβλημα λύθηκε επιλέγοντας ως προτιμούμενο τύπο δικτύου στην κάρτα sim που αναλογεί για internet το 2g.Η χρέωση γίνεται γιατί με επιλογή 3g ή 4g ως προτιμούμενο δίκτυο και πάρα την επιλογή μας για απενεργοποίηση των δεδομένων, κάποιες εφαρμογές ανοίγουν από μόνες τους στο παρασκήνιο και καταναλώνουν συνήθως μόνο kb αλλά δυστυχώς αυτό φαίνεται ως κίνηση δεδομένων στην εταιρεία οπότε κάνει και τη σχετική χρέωση στο διαθέσιμο υπόλοιπο... Στην Cosmote υπάρχει αντίστοιχη υπηρεσία που ουσιαστικά κάνει φραγή στο Internet όταν δεν έχεις υπόλοιπο σε κάποιο πρόγραμμα με δεδομένα οπότε δεν υπάρχει και η αντίστοιχη (άδικη) χρέωση.
  15. Ωραίος διαγωνισμός! Καλή τύχη σε όλες και όλους μας!
×
×
  • Create New...