jois21 Δημ. April 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 12, 2007 Δε θελει σιγουρα. Πειραματησου με τις ρυθμισεις λιγο. █║▌│█│║▌║││█║▌│║▌║© - BEST BEFORE [hopefully] : ███▓▒░░up deʞɔnɟ really░░▒▓███ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
M_e_v Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 kalimera paidia. 3ereis kaneis pws xrisimopoieitai to express media player sto toshiba A100-906?? :):):):):)):):) "..είναι οι άνθρωποι, μου έλεγες πουλιά..σαν χειμωνιάσει πάντα μακρυά πετάνε..κ έρχονται ίσως να σε δουν κάποια βραδιά..αν έχουν σπάσει τα φτερά τους..ή αν πεινάνε.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 kalimera paidia. 3ereis kaneis pws xrisimopoieitai to express media player sto toshiba A100-906?? :):):):):)):):) Αμα σου πω οτι κι'εγω εχω αυτο το συστημα σε ενα toshiba satellite αλλα ποτε δεν καταφερα να βγαλω ακρη..επαιρνα βημα βημα τις οδηγιες..αλλα ο υπολογιστης ανοιγε κανονικα..σε περιβαλλον windows.απο 3-4 φορες που το επιχειρησα και δεν μπορεσα να το πετυχω.το αφησα και δεν ξανασχοληθηκα.:( [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. April 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 13, 2007 kalimera paidia. 3ereis kaneis pws xrisimopoieitai to express media player sto toshiba A100-906?? :):):):):)):):) Αμα σου πω οτι κι'εγω εχω αυτο το συστημα σε ενα toshiba satellite αλλα ποτε δεν καταφερα να βγαλω ακρη..επαιρνα βημα βημα τις οδηγιες..αλλα ο υπολογιστης ανοιγε κανονικα..σε περιβαλλον windows.απο 3-4 φορες που το επιχειρησα και δεν μπορεσα να το πετυχω.το αφησα και δεν ξανασχοληθηκα.:( δοκιμασατε να αφησετε το dvd/cd μεσα, να το κλεισετε και να πατησετε το πληκτρο του media player ενω ειναι κλειστο; σε αλλο toshiba που εχω δουλευει κανονικα. δε θυμαμαι αν μπορεις να βαλεις το δισκακι και με κλειστο το pc. ps: μηπως το επηρεαζει και το κλειδωμα με το αποτυπωμα; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Παιδιά η NVIDIA GeForce Go 7400 με μνήμη βίντεο TurboCache 256 MB και αποκλειστική μνήμη βίντεο 128 MB πόσο χειρότερη είναι από την NVIDIA GeForce Go 7600 με αποκλειστική μνήμη βίντεο 256 MB; Να το λάβω σοβαρα υπόψη μου; Κατά τα άλλα και οι δύο υπολογιστές έχουν ίδια RAM (2048 MB) και ίδιο επεξεργαστή (Intel Core 2 Duo T5600). Ο λόγος γίνεται για τους HP PAVILION DV6388EA και HP PAVILION DV9362EA. Παρακαλώ εστιάστε στο αρχικό ερώτημα! Η βοήθειά σας θα με οδηγήσει στην αγορά ενός εκ των δύο! Ευχαριστώ πολύ! :) Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DesertSMisSRaiN Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Aν σε ενδιαφέρει η αγορά υπολογιστή με σκοπό να παίζεις παιχνίδια ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ σε θέματα γραφικών, είναι σαφές πως με μια κάρτα που διαθέτει αποκλειστική μνήμη 256ΜΒ είναι καλύτερη από μια που δανείζεται πόρους του συστήματός σου (και κατά συνέπεια το κάνει πιο αργό). Αλλά και πάλι σου λέω πως αυτό συμβαίνει με απαιτητικές 3D εφαρμόγες. Αν δεν ασχολείσαι με κάτι τέτοιο, πάρε εκείνον που έχει την shared κάρτα γραφικών, που είναι και φτηνότερος. "Our lives are not our own. From womb to tomb, we are bound to others, past and present. And by each crime and every kindness, we birth our future." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
E_jay Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Aν σε ενδιαφέρει η αγορά υπολογιστή με σκοπό να παίζεις παιχνίδια ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΑ σε θέματα γραφικών, είναι σαφές πως με μια κάρτα που διαθέτει αποκλειστική μνήμη 256ΜΒ είναι καλύτερη από μια που δανείζεται πόρους του συστήματός σου (και κατά συνέπεια το κάνει πιο αργό). Αλλά και πάλι σου λέω πως αυτό συμβαίνει με απαιτητικές 3D εφαρμόγες. Αν δεν ασχολείσαι με κάτι τέτοιο, πάρε εκείνον που έχει την shared κάρτα γραφικών, που είναι και φτηνότερος. Ναι ΟΚ! Αλλά οι δύο επεξεργαστές 7600 και 7400 πόση διαφορά έχουν μεταξύ τους; Φιλία είναι μια ψυχή που ζει σε δύο σώματα. Αριστοτέλης. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheCardPlayer Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 Kalispera paides, signwmi gia ta greeklish alla molis agorasa ena laptop Acer Aspire 9423 WSMi apo Austria kai grafei mono Deutsch... Antimetopizo ena problima sxetika me ti siskevi bluetooth... patw to koumpi pano sto laptop gia na energopoiiso to bluetooth alla den anabei to led oute antidroun katholou ta windows (xrisimopoiw ta Windows Vista Home Premium pou irthan me to paketo). Katebasa ton sxetiko driver apo to site tis acer alla otan patw na ginei i egkatastasi mou leei ''No bluetooth Device found on your computer, if you have one make sure it is plugged in now'' me apotelesma na mi dulevei to bluetooth tou laptop mou, san nekro ine... Exete kamia idea ti mporei na fteei; Estila min. stin Acer support alla den mou apantoun!!! Please Help!:( Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taziou Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 μπορείτε να μου πείτε άποψη για τον: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=940089&tab=specs ή κάποια πρόταση στην ίδια τιμή; ευχαριστώ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
redcon Δημ. April 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2007 μπορείτε να μου πείτε άποψη για τον: http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=69975842&product=940089&tab=specs ή κάποια πρόταση στην ίδια τιμή; ευχαριστώ!!! Εχω το SZ3XP/C και μπορω να συ πω οτι ειναι απλα θεικο. Αν εχεις τα 2500 μη το σκεφτεσαι καθολου. Το μονο που του λειπει ειναι μια εξοδος s-video. Η δε διασταση της οθονης 13,3 ειναι ουτε πολυ μικρη (12) για να μη βλεπεις καλα, ουτε μεγαλη (15,4) που σημαινει μεγεθος και βαρος. Μονον ενα Asus ειχα δει στα 13,3 και φυσικα το ΙΒΜ Χ60 με 12-αρα, αλλα πληρως επαγγελματικο με πολλες διαφορες. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taziou Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 ευχαριστώ πολύ redcon!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 doste ena help !! ston acer tou kollhtou mou anavosvhnei sunexeia to portokali lampaki kai otan to exei sto reuma kai otan to douleuei me thn mpataria !! giati ginetai auto? tou to ekane xafnika !! mexri prin anavan kanonika ta fotakia tou !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. April 15, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 15, 2007 Φθηνές μνήμες απο Εξωτερικό,Για ρίξτε μία ματιά εδώ----->>>http://stores.ebay.com/FlashMan852_D...QQftidZ2QQtZkm εγώ πήρα για το Laptop 2x 1GB RAM Pc4200 DDR2 SD RAM 533 Mhz SoDimm Συνολικά 2 GB Με μόνο 75 ευρώ και έξοδα αποστολής άλλα 22 ευρώ απόλυτα συμβατά ίδια με αυτά που φορούσε ο Vaio,Αν τα έπαιρνα απο Ελλάδα Θα πλήρωνα τουλάχιστον 240 ευρώ,μιλάμε για πολύ μεγάλες διαφορές,κοιτάξτε το εξίζει!!!!!!!!!! NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SagoniasSlutRose Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Kalispera paides, signwmi gia ta greeklish alla molis agorasa ena laptop Acer Aspire 9423 WSMi apo Austria kai grafei mono Deutsch... Antimetopizo ena problima sxetika me ti siskevi bluetooth... patw to koumpi pano sto laptop gia na energopoiiso to bluetooth alla den anabei to led oute antidroun katholou ta windows (xrisimopoiw ta Windows Vista Home Premium pou irthan me to paketo). Katebasa ton sxetiko driver apo to site tis acer alla otan patw na ginei i egkatastasi mou leei ''No bluetooth Device found on your computer, if you have one make sure it is plugged in now'' me apotelesma na mi dulevei to bluetooth tou laptop mou, san nekro ine... Exete kamia idea ti mporei na fteei; Estila min. stin Acer support alla den mou apantoun!!! Please Help!:( Φιλε μου εχω acer βεβαια ειναι 2,5 χρονων και εχει το κουμπακι του Blueooth αλλα δεν εχει συσκευη Bluetooth ενσωματωμενη...Οταν ειχα ρωτησει στην Acer τι παιζει μου ειχαν πει οτι το συγκεκριμενο μοντελο εβγαζε Bluetooth σε ορισμενες χωρες μονο!!!!!!!:wacko: Παιδια εχω ενα παλιο Laptop Acer 2023 WLMi 2,5 χρονων και σκεφτομαι να του βαλω επιπλεον μνημη...Μετα απο googleαρισμα βρηκα οτι η μνημη που θελω να παρω ειναι 1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5. Απλα αυτες που βρισκω ειναι λιγες και ακριβες καπου 140ευρα!!!! Ενω υπαρχουν αλλες μνημες 1GB πολυ πιο φτινες... Μπορει καποιος να μου πει τι αλλες μνημες μπορω να χρησιμοποιησω;;; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 Εχω το SZ3XP/C και μπορω να συ πω οτι ειναι απλα θεικο. Αν εχεις τα 2500 μη το σκεφτεσαι καθολου. Το μονο που του λειπει ειναι μια εξοδος s-video. Η δε διασταση της οθονης 13,3 ειναι ουτε πολυ μικρη (12) για να μη βλεπεις καλα, ουτε μεγαλη (15,4) που σημαινει μεγεθος και βαρος. Μονον ενα Asus ειχα δει στα 13,3 και φυσικα το ΙΒΜ Χ60 με 12-αρα, αλλα πληρως επαγγελματικο με πολλες διαφορες. εντάξυ βρε Απόστολε αλλά μη μου συγκρίνεις τα asus με τα ibm... ειδικά με τη σειρά x και t. ;) Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2007 ontos einai akrives eixa agorasei ki ego prin 3 mhnes gia to palio mou laptop apo to play247 1gb sta 333mhz !! den perneis kapoia allh mnhmh mono tetoia pernei !! Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Παιδια εχω ενα παλιο Laptop Acer 2023 WLMi 2,5 χρονων και σκεφτομαι να του βαλω επιπλεον μνημη...Μετα απο googleαρισμα βρηκα οτι η μνημη που θελω να παρω ειναι 1GB DDR333, 333MHz, PC2700, 200p SODIMM, 2.5. Απλα αυτες που βρισκω ειναι λιγες και ακριβες καπου 140ευρα!!!! Ενω υπαρχουν αλλες μνημες 1GB πολυ πιο φτινες... Μπορει καποιος να μου πει τι αλλες μνημες μπορω να χρησιμοποιησω;;; Δες την Crucial. To 1GB σου έρχεται €96 + μεταφορικά = €105. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Δες την Crucial. To 1GB σου έρχεται €96 + μεταφορικά = €105. polu kalh timh !!:) Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Με μια αναζητηση που εκανα βρηκα αυτο το κιτ (μνημες ) για τον φορητο μου... http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=E7E2A2F3A5CA7304 , μου εκανε εντυπωση η τιμη γιατι μου φανηκε χαμηλη, αν το παραγγειλω θα πληρωσω κατι επιπλεον (εκτος απο τα μεταφορικα)? και εχει καποιος αγορασει απο την σελιδα αυτη κατι? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Με μια αναζητηση που εκανα βρηκα αυτο το κιτ (μνημες ) για τον φορητο μου... http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=E7E2A2F3A5CA7304 , μου εκανε εντυπωση η τιμη γιατι μου φανηκε χαμηλη, αν το παραγγειλω θα πληρωσω κατι επιπλεον (εκτος απο τα μεταφορικα)? Όχι, αν το πάρεις από το Ευρωπαϊκό site ( http://www.crucial.com/eu ) δεν πληρώνεις τίποτα άλλο (δεν περνάει τελωνείο αφού έρχεται από Αγγλία). Και τα μεταφορικά €7 έχε υπόψη σου ότι είναι courier next business day. :up: και εχει καποιος αγορασει απο την σελιδα αυτη κατι? Εγώ προσωπικά, γνωστοί μου καθώς και μέλη του forum έχουν αγοράσει στο παρελθόν από την Crucial. Πρόκειται για αξιόπιστη εταιρεία, από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές μνημών, οπότε μην ανησυχείς. :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexkass Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Με μια αναζητηση που εκανα βρηκα αυτο το κιτ (μνημες ) για τον φορητο μου... http://www.crucial.com/eu/store/mpartspecs.aspx?mtbpoid=E7E2A2F3A5CA7304 , μου εκανε εντυπωση η τιμη γιατι μου φανηκε χαμηλη, αν το παραγγειλω θα πληρωσω κατι επιπλεον (εκτος απο τα μεταφορικα)? και εχει καποιος αγορασει απο την σελιδα αυτη κατι? όντως οι τιμές είναι άριστες. τόσα λεφτά θες για να αγοράσεις από το Πλαίσιο μόνο 1GB. Alex = the best! http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου PIN: 20DDA1B0 (Storm) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pasxos_C Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Mε τα ίδια λεφτά όμως απο εδώ------>>http://stores.ebay.com/FlashMan852_D...QQftidZ2QQtZkm αντι για 1GB παίρνεις 2χ 1 GB μιλάμε για 40-45 ευρώ το 1 GB SoDimm δηλαδή!! NO ONE LIVES FOREVER http://briefcase.pathfinder.gr/download/pasxos/16349/209847/0/vba0de3e06e.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. April 18, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2007 Mε τα ίδια λεφτά όμως απο εδώ------>>http://stores.ebay.com/FlashMan852_D...QQftidZ2QQtZkm αντι για 1GB παίρνεις 2χ 1 GB μιλάμε για 40-45 ευρώ το 1 GB SoDimm δηλαδή!! Και το link που δώθηκε παραπάνω για την Crucial αφορά 2 GB (2 x 1GB)... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Ήμουν έτοιμος να κάνω παραγγελία από Crucial UK για μνήμη 1GB για το Toshiba μου και λέω "ας ρίξω και μια ματιά στο myphone σχετικά με εντυπώσεις κλπ". Έπεσα πάνω στη σωστή στιγμή, οπότε με πείσατε! :p seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfa Δημ. April 19, 2007 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2007 Μαλιστα οποτε λοιπον προς ολοταχως για την αναβαθμιση. ευχαριστω για τις απαντησεις. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts