therock Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ψαχνω για netbook και σημερα εμαθα πως το Nb-200 12j της Toshiba υποστηριζει 3G Broadband internet μεσω του ενσωματομενου Modem. Αυτο τωρα τι σημαινει ακριβως? Πως δεχεται σιμ καρτουλες απο της εταιριες κινητης και μπορεις απευθειας να της χρησιμοποιησεις χωρις εξωτερικο στικακι? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 18, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ναι. Το 3G modem υπάρχει ενσωματωμένο στο μηχάνημα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, παρά να βάλεις τη SIM. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Sony Vaio W τι λέει? Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Ναι. Το 3G modem υπάρχει ενσωματωμένο στο μηχάνημα. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο, παρά να βάλεις τη SIM. Εχει δηλαδη ενσωματωμενο sim slot επειδη απο φωτογραφιες δεν το εχω δει. Υπαρχουν και αλλα νετμποοκ που το προσφερουν αυτο? Και τις ρυθμισεις πως τις περνας για να συνδεθεις? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitalia Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 θελω να παρω netbook και σκεφτομαι το toshiba satin brown με windows 7 ποια ειναι η γνωμη σας?εχει ισχυρο επεξεργαστη η τελευταια λεξη της τεχνολογιας και ποιοτητα κατασκευησ δεν το συζηταμε κορυφαια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 18, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 18, 2009 Επειδη ειναι 1.66 αντι των περισσοτερων 1.6? Σιγα τον ισχυρο. Παντως ποιοτητα κατασκευεις πρεπει να ειναι οντως καλη, ειναι toshiba αλλωστε. Επειδη το σκεφτομαι και εγω, τι αλλα προτερηματα εχει? Satin brown ειναι η επενδυση του? Ειναι αυτη που εχει μονο το 10Ζ? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitalia Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 εχει φοβερη αφη.satin brown ειναι η ξεχωριστη σχεδιαση που εχει και απο οτι ειδα στην οθονη ειναι λιγο καφε.το βρηκα και σε 462 ευρω.και οντως η ποιοτητα και το φινιρισμα ειναι ειναι οτι καλυτερο υπαρχει σε netbook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Επειδη ειναι 1.66 αντι των περισσοτερων 1.6? Σιγα τον ισχυρο. Παντως ποιοτητα κατασκευεις πρεπει να ειναι οντως καλη, ειναι toshiba αλλωστε. Τι να πουμε και μεις δηλαδη με το μσι που με 2 κουμπια παει στα 2ghz:) :p Για μενα το θεμα του netbook ειναι να μην ειναι κατω απο 10 ιντσες..και απο μαρκα οποια σε ικανοποιει σε χαρακτηριστικα.. [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 για μενα κορυφαιο ειναι το Netbook της Sony...απιστευτη ποιοτητα κατασκευης...πολυ καλα χαρακτηριστικα...αλλα η τιμη ειναι καπως τσιμπημενη...ως υπερβολικα θα ελεγα...απλα επειδη επεσε ενα στα χερια μου ειδα οτι ειναι μακραν καλυτερο απο πολλα αλλα netbooks που ειδα...δεν μπαινω στην διαδικασια να ονοματισω :p να μην κανω δυσφημιση... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitalia Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 για μενα κορυφαιο ειναι το Netbook της Sony...απιστευτη ποιοτητα κατασκευης...πολυ καλα χαρακτηριστικα...αλλα η τιμη ειναι καπως τσιμπημενη...ως υπερβολικα θα ελεγα...απλα επειδη επεσε ενα στα χερια μου ειδα οτι ειναι μακραν καλυτερο απο πολλα αλλα netbooks που ειδα...δεν μπαινω στην διαδικασια να ονοματισω :p να μην κανω δυσφημιση... Ηδη ομως ανεφερες το ονομα sony και καταλαβαμε ποιο ειναι γιατι μονο αυτο εχει χα χα χα.δεν βολευει καθολου αυτο ομως εχει και τοσο απιστευτα μικρη οθονη που δεν βλεπεις πολυ καλα και τοσο μικρο πληκτρολογιο που μπορεις να κανεις ευκολα λαθος. Αν θελεις κατι τετοιο παρε ενα κινητο υπολογιστη καλυτερα θα σου κοστισει και πολυ λιγοτερο μαλιστα.Αυτα με 10,1 ιντσες ειναι οτι πρεπει κανεις και την δουλεια σου ειναι και πολυ ελαφρια και δεν εχουν ολο αυτο το μεγεθος που εχουν τα laptop.Ναι μεν ειναι τα ισχυροτερα αλλα βολευουν μονο να τα βαλεις σε ενα γραφειο ενω με τα netbook μπορεις μπορεις να πας παντου χωρις να κουραζεσαι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nicotine Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 μμου λες μικρη την οθονη του vaio και μετα μου προτεινεις να παρω κινητο υπολογιστη? :p επισης θεωρω οτι το πληκτρολογιο δεν ειναι μικρο γιατι σαυτο το netbook εχουν αφαιρεσει το touchpad οποτε κερδισε χωρο το πληκτρολογιο... δεν ειναι κακο να κανεις διαφημιση σε κανα προιον αλλα ειναι κακο να κανεις δυσφημιση ειδικα οταν δεν ξεριες ποιος αο δω το εχει και μπορει να σου κανει επιθεση... :p Τονιζω οτι δεν εχω κανενα απο αυτα τα netbook απλα επεσαν 4-5 στα χερια μου και τα ειδα τυχαια :) :p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitalia Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 η apple ετοιμαζει το περιφημο tablet που θα βγει στην αγορα το πρωτο τριμηνο το 2010 θα εχει touch screen οθονη και θα ειναι το πιο στιλατο netbook στην αγορα.ειπα για κινητο γιατι εχει και τηλεφωνο μαζι και θα τα εχεις ολα μαζι.Εγω θελω να παρω υπολογιστη και ειδικα netbook γιατι μπαινω μονο στο ιντερνετ πια και το satin brown της toshiba φανταζει η ιδανικη επιλογη.Αμα το χρησιμοποιουσα και για αλλα πραγμα θα επαιρνα apple η το macbook h to iMac Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 Εν τελει πηρα το 12J αλλα δεν βρισκω καμια υποδοχη για την σιμ. Με ποιον τροπο μπορω να εκμεταλλευτω το 3g modem δηλαδη? Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitalia Δημ. November 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2009 νομιζω οτι πρεπει να το βαλεις στην υποδοχη για usb. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 20, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2009 Να βαλω ποιο, την σιμ? Επειδη αν ειναι να χρειαζεται στικακι, τοτε ποιος ο λογος του εσωτερικου μοντεμ? Μοντεμ εχει και το στικακι, αρα αμα το ειχα δεν θα χρειαζομουνα αλλο μοντεμ... I'm confused... Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 21, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Αν έχει HSDPA modem (όπως αναφέρεται στα specifications), τότε θα πρέπει να υπάρχει υποδοχή για τη SIM όπως αυτές που έχουν τα κινητά τηλέφωνα. Δες μήπως υπάρχει κάτι τέτοιο εσωτερικά, π.χ. να πρέπει να βγάλεις τη μπαταρία για να έχεις πρόσβαση. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therock Δημ. November 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2009 Οντως εισαι σωστος κατω απο την μπαταρια ηταν. Γιατι την ειχαν κρυμμενη την υποδοχη? Εν πασει περιπτωση thanx :) Ήρθε η ώρα για ένα νέο Σπίτι http://www.aeginahomes.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 παιδια μια ερωτηση.υπαρχει αντιπροσωπεια εδω στην ελλαδα για fujitsu siemens?laptops.εχω ενα tablet και θελω να του αλλαξω καπακια λογω του οτι το αγαπαω πολυ το συγκεκριμενο μηχανημα. οποιος μπορει ας δωσει πληροφοριες κι επισης διευθυνση και τηλ αν εχει.ευχαριστω πολυ. φανταζομαι βεβαια οτι τα καπακια αλλαζουν ετσι? Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Παιδια εχω προβλημα. Εχω ενα λαπτοπ fujitsu-siemens το οποιο εχει blueray reader αλλα πλεον δεν αναγνωριζει τιποτα. Ουτε cd ουτε dvd. Τα βαζω και ενω δειχνει να τα διαβαζει (ακουγεται οτι γυρναει μεσα) μπαινοντας στον Υπολογιστη μου δεν φαινεται να υπαρχει μοναδα δισκου. Πριν καιρο ειχα βαλει ενα cd και δεν το επαιξε και νομιζα ηταν προβλημα του συγκεκριμενου αλλα χθες που δοκιμαζα διαφορα δεν διαβαζει κανενα. Τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα μου? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos_79 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Πήγαινε στο device manager κανε απεγκατάσταση το drive (αν το βλεπει εκεί) και επανεκκίνησε τον υπολογιστή.Λογικά θα το βγει και θα περασει ξανά τους drivers που ειναι για τις cd/dvd συσκευές.Αν δεν γίνει και πάλι τίποτα με αυτό τότε κάνεις φορματ και εύχεσαι να δουλέψει αλλιώς αντικαταστη .Ελπίζω να είναι ακόμα μέσα στην εγγύηση Υπογραφή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Παιδια εχω προβλημα. Εχω ενα λαπτοπ fujitsu-siemens το οποιο εχει blueray reader αλλα πλεον δεν αναγνωριζει τιποτα. Ουτε cd ουτε dvd. Τα βαζω και ενω δειχνει να τα διαβαζει (ακουγεται οτι γυρναει μεσα) μπαινοντας στον Υπολογιστη μου δεν φαινεται να υπαρχει μοναδα δισκου. Πριν καιρο ειχα βαλει ενα cd και δεν το επαιξε και νομιζα ηταν προβλημα του συγκεκριμενου αλλα χθες που δοκιμαζα διαφορα δεν διαβαζει κανενα. Τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα μου? Μπορεί αυτό που λέω να είναι άσχετο, αλλά κοίτα λίγο τις ρυθμίσεις στη διαχείρηση ενέργειας. (τις προχωρημένες ρυθμίσεις). Από εκεί μπορείς να απενεργοποιήσεις το dvd rom για λόγους εξοικονόμησης ενέργειας (και δεν φαίνεται το εικονίδιο στο my computer). MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fantomas_ktm Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Τελευταια το laptop της γυναικας εχει γινει επιλεκτικο.. Σταματησε να καιει dvd (ανεξαρτητου μαρκας-δοκιμασα 2-3) και προτιμαει μονο τα Cd.. το εχει και 2-3 χρονια! Ωρα του καλη?? Shit Happens!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 25, 2009 Author Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Συνήθως τέτοιου είδους προβλήματα σε dvdrw drives οφείλονται σε ζημιά στο hardware και δεν διορθώνονται παρά μόνο με αντικατάσταση. Δεν είναι θέμα drivers κλπ. δηλαδή. http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kthanassis Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Παιδια εχω προβλημα. Εχω ενα λαπτοπ fujitsu-siemens το οποιο εχει blueray reader αλλα πλεον δεν αναγνωριζει τιποτα. Ουτε cd ουτε dvd. Τα βαζω και ενω δειχνει να τα διαβαζει (ακουγεται οτι γυρναει μεσα) μπαινοντας στον Υπολογιστη μου δεν φαινεται να υπαρχει μοναδα δισκου. Πριν καιρο ειχα βαλει ενα cd και δεν το επαιξε και νομιζα ηταν προβλημα του συγκεκριμενου αλλα χθες που δοκιμαζα διαφορα δεν διαβαζει κανενα. Τι συμβαινει και πως μπορω να λυσω το προβλημα μου? κατ αρχάς αν πατήσεις "Ο υπολογιστής μου" το βλέπει το drive?? αν ναι, τότε πας για αντικατάσταση.... αυτά με blu-ray, HD κλπ είναι πολύ ευαίσθητα και χαλάνε με το παραμικρό!!! αν είσαι εντός εγγύησης πας και στο αλλάζουν, αν είσαι εκτός, θα σου πρότεινα να βάλεις με 30€ ένα απλό drd rw αν δεν βλέπεις blu-ray l33t )3\/&1_[]|* &2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanw595 Δημ. November 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2009 Eυχαριστω παιδια για το ενδιαφερον. Λοιπον θα δοκιμασω ολα οσα μου προτεινεται και θα επανελθω με αποτελεσματα-αποριες. Τουλαχιστον ειμαι εντος εγγυησης σε περιπτωση προβληματος hardware. @kthanassis οχι οταν μπαινω δεν βλεπει καμια μοναδα δισκου. Βλεπει μονο C και D. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts