Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ναι ναι. δες τα service manuals από το σάιτ της hp για το πώς θα το κάνεις.

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Και οι αναβαθμίσεις πόσο κοστίζουν πάνω-κάτω ρε παιδιά????

Εχω 512 mb μνήμη στο laptop...nx 8220 της HP με επεξεργαστή intel centrino και γύρω στο 1.8 gz. Μπορώ να του φορέσω μνήμη 2 gb?

Παίρνει και αλλαγή σκληρού ?

Κάτι άλλο που μπορώ να αλλάξω?

Ειχα παλια αυτο το laptop. Νομιζω παιρνει μεχρι 2gb RAM, αλλα η μια θηκη ειναι κατω απο το πληκτρολογιο. Οποτε δεν μπορεις να το κανεις μονος σου, εκτος αν πια εισαι τοσο γνωστης.

Σε καθε αλλη περιπτωση πρεπει να βγαλεις την παλια σου ΡΑΜ και να βαλεις την

2αρα. Αν θυμαμαι ομως καλα και παλι, ο τυπος τηςμνημης που παιρνει κοστιζει αρκετα. Δλδ το 1 gb πανω απο 100ευρω. :!::!: Μπορει και 200, δεν θυμαμαι.

Παντως επειδη το ειχα ψαξει και εγω πριν απο 1-2 χρονια, δεν συμφερει να βαλεις RAM σε αυτο το μοντελο. Εχουν πεσει τοσο πολυ οι τιμες που βρισκεις με 450e καινουριο λαπτοπ πολυ καλυτερο απο το ΗΡ που εχεις.

Σκληρο παιρνει σιγουρα. Ειχα παρει εναν 120γβ απο ενα φιλο.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

The fellow replies "I'm an atheist", to which the gunman replies,

"Yeah, but a catholic or protestant atheist?"

λάθος λάθος λάθος.

να βάλεις μνήμη κάτω από τα keys είναι γελείο.

να τυπώσεις το service manual και να έχεις ένα σταυροκατσάβιδο (απλό θέλουν όλα τα compaq).

όσο για τη μνήμη είναι ΤΖΑΜΠΑ. κάτω από 100ευρώ το 1dimmάκι 2GB.

αυτά.

Alex = the best!

λάθος λάθος λάθος.

να βάλεις μνήμη κάτω από τα keys είναι γελείο.

να τυπώσεις το service manual και να έχεις ένα σταυροκατσάβιδο (απλό θέλουν όλα τα compaq).

όσο για τη μνήμη είναι ΤΖΑΜΠΑ. κάτω από 100ευρώ το 1dimmάκι 2GB.

αυτά.

Για την τιμη μαλλον εκανα λαθος, γιατι τωρα βρηκα αυτο

http://www.play247.gr/index.php?main_page=product_info&products_id=2354

Αυτη δεν παιρνει?

ΑΑΑΑΑΑ, και οσο για το αν μπορει να ανοιξει το πληκτρολογιο η οχι δεν εχει σημασια γιατι το εξωτερικο σλοτ ειναι το αδειο. Η μνημη ειναι 1χ512, και την εχουν βαλει στο εσωτερικο σλοτ.

A man is walking home one dark night in Belfast. Suddenly a figure with a gun moves out of the shadows and says:

"What religion are you?"

μπορεί να το έχουν 256+256 (πιθανό).

καλύτερα είναι να βάλει το cpuz και να του πει πώς το έχει.

Alex = the best!

μπορεί να το έχουν 256+256 (πιθανό).

καλύτερα είναι να βάλει το cpuz και να του πει πώς το έχει.

Επειδή τουλάχιστον για εγκατάσταση μνήμης και σκληρού σε laptop δεν νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω πού μπορώ να το αφήσω για εγκατάσταση?

Βασικά έχω πρόβλημα και με το σκληρό που είναι μόλις 60 gb...

υπάρχουν άπειρα καταστήματα εξουσιοδοτημένα για service και ανταλλακτικά της hp.

τους πας το λάπτοπ και τη μνήμη και τους λες τι να κάνουν. σε χρεώνουν αντίστοιχα.

Alex = the best!

Επειδή τουλάχιστον για εγκατάσταση μνήμης και σκληρού σε laptop δεν νομίζω ότι μπορώ να τα καταφέρω πού μπορώ να το αφήσω για εγκατάσταση?

Βασικά έχω πρόβλημα και με το σκληρό που είναι μόλις 60 gb...

Παντως η αλλαγη σκληρου και μνημης στο εξωτερικο σλοτ ειναι εξαιρετικα απλη. Το πιθανοτερο ειναι οτι αν τα αγορασεις απο καταστημα, θα σου κανουν και τις αλλαγες δωρεαν αν το ζητησεις. Ειναι υποθεση 3 λεπτων.

"What religion are you?"

Ερώτηση κρίσεως: Ρώτησα στην εταιρεία login επίσιμο αντιπρόσωπο της HP-> http://hpservice.login.gr/Default.aspx?tabid=36 για αναβάθμιση και μου είπε ότι πρώτα πρέπει να εισαχθεί το μηχάνημα, να τους πω τι θέλω και μετά να μου γίνει η προσφορά και να κάνω αν θέλω την εγκατάσταση.

Εγώ όμως δεν θέλω να παραδόσω κάπου το μηχάνημά μου... Θέλω να ξέρω πρώτα τι θα πληρώσω και μετά να το δώσω (αν συμφωνώ).

Μπορώ να το πάω και σε μη αντιπρόσωπο να μου δώσει χύμα τιμές και να κάνω τη δουλειά μου?

Ο ξάδερφος μου ενδιαφέρεται για λαπτοπ χωρίς πολλές απαιτήσεις, μόνο το autocad θα χρησιμοποιεί..

Ποιας εταιρίας να του προτείνω.;;

Χρήματα λέω κάπου 700-800 καλά θα είναι.

[sIGPIC][/sIGPIC]

ΤΗΕΟ in normal mode

Με εκνευρίζουν οι "στόκοι"

Μετά το " Slide Τo Unlock " δεν υπάρχει επιστροφή

Εσείς πιο από τα δυο θα προτείνατε: Toshiba Satellite A300-1NC η Sony Vaio VGN-FW21E.
ΦΤΑΙΕΙ, που είμαστε αυτοί που είμαστε. Και που δεν θ' αλλάξουμε ποτέ.

μακρυά ΚΑΙ από sony.

κατάντησε η πιο ποζέρικη εταιρία που προσφέρει μηδενική ποιότητα σε υπέρογκες τιμές.

στα λεφτά του πάρε ένα ακριβό hp ή καλύτερα ένα lenovo.

είχα καιρό να πιάσω sony (παλαιότερα είχα ένα 11άρι) και πήγα στο saturn και κάθισα ώρα πολύ να τα πειράζω. αποτέλεσμα?

ποιότητα χαμηλή και τρελό flex.

δεν κάνουν για μένα όπως και για πολλούς εδώ μέσα που ξέρουν τι θέλουν.

Alex = the best!

συμφωνω με τον alex .τα sony πλεον ειναι μονο φιγουρα και δινεις πολλα λεφτα για να παρεις ενα μηχανημα το οποιο στα αλλα το παιρνεις με τα μισα λεφτα .
My Devices:Motorola timeport,one touch 701,se t29,N 6510,Siemens s55,5100,6610,3650,se p800,6600,7610,6630,nokia n70,nokia 6101,se k310,nokia n73,nokia 5500d,se k800i,Htc p3300,Htc p3600i,SE k850i vf,samsung d880,samsung d980,Htc touch diamond white,Samsung omnia2,nokia e52,blackberry 9700,Htc hero,Htc Desire,Iphone 4 16gb,Iphone 4s 64gb,samsung x-cover,samsung galaxy s3 mini,iphone 5s,iphone 6,samsung s6,note 5,mi max , mi5s plus ...

Προτείνω το Toshiba Satellite A300-1NC,είναι κορυφή και τα χρήματα λίγα για ένα τέτοιο laptop!

Κυριακή 18.06.23 Νέο meeting @ Thessaloniki

Συζητήσεις, διαγωνισμοί, εκπλήξεις... σας περιμένουμε!

💡"ο κάθε άνθρωπος είναι ευτυχισμένος τόσο... όσο του επιτρέπει το μυαλό του..."

Α.Lincoln

μεετινγγ.jpg

μακρυά ΚΑΙ από sony.

κατάντησε η πιο ποζέρικη εταιρία που προσφέρει μηδενική ποιότητα σε υπέρογκες τιμές.

στα λεφτά του πάρε ένα ακριβό hp ή καλύτερα ένα lenovo.

είχα καιρό να πιάσω sony (παλαιότερα είχα ένα 11άρι) και πήγα στο saturn και κάθισα ώρα πολύ να τα πειράζω. αποτέλεσμα?

ποιότητα χαμηλή και τρελό flex.

δεν κάνουν για μένα όπως και για πολλούς εδώ μέσα που ξέρουν τι θέλουν.

Μπορείς σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις τι εννοείς με το χαμηλή ποιότητα και το flex; Έχω τα Sony VAIO AW-11 (το ακριβό με 1920Χ1080) και το Ζ11 (με τα ανθρακονήματα) και δεν μπορώ να καταλάβω τι σημαίνει χαμηλή ποιότητα για σένα. Σε σχέση με την απόδοση, θα συμφωνήσω ότι παρά τα τεχνικά χαρακτηριστικά, δε με έχουν εντυπωσιάσει σε ταχύτητα, αλλά πιστεύω ότι αδικούνται και από τα ηλίθια τα Vista. Φυσικά, δε μπορώ να συγκρίνω με τον ανταγωνισμό. Αν τίθεται θέμα χρημάτων επιλέγω σίγουρα Toshiba (που πλέον ακολουθή ορθή τιμολογιακή πολιτική). Αν δεν υπάρχει τέτοιο θέμα, τότε γιατί όχι Sony;

[sIGPIC][/sIGPIC]My "baby"!

Αντιμετωπίζω ένα αρκετά σοβαρό πρόβλημα..

Έχω ένα laptop Packard Bell sb86. Απο καιρό τώρα ακουγόταν σαν ο ανεμιστήρας να δουλεύει περισσότερο από ότι πρέπει και έλεγα να το ανοίξω να το καθαρίσω μήπως έπιασε σκόνη. Τελικά όμως δεν το έκανα. Τον τελευταίο καιρό όμως, έκλεινε μόνο του, κολλούσε ή μου εμφάνιζε την γνωστή μπλε οθόνη των windows "Contact your system administrator..". Εγώ απλά το έκλεινα απ το κουμπί γιατί αν και υποψιαζόμουν ότι αυτό ήταν το πρόβλημα του (η σκόνη, γιατι ζεσταινόταν πολύ) βαριούμουν να το ψάξω. Μετά που το ξαναξεκινούσα πάντως λειτουργούσε κανονικά. Χθες όμως δεν μπορούσε να μπει στα windows όσες φορές και να το έκανα restart. Κολλούσε πριν μπει στα windows ή αν ήμουν τόσο τυχερός και δεν κολλούσε μου εμφάνιζε αυτή τη μ****ια το system recovery (όχι αυτό των windows). Στο τέλος όμως κατέληγε στην blue screen που τώρα εμφανίζεται παραμορφωμένη (τετραγωνάκια) και τα γράμματα δύσκολα διαβάζονται. Κατάφερα να το κάνω format με το hidden partition της packard bell αλλά δεν γίνεται τπτ. Μάλλον το πρόβλημα δεν είναι softwarικό.

Τι μπορεί να φταίει και τι προτείνετε να κάνω τώρα? Τον υπολογιστή τον πήρα από κατάστημα στην Κύπρο και δεν έχω την εγγύηση μαζί μου οπότε με βλέπω να πληρώνω. Ο αντιπρόσωπος εδώ είναι ο Κωτσόβολος και ειλικρινά δεν θέλω να το πάω εκεί να το κοιτάξουν, άσε που μάλλον δεν θα δέχονται να το φτιάξουν (ούτε επί πληρωμής). Να το πάρω σε ένα τεχνικό που βρήκα στη γειτονιά μου, να το ανοίξω μόνος μου να το καθαρίσω, να πληρώσω να το στείλω Κύπρο στο κατάστημα?

Σας παρακαλώ απαντήστε μου το συντομότερο δυνατό γιατί το χρειάζομαι.

Ευχαριστώ και συγγνώμη για το μακροσκελές post.

t18s - 3310 - 3310 - 8210 - t65 - 6510 - 7210 - n-gage - 7610 - 6290 - ks20 - tg01 - s2 & galaxy tab 10.1 - s3 - note 3 & note pro 12.2

[Τα παρακάτω είναι εντελώς προσωπική άποψη.]

Μια και αναφέρεστε στα Vaio, όσα έχω πιάσει στα χέρια μου έχουν ποιότητα κατασκευής κοντά στον μέσο όρο (και δεν αναφέρομαι σε ειδικές περιπτώσεις όπως τα Ζ). Τι εννοώ με αυτό; Ότι σε καμία περίπτωση δεν δικαιολογούν το επιπλέον κόστος. Όυτε καλύτερα ποιοτικά είναι από π.χ. ένα Toshiba ή ένα Asus, ούτε καλύτερη υποστήριξη προσφέρουν. Ειδικά στο δεύτερο πάσχουν (για να μην πώ τίποτα χειρότερο). Με λίγα λόγια, δεν βλέπω τον λόγο να πάρει κανείς Vaio. Καλά να είμαστε, η αγορά έχει ένα σωρό επιλογές.

Ρε παιδια Toshiba εχω και εγω, αλλα η οθονη των Sony δεν παιζεται, οπως και το design!

αν θέλω wanna-be Macbook αγοράζω ένα unibody και του περνάω vista και είμαι οκ.

τα είδα τα έπιασα ένα προς ένα. μπορεί κάποιο (το 11άρι) να έχει καλύτερη ποιότητα από τα άλλα αλλά σίγουρα ΔΕΝ είναι compaq ούτε lenovo.

ο καθένας αγοράζει ό,τι θέλει. μας ρωτάτε τι να προτείνουμε και απαντάμε. δεν απαγορεύεται πιστεύω.

Alex = the best!

Hi fellows, έχω ένα toshiba satellite M30-842 περίπου 5 χρόνια τώρα. Μέχρι στιγμής, εκτός από μια δυο φορές που κατέβηκε ιός, δεν είχα κανένα πρόβλημα, έχει και φοβερά ηχεία harman/kardon. Τώρα τελευταία δεν κρατάει η μπαταρία όσο κράταγε και δεν ξέρω τι να κάνω.

Σκεφτόμουν ένα netbook να πάρω ή μια μπαταρία...? Αλλά είναι και αυτά τα MacBook που τα έχω βάλει χρόνια τώρα στο μάτι. Τι λέτε να κάνω?

(Ξέρετε αν τα MacBook έχουν καλά ηχεία?)

Ευχαριστώ.

Xiaomi Mi Air 13.3 W10

Samsung Galaxy Note 9 Stock Android 10

MSI U100 έχω εδώ και 2 μήνες και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Μου το έκλεψαν (μέ όλη την τσάντα μου) και την ίδια μέρα πήρα το ίδιο. Δεν το σκέφτηκα καν.

Το δουλεύω σαν βασικό υπολογιστή και στο γραφείο, οπού εκτός απο βασική «γραφειακή» - MS office κλπ, χρήση, φτιάχνω και γρήγορες μακέτες με το MS Publisher.

Μικρό, δυνατό, ελαφρύ και γρήγορο (και άσπρο είναι κούκλα).

Το καλύτερο κινητό είναι το επόμενο κινητό :!:

γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για αγορα νεου laptop..εχω ηδη ψαξει αρκετα και ειμαι αναμεσα σε acer aspire 6930G-583G25Bn(http://www.simplyacer.com/Acer_Aspir...Bn_449060.html)

και στο Toshiba Satellite Pro A300-1E7(http://www.laptopsdirect.co.uk/Toshi...=1049)..οποιος μπορει σας παρακαλω να με βοηθησει να αποφασισω..

Ερώτηση κρίσεως: Ρώτησα στην εταιρεία login επίσιμο αντιπρόσωπο της HP-> http://hpservice.login.gr/Default.aspx?tabid=36 για αναβάθμιση και μου είπε ότι πρώτα πρέπει να εισαχθεί το μηχάνημα, να τους πω τι θέλω και μετά να μου γίνει η προσφορά και να κάνω αν θέλω την εγκατάσταση.

Εγώ όμως δεν θέλω να παραδόσω κάπου το μηχάνημά μου... Θέλω να ξέρω πρώτα τι θα πληρώσω και μετά να το δώσω (αν συμφωνώ).

Μπορώ να το πάω και σε μη αντιπρόσωπο να μου δώσει χύμα τιμές και να κάνω τη δουλειά μου?

γεια σας παιδια ενδιαφερομαι για αγορα νεου laptop..εχω ηδη ψαξει αρκετα και ειμαι αναμεσα σε acer aspire 6930G-583G25Bn(http://www.simplyacer.com/Acer_Aspir...Bn_449060.html)

και στο Toshiba Satellite Pro A300-1E7(http://www.laptopsdirect.co.uk/Toshi...=1049)..οποιος μπορει σας παρακαλω να με βοηθησει να αποφασισω..

Το Toshiba δεν μου εμφανιζεται,

δεν εχω ενα μηνα που αγορασα ενα Acer ,καθε μερα λεω ''μακαρι να ειχα παρει το Toshiba'' που ειχα βαλει στι ματι μαζι με το Acer.

Καποιοι θα μπουν και θα πουν τα Acer για τα λεφτα που δινεις ειναι τελεια,ειναι φοβερα,εχουν BlueRay κτλ κτλ.

Ε,την ποιοτητα κατασκευης δεν την εχουν.

Αν με το laptop σου θες να εισαι πραγματικα ανετη,αν μπορεις παρε ενα Toshiba με 13,3'' οθονη.

Αυτα απο μενα.

images?q=tbn:ANd9GcT8OsGmBG7mQ2xUUvI02EsZ1r7MeL6ek1Prw_emqW7zVQoTOtp0

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...