luke Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 http://www.edirect.gr/ViewShopProduct.aspx?Id=46027 παίδες τι λετε για τον παραπάνω?πειράζει που δεν είναι σεντρίνο? έχει όλα αυτά που ζητάω εκτός απο τον σεντρινο.ειναι μάπα ο σελερον???? αντε μην κάνω καμιά πατάτα :wacko: pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. April 27, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2005 Παιδια προχθες πηρα τον 2303 της acer αλλα με την 256 ραμ και 40αρη δισκο και μου φαινεται μαπα το καρπουζι.....Αρχιζει και σερνεται και σκεφτομαι ανα βαθμισεις που μορουν να γινου....Παρακαλω επειγοντως την βοηθεια σας....Ποια μερη ειναι αναβαθμισιμα που και ποσο????? :O My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Παιδια προχθες πηρα τον 2303 της acer αλλα με την 256 ραμ και 40αρη δισκο και μου φαινεται μαπα το καρπουζι.....Αρχιζει και σερνεται και σκεφτομαι ανα βαθμισεις που μορουν να γινου....Παρακαλω επειγοντως την βοηθεια σας....Ποια μερη ειναι αναβαθμισιμα που και ποσο????? :O Ξεκίνα απο τη RAM,βάλε άλλα 256mb και θα δεις μεγάααλη διαφορα,believe me! ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Red_Alert Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Sony Vaio ειναι καλοι, εχω στο ματι τον VGN-F115M τι λετε? Ενα με προβληματιζει, αν η καρτα γραφικων μοιραζεται την μνημη απο την RAM (Εχω τετοιο γι' αυτο θα αλλαξω φορητο, δεν παει αλλο δεν μπορω να παιζω ενα Generals, για ενα lan βρε αδελφε :rolleyes: ) Αν δεν ειναι καλος πειτε μου γιατι και προτεινετε μου ενα αλλο. (δεν την παθαινω 2η φορα με Καρτα γραφικων shared) Currently Using: Apple iPhone 6s 64GB, HTC One Silver Πέρασαν...: Nokia 3120, Siemens C55, Siemens SX1, Nokia 6600, Sony Ericsson K700i, Sony Ericsson W800i, Qtek S200, HTC TyTN II, Nokia 2680, Nokia 6500 Slide (Silver), Nokia E72, Apple iPad 2 32GB WiFi, Apple iPhone 4S White 16GB, HTC Desire (R.I.P.), Samsung Galaxy S4 Black, Apple iPad 3 32GB Cellular, HTC Desire 310 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Sony Vaio ειναι καλοι, εχω στο ματι τον VGN-F115M τι λετε? Ενα με προβληματιζει, αν η καρτα γραφικων μοιραζεται την μνημη απο την RAM (Εχω τετοιο γι' αυτο θα αλλαξω φορητο, δεν παει αλλο δεν μπορω να παιζω ενα Generals, για ενα lan βρε αδελφε :rolleyes: ) Αν δεν ειναι καλος πειτε μου γιατι και προτεινετε μου ενα αλλο. (δεν την παθαινω 2η φορα με Καρτα γραφικων shared) Κάρτα γραφικών: ATI Radeon 9200 με 128MB μνήμη. Όποτε σίγουρα δεν έχει shared! ;) Λοιπά χαρακτηριστικά πολύ οκ,για Sony Vaio στη τιμή που τον έχει..πολύ καλά νομίζω! :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Ξεκίνα απο τη RAM,βάλε άλλα 256mb και θα δεις μεγάααλη διαφορα,believe me! ;)Φιλε μου σκεφτομουν για να τον Boostαρω να του βαλω μια η 512 η καμια 2gb που εχει και στο βιβλιαρακι του shadow memory(ειναι καλες αυτες????)και να του αλλαξω επεξεργαστη αν γινεται.....Γινεται???? :O My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Quasimodo Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Φιλε μου σκεφτομουν για να τον Boostαρω να του βαλω μια η 512 η καμια 2gb που εχει και στο βιβλιαρακι του shadow memory(ειναι καλες αυτες????)και να του αλλαξω επεξεργαστη αν γινεται.....Γινεται???? :O Μνήμη μπορείς να του βάλεις μέχρι 1gb Memory: 256 or 512 MB of DDR266 memory, upgradeable to 1 GB using dual soDIMM modules :) Για αλλαγή cpu,δε ξέρω,αλλά χλωμό το κόβω να γίνεται! :O Μore info εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loverman13 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 Μνήμη μπορείς να του βάλεις μέχρι 1gb Memory: 256 or 512 MB of DDR266 memory, upgradeable to 1 GB using dual soDIMM modules :) Για αλλαγή cpu,δε ξέρω,αλλά χλωμό το κόβω να γίνεται! :O Μore info εδώMε την αλλαγη της καρτας θα πηγαινει πιο γρηγορα χωρις κολληματα????Γιατι αυτο θελω....Κατι αλλο για σκληρο τι γινεται???Που θα μπορουσα να του βαλω την καρτα και ενα καινουργιο σκληρο???Συγγνωμη αν σας κουρασα... :O My Briefcase.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest35 Δημ. April 28, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2005 οταν πεφτει σε stand by,αν το αφησω για λιγο, μετα για να το ξανανοιξω και παταω το κουμπι, δεν ανοιγει η οθονη αν και δουλευει... τι μπορει να συμβαινει? πείραξα λιγο τα power settings ωστε να μην κανει ποτε turn off το σκληρο δισκο, μήπως αυτο εφταιγε, αλλα πάλι τα ίδια... περιμένω απαντησεις... αν βοηθάει, εχω turbo-x 17wp με xp sp2 3.4 1024ram Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 παίδες τελικά κατέληξα στον 4101wlmi ,τον χτύπησα απο edirect.πολύ καλός φαίνεται για αρχή τουλαχιστον. pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Μάγκες, λέω να πάρω έναν φορητό στην αδελφή μου και θέλω τη βοήθεια σας! Λοιπόν!! -Θέλω να έχει έναν γρήγορο επεξεργαστή που να κινείται με άνεση παντού,και στο νετ και στη word και να μην κολώνει να δουλεύει πολλά προγράμματα ταυτοχρόνως(το ξέρω,ακούγομαι πολύ ηλίθιος αλλά..) - Θέλω μεγάλη Ram(512 mb μάλλον αν και δεν αποκλείω και 256) - Dvd rw οπωσδήποτε - Μεγάλη οθόνη είναι ευπρόσδεκτη(15+ μινιμουμ) - Καλή μπαταρία αν και δεν θελω κάτι τοπ γιατί τα 5/6 της ζωής του σαν desktop θα τα περνάει! - Κάρτα γραφικών δε με νοιάζει, αλλά υποθέτω ότι οι περισσότερες που κυκλοφορούν είναι στα 128ΜΒ!! - Κομψός και αν είναι σχετικά μικρός καλό θα είναι - Απο μάρκες δεν ξέρω αλλά για να σας κατατοπίσω ο τωρινός της είναι ένας πρεσαριο,και υποθέτω καλός θα τανε ένας vaio/compaq hp/toshiba Η άποψή μου: Όπως θα καταλάβατε, αφού δε με νοιάζει η μπαταρία και ο υπολογιστής είναι για μια νεαρή που τον χρησιμοποιά για τα πολύ βασικά, δεν χρειάζομαι έναν centrino αφού προτιμάω τις επιδόσεις παρά την μικρή κατανάλωση και το wifi. Έτσι κάτι σε Πεντιουμ 4 στα 3.2 βλέπω ή έναν Athlon 64(+ anything newer)@ 3.4 ghz Δεν χρειάζεται τέτοια δύναμη αλλά ότιδηποτε κάτω από 3 γκίκα ακούγεται παλιό! Απο σκληρό και ένας 40αρης μια χαρά θα είναι αλλά και 80αρης είναι ευπρόσδεκτος! Θέλω μεγάλη ραμ γιατί τρέχει αρκετά προγράμματα μαζί! Να είναι κομψός και ωραίος (να κάνει εντύπωση και να έχει αυτό το κάτι σικ) Μεγάλη οθόνη - πάνω από 15 ιντσες απαραίτητα - μη της βγαίνουν τα μάτια! Με αυτά που θέλω βλέπω ότι μέχρι 1500 τη βγάζω καθαρή και μου μένουν και χρήματα γι αυτό βάζω για όριο τα 1500 ευρώ(άλλωστε θα έρθει απο αμερική άρα ακόμη πιο φτηνά). Εάν δω κάτι εκπληκτικό δεν κολώνω να ανέβω και στις 1700-1800! Υ.Γ Σας παρακαλώ μην με παραπέμψετε στο θρεντ για τους φορητούς!! Ευχαριστώ προκαταβολικά! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregorisvas Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Υπερφιλτατε Dr. σου προτεινω αυτον που θα παρω κι εγω!--> http://www.shop21.gr/product_computers.asp?lngProductFamilyID=22131&lngProductID=20067 edit:Αστο...απο αυτονομια suxx :( 1hr! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Α μπαα..Μια ώρα,μέχρι να κλάσω θα τελειώνει η μπαταρία .. Neeeeeext !! Thanks anyway ;) Προχωράμε μαζί να βρούμε καινούριο! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jois21 Δημ. April 29, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2005 Γιατι δεν κοιτας κατι σε centrino2; Ειναι πολυ δυσκολο να βρεις πεντιουμ 4 με μεγαλη αυτονομια, ασε που θα ειναι σιγουρα μικροτερος και στανταρ 'ασυρματος'... █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Θέλω ένα laptop και αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να το συναρμολογήσω μόνος μου, μπας και βγει φθηνότερα (όπως στα desktop) ! Γίνεται? Πόσο δύσκολο το θεωρείτε? Και αν γίνεται, τα εξαρτήματα που θα τα βρω? Ευχαριστώ πολύ και καλή ανάσταση!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Δεν γίνεται http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Δεν γίνεται Τουλάχιστον γίνεται να πάρω ένα laptop και μετά να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών? Έχω δει ένα turbo x από το Πλαίσιο, και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τους πω να βάλουν καλύτερη κάρτα γραφικών μέσα! Αυτό τουλάχιστον γίνεται? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ALR Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Τουλάχιστον γίνεται να πάρω ένα laptop και μετά να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών? Έχω δει ένα turbo x από το Πλαίσιο, και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τους πω να βάλουν καλύτερη κάρτα γραφικών μέσα! Αυτό τουλάχιστον γίνεται? Μακριά από turbo x λέμε...προτίμησε επώνυμη μάρκα και μην ξεχνάς οτί αγοράζεις λάπτοπ.Αν θέλεις και καλή κάρτα γραφικών πρέπει να τα στάξεις.Εκτός και αν θέλεις να χαμηλώσεις την ποιότητα του μηχανήματος για να βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών(turbo x λύση). iPhone XS-Max 256GB | iPhone 7 128GB | Xiaomi Redmi Note 3 32GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 30, 2005 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2005 Μακριά από turbo x λέμε...προτίμησε επώνυμη μάρκα και μην ξεχνάς οτί αγοράζεις λάπτοπ.Αν θέλεις και καλή κάρτα γραφικών πρέπει να τα στάξεις.Εκτός και αν θέλεις να χαμηλώσεις την ποιότητα του μηχανήματος για να βάλεις καλύτερη κάρτα γραφικών(turbo x λύση). Sorry δεν ήξερα για τα turbo x! Τόσο χάλια είναι? Και τα είχα για καλά! Ε δεν παίρνω laptop τότε :p Άμα είναι να τα στάξω, παίρνω και desktop και καθάρισα :) Ευχαριστώ πάντως! Καλή ανάσταση!!! EDIT: Μόλις είδα και στο e-shop.gr να φτιάχνουν laptops! αυτά είναι καλά? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 1, 2005 Author Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Βασικός κανόνας: Αν θέλεις να μπορείς να κάνεις αναβαθμίσεις στο μηχάνημα που θα πάρεις, απέφυγε τα laptops, δεν είναι για τέτοιες δουλειές. Φορητό αγόρασε μόνο αν μετακινείσαι συχνά και χρειάζεσαι έναν υπολογιστή μαζί σου. Διαφορετικά, πάρε ένα desktop μηχάνημα, που είναι πιο φτηνό και στο οποίο μπορείς να αναβαθμίσεις οποιοδήποτε τμήμα. Επίσης έχε υπόψη σου ότι (και είναι λογικό) ένα laptop κοστίζει πολύ περισσότερο από ένα desktop μηχάνημα αντίστοιχων επιδόσεων. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Τουλάχιστον γίνεται να πάρω ένα laptop και μετά να κάνω αναβάθμιση στην κάρτα γραφικών? Έχω δει ένα turbo x από το Πλαίσιο, και αναρωτιέμαι αν μπορώ να τους πω να βάλουν καλύτερη κάρτα γραφικών μέσα! Αυτό τουλάχιστον γίνεται? Μερικοί φορητοί έχουν την κάρτα γραφικών σε ξεχωριστή daughterboard και σηκώνουν αναβάθμιση. Ακόμη και έτσι όμως, η διαδικασία είναι δύσκολη και φθσικά θεωρούν ότι δεν θα την κάνεις μόνος σου αφού ακόμη και εάν βρεις τις οδηγίες στο διαδίκτυο μπορεί να ξεμείνεις με καμιά βιδούλα περισσευούμενη όταν κλείσεις πάλι το μηχάνημα. Γενικά, μην πάρεις φορητό εάν δεν χρειάζεσαι φορητό. http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic_nick45 Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Πρώτες εντυπώσεις από το νέο μου ACER 1692 wlmi... Είναι 3 ημερών, και μόνον 1 καμένο pixel στην καταπληκτική η crystal οθόνη του... Ελάχιστα bugs, κυριότερο αυτό με την ταυτόχρονη σύνδεση εξωτερικής οθόνης και USB HUB με 4 συνδεμένες συσκευές.. Απλά δε ξεκινάει... Πρέπει να συνδέσεις μετά την εκκίνηση το HUB.. Μικρό το κακό.. Συνδεσιμότητα με όλα πολύ καλή, δίκτυο, IR, WiFi, S-video, Εξωτερική οθόνη, με επιλογή για μία επιφάνεια εργασίες και στις δύο οθόνες, που λειτουργεί άριστα.. Το Bluetooth, δε κατάφερα να το σετάρω ακόμα, το P800 βλέπει το ACER, αλλά το ACER δε βλέπει το P800... Η κάρτα γραφικών είναι ΑΤΙ Χ600 (και όχι 9700, 9200 κλπ που δημοσιεύουν μερικοί) και σε αρχεία Acad, τόσο σε μεγάλα copy-paste, όσο και σε ελαφρά rendering, έχει κάτι παραπάνω από άριστη συμπεριφορά.. Για βαριά render και παιχνίδια.. δε ξέρω γιατί δε δοκίμασα.. Η εικόνα στα DVD είναι πάντως υπέροχη.. Η Οθόνη καθρεφτίζει έως ενοχλητικά, όταν υπάρχει φως από πίσω (κοινό πρόβλημα στις κρυσταλλικές οθόνες).. Η μπαταρία φαίνεται τουλάχιστο τώρα στην αρχή να αντέχει πάνω από 3ωρο σε χρήση... Μειονέκτημα επίσης η έλειψη USB θύρας στο πίσω μέρος. Όπως και τα ηχειάκια που έχουν απόδοση νάχαμε να λέγαμε... Disegn νομίζω ικανοποιητικότατο και ποιότητα κατασκευής καλή, καλύτερη απ' ότι περίμενα.. Ελπίζω να μη χρειαστεί το (πολύ κακής φήμης) service... Γενικά είναι πολύ γρήγορο συνολικά σαν μηχανάκι.. Τιμή στο ZERO1 1.235 € με το ΦΠΑ, χωρίς αναμονές και παραγγελίες... Το παίρνεις και φεύγεις... Υπάρχει επίσης επέκταση εγγύησης με 190 € που καλύπτει και ατυχήματα για 3 συνολικά χρόνια... Επίσης, στο RadioShack υπάρχει πολύ ωραίο mouse-άκι, ασύρματο, με μόνο βύσμα USB, 18 €... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. May 1, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2005 Είναι 3 ημερών, και μόνον 1 καμένο pixel στην καταπληκτική η crystal οθόνη του... Αυτό δεν το λαμβάνει υπόψιν η εγγύηση? Με το καμμένο pixel θα μείνεις 3 ημερών laptop? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yandr Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 Αυτό δεν το λαμβάνει υπόψιν η εγγύηση? Με το καμμένο pixel θα μείνεις 3 ημερών laptop? Άλλες εταιρείες έχουν εγγύηση 0 καμμένων pixel και άλλες δικαιολογούν κάποιον αριθμό. Αυτά εξετάζονται πριν την αγορά. Εμένα ευτυχώς δεν είχε κανένα νεκρό pixel. http://skopia.digitalrice.com/ads/myphone-skopia.jpg Ελληνικός στρατός και στρατιωτική θητεία - http://www.ellinikos-stratos.com/ Collecting coins - http://www.fleur-de-coin.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
luke Δημ. May 2, 2005 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2005 πως φαινονται τα καμμένα πίξελ στο λαπτοπ?κανουν μπάμ? pocophone X3 NFC // huawei watch gt :!: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts