ταξιδιωτης22 Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 οποτε για vaio με βλεπω,χμ τι τι μη θα μου βγει θελω να δω,θα κανω ενα search. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2006 Το Vaio αν σου χαλάσει και το στείλεις στο service ξέρεις πότε θα το πάρεις πίσω; Καλύτερα να το αποφύγεις και να πάρεις κάποιο άλλο επώνυμο laptop (IBM, Dell). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 lol poso tha kanei?giati ta alla ti einai?ama den einai eponuma ta sony vaio ta alla einai.......!!! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Το Vaio αν σου χαλάσει και το στείλεις στο service ξέρεις πότε θα το πάρεις πίσω; Καλύτερα να το αποφύγεις και να πάρεις κάποιο άλλο επώνυμο laptop (IBM, Dell). τουλαχιστον με ενδιαφερει να με καλυψουν φιλε μου κι οχι οπως με την acer. Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Ό,τι πληρώσει κανείς παίρνει... http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Για την Acer τα έχουμε πει και διαβάσει χίλιες φορές. Τα έλεγα και στον πατέρα μου, με έγραψε και το "λούστηκε" (αν και δεν το παραδέχεται ευθέως ακόμα :D ). Χίλιες φορές να πάρει κανεις στα ίδια χρήματα μηχάνημα απο μια αξιόπιστη εταιρεία κι ας έχει χειρότερα τεχνικά χαρακτηριστικά στα χαρτιά. Προσωπικά δε θα έδινα στην Acer ούτε ευρώ. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω και εγώ για φορητό. Αυτό όμως που με απασχολεί είναι το γεγονός ότι στις σελίδες του εξωτερικού βλέπω απίστευτα κατα την γνώμη μου μοντέλα, σε σχέση με αυτά που ηπάρχουν στην ελληνική αγορά. Επειδή απ'ότι έχω καταλάβει αποκλείεται να έρθουν στην Ελλάδα θέλω να ρωτήσω το εξής: 1. Είναι πραγματικά ανώτερα απο τα μοντέλα εδώ στην Ελλάδα; 2. Αξίζει τελικά να πάρω κάποιο μηχάνημα απο το εξωτερικό; Ένα τυχαίο μοντέλο: http://www.rockdirect.com/notebooks/xtreme64_cons.htm http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2006 λοιπον σε επικοινωνια σημερα με την acer οντως με διαβεβαιωσαν οτι δε μου το καλυπτει η εγγυηση το laptop δυατυχως.350 ευρω εχει η οθονη. κατεληξα σε vaio διπλοπυρηνο που θα το δειτε εδω http://www.backend.gr/laptop-sony-vaio-vgnfe11s-p-1520.html,γαι πειτε μου τη γνωμη σας,μονο που ο δισκος ειναι στις 5200 αν θυμαμαι καλα,πειραζει? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. May 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Εδώ και αρκετό καιρό ψάχνω και εγώ για φορητό. Αυτό όμως που με απασχολεί είναι το γεγονός ότι στις σελίδες του εξωτερικού βλέπω απίστευτα κατα την γνώμη μου μοντέλα, σε σχέση με αυτά που ηπάρχουν στην ελληνική αγορά. Επειδή απ'ότι έχω καταλάβει αποκλείεται να έρθουν στην Ελλάδα θέλω να ρωτήσω το εξής: 1. Είναι πραγματικά ανώτερα απο τα μοντέλα εδώ στην Ελλάδα; 2. Αξίζει τελικά να πάρω κάποιο μηχάνημα απο το εξωτερικό; Ένα τυχαίο μοντέλο: http://www.rockdirect.com/notebooks/xtreme64_cons.htmΜηχανήματα όπως αυτό που αναφέρεις είναι desktop replacements και όχι τόσο φορητοί υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι μεγάλες διαστάσεις τους όσο και η μικρή αυτονομία τους είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά τους και την εργασία όταν δεν υπάρχει πρίζα. Γενικά στην αγορά κινούνται περισσότερο τα μηχανήματα που βασίζονται στην πλατφόρμα Centrino γιατί αυτά έχουν αξιοπρεπή αυτονομία και αποδεκτό βάρος και μέγεθος ώστε να θεωρούνται φορητοί υπολογιστές και όχι κανονικοί υπολογιστές σε σχήμα laptop. λοιπον σε επικοινωνια σημερα με την acer οντως με διαβεβαιωσαν οτι δε μου το καλυπτει η εγγυηση το laptop δυατυχως.350 ευρω εχει η οθονη. κατεληξα σε vaio διπλοπυρηνο που θα το δειτε εδω http://www.backend.gr/laptop-sony-vaio-vgnfe11s-p-1520.html,γαι πειτε μου τη γνωμη σας,μονο που ο δισκος ειναι στις 5200 αν θυμαμαι καλα,πειραζει?Το link που δίνεις έχει λάθος, αλλά απ'ότι βλέπω πρόκειται για το Vaio FE-11SS το οποίο το έχω δει να κυκλοφορεί μόνο με δίσκο στις 4200rpm που είναι πάρα πολύ αργός. Έχουμε γράψει αρκετές φορές σ'αυτό το topic να αποφεύγετε τέτοιους δίσκους γιατί οποιαδήποτε disk-intensive εργασία είναι απελπιστικά αργή. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_21 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 file taksidiwth ksekina na pairneis ena ena ta magazia kai na rwtas.kalytera na ta blepeis kai apo konta para apo to net.:) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Μηχανήματα όπως αυτό που αναφέρεις είναι desktop replacements και όχι τόσο φορητοί υπολογιστές. Αυτό σημαίνει ότι τόσο οι μεγάλες διαστάσεις τους όσο και η μικρή αυτονομία τους είναι τέτοιες που δεν επιτρέπουν την εύκολη μεταφορά τους και την εργασία όταν δεν υπάρχει πρίζα. Γενικά στην αγορά κινούνται περισσότερο τα μηχανήματα που βασίζονται στην πλατφόρμα Centrino γιατί αυτά έχουν αξιοπρεπή αυτονομία και αποδεκτό βάρος και μέγεθος ώστε να θεωρούνται φορητοί υπολογιστές και όχι κανονικοί υπολογιστές σε σχήμα laptop. Βασικά έχω καταλήξει ότι θέλω φορητό με τέτοια χαρακτηρηστικά, οπότε μάλλον θα πρέπει να πάω στην κατηγορία που αναφαίρεις. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το βάρος και το μέγεθος, βέβαια θα ήθελα μεγαλύτερη αυτονομία, αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει περίπτωση να βρώ τέτοιου είδους μηχάνημα στην Ελλάδα. Εάν όχι, είναι εύκολη η αγορά απο το εξωτερικό; http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 λοιπον σε επικοινωνια σημερα με την acer οντως με διαβεβαιωσαν οτι δε μου το καλυπτει η εγγυηση το laptop δυατυχως.350 ευρω εχει η οθονη. Και αφού έσπασε από μόνο του (δηλ. κατασκευαστικό λάθος), εσύ θα το αφήσεις έτσι; Και θα πάρεις ένα άλλο; Με παραξένεψε λίγο γιατί στην προηγούμενη σελίδα έγραφες "τι προτεινετε να κανω εκτος απο δικαστηριο" και τώρα φαίνεται σαν να τα παρατάς. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Και αφού έσπασε από μόνο του (δηλ. κατασκευαστικό λάθος), εσύ θα το αφήσεις έτσι; Και θα πάρεις ένα άλλο; Με παραξένεψε λίγο γιατί στην προηγούμενη σελίδα έγραφες "τι προτεινετε να κανω εκτος απο δικαστηριο" και τώρα φαίνεται σαν να τα παρατάς. Aχ παιδιά ακούστε σκηνικό να γελάσετε... Πήρα το 5652 όπως είχα πει τελικά, το έχω εδώ και κανά μήνα και δε μπορώ να πω οι πρώτες εντυπώσεις άριστες!! Οθόνη φωτεινή και με καλή οπτική, αρκετά γρήγορα (με το myDVD φτιάχνω 4ώρη ταινία σε 1,5ώρα που με το παλιό pc ήθελα ένα 5ώρο, ας είναι καλά οι δύο πυρήνες του)! Γενικά όλα μια χαρά στο laptop και με πολύ καλή κάρτα γραφικών έπεσε άψογα όσα games του πέρασα. Όλα καλά λοιπόν εκτός από ένα, το tv tuner που δυστυχώς έλειπε ή έσπασε ποτέ δε κατάλαβα η ακίδα που μπαίνει η εξωτερική κεραία. Έτσι πήρα την Acer μου είπαν να πάω στην MDI κλπ κλπ και έτσι έκανα. Αποτέλεσμα παραγγελία νέου tv tuner από Αγγλία (αναμονή 5-8 ημέρες) φυσικά καθυστέρησε και έτσι πήρα να πω ότι θέλω να πάρω το laptop και όταν έρθει να πάω να μου το περάσουν. Εξυπηρετικότατη η κοπέλα στο τηλ. μου λέει βεβαίως να στείλουμε ένα fax στην ΜDI να περάσετε να το πάρετε και να μας καλέιτε να μάθετε πότε θα αποσταλεί από Αγγλία το tv tuner. Επισημαίνω ότι στο συνοδευτικό χαρτί του laptop είχε τυπωθεί "λείπει η ακίδα του tv tuner" και είναι σημαντικό αυτό. Δε πέρασαν 3 μέρες ένα ευγενέστατος επίσης τύπος με καλεί από MDI να μου πει ότι ήρθε το tuner να περάσω να το βάλω εκεί σε 5 λεπτά όποτε θέλω. Λέω μπράβο εξυπηρέτηση... Πάω εκεί μου αλλάζουν το tv tuner και μου το δίνουν έτοιμο... κοιτάω την ακίδα, έλειπε ακόμα. Καλά του λέω αφού εδώ πάλι λείπει η ακίδα, μισό μου λέει και το πάει μέσα και μου λέει σε 5 λεπτά θα είναι έτοιμο... ωχ λέω από μέσα μου τι αλλάξανε καταλάθος αντί του tuner. Έρχεται σε 2 λεπτά σα τη βρεγμένη γάτα και μου λέει ότι χίλια συγνώμη αλλά το βίσμα δεν είναι πάνω στο tv tuner αλλά στη μητρική και τώρα είδαν ότι το πρόβλημα ήταν εκεί και κάνανε παραγγελία νέας μητρικής και θα με ειδοποιήσουν για το πότε θα είναι εκεί η παραγγελία :wacko: Μα καλά του λέω αφού στο χαρτί γράφει ξεκάθαρα ότι το βύσμα φταίει, ναι λέει ότι κι αν πείτε δίκιο έχετε... Ευτυχώς που το laptop δουλεύει μια χαρά γενικότερα... Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Εννοείς το βυσματάκι που γράφει RF? Εγώ έβαλα την κεραία που έδιναν μαζί με το λαπτοπ εκεί αλλά ποτέ δεν κατάφερα να πιάσω σήμα. Μόνο όταν το σύνδεσα με την κεραία του σπιτιού μου βρήκα σήμα.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Νέα MacBook (πρώην iBook): http://www.apple.com/macbook/macbook.html http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamilos Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Λοιπόν έχω ένα Toshiba L10-193 και έχω μια απορία.Στα Power options, τα options themes που έχει(home/office desk,portable/laptop,minimum power management κτλ) επηρρέαζουν μόνο τα 4 πράγματα που λέει από κάτω(turn off monitor,turn off hdd,system standby,system hibernates) ή αλλάζουν και άλλα πράγματα(π.χ. ταχύτητα επεξέργαστη)?? ALFA ROMEO rulezzzzz Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stereo Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Να και οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο μάτ μαύρο MacBook. Μια χαρά τιμή και μια χαρά δυνατότητες. http://imagegen.last.fm/Silver3rows/recenttracks/stereo-d.gif http://mon.otonous.info Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2006 Εννοείς το βυσματάκι που γράφει RF? Εγώ έβαλα την κεραία που έδιναν μαζί με το λαπτοπ εκεί αλλά ποτέ δεν κατάφερα να πιάσω σήμα. Μόνο όταν το σύνδεσα με την κεραία του σπιτιού μου βρήκα σήμα.. Eμένα στην υποδοχή αυτή λείπει η ακίδα μέσα στην οποία "πιάνει" το βύσμα της εξωτερικής κεραίας, μετά από εξαντλητικές δοκιμές το ανακάλυψα όταν μου έστειλε ένας φίλος μια φώτο πως πρέπει να είναι η υποδοχή και είδα ότι είχε μια ακίδα στο κέντρο. Δοκίμασα επίσης και γυμνό το καλώδιο της κεραίας ώστε να ακουμπάει κατευθείαν μέσα και όντως και τότε πιάνει σήμα Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Τελικά κατάφερες να συνδέσεις την κεραία? Γιατί όπου κ να είμαι, είτε έχω πάνω την κεραία είτε όχι το ίδιο σήμα έχω.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Και αφού έσπασε από μόνο του (δηλ. κατασκευαστικό λάθος), εσύ θα το αφήσεις έτσι; Και θα πάρεις ένα άλλο; Με παραξένεψε λίγο γιατί στην προηγούμενη σελίδα έγραφες "τι προτεινετε να κανω εκτος απο δικαστηριο" και τώρα φαίνεται σαν να τα παρατάς. μα δεν το αφηνω ετσι φιλε μου τους εχω πρηξει μιλαμε ασε που τους εχω μιλησει με οτι τροπο μπορει να φανταστει κανεις,απο τον πιο γλυκο μεχρι και τον πιο απειλητικο,κοιταξε δικαστηρια δεν κανω γιατι περισσοτερα θα πανε στον δικηγορο παρα το καλο που θα γινει κι αν γινει και φυσικα θα παρει καμποσο χρονο κι εγω επειγομαι γαι laptop. λοιπον στην τελευταια επικοινωνια που ειχα με την acer μου ειπαν οτι σπασιματα δεν δεχοντε στην εγγυηση ενω εγω επεμενα οτι ηταν κατασκευαστικο λαθος,οπως και να χει παντως δεν το δεχοντε και μαλιστα μου ειπαν τοι φταιει η μεταφορα που του εκανα,τους ειπα φυσικα οτι παντα το ειχα σε θηκη κατα την διαρκεια της μεταφορας αλλα και παλι επεμεναν με τη δικη τους γνωμη,τους ειπα λοιπον κι εγω,ρε παιδια laptop ειναι και η δουλεια του ειναι να μεταφερεται παντου,που δηλαδη να το βαλω για να το μεταφερω,στα πουπουλα? λοιπον μετα τους ειπα οτι εχει καψει και pixels κι οχι 1 και 2,εχει κανει μια γραμμη περιπου 4 εκατοστα στην πανω δεξια πλευρα της οθονης. αυτο θα το καλυψουν απο οτι μου ειπανε οποτε θα πληρωσω μαλλον το καπακι κι αυτοι θα περασουν στην εγγυηση το υπολοιπο μερος.αν το ειχα σπασει εγω δεν θα με ενδιεφερε καθολου το να το φτιαξω γιατι θα ηξερα οτι ηταν απο δικο μου λαθος ομως το laptop παντα σε θηκη ηταν και φυσικα δεν μου ειχε πεσει ποτε κατω,ειμαι πολυ προσεχτικος με τα αντικειμενα που εχω στα χερια μου ειτε αυτο ειναι laptop ειτε ρολοι ειτε κινητο. προσπαθω να μεινω ηρεμος οσο χρειαζεται,δε θα καθησω ετσι,οποιο κι αν ειναι το αποτελεσμα ειτε καλο ειτε εις βαρος μου θα κοιταξω να τους κανω μεγαλη ζημια οχι ομως με δικαστηριο,σκεφτηκα να του καταγγειλω και σε αυτο που ειναι για την προστασια του καταναλωτη και μαλλον πως αυτο θα κανω γιατι ειληκρηνα η αντιμετωπιση που ελαβα ηταν λες και ημουν σκουπιδι αλλα εγω τους εσκασα 1800 σχεδον ευρω πριν 5-6 μηνες,αυτη λοιπον ειναι η προσοχη της acer προς αυτους που της τα σκανε.απο μενα παντως ηταν η τελευταια φορα που ειδαν τα χρηματα μου. μακρια πλεον.:mad: Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 Τελικά κατάφερες να συνδέσεις την κεραία? Γιατί όπου κ να είμαι, είτε έχω πάνω την κεραία είτε όχι το ίδιο σήμα έχω.. Δε μπόρεσα να συνδέσω γιατί πολύ απλά δε μου το έφτιαξαν ακόμα, αλλά έκανα δοκιμές και είδα ότι φταίει το βύσμα και όχι η κεραία γιατί είμαι πολύ κοντά στις κεραίες και έτσι ακόμα και μία καρφίτσα να αγγίξω μέσα στο βύσμα δείχνει καλή εικόνα απλά δε μπορώ με κανένα τρόπο να στερεώσω έστω προσωρινά τη κεραία, είναι πολύ ευαίσθητο. Τουλάχιστον δοκίμασα το πείραμα της καρφίτσας και με το νέο tv tuner και πιάνει άρα περιμένω τη μητρική τώρα να αποκτήσω νέο βύσμα. Εντωμεταξύ τώρα θα μου αλλάξουν ολόκληρο το laptop για ένα βύσμα, δε μπορούσαν να έχουν ανταλλακτικό;; αν είναι δυνατόν... Πως δε μου είπαν ότι φταίω εγώ και να μου πουν ότι θα πρέπει να σκάσω καμιά 500άρα για αλλαγή μητρικής πάλι καλά να λέω... Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. May 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2006 σκεφτηκα να του καταγγειλω και σε αυτο που ειναι για την προστασια του καταναλωτη και μαλλον πως αυτο θα κανω... Σίγουρα αυτό να κάνεις. Το καλύτερο είναι να ετοιμάσεις μια επιστολή με όλα τα στοιχεία λεπτομερώς και να τους τη στείλεις. Και το efpolis μπορεί να τους υποχρεώσει να στο καλύψουν, διότι έχουν γίνει πολλές παρόμοιες αναφορές για σπασμένα καπάκια σε Acer και τους είναι γνωστό το θέμα (απ'ότι διάβασα στα thread του myPhone που σου είχα επισημάνει νωρίτερα). Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpecFor21 Δημ. May 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2006 Ένας φίλος μου έχει ένα λάπτοπ Compaq Presario 2500 ( 2535EU ), αγορασμένο πριν 1,5 χρόνο περίπου από multirama και θέλει μνήμη. Βρήκα αυτό στο e-shop.gr σε καλή τιμή. Είναι πιστεύετε 100% compatible, ή θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα εν καιρώ ; Τα πάντα ήταν διαφορετικά, πριν αλλάξουν όλα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2006 Βασικά έχω καταλήξει ότι θέλω φορητό με τέτοια χαρακτηρηστικά, οπότε μάλλον θα πρέπει να πάω στην κατηγορία που αναφαίρεις. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το βάρος και το μέγεθος, βέβαια θα ήθελα μεγαλύτερη αυτονομία, αλλα δεν μπορούμε να τα έχουμε και όλα.. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι εάν υπάρχει περίπτωση να βρώ τέτοιου είδους μηχάνημα στην Ελλάδα. Εάν όχι, είναι εύκολη η αγορά απο το εξωτερικό; Έχει μήπως να προτύνει κανείς τίποτα για το παραπάνω;:O http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2006 ποιά η γνώμη σας για αυτό το μηχανηματάκι? http://www.eshop.gr/show_per.phtml?id=PER.907663 μου φαίνεται πολύ καλό! Μου έχει πει ένας φίλος μου ότι θέλει να αγοράσει laptop και λέω να του το προτείνω! http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts