nismo Δημ. July 14, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2005 Prince: Ευχαριστώ για το χρόνο σου, έψαξα όσο μπορούσα στο internet για review, γνώμες κλπ και για τα τρία μηχανήματα που πρότεινες και τελικά κατέληξα στον Acer 5024 κυρίως λόγω κάρτας γραφικών (Ati X700 128ΜΒ), που θεωρώ πολύ καλύτερη για τη δουλειά που θέλω (όχι παιχνίδια όπως προανέφερα) από τις gforce που φοράνε τα άλλα δύο μηχανήματα καθώς και επειδή στα review είδα πολύ μικρές διαφορές στις επιδόσεις μεταξύ turion και κανονικού Α64, θα επανέλθω με εντυπώσεις για όσους ενδιαφέρονται όταν πάρω το μηχάνημα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Paidia edw sto exwteriko (Kanadas) pou eimai exw petixei laptops se kales times sigkritika me tin Ellada.Merikes erwtisoules kanw opoios xerei... 1)Exw petixei ena LG laptop poly kalo alla apo oti xerw h etaireia de asxoleitai me ti paragwgi pc.Toulaxiston sto episimo site tis de vrika kati.Episis apo oti mou eipan tis LG einai ayta pou krata pio poly h bataria tous peripou 6,5 wres. 2)Na koitaxw opwsdipote na einai Centrino? 3)Apo strofes sklirou diskou(RPM) de mporw na vrw kati parapanw apo 4200.Tha argei arketa to pc? An thelei kapoios na voithisei perissotero as koitaxei edw,ayto to site na mou proteinei kapoion kalo. http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10060900&catid=22497# Vevaia piga sto magazi alla den exei olous osous deixnei sto site.Diathetw mexri 3000$ dhladh 2000 eyrw. YG:Sorry gia ta greeklish Mporei na voithisei kapoios please? :( 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 15, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2005 Πρόκειται για τα μοντέλα ZD8179EA και Μ3438G αντίστοιχα. Η τιμή τους είναι ακριβώς η ίδια και οι δυνατότητές τους παραπλήσιες. Αναλυτικά: Pavilion ZD8179EA Τεχνικά Χαρακτηριστικά Επεξεργαστής: * Intel Pentium 4 640 3.2GHz * 2MB Level 2 cache * 800MHz Front Side Bus (FSB) * Τεχνολογία Intel® SpeedStep® Οθόνη: * 17.0" έγχρωμη ευρεία οθόνη TFT WXGA+ υψηλής ανάλυσης με BrightView * Ανάλυση 1440 x 900 pixel και απεικόνιση 16.7 εκατομμυρίων χρωμάτων Μνήμη: * 1024 MB DDR2 PC2-3200 400MHz (2x512) * Δυνατότητα επέκτασης στα 2048 MB DDR2 PC2-3200 400MHz * 2 SO-DIMM memory slots Σκληρός Δίσκος: 100GB 4200rpm EIDE, ATA 100 Οπτικός Δίσκος: DVD Writer δύο μορφών (+/-R +/-RW) με υποστήριξη δύο στρωμάτων Οδηγός Δισκέτας: Προαιρετικά με σύνδεση USB Κάρτα Γραφικών: * ATI Mobility Radeon X600 * Αποκλειστική μνήμη βίντεο 128MB DDR VRAM * Υποστήριξη Microsoft® DirectX® 9.0 * Υποστήριξη PCI Express™ και DualView™ * Υποστήριξη PowerPlay™ Σύστημα Ήχου: * ADI AC '97 CODEC, 16-bit Sound Blaster Pro συμβατό * Στερεοφωνικά ηχεία Harman/Kardon® (2) * Είσοδος μικροφώνου * Έξοδος στερεοφωνικών ακουστικών και Line-Out * Ρυθμιστικό έντασης ήχου και σίγασης Modem: 56K, V.92 υψηλής ταχύτητας Κάρτα Δικτύου: * 10/100 LAN Ethernet * Ασύρματο LAN 54g™ 802.11b/g με υποστήριξη 125HSM / SpeedBooster™ * Bluetooth v1.2 Πληκτρολόγιο και Συσκευές Κατάδειξης: * Διαθέτει κλασικό πληκτρολόγιο φορητών πλήρους μεγέθους, με ξεχωριστή διάταξη αριθμητικού πληκτρολογίου * Touch pad με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, δύο πλήκτρα και αποκλειστική περιοχή κύλισης πάνω/κάτω * 2 κουμπιά γρήγορης εκκίνησης και 1 κουμπί ασύρματης λειτουργίας Θύρες Επικοινωνίας: * Μία θύρα κάρτας PC type I/II με δυνατότητα CardBus 16/32-bit * Μια θύρα ExpressCard/54 * Θύρα υπέρυθρων για μηχανισμό ελέγχου (remote control) απομακρυσμένων συσκευών * Ενσωματωμένη υποδοχή κάρτων μνήμης 6 σε 1 * Θύρες εξόδου ακουστικών/Line out, εισόδου μικροφώνου * 1 θύρα VGA * 4 θύρες USB 2.0 * 1 θύρα IEEE-1394 * 1 υποδοχή RJ-11 μόντεμ * 1 υποδοχή RJ-45 Ethernet * 1 έξοδος S-Video TV * 1 υποδοχή DC Power * 1 υποδοχή καλωδίου σταθμού σύνδεσης Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: * Συσκευή ανάγνωσης ψηφιακών μέσων 6 σε 1 (xD, SD, Smart Media, Memory Stick, Memory Stick Pro, Multimedia Card) * HP USB Digital Drive * HP Mobile Remote Control Διαστάσεις (mm): 398 x 288 x 42 (Μέγ. 47 mm πίσω πλευρά) Βάρος (kg): 4.22 Τύπος Μπαταρίας: * 12-cell Lithium-Ion μπαταρία * 3 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας για χρήση σε πλήρη λειτουργία * Εξωτερικό universal τροφοδοτικό 180 watt AC: 100 - 240 V / 50 - 60 Hz Προεγκατεστημένο Λογισμικό: Microsoft Windows XP Home Edition Εγγύηση: 1 έτος (Διατίθεται και επέκταση εγγύησης) Amilo M3438G Τεχνικά Χαρακτηριστικά Επεξεργαστής: * Intel® Pentium® M 750 1.86 GHz * 2MB Level 2 cache * 533MHz Front Side Bus (FSB) * Intel 915PM+ICH6M Chipset * Τεχνολογία Intel® Centrino™ Mobile Οθόνη: * 17.0" έγχρωμη ευρεία οθόνη WXGA+ CrystalView TFT * Ανάλυση 1440 x 900 pixel και απεικόνιση 16.7 εκατομμυρίων χρωμάτων Μνήμη: * 1024 MB DDR2 PC2-4200 533MHz (2x512ΜΒ) * Δυνατότητα επέκτασης στα 2048 MB DDR2 PC2-4200 533MHz * 2 SO-DIMM memory slots Σκληρός Δίσκος: 160 GB SATA 5400rpm (2x80GB) / Επιλογές RAID: RAID 0, RAID 1, RAID off Οπτικός Δίσκος: 8x Multi-format DVD Burner DL (Double Layer) Οδηγός Δισκέτας: Προαιρετικά με σύνδεση USB Κάρτα Γραφικών: * GeForce Go 6800 * Αποκλειστική μνήμη βίντεο 256MB DDR VRAM Σύστημα Ήχου: * Azalia codec (7.1 SPDIF) * Ενσωματωμένα στερεοφωνικά ηχεία και Subwoofer * Ενσωματωμένο μικρόφωνο * Είσοδος μικροφώνου και Line-In * Έξοδος στερεοφωνικών ακουστικών και Line-Out με υποστήριξη SPDIF * Ρυθμιστικά έντασης ήχου Modem: 56K, V.92 Κάρτα Δικτύου: * 10/100/1000 Mbps LAN * Ασύρματο LAN Intel® PRO/Wireless 2200BG Πληκτρολόγιο και Συσκευές Κατάδειξης: * Διαθέτει κλασικό πληκτρολόγιο φορητών πλήρους μεγέθους με πλήκτρα Windows * Touchpad με ενεργοποίηση/απενεργοποίηση, 2 πλήκτρα mouse (δεξί-αριστερό) και πλήκτρο κύλισης 2 κατευθύνσεων * 4 Launch Keys πλήκτρα για άμεση πρόσβαση σε εφαρμογές Θύρες Επικοινωνίας: * 4 in 1 card reader SD/MS/MMC/MSPRO * 1x IEEE1394 * 4x USB 2.0 ports * 1x S-Video * 1x DVI-I * 1x modem * 1x LAN * 1x WLAN * 1x ExpressCard slot (36/54mm) * 1x line in * 1x headphone συνδυασμένη με 1x SPDIF * 1 x microphone in, * 1 x CIR * 1 x power supply Πρόσθετα Χαρακτηριστικά: * Ενσωματωμένη θύρα SD/MS/MMC/MSPRO * User και supervisor password * Θύρα για κλειδαριά Kensington * InstantOn από την CyberLink για: Movie Playback, Music Playback, Photo Διαστάσεις (mm): 408 (W) x 289 (D) x 38.1 (H) Βάρος (kg): 4.1 Τύπος Μπαταρίας: * 8 cells, 14.4 V, 4400 mAh, Li-Ion μπαταρία * 2 ώρες διάρκεια ζωής μπαταρίας * Εξωτερικό τροφοδοτικό universal AC: 110 - 240 V / 50 - 60 Hz Προεγκατεστημένο Λογισμικό: Microsoft Windows XP Home MUI Εγγύηση: 2 έτη (Διατίθεται και επέκταση εγγύησης) Νομίζω ότι θα συμφωνήσετε πως τα συγκεκριμένα μοντέλα είναι υπερπλήρη και αξιόλογα. Θέλω όμως τη γνώμη σας όσον αφορά την επιλογή ενός από τα δύο. Τα προγράμματα που θα δουλεύω είναι ως επί το πλείστον σχεδιαστικά (AutoCAD, Rhino, 3D Studio MAX, I-DEAS κλπ) και από κει και πέρα το laptop αυτό σε λίγο καιρό θα αντικαταστήσει το desktop μου μιας και θα προχωρήσω σε μεταπτυχιακές σπουδές κατά πάσα πιθανότητα στο εξωτερικό και νομίζω πως ένα δυνατό laptop είναι η καλύτερη λύση για την περίπτωσή μου. Απλά να αναφέρω εν συντομία και τα κυριότερα χαρακτηριστικά του desktop μου: P4 Northwood 2.8GHz HT Socket 478 Μητρική AsRock (δε θυμάμαι το μοντέλο αυτήν τη στιγμή) 1024MB RAM 160GB σκληρός Κάρτα γραφικών NVidia GeForce 5200 128MB Ακούω προτάσεις. ;) Edit: Και μία ερώτηση: Αυτή η κλειδαριά Kensington... τι είναι? :O :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 kalhmera , fetos teliosa to sxolio kai epidi tha pao foitiths, eimai sta prothira na paro ena laptop. to mono simeio pou kolao einai oti... den xero ti na paro :) . vasika, ego thelo na exei, 1on mia kalh karta grafikon me oxi ligotera apo 128Mb, ena disko 40-80Gb. grigoros... othonh kalhs poiotitas.. +++ :) kitusa kati prosfores kai vlepo Pentium M , ti einai afto!??! meta tus p4? meta, to Prescott??? :( plz, doste ta fota sas kai tis symbules sas.. Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Voldemort Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ... :) Είναι αυτό που πήρα εγώ, Toshiba Satellite M40 το Πάσχα που μας πέρασε... Από αυτό σου γράφω :p http://www.cnet.com.au/mobilecomputing/notebooks/0,39029096,40053740,00.htm Μου φαίνεται θα σου έρχεται κουτί... Centrino 2,5Ghz + 512MB Ram 80 GB σκληρός Κάρτα γραφικών Ati Raidon 256MB Ηχεία harman/kardon (πατέντα της Toshiba, που δημιουργεί μία εξαιρετική αίσθηση του ήχου! ) Όσο για τον θόρυβο που κάνει... Δεν έχω να πω πολλά πράγματα :w00t: Μερικές φορές ακουμπώ το κεφάλι μου πάνω για να δω αν λειτουργεί το ανεμιστηράκι :lol: Καμία σύγκριση με τον θόρυβο που κάνουν οι Desktop ή τα άλλα laptop! Είναι πράγματι πολύ διακριτικό... Τέλος, η οθόνη... Ίσως θα ήταν καλύτερα να την δεις από κοντά, ό,τι και να πω δεν θα είναι αρκετό... ;) Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο της Αθήνας.... Άμα περάσεις από κει, πήγαινε να ρίξεις μία ματιά... :) :pig: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_aris Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μεταξύ των δύο. Εγώ αν θα αγόραζα σήμερα φορητό θα πήγαινα μόνο για centrino. Ειδικά αν είχα και desktop παρόμοιο με το δικό σου... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 Ρίξε μια ματιά εδώ... :) Είναι αυτό που πήρα εγώ, Toshiba Satellite M40 το Πάσχα που μας πέρασε... Από αυτό σου γράφω :p http://www.cnet.com.au/mobilecomputing/notebooks/0,39029096,40053740,00.htm Μου φαίνεται θα σου έρχεται κουτί... Centrino 2,5Ghz + 512MB Ram 80 GB σκληρός Κάρτα γραφικών Ati Raidon 256MB Ηχεία harman/kardon (πατέντα της Toshiba, που δημιουργεί μία εξαιρετική αίσθηση του ήχου! ) Όσο για τον θόρυβο που κάνει... Δεν έχω να πω πολλά πράγματα :w00t: Μερικές φορές ακουμπώ το κεφάλι μου πάνω για να δω αν λειτουργεί το ανεμιστηράκι :lol: Καμία σύγκριση με τον θόρυβο που κάνουν οι Desktop ή τα άλλα laptop! Είναι πράγματι πολύ διακριτικό... Τέλος, η οθόνη... Ίσως θα ήταν καλύτερα να την δεις από κοντά, ό,τι και να πω δεν θα είναι αρκετό... ;) Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο της Αθήνας.... Άμα περάσεις από κει, πήγαινε να ρίξεις μία ματιά... :) :D dixnei telio :) parola afta, mhpos mboreis arxika na me xemberdeceis ligo?? proton, ti idiko exei o centrino!?!? defreron, oi Pentium M ti einai?!?! triton, ti einai afto : 2MB L2 cache,533MHz FSB 4on , Firewire IEEE 1394, RJ-11, RJ 45 ti thires einai aftes?!?!?! edit: sto site tu plaisio, den ton vrisko. ton vrisko omos sta multirama me 1549euro alla me 128Mb karta grafikon. esy poso ton eixes parei?? edit2: afto pos sas fenete?: http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6553 Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 όταν θες ΔΥΝΑΜΗ επεξεργαστή πας ασυζητιτί σε intel pentium.αλλιώς centrino!εγώ θα σου πρότεινα τον HP pavilion και μου έδωσες μια πολύ καλή ιδέα για φορητό! Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 ti akrivos kanun oi centrino!?!?! giati onomazonte etsi? ti parapano exun apo tus allus?? sxetika me ta parapano post mu... kaneis.. :) Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 16, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2005 όταν θες ΔΥΝΑΜΗ επεξεργαστή πας ασυζητιτί σε intel pentium.αλλιώς centrino!εγώ θα σου πρότεινα τον HP pavilion και μου έδωσες μια πολύ καλή ιδέα για φορητό! Κι εγώ σκέφτηκα αρχικά τον Pavilion αλλά είναι 2 πραγματάκια στον Amilo που μου αρέσουν: Αφ' ενός το ότι έχει 2 80άρηδες σκληρούς στις 5400rpm (έναντι ενός 100GB στις 4200 του HP) κι αφ' ετέρου ότι καλύπτεται από διετή εγγύηση (ο HP έχει ένα έτος). Θα παρακαλούσα τους χρήστες που έχουν δουλέψει με ΗΡ Pavilion και FS Amilo να καταθέσουν τις εμπειρίες τους ώστε να σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις δύο αυτές σειρές. ;) :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thePrince Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Κι εγώ σκέφτηκα αρχικά τον Pavilion αλλά είναι 2 πραγματάκια στον Amilo που μου αρέσουν: Αφ' ενός το ότι έχει 2 80άρηδες σκληρούς στις 5400rpm (έναντι ενός 100GB στις 4200 του HP) κι αφ' ετέρου ότι καλύπτεται από διετή εγγύηση (ο HP έχει ένα έτος). Θα παρακαλούσα τους χρήστες που έχουν δουλέψει με ΗΡ Pavilion και FS Amilo να καταθέσουν τις εμπειρίες τους ώστε να σχηματίσω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη για τις δύο αυτές σειρές. ;) Δύσκολη η επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα δύο φορητά (desktop replacements για την ακρίβεια), αν δεν τα δεις από κοντά δεν πρόκειται να αποφασίσεις. Επίσης, υπάρχει και το θέμα της υποστήριξης. Η HP είναι μεγάλη και γνωστή και το service εγγυημένο και ακριβό, τα Fujitsu ποιός τα υποστηρίζει? Απ'όσο ξέρω τα φέρνει ο Πουλιάδης και η Despec, από το κακό στο χειρότερο δηλαδή, και συζητάμε για αρκετά χρήματα... δεν ξέρω, πραγματικά πρέπει να τα δεις δίπλα-δίπλα για να αποφασίσεις... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 τα βασικά χαρακτηριστικά των centrino είναι επεξεργαστής pentium M (μικρότερη κατανάλωση, ζεσταίνεται λιγότερο) και ασύρματο δίκτυο Για το service της HP δεν έχω ακούσει τα καλύτερα πάντως, έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετοί γνωστοί μου... http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaeSaR Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Guyz,μια βοήθεια! Έχω τον Fujitsu-Siemens Amilo A1630.Σήμερα του έκανα format,αλλά μόλις πήγα να του περάσω τους drivers για τον card reader δεν τον αναγνώριζε με τίποτα! Μετά από λίγο ψάξιμο βρήκα αυτό το site στο οποίο δίνουν ένα link για ένα patch που διορθώνει το πρόβλημα!Όσο όμως και αν προσπάθησα δεν μπόρεσα να το κατεβάσω! Αν το έχει κανείς αυτό το αρχείο ας ρίξει ένα σφύριγμα! Edit: Τελικά κατάφερα να το κατεβάσω, αλλά δεν το πέρασα ακόμα για να δω αν δουλεύει! Edit 2: Το πέρασα πριν λίγο!Αν και μου αναγνώρισε τον Card Reader(και κάθε φορά που βάζω μια κάρτα μου εμφανίζει το εικονίδιο "Safely Remove Hardware" στην traylist), δεν μου δείχνει πουθενά τα περιεχόμενα της κάρτας!:( Ούτε στο My Computer εμφανίζει εικονίδιο, ούτε μου βγάζει popup window με τα περιεχόμενα! (Στο εικονίδιο της traylist έχω ενεργοποιημένο το "Display Device Components"). Τι φταίει;:cry: Καμιά βοήθεια;:( Never tell your problems to anyone...20% don't care and the other 80% are glad you have them. Daily Article - Το Καλύτερο Άρθρο της Ημέρας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nyo_One Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Παιδιά έχω ένα μικρό προβληματάκι.. Πριν μια εβδομάδα αγορασα ενα notebook HP pavilion zd8122EA... Όταν τον ανοίγω κ κάνω κάποια εργασία, π.χ. παίζω ένα παιχνίδι, στο μέρος δεξιά του TouchPad παρατηρώ ότι αυξάνεται η θερμοκρασία... Στη συνέχεια, παρατηρησα κ οτι απ΄τους 3 αεραγωγούς που βρίσκονται στο κάτω μέρος του φορητού, ο μεσαίος δεν λειτουργει!! Τι να κάνω? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Δύσκολη η επιλογή ανάμεσα σε αυτά τα δύο φορητά (desktop replacements για την ακρίβεια), αν δεν τα δεις από κοντά δεν πρόκειται να αποφασίσεις. Επίσης, υπάρχει και το θέμα της υποστήριξης. Η HP είναι μεγάλη και γνωστή και το service εγγυημένο και ακριβό, τα Fujitsu ποιός τα υποστηρίζει? Απ'όσο ξέρω τα φέρνει ο Πουλιάδης και η Despec, από το κακό στο χειρότερο δηλαδή, και συζητάμε για αρκετά χρήματα... δεν ξέρω, πραγματικά πρέπει να τα δεις δίπλα-δίπλα για να αποφασίσεις... Από κοντά τα είδα και τα 2. Τι να πω... πιο όμορφος φαίνεται ο HP. :p Δε γνώριζα πως το service της Fujitsu Siemens το έχει ο Πουλιάδης... κακό αυτό. :worry: Αλλά από την άλλη, ποιος μου εγγυάται ότι αν αγοράσω τον HP και πάθει κάτι δε θα έχω πρόβλημα με το service της ΗΡ? Δεν ξέρω πραγματικά τι να διαλέξω... προτιμώ τον Amilo κυρίως λόγω της διετούς εγγυήσεως (και γιατί προσφέρει και περισσότερα στην ίδια τιμή) αλλά απ' ότι είδα δεν έχει ενσωματωμένο BT (τουλάχιστον δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του), κάτι που θέλω να υπάρχει (ο ΗΡ έχει). Τελικά... αυτή η κλειδαριά Kensigton τι είναι? :O :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. July 17, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2005 Από κοντά τα είδα και τα 2. Τι να πω... πιο όμορφος φαίνεται ο HP. :p Δε γνώριζα πως το service της Fujitsu Siemens το έχει ο Πουλιάδης... κακό αυτό. :worry: Αλλά από την άλλη, ποιος μου εγγυάται ότι αν αγοράσω τον HP και πάθει κάτι δε θα έχω πρόβλημα με το service της ΗΡ? Δεν ξέρω πραγματικά τι να διαλέξω... προτιμώ τον Amilo κυρίως λόγω της διετούς εγγυήσεως (και γιατί προσφέρει και περισσότερα στην ίδια τιμή) αλλά απ' ότι είδα δεν έχει ενσωματωμένο BT (τουλάχιστον δεν αναφέρεται στα χαρακτηριστικά του), κάτι που θέλω να υπάρχει (ο ΗΡ έχει). Τελικά... αυτή η κλειδαριά Kensigton τι είναι? :O Εγώ από το service της HP δεν έχω ακούσει καλά σχόλια. Το kensington lock είναι μία υποδοχή για να βάλεις κλειδαριά ώστε να το "δέσεις" στο γραφείο για να μη σου το κλέψουν. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddd13 Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Paidia einai h 3h fora pou zitaw voitheia kai apantisi den exw parei.To provlima einai oti viazomai :( Vriskomai sto Canada kai vlepw oti einai eykairia na parw laptop kathws simferei.Dinw mexri 2000 eyrw dhladh 3000 Canadian $. Koitaxte edw kai an mporeite kante mou kapoia protasi. http://www.futureshop.ca/catalog/subclass.asp?catid=22496&mfr=&search=&logon=&langid=EN&sort=6&list=&page=0 To LG laptop pws to vlepete?Den exw xanakousei gia LG se laptop.Dinei leei 6,5 wres aytonomia. Episis den mporw na vrw gmt laptop me strofes sklirou anw twn 4200 rpm.Tha argei arketa to pc sta 4200? Akoma me endiaferei oso na'nai kai to varos.Tha protimousa episis ena widescreen laptop gia na vlepw kai tainies. ;) 100 χρόνια Παναθηναϊκός.- http://images44.fotki.com/v1412/photos/1/1310549/7166460/ubd4873kb6-vi.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xipol_stagathia Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 :D dixnei telio :) parola afta, mhpos mboreis arxika na me xemberdeceis ligo?? proton, ti idiko exei o centrino!?!? defreron, oi Pentium M ti einai?!?! triton, ti einai afto : 2MB L2 cache,533MHz FSB 4on , Firewire IEEE 1394, RJ-11, RJ 45 ti thires einai aftes?!?!?! edit: sto site tu plaisio, den ton vrisko. ton vrisko omos sta multirama me 1549euro alla me 128Mb karta grafikon. esy poso ton eixes parei?? edit2: afto pos sas fenete?: http://www.mgmanager.gr/view.asp?ID=6553 Junior, Αν και έχουν προαναφερθεί όλα αυτά που ρωτάς, για να μην διαβάσεις 80 σελίδες ιδού εν συντομία: 1) Pentium M και Centrino είναι το ίδιο πράγμα. 2) Τα 2Mb L2 Cache κτλ δεν γνωρίζω τεχνικά τι σημαίνουν αλλά είναι χαρακτηριστικά του επεξεργαστή. Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο. 3) Η Firewire είναι θύρα για σύνδεση με περιφερειακά (σκάνερ κτλ). Η RJ11 είναι η θύρα για την τηλεφωνική πρίζα για σύνδεση με το Ίντερνετ και η RJ45 είναι η θύρα της κάρτας δικτύου για σύνδεση δύο ή περισσοτέρων υπολογιστών. Κατάληξε σε ένα ποσό που μπορείς να διαθέσεις, ψάξε σε όσα περισσότερα καταστήματα μπορείς εφ'όσον δεν βιάζεσαι (edirect, eshop, plaisiο, shop21 κτλ) και θα βρεις αυτό που θες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Junior, Αν και έχουν προαναφερθεί όλα αυτά που ρωτάς, για να μην διαβάσεις 80 σελίδες ιδού εν συντομία: 1) Pentium M και Centrino είναι το ίδιο πράγμα. 2) Τα 2Mb L2 Cache κτλ δεν γνωρίζω τεχνικά τι σημαίνουν αλλά είναι χαρακτηριστικά του επεξεργαστή. Όσο μεγαλύτερα τόσο το καλύτερο. 3) Η Firewire είναι θύρα για σύνδεση με περιφερειακά (σκάνερ κτλ). Η RJ11 είναι η θύρα για την τηλεφωνική πρίζα για σύνδεση με το Ίντερνετ και η RJ45 είναι η θύρα της κάρτας δικτύου για σύνδεση δύο ή περισσοτέρων υπολογιστών. Κατάληξε σε ένα ποσό που μπορείς να διαθέσεις, ψάξε σε όσα περισσότερα καταστήματα μπορείς εφ'όσον δεν βιάζεσαι (edirect, eshop, plaisiο, shop21 κτλ) και θα βρεις αυτό που θες thx :D mboro na doso mexri 1600 k ekei giro. mu protine enas filos ton Toshiba M40, ego trelathika molis ton eida :) yparxei tpt kalitero!?!?!? h tpt paromio me mikroterh timh? Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akismei Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 Paidia einai h 3h fora pou zitaw voitheia kai apantisi den exw parei.To provlima einai oti viazomai :( Vriskomai sto Canada kai vlepw oti einai eykairia na parw laptop kathws simferei.Dinw mexri 2000 eyrw dhladh 3000 Canadian $. Koitaxte edw kai an mporeite kante mou kapoia protasi. http://www.futureshop.ca/catalog/subclass.asp?catid=22496&mfr=&search=&logon=&langid=EN&sort=6&list=&page=0 εγω δεν θα σου συνιστουσα τα lg διοτι πρωτη φορα βλεπω οτι παραγει και laptops. θα σου προτεινα τα σονυ vaio pou exei to kataστημα http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10062640&catid=11520 kai ta toshiba π.χ. http://www.futureshop.ca/catalog/proddetail.asp?logon=&langid=EN&sku_id=0665000FS10062586&catid=11520 κοιτα ομως να δεις εαν αξιζει να το φερεις απο εξωτερικο ,εαν ειναι πιο φθηνο απο ελλαδα και τι παιζει με την εγγυηση του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 18, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2005 kapoios mu protine Toshiba M40, alla oso caxno sto internet vlepo mono paralages tu px M40-xxx etc.. kanena elliniko magazi plaisiom multirama h kati allo p na to pulaei? dokimaste ena search sto google me Toshiba SATELINE M40 kai tha deite oti oti vriskei einai M40-184 h M40-110 k puthena 110.. :( help me ligo.. Ρίξε μια ματιά εδώ... :) Είναι αυτό που πήρα εγώ, Toshiba Satellite M40 το Πάσχα που μας πέρασε... Από αυτό σου γράφω :p http://www.cnet.com.au/mobilecomputing/notebooks/0,39029096,40053740,00.htm Μου φαίνεται θα σου έρχεται κουτί... Centrino 2,5Ghz + 512MB Ram 80 GB σκληρός Κάρτα γραφικών Ati Raidon 256MB Ηχεία harman/kardon (πατέντα της Toshiba, που δημιουργεί μία εξαιρετική αίσθηση του ήχου! ) Όσο για τον θόρυβο που κάνει... Δεν έχω να πω πολλά πράγματα :w00t: Μερικές φορές ακουμπώ το κεφάλι μου πάνω για να δω αν λειτουργεί το ανεμιστηράκι :lol: Καμία σύγκριση με τον θόρυβο που κάνουν οι Desktop ή τα άλλα laptop! Είναι πράγματι πολύ διακριτικό... Τέλος, η οθόνη... Ίσως θα ήταν καλύτερα να την δεις από κοντά, ό,τι και να πω δεν θα είναι αρκετό... ;) Εγώ το αγόρασα από το Πλαίσιο της Αθήνας.... Άμα περάσεις από κει, πήγαινε να ρίξεις μία ματιά... :) mboreis na m dixeis to pc se kapoio elliniko site??!?!? pio akrivos modelo M40-??? eixes parei!?!? Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 exo katalixei se aftus: peite m poios nomizete oti einai o kaliteros kai an yparxei kapoios allos kaliteros sthn katigoria sus, apla post it :) 1:ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ Toshiba SATELLITE M40-184 2:Sony Vaio VGN-FS215B 3:FUJITSU SIEMENS AMILO M3438G 4:Fujitsu Siemens Amilo A1630 5:DTK NOTEBOOK 154W-259IAE plz mages! peite m kati kalo!! exo kollisei kai den xero ti na paro!! Thelo apla na einai centrino, na exei 128Mb(h 256Mb sta grafika) , 15.4" h megaliterh an ginete, 80Gb disko, dvd recorder, (extras an ginete: bluetooth, cardreader, firewire, ) Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 exo katalixei se aftus: peite m poios nomizete oti einai o kaliteros kai an yparxei kapoios allos kaliteros sthn katigoria sus, apla post it :) 1:ΦΟΡΗΤΟΣ Η/Υ Toshiba SATELLITE M40-184 2:Sony Vaio VGN-FS215B 3:FUJITSU SIEMENS AMILO M3438G 4:Fujitsu Siemens Amilo A1630 5:DTK NOTEBOOK 154W-259IAE plz mages! peite m kati kalo!! exo kollisei kai den xero ti na paro!! Thelo apla na einai centrino, na exei 128Mb(h 256Mb sta grafika) , 15.4" h megaliterh an ginete, 80Gb disko, dvd recorder, (extras an ginete: bluetooth, cardreader, firewire, ) Τι λες γι αυτόν? Acer Aspire WLMi 1692 Και εγώ αυτά που ζητάς ήθελα, και τα βρήκα σε αυτό το laptop, δουλεύει μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα!:) Και από ότι βλέπω είναι πιο φτηνός από τους άλλους:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JuNiOr Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 Τι λες γι αυτόν? Acer Aspire WLMi 1692 Και εγώ αυτά που ζητάς ήθελα, και τα βρήκα σε αυτό το laptop, δουλεύει μια χαρά και δεν έχω κανένα πρόβλημα!:) Και από ότι βλέπω είναι πιο φτηνός από τους άλλους:) οπαααα :D δεν τον ειχα δει.. αρκετα καλος.. νομιζω ειναι οτι πρεπει.. απο οθονη εχεις κανενα προβλημα φιλε? στα games!?!?! ταβλα ειναι! χεχε! :D thx φιλε :D α! δεν εχει firewire?!?! αξιζει αυτο? τι ακριβως κανει?!?! :O Προϊόντα υγείας - Ιατρικός Εξοπλισμός | Medi-Shop.gr oLaLaLa# Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. July 19, 2005 Κοινοποίηση Δημ. July 19, 2005 οπαααα :D δεν τον ειχα δει.. αρκετα καλος.. νομιζω ειναι οτι πρεπει.. απο οθονη εχεις κανενα προβλημα φιλε? στα games!?!?! ταβλα ειναι! χεχε! :D thx φιλε :D Και η οθόνη είναι πολύ καλή, τουλάχιστον εμένα μου αρέσει πολύ, δεν έχω κανένα πρόβλημα!;) Παιχνίδια όπως sims 2 και san andreas παίζει μια χαρά, τώρα για τα άλλα δεν ξέρω, μιας και μόνο αυτά παίζω εγώ :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts