Nagata Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 Για 500ευρώ,μια χαρά είναι τα χαρακτηριστικά του. Κυριακή 18.06.23 │Νέο meeting @ Thessaloniki Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε! 💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..." Α.Lincoln Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 επεξεργαστής? 2GB ram είναι οριακά. ειδικά για 17άρι. Ωχ ναι το ξέχασα. Dual Core Processor T3200 (2.0 GHz, 1 MB L2 cache, 667 MHz FSB) ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 15, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2009 πολύ πολύ μέτριος. ουσιαστικά σέρνεται. και τρώει ρεύμα σαν τρελός. δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 πολύ πολύ μέτριος. ουσιαστικά σέρνεται. και τρώει ρεύμα σαν τρελός. δεν είναι και η καλύτερη επιλογή. Δεν υπάρχουν πάντα όλες οι επιλογές όταν πας να βρεις μια καλή ευκαιρία. Ειδικά στα laptop που είναι λίγες οι προτάσεις στα υποσυστήματα, σε σχέση με τα desktop. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparky Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 'Οποιος σήμερα έχει να διαθέσει 1.200 ευρώ για φορητό υπολογιστή και ΔΕΝ αγοράσει ένα Apple Macbook, απλά...πετάει τα λεφτά του!! Το MacOS είναι τουλάχιστον 8 χρόνια μπροστά από τα Windows..., η δε ποιότητα των Mac είναι αξεπέραστη... ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 16, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2009 'Οποιος σήμερα έχει να διαθέσει 1.200 ευρώ για φορητό υπολογιστή και ΔΕΝ αγοράσει ένα Apple Macbook, απλά...πετάει τα λεφτά του!! Το MacOS είναι τουλάχιστον 8 χρόνια μπροστά από τα Windows..., η δε ποιότητα των Mac είναι αξεπέραστη... ;) πετάξτε το troll έξω. πάλι vs το κάνετε. ο καθένας παίρνει ό,τι θέλει. εγώ θέλω 3G, touch, biometric security, wimax. δώσε μου ένα mac με αυτά και μη μας ζαλίσεις τα ... Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 κανονικό με ΧΡ μέχρι 500 εύρω, υπάρχει τπτ; Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sv2evs Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 Φυσικά: Εδώ και εδώ αλλά μάλλον sVista...πρέπει να δεις για downgrade αν και εφόσον υποστηρίζεται. http://www.sv2evs.blogspot.gr Όλα για την αναπηρία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. May 19, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2009 μόνο με ΧΡ... και με οπτικό δίσκο... Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Έχει κανείς άποψη για το Dell Studio 15? Η αδερφή μου βρίσκεται σε φάση αναζήτησης notebook (για αρκετή χρήση, όχι όμως απαιτητική σε επεξεργαστική ισχύ) και προσανατολιζόμαστε προς τα εκεί και συγκεκριμένα σε αυτό το configuration: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0382005&catid=010200 Τί γνώμη έχετε; -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Έχει κανείς άποψη για το Dell Studio 15? Η αδερφή μου βρίσκεται σε φάση αναζήτησης notebook (για αρκετή χρήση, όχι όμως απαιτητική σε επεξεργαστική ισχύ) και προσανατολιζόμαστε προς τα εκεί και συγκεκριμένα σε αυτό το configuration: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0382005&catid=010200 Τί γνώμη έχετε; Το είχα ψάξει και εγώ,αλλά τελικά πήγα στο 17.Πολύ αξιόλογη σειρά.Ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλό CPU, αρκετή μνήμη καλό δίσκο και vga. Kρίμα που σε αυτά χρήματα δεν έχει Blueray.Μου φαίνεται ακριβούτσικο.Επίσης τι μπαταρία έχει?Δε λέει πόσα cell. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 Το είχα ψάξει και εγώ,αλλά τελικά πήγα στο 17.Πολύ αξιόλογη σειρά.Ο συγκεκριμένος έχει πολύ καλό CPU, αρκετή μνήμη καλό δίσκο και vga. Kρίμα που σε αυτά χρήματα δεν έχει Blueray.Μου φαίνεται ακριβούτσικο.Επίσης τι μπαταρία έχει?Δε λέει πόσα cell. Thanks. Το Blu-ray δεν την ενδιαφέρει οπότε δεν είναι κριτήριο αγοράς. Η μπαταρία είναι 6 cell. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 χάλια ανάλυση για 15.4 οθόνη. θες κάτι σε 13.3 μόνο ένας τυφλός θέλει wxga σε 15.4 Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marvin Δημ. May 21, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 21, 2009 χάλια ανάλυση για 15.4 οθόνη. θες κάτι σε 13.3 μόνο ένας τυφλός θέλει wxga σε 15.4 Δε θέλει κάτω από 15, αυτό το έχουμε λύσει. Από εκεί και πέρα αν υπάρχει 15άρι με ανάλυση 1440x900 που να μην είναι παράλογα ακριβό το κοιτάω ευχαρίστως αλλά ως τώρα δεν έχω βρει κάτι. -Candygram. -Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it. -Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Δε θέλει κάτω από 15, αυτό το έχουμε λύσει. Από εκεί και πέρα αν υπάρχει 15άρι με ανάλυση 1440x900 που να μην είναι παράλογα ακριβό το κοιτάω ευχαρίστως αλλά ως τώρα δεν έχω βρει κάτι. Για τέτοια ανάλυση μόνο σε 17άρι νομίζω θα το βρεις.. Είχα δει στο Multirama κάποιο 1737 κοντά στα 700 νομίζω. ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hpapagigr Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Θέλω να συνδέσω το MSI U100 (home xp) ασύρματα στο βασικό ΗΥ που συνδέεται ενσύρματα σε router, ετσι ωστε να βλέπει ο 1ας τον άλλον Αν θέλετε καθε βοήθεια δεκτή. ευχαριστω!!! -Δεν ξέρω που ειναι το καταλληλο θεμα να ποσταρω :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 22, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2009 Θέλω να συνδέσω το MSI U100 (home xp) ασύρματα στο βασικό ΗΥ που συνδέεται ενσύρματα σε router, ετσι ωστε να βλέπει ο 1ας τον άλλον Αν θέλετε καθε βοήθεια δεκτή. ευχαριστω!!! -Δεν ξέρω που ειναι το καταλληλο θεμα να ποσταρω :( Βάλε και τα δύο στο ίδιο Workgroup, βάλε κοινόχρηστους τους δίσκους και είσαι έτοιμος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παίδες έχω ένα ACER Aspire 5652 με Core Duo T2300 1.66 + 1 G RAM (4-5 ετών) στο οποίο έχω Win XP με όλα τα updates.. Εκτός το πρόβλημα που έχω εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, όπου η μπαταρία κρατάει με το ζόρι 10 λεπτά, ενώ δουλεύω και το έχω στο ρεύμα ξαφνικά ξεκινάνε οι ανεμιστήρες και δουλεόυν στο φουλ και η απόδοση πεφτει κατακόφυρα.. Επίσης στο αρίστερό μέρος (πάνω δηλάδη από τη μπαταρία) η θερμοκρασία ξεπερνάει τα κανονικά επίπεδα.. Τι προτείνετε να κάνω εκτός από φορμάτ? Κάποιο utility για μπαταρία ή θερμοκρασία υπάρχει? Ευχαριστώ! P.S. Μόλις έβαλα το NHC Και έχω CPU Temp 80oC !!! & HDD Temp 65oC!!!!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 25, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2009 Παίδες έχω ένα ACER Aspire 5652 με Core Duo T2300 1.66 + 1 G RAM (4-5 ετών) στο οποίο έχω Win XP με όλα τα updates.. Εκτός το πρόβλημα που έχω εδώ και 1,5 χρόνο περίπου, όπου η μπαταρία κρατάει με το ζόρι 10 λεπτά, ενώ δουλεύω και το έχω στο ρεύμα ξαφνικά ξεκινάνε οι ανεμιστήρες και δουλεόυν στο φουλ και η απόδοση πεφτει κατακόφυρα.. Επίσης στο αρίστερό μέρος (πάνω δηλάδη από τη μπαταρία) η θερμοκρασία ξεπερνάει τα κανονικά επίπεδα.. Τι προτείνετε να κάνω εκτός από φορμάτ? Κάποιο utility για μπαταρία ή θερμοκρασία υπάρχει? Ευχαριστώ! η μπαταρια παρεδωσε.....ειχα και γω το ιδιο προβλημα με έισερ παλιοτερα.... οταν λες το δουλευεις με ρευμα εχεις μονο στο ρευμα ή το εχεις στο ρευμα και την μπαταρια πανω στο πισι ταυτοχρονα;;;;;αν κανεις το δευτερο τοτε βγαλε την μπαταρια και βαλτο να το λειτουργησεις μονο με το ρευμα,,,τα ιδια θα σου κανει;; ελεγξε το... επισης κανε μπακ απ οτι αρχεια εχεις γιατι εμενα το επομενο βημα ηταν να καψει την πλακετα της μητρικης... :grin: επισης για την θερμοκρασια να ξερεις εμενα ειχαν σπασει 4-5 ελικες στη φτερωτη που ψυχει τον επεξεργαστη, δεν ξερω πως, με αποτελεσμα παρομοιες θερμοκρασιες :grin: [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GiorgosH Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Τα ίδια μου κάνει με ή χωρίς τη μπαταρία.. Η θερμοκρασία παραμένει στα ίδια επίπεδα.. Παρατήρησα όμως ότι εκει που ζεσταίνεται δεν είναι η μεριά της μπαταρίας αλλά μάλλον του δίσκου.. Οι φτερωτές πως σπάνε? Και πως φτιάχνουν ακριβώς :lol Κατέβασα το NHC και μείωσα λίγο το Voltage αλλά πάλι τα ίδια... :( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREPAP Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Γειά σε όλους, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί παραπάνω αλλά θα ήθελα να πώ οτι μετά απο πολύ ψαξιμο τον τελευταίο καιρό για αγορά laptop, καταλήγω οτι η καλύτερη λύση ειναι η νεα σειρά της toshiba για τουσ εξής λόγους: 1. όλη η σειρά εχει δθνατότητα επέκτασης ram στα 8gb πράγμα που θεωρώ πιό συμαντικό και απο τον επεξεργαστή. βέβαια για να χρησιμοποιήσει καποιος τοση μνημη πρεπει να τρεξει windows 64bit, αλλα παρέχουν αυτη τη δυνατότητα επέκτασης...πολύ συμαντικό. 2. ωράιο σχεδιασμό 3. πολύ καλη εγγύηση με δυνατότητα επέκτασης στα 4 χρόνια, με καλό service. θα ήθελα πληροφορίες για τους επεξεργαστες της intel, υπάρχει καπου να δω τις δυνατότητες τους ανα μοντέλο??? ευχαριστώ Περιμένω τις παρατηρήσεις σας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GREPAP Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εγώ έχς παλιό laptop με θερμοκρασίες αφρικής...φτάνει σε σημείο κλεισίματος, αλλα πήρα μία βάση με ανεμιστιράκια και μπορώ να πώ οτι κάνει δουλεία , ρίχνει αρκετά τη θερμοκρασία.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEO_LEGEND Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 Εγώ έχς παλιό laptop με θερμοκρασίες αφρικής...φτάνει σε σημείο κλεισίματος, αλλα πήρα μία βάση με ανεμιστιράκια και μπορώ να πώ οτι κάνει δουλεία , ρίχνει αρκετά τη θερμοκρασία.. Μια λυση ειναι αυτη GiorgosH , και δεν δικαιολογειται ο δισκος να ανεβαζει τοσο θερμοκρασιες,,,μπακ απ γιατι δεν ξερεις ποτε θα σκασει:p Οι φτερωτές πως σπάνε? Και πως φτιάχνουν ακριβώς ουτε ξερω πως μου σπασαν εμενα,,μονο αν αλλαξεις ανεμιστηρακι φτιαχνουν.... καταλήγω οτι η καλύτερη λύση ειναι η νεα σειρά της toshiba για τουσ εξής λόγους: 1. όλη η σειρά εχει δθνατότητα επέκτασης ram στα 8gb πράγμα που θεωρώ πιό συμαντικό και απο τον επεξεργαστή. βέβαια για να χρησιμοποιήσει καποιος τοση μνημη πρεπει να τρεξει windows 64bit, αλλα παρέχουν αυτη τη δυνατότητα επέκτασης...πολύ συμαντικό. η τοσιμπα ειναι πολυ καλη και αξιοπιστη εταιρια δεν λεω αλλα τι σε κανει να πιστευευεις οτι θα χρειαστεις πανω απο 3-4 gb ραμ;;;;; [sIGPIC][/sIGPIC] ΤΗΕΟ in normal mode Με εκνευρίζουν οι "στόκοι" Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 26, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2009 θα ήθελα πληροφορίες για τους επεξεργαστες της intel, υπάρχει καπου να δω τις δυνατότητες τους ανα μοντέλο??? ευχαριστώ Περιμένω τις παρατηρήσεις σας. Για τεχνικά στοιχεία βλέπε εδώ: http://processorfinder.intel.com/Default.aspx ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
th_tsong Δημ. May 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. May 28, 2009 εχει κανεις αποψη για το Toshiba Satellite Α300-1Τ2 Plus ? ειμαι αναμεσα σε αυτο κ στο HP Pavilion dv6-1040ev αλλα κλινω προς το toshiba λογω του οτι ειναι ελαφρυτερο . ξερει κανεις αν η εγγυηση με καλυπτει στην αγγλια πχ αμα το αγορασω απο ελλαδα ? :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts