Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Geia sas,

parakoloutho me endiaferon to forum alla grafo gia proti fora.

Tha ithela tin simvouli sas...Vasika thelw 1 laptop giro sta 1000-1200 euro to opoio tha to xreisimopoiw kiriws gia efarmoges office kai email.Tha prepei na einai arketa elafri mia kai to thelw gia sixna ta3idia.

Exete kati na mou proteinete?

Sas euxaristw!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Geia sas,

parakoloutho me endiaferon to forum alla grafo gia proti fora.

Tha ithela tin simvouli sas...Vasika thelw 1 laptop giro sta 1000-1200 euro to opoio tha to xreisimopoiw kiriws gia efarmoges office kai email.Tha prepei na einai arketa elafri mia kai to thelw gia sixna ta3idia.

Exete kati na mou proteinete?

Sas euxaristw!

Έχω προτείνει ένα IBM Lenovo 3000 γύρω στα 1200, στο e-shop www.terrabytenet.gr... τον δοκίμασα, είναι φανταστικός και είναι αυτός που ζητάς...

Mπορείς να δεις εκεί το μοντέλο και για καλύτερη τιμή κάνε αναζήτηση στο http://www.skroutz.gr

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παιδιά για βοηθείστε λίγο ρε σείς:). Θέλω ένα laptop μέχρι 1800 ευρώ. Θέλω οπωσδήποτε να έχει καλό επεξεργαστή, 1gb ram, καλή κάρτα γραφικών και δίσκο >80gb. Το θέλω ως επί το πλείστον για αρχιτεκτονικές εφαρμογές(photoshop και autocad). Θέλω να είναι επώνυμο και να έχει επίσημο service στην Ιρλανδία (Δουβλίνο) γιατί πάω για μεταπτυχιακό εκεί. Any ideas?

Παιδιά για βοηθείστε λίγο ρε σείς:). Θέλω ένα laptop μέχρι 1800 ευρώ. Θέλω οπωσδήποτε να έχει καλό επεξεργαστή, 1gb ram, καλή κάρτα γραφικών και δίσκο >80gb. Το θέλω ως επί το πλείστον για αρχιτεκτονικές εφαρμογές(photoshop και autocad). Θέλω να είναι επώνυμο και να έχει επίσημο service στην Ιρλανδία (Δουβλίνο) γιατί πάω για μεταπτυχιακό εκεί. Any ideas?

Πάνε πρώτα ατο Δουβλίνο και μετά πάρε ένα MacBook Pro με φοιτική έκπτωση.. .θα σου βγει στα λεφτά που θέλεις και θα σε καλύψει απόλυτα...

Δες την σελίδα της Apple --> MacBook Pro

υπολόγισε περίπου ένα 15% έκτωση για τους φοιτητές...

επειδη παω και εγω για αρχιτεκτονικη και εχω την ιδια απορια. θα σου ελεγα, πως τα Mac -δεν ειναι τοσο πολυ για αρχιτεκτονες οσο για φωτογραφους, γραφιστες, κτλ. και αυτο γιατι περα απο τις εφαρμογες CAD -τα αλλα προγραμματα θα τα θελεις μονο για προσωπικη σου χρηση και δεν ειναι τοσο σημαντικα. γι' αυτο καλυτερα Windows, απ' εκει και περα, εγω επελεξα το SONY VAIO FE21M

Στην παραγγελία του φορητού λέω να βάλω και μια κάρτα TV. Πιο συγκεκριμένα είναι η Avermedia Analogue USB 2.0 MCE TV Tuner Euro.

Κάνει περίπου 119,71 € και τα χαρακτηριστηκά της είναι εδώ: http://accessories.euro.dell.com/sna/productdetail.aspx?c=uk&l=en&s=dhs&cs=ukdhs1&sku=506-10005

Τι προτύνεται; Αξίζει να την πάρω;

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

Τι λέτε γι αυτό;;; Ξαφνικά το απόγευμα, εκεί που σερφάριζα απολαμβάνοντας το wireless net και την μπαταρία να δείχνει στο 90%, έκλεισε... προσπάθησα 4-5 φορές να το ανοίξω, έκανε προσπάθεια εκκίνησης χωρίς να ολοκληρώνει και έσβηνε... τελικά το βάζω στο ρεύμα και ενώ η ένδειξη της μπαταρίας δείχνει πλήρης στο φωτάκι του φορτιστή αλλά και στην ένδειξη της ίδιας της μπαταρίας στο κάτω μέρος του MacBook Pro, το εικονίδιο στην μπάρα από τότε δείχνει Χ και όταν το βγάλω από το ρεύμα κλείνει!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

Εχω ενα laptop fujitsu το οποιο το αφηνω μερα νυχτα ανοιχτο και κατευαζει...Εχω βγαλει ομως την μπαταρια του...Υπαρχει καποιος κυνδινος να παθει κατι σχετικα με το ρευμα η hardware που δουλευει συνεχεια?
Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Τι λέτε γι αυτό;;; Ξαφνικά το απόγευμα, εκεί που σερφάριζα απολαμβάνοντας το wireless net και την μπαταρία να δείχνει στο 90%, έκλεισε... προσπάθησα 4-5 φορές να το ανοίξω, έκανε προσπάθεια εκκίνησης χωρίς να ολοκληρώνει και έσβηνε... τελικά το βάζω στο ρεύμα και ενώ η ένδειξη της μπαταρίας δείχνει πλήρης στο φωτάκι του φορτιστή αλλά και στην ένδειξη της ίδιας της μπαταρίας στο κάτω μέρος του MacBook Pro, το εικονίδιο στην μπάρα από τότε δείχνει Χ και όταν το βγάλω από το ρεύμα κλείνει!!!

Για δοκίμασε αυτό. Θα σου κάνει ένα ψιλοreset αλλά όχι τίποτα τραγικό.

Καλημέρα...:happy:

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω Laptop που πήρα...

Σκέφτομαι να αγοράσω μια μνήμη Ram ακόμα μα....κάποιος γνωστός μου μου είπε πως είναι ικανοποιητική και άλλοι μου λένε να βάλω...:shifty:

Τι μου προτείνεται?:confused:

Το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω και απλά για Internet μόνο...:O

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

παιδια, εκει που ημουν ετοιμος να αγορασω το SONY VAIO FE21M, να'σου εξ' ουρανου ηρθε το νεο μοντελο LG που εχει στην κυριολεξια -τα παντα, απο Bluetooth 4!!! version μεχρι Dual-layer recorder!! για δεστε λιγο και πειτε μου. Θα το αγοραζατε? Δεν σας χαλαει λιγο το ονομα LG? Σαν λαπτοπ ειναι καλο, θερμενεται ευκολα... μην μου σκασει εκει που το εχω αναμενο ορισμενα βραδια για το γνωστο downloading...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908304&PHPSESSID=lr9okjg24b3neanha3del6m9a3

Καλημέρα...:happy:

Θα ήθελα τη γνώμη σας για το παρακάτω Laptop που πήρα...

Σκέφτομαι να αγοράσω μια μνήμη Ram ακόμα μα....κάποιος γνωστός μου μου είπε πως είναι ικανοποιητική και άλλοι μου λένε να βάλω...:shifty:

Τι μου προτείνεται?:confused:

Το χρησιμοποιώ για να κατεβάζω και απλά για Internet μόνο...:O

εγω θα σου ελεγα οτι επιβαλετε με επεξεργαστη celeron μια επιπλεον μνημη,

θα δεις μεγαλη διαφορα.βαλε αλλη μια 512 mb και θα εισαι μια χαρα.ομως επειδη ειναι καινουργιο το μηχανημα προσεξε τι παιζει με την εγγυηση.

[sIGPIC][/sIGPIC]

εγω θα σου ελεγα οτι επιβαλετε με επεξεργαστη celeron μια επιπλεον μνημη,

θα δεις μεγαλη διαφορα.βαλε αλλη μια 512 mb και θα εισαι μια χαρα.ομως επειδη ειναι καινουργιο το μηχανημα προσεξε τι παιζει με την εγγυηση.

Απ ότι μου είπαν για μνήμη Ram δεν υπάρχει πρόβλημα αν και σκέφτομαι να το πάω στο Πλαίσιο απ όπου έχει γίνει η αγορά...:shifty:

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"

Αν είναι να το χρησιμοποιείς μόνο για surfάρισμα και χωρίς την προσθήκη μνήμης είναι μια χαρά. Αν όμως θέλεις ταυτόχρονα με το σερφάρισμα να κατεβάζεις και κανένα τόρρεντ και να ακούς κανένα mp3 ή να δουλεύεις σε ένα αρχείο word τότε η προσθήκη μνήμης επιβάλλεται...

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

παιδια, εκει που ημουν ετοιμος να αγορασω το SONY VAIO FE21M, να'σου εξ' ουρανου ηρθε το νεο μοντελο LG που εχει στην κυριολεξια -τα παντα, απο Bluetooth 4!!! version μεχρι Dual-layer recorder!! για δεστε λιγο και πειτε μου. Θα το αγοραζατε? Δεν σας χαλαει λιγο το ονομα LG? Σαν λαπτοπ ειναι καλο, θερμενεται ευκολα... μην μου σκασει εκει που το εχω αναμενο ορισμενα βραδια για το γνωστο downloading...

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.908304&PHPSESSID=lr9okjg24b3neanha3del6m9a3

Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά και σαν εμφάνιση είναι άψογο. Καθώς και οι όροι της εγγύησης μου φαίνονται πάρα πολύ καλοί. Ιδιαίτερα την εγγύηση 0 pixel δεν την έχω ξαναδεί σε φορητό. Σίγουρα η μάρκα προκαλεί κάποιες αμφιβολίες (γιατί δεν έχουμε και εμπειρία στα φορητά της) και σε συνδυασμό με την τιμή (1800 ευρώ) πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά.

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

το bluetooth 4 δεν το βλεπω :rolleyes:

επισης οι περισσοτεροι φορητοι γραφουν σε dual layer :)

παρ'ολα αυτα φαινεται πολυ καλο οπως εχουμε ξαναπει και η εγγυηση ειναι μεγαλο πλεονεκτημα οπως ειπε ο kpartsi.

Έχω αγοράσει έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από το εξωτερικό,ο οποίος δε διαθέτει Ελληνικούς χαρακτήρες.Δεν έχω δηλαδή τη δυνατότητα να γράψω Ελληνικά.

Πώς ακριβώς μπορώ να του «περάσω» Ελληνικούς χαρακτήρες ;Αν τον πάω στο Πλαίσιο,θα καταφέρουν να με βοηθήσουν ;

Έχω αγοράσει έναν φορητό ηλεκτρονικό υπολογιστή από το εξωτερικό,ο οποίος δε διαθέτει Ελληνικούς χαρακτήρες.Δεν έχω δηλαδή τη δυνατότητα να γράψω Ελληνικά.

Πώς ακριβώς μπορώ να του «περάσω» Ελληνικούς χαρακτήρες ;Αν τον πάω στο Πλαίσιο,θα καταφέρουν να με βοηθήσουν ;

Καλησπέρα...:happy:

Τι λειτουργικό έχεις?;)

Δεν έχεις δηλδή επιλογή εναλλαγής στη γλώσσα?:O

Εχω ενα laptop fujitsu το οποιο το αφηνω μερα νυχτα ανοιχτο και κατευαζει...Εχω βγαλει ομως την μπαταρια του...Υπαρχει καποιος κυνδινος να παθει κατι σχετικα με το ρευμα η hardware που δουλευει συνεχεια?

Γίνεται αυτό?:confused:

Απ ότι μου είπαν για μνήμη Ram δεν υπάρχει πρόβλημα αν και σκέφτομαι να το πάω στο Πλαίσιο απ όπου έχει γίνει η αγορά...:shifty:

πηγαινε'το και με 50 euro βαλε μια μνημη.θα δουλευει πιο καλα ο υπολογιστης.

τουλαχιστον εχεις που εχεις celeron,βοηθησε'τον με μια μνημη ram για να δουλευει πιο καλα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Σαν τεχνικά χαρακτηριστικά και σαν εμφάνιση είναι άψογο. Καθώς και οι όροι της εγγύησης μου φαίνονται πάρα πολύ καλοί. Ιδιαίτερα την εγγύηση 0 pixel δεν την έχω ξαναδεί σε φορητό. Σίγουρα η μάρκα προκαλεί κάποιες αμφιβολίες (γιατί δεν έχουμε και εμπειρία στα φορητά της) και σε συνδυασμό με την τιμή (1800 ευρώ) πρέπει να το σκεφτείς πολύ καλά.

ok se ευχαριστω.

οποιος εχει βρε παιδια εμπειρια απο LG ας μας πει, αξιζει.

ασχετο, αλλα στο πλαισιο εχει εξαντληθει!!!

Aν κατάλαβα καλά τι εννοείς, σε αγγλικά XP πας Control panel -> Date,time, language and regional options -> Add other languages -> Details ->Add, ανοίγει νέο παράθυρο και εκεί επιλέγεις Greek -> ΟΚ. Μετά πάλι ΟΚ στο πρώτο παράθυρο (όπου θα δεις να έχει προστεθεί η επιλογή greek στα διαθέσιμα πληκτρολόγια) για να επιβεβαιώσεις την προσθήκη.

Αφού το κάνεις ισχύουν τα γνωστά, μπορείς δηλαδή να εναλλάσσεις ελληνικό και αγγλικό πληκτρολόγιο με alt +shift ή από την language bar.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Καλησπέρα.

Πρόκειται να αγοράσω ένα laptop και κατέληξα στο Sony Vaio FE21M. Ωστόσο, την τελευταία στιγμή πριν το πάρω είδα ότι ο σκληρός δίσκος του είναι στις 4200 στροφές και ξενέρωσα απίστευτα... Αν κάποιος έχει το εν λόγω μηχάνημα θα ήθελα να πει πως βρίσκει την απόδοση του σκληρού δίσκου. Γενικά πιστεύετε ότι θα έχει μεγάλη διαφορά από έναν 5400 ή αξίζει να τον πάρω έτσι?

Επίσης βρήκα ένα πολύ παρόμοιο μοντέλο, το FE21H, το οποίο όμως δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να το παραγγείλω μέσω της ελληνικής Sony γιατί δε θέλω να μπλέκω με καταστήματα εξωτερικού και πιστωτικές;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...