Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Δεν έχω σκόπο να ψάξω όλο το skroutz για να μάθω ποιά είναι ηλεκτρονικά, ποιά όχι, που είναι και αν έχουν αυτά που ζητάω υπάρχουν διαθέσιμα.

To public για παράδειγμα ξέρω οτι φέρνει dell, αλλά latitude δεν έχω δει.

Η ερώτηση είναι απλή.

Αν κάποιος έχει δει που πωλούνται τα μηχανήματα που ζήτησα.

Δεν ξέρω αν η Dell Greece έχει έκθεση. Παλιότερα μου είχαν πει ότι θα έφτιαχναν, δεν ξέρω αν το έκαναν τελικά. Μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί τους.

Ρε παιδιά έχω έναν hp pavilion dv5 1199 και δεν έχει σύνδεση s-video για τηλεόραση. Η τηλεόραση μου ΔΕΝ είναι HD ή LCD αλλά μία απλή crt. Πως μπορεί να συνδεθεί το laptop με την τηλεόραση; Ο υπολογιστής έχει έξοδο hdmi που μάλλον δεν κάνει και μία έξοδο vga, για την οποία έχω καλώδιο αλλά μόλις το συνδέω στην τηλεόραση τίποτε δεν γίνεται. Καμμιά ιδέα;

Τη Δευτέρα παρέλαβα από Αγγλία το άσπρο Sony VAIO P και μόλις κατάφερα μετά από πολύ κόπο (δεν ήθελε με τίποτα το αναθεματισμένο) να του κάνω 2 partitions και να του περάσω μαζί με τα Vista και τα Win 7. Η μέρα με τη νύχτα! Με τα Vista σέρνεται ακόμη και με το Aero off, ενώ στα 7 πάει πάρα πολύ καλά (Build 7068). Εκεί που σκίζει βέβαια είναι σε εμφάνιση και βαρος (μόλις 650γρ.)
[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

@ pharmex

και στον τομεα λεφτα ...

αν ηταν 300 ευρω φθηνοτερο θα το επαιρνα και εγω

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

@ pharmex

και στον τομεα λεφτα ...

αν ηταν 300 ευρω φθηνοτερο θα το επαιρνα και εγω

Έδωσα 730 Λίρες και άλλες 23 για μεταφορικά (Fed Ex Express). Δεν πλήρωσα ΦΠΑ λόγω εταιρικού ΑΦΜ. Το πήρα από Clove Technology.

να σας κανω μια γενικη ερωτηση για τα net books?

εχω σκοπο να παρω ενα, για διαφορους λογους, και θελω να ρωτησω αν "σηκωνει" απαιτητικα προγραμματα. επειδη σπουδαζω μηχανολογια θα ηθελα να χρησιμοποιω το autocad ή το solidworks στο net book. ειναι εφικτο κατι τεοιο ή οχι?

ευχαριστω.

Τα netbooks έχουν κατά κανόνα ελεεινές οθόνες με πολύ μικρές αναλύσεις. Λογικό αν σκεφτείς ότι υπάρχουν για browsing και e-mail και έχουν πολύ χαμηλές τιμές (άρα από κάπου πρέπει να μειωθεί το κόστος). Επομένως δεν κάνουν για οποιαδήποτε εφαρμογή απαιτεί μεγάλη ανάλυση και μέγεθος οθόνης. Photoshop, Autocad κλπ. είναι τέτοιες εφαρμογές, το να δοκιμάσεις να τις χρησιμοποιήσεις σε netbook, μόνο σε τάσεις μαζοχισμού θα μπορούσα να το αποδώσω. Να το πω αλλιώς, για να κάνεις σοβαρή δουλειά σε τέτοιου είδους software, δεν πρέπει να πάρεις laptop. Με ένα laptop μπορείς ίσως να κάνεις με συμβιβασμούς τη δουλειά σου σε οθόνες 17'' ή 15.4'' με μεγάλη ανάλυση όμως. Τότε βέβαια προκύπτουν άλλα προβλήματα, όπως τα μικρά γράμματα, εικονίδια κλπ.

Πάντως η οθόνη του VAIO P μόνο αισχρή δεν είναι! Ανάλυση 1600x768 σε 8" απλά δεν υπάρχει αλλού...

Βέβαια, ούτε σε αυτό είναι δυνατές οι εργασίες που αναφέρονται παραπάνω (και λόγω επεξεργαστή). Επίσης, λόγω της υψηλής ανάλυσης, πρέπει να έχεις μάτιου αετού, ή γερακιού!

Πάντως είναι κουκλί το άτιμο...

Πάντως η οθόνη του VAIO P μόνο αισχρή δεν είναι! Ανάλυση 1600x768 σε 8" απλά δεν υπάρχει αλλού

Καλα ε, με τι αγορα του πρεπει να σου κανουν δωρο μεγενθυντικο φακο :lol:

Buy, Sell or Rent Properties Around The World! - Real Estate Listings

Κι αυτό καλό μηχάνημα στην κατηγορία των μικρών λαπ-τοπ,για όποιον έχει να τα διαθέσει!

http://vaio.sony.gr/view/ShowProduct.action?product=VGN-TT21WN%2FB&site=voe_el_GR_cons&pageType=Overview&category=VN+TT+Series

Eίναι τέλειο σε όλα του,αλλά δυστηχώς λίγοι έχουν να τα διαθέσουν για κάτι τέτοιο.

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Eίναι τέλειο σε όλα του,αλλά δυστηχώς λίγοι έχουν να τα διαθέσουν για κάτι τέτοιο.

Με το συμπαθειο... αλλα οταν μιλαμε για καλυτερο netbook... μιλαμε για HP Mininote 2140 series... Αυτο ειναι πραγματικα ολοκληρωμενο, με αψογη ποιοτητα κατασκευης και υλικα, με specs, και πραγματικη χρηστικοτητα!

Το Vaio P καλουτσικο, αλλα form over function και τσιμπημενο...

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Με το συμπαθειο... αλλα οταν μιλαμε για καλυτερο netbook... μιλαμε για HP Mininote 2140 series... Αυτο ειναι πραγματικα ολοκληρωμενο, με αψογη ποιοτητα κατασκευης και υλικα, με specs, και πραγματικη χρηστικοτητα!

Το Vaio P καλουτσικο, αλλα form over function και τσιμπημενο...

Μα ο φίλος παραπάνω λέει για το Vaio TT,όχι για τη σειρά P!Είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες φορητών!

Μα ο φίλος παραπάνω λέει για το Vaio TT,όχι για τη σειρά P!Είναι τελείως διαφορετικές κατηγορίες φορητών!

mea culpa :X:O

Current status: Galaxy S7 Duos, HP Spectre X360, Synology DS215j

Επίσης, λόγω της υψηλής ανάλυσης, πρέπει να έχεις μάτιου αετού, ή γερακιού!

Πάντως είναι κουκλί το άτιμο...

Να ρωτήσω, την ανάλυση της οθόνης δε μπορείς να τη μειώσεις μέσω των settings? Δε μιλάω για το DPI αλλα για το resolution. Μπορείς να τσεκάρεις? (Το Vaio P είναι πολύ πιο φορητή συσκευή από το HP mini που διαθέτω. Έχει σχεδόν το μισό όγκο και τολμώ να πω πως προτιμώ το πληκτρολόγιο του από αυτό του HP, το οποιο με τη σειρά του είναι καλύτερο από όλα τα αλλα...).

"Don’t be sad because it’s over. Smile because it happened"

---------------------------------

Γιάννης

http://www.camber.gr/productrec.asp?PUC=7131

θα ηθελα την αποψη σας για αυτο.

αναζητω κατι μαζεμενο σε μεγεθος,οχι για ποιος ξερει τι δουλειες..

να γραφει κειμενα(ο κατοχος του),να μπορει να σερφαρει,κτλ κτλ

με προβληματιζει το μεγεθος της οθονης(ειναι ευδιακριτα?)και το λογισμικο(θα το παρει ατομο που δεν εχει ιδεα απο λινουξ)

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Koίτα συνηθίζεται εύκολα γενικά σε όλα του το laptop αυτό παρά το μικρό του μέγεθος,αλλά με 512mb μνήμη,θα σέρνεται λιγάκι.Αλλά η τιμή του είναι πολύ προσιτή για εντελώς απλή χρήση.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

Θέλουν λιγάκι χρόνο για να εξασκηθείς,μετά θα δείς ότι είναι καλύτερα από τα windows.

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

μα δεν καταλαβαινω τπτ..μπηκα να δω τι παιζει και το μονο που θυμαμαι ειναι το ubuntu..που αναθεμα και αν ξερω τι ειναι.... :/

επισης μου ειπαν πως δεν τρεχει καποια απο τα συνηθισμενα προγραμματα,τωρα ποια ειναι αυτα,δεν ξερω

:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...