Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ki ego exo paei sto service ths acer kai einai xalia !!

ontos pleon ta notebooks den exoun megalh diafora metaxu tous

kai to asus verified by intel pou exo me ton t7200 ,2g ram 100ri disko stis 7200 strofes kai thn ati x1600 pano kanei 1310 euro !!

apo ta link pou edose o Alexkass ola paraplhsies times exoun !!

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Για να με νοιάζει αν το service της Acer είναι χάλια ή όχι, πρέπει να το χρειαστώ.

Και της ΒΜW το service χάλια είναι αλλά σε λίγο τα Χ5 θα είναι περισσότερα από τα NISSAN.

Και για να μη λέτε ότι υποστηρίζω μόνο τους Ιταλούς, ο νέος φορητός θα είναι HP ή Sony.

Αλλά να μην υπερβάλλουμε κιόλας....

[sIGPIC][/sIGPIC]....a dozen summers against the world....

ναι, αλλά όταν αγοράζεις ένα laptop ΠΟΛΥ σημαντικό είναι και το service, γιατί όπως και τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, είναι μηχανήματα και συνεπώς είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιάσουν πρόβλημα.

Είναι τεράστιο λάθος να αγοράζεις κάτι με τι λογική "σιγά μωρε, μη χρειαστώ το service" γιατί αφορίζεις ένα πολύ μεγάλο θέμα. Ιδιαίτερα δε, κάποιος που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο αυτό είναι ένα από τα πρώτα που πρέπει να κοιτάει.

Και το service της Acer είναι ομολογουμένως απαράδεκτο...

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

ναι, αλλά όταν αγοράζεις ένα laptop ΠΟΛΥ σημαντικό είναι και το service, γιατί όπως και τα αυτοκίνητα που αναφέρεις, είναι μηχανήματα και συνεπώς είναι μεγάλη η πιθανότητα να παρουσιάσουν πρόβλημα.

Είναι τεράστιο λάθος να αγοράζεις κάτι με τι λογική "σιγά μωρε, μη χρειαστώ το service" γιατί αφορίζεις ένα πολύ μεγάλο θέμα. Ιδιαίτερα δε, κάποιος που δεν έχει ιδέα από υπολογιστές και θέλει να έχει το κεφάλι του ήσυχο αυτό είναι ένα από τα πρώτα που πρέπει να κοιτάει.

Και το service της Acer είναι ομολογουμένως απαράδεκτο...

Για πες μου τι αμάξι έχεις για να καταλάβω τη λογική σου....

Αν έχεις κάποιο 'μέτριο', τότε κακώς γιατί θα΄πρεπε να πάρεις το πιο ακριβό που να έχει και θεωρητικά το καλύτερο σέρβις.

Αν έχεις κάποιο ακριβό τότε μπράβο σου που τα έχεις τα φράγκα, αλλά δεν ισχύει για όλους το ίδιο.

Αν ο φίλος βρίσκει διαφορά στην τιμή καλά κάνει και το παίρνει, κι εμένα το ίδιο μου συνέβη 2 χρόνια πριν και πήρα ACER.

Τώρα που βρίσκω HP και SONY με τις ίδιες δυνατότητες στα ίδια περίπου χρήματα, ναι, θα τους προτιμήσω.

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τα διάφορα διεθνή fora που ασχολούνται με προβλήματα φορητών, αλλά αν

το κάνεις θα δεις ότι λίγο πολύ όλοι μα όλοι έχουν παράπονα (και λογικό είναι)

οπότε κακώς εμείς εδώ , αλλά και αλλλού, το κάνουμε θέμα...

Όπως υπάρχουν και κάποιο που είχαν κατά καιρούς προβλήματα με τα μηχανήματα ή με την εταιρία,

έτσι υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό.

Εκτός αν απαγορεύεται να λέμε ότι δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ.

Καλό σου βράδυ.

Υ.Γ. Σας καταλαβαίνω όμως αν μιλάτε για το service στην Αθήνα.

Εδώ πάνω στα βόρεια όποιος χρειάστηκε συγκεκριμένο αντιπρόσωπο (ονόματα δε λέω) εξυπηρετήθηκε αμέσως.

Για πες μου τι αμάξι έχεις για να καταλάβω τη λογική σου....

Αν έχεις κάποιο 'μέτριο', τότε κακώς γιατί θα΄πρεπε να πάρεις το πιο ακριβό που να έχει και θεωρητικά το καλύτερο σέρβις.

Αν έχεις κάποιο ακριβό τότε μπράβο σου που τα έχεις τα φράγκα, αλλά δεν ισχύει για όλους το ίδιο.

Αν ο φίλος βρίσκει διαφορά στην τιμή καλά κάνει και το παίρνει, κι εμένα το ίδιο μου συνέβη 2 χρόνια πριν και πήρα ACER.

Τώρα που βρίσκω HP και SONY με τις ίδιες δυνατότητες στα ίδια περίπου χρήματα, ναι, θα τους προτιμήσω.

Δεν ξέρω αν παρακολουθείς τα διάφορα διεθνή fora που ασχολούνται με προβλήματα φορητών, αλλά αν

το κάνεις θα δεις ότι λίγο πολύ όλοι μα όλοι έχουν παράπονα (και λογικό είναι)

οπότε κακώς εμείς εδώ , αλλά και αλλλού, το κάνουμε θέμα...

Όπως υπάρχουν και κάποιο που είχαν κατά καιρούς προβλήματα με τα μηχανήματα ή με την εταιρία,

έτσι υπάρχουν κι άλλοι που δεν αντιμετώπισαν το παραμικρό.

Εκτός αν απαγορεύεται να λέμε ότι δεν είχαμε πρόβλημα ποτέ.

Καλό σου βράδυ.

Υ.Γ. Σας καταλαβαίνω όμως αν μιλάτε για το service στην Αθήνα.

Εδώ πάνω στα βόρεια όποιος χρειάστηκε συγκεκριμένο αντιπρόσωπο (ονόματα δε λέω) εξυπηρετήθηκε αμέσως.

Ford Mondeo.

Και τώρα που τελειώσαμε με το θέμα τον αυτοκινήτων να σου απαντήσω. Και βέβαια, μπορείς να λες ελέυθερα ότι δεν αντιμετώπισες ποτέ πρόβλημα και κανείς δεν είπε πως τα acer έχουν 100% προβλήματα, ούτε πως κανένα άλλο laptop δεν παρουσιάζει το παραμικρό.

Μπορούμε όμως και εμείς να λέμε ελεύθερα την άποψή μας πάνω σε ένα θέμα νομίζω(;).

Δεν είπα πως το να πάρεις το πιο ακριβό είναι απαραίτητα και η σωστή επιλογή. π.χ. τα Vaio που θεωρούνται η Mercedes των laptop είναι πολύ όμορφα, έχουν καταπληκτική οθόνη και πολύ καλή κατασκευή. Σου εγγυάται κανείς πως δε θα χαλάσει; Όχι.

Ωστόσο, άλλο υπάρχουν κι άλλες λύσεις αν το ψάξει κανείς πέρα από κάποιες που ξέρεις πως στην περίπτωση που αντιμετωπίσεις πρόβλημα (λέμε ΑΝ, δε λέω οτι οπωσδήποτε θα αντιμετωπίσεις), θα τύχεις πολύ καλύτερης εξυπηρέτησης.

Βέβαια, νομίζω πως δε διάβασες το προηγούμενο post μου γιατί η απάντησή σου θα κόλλαγε αν εγώ υποστήριζα πως τα acer είναι τα χειρότερα μηχανήματα, κάτι το οποίο δεν είπα. Εγώ μίλησα για το service. Οπότε μάλλον άτοπη ήταν η απάντησή σου. :)

Καλή σου νύχτα επίσης.

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

kalo einai pantos na mhn ftaneis sto service oti forhto kai na exeis giati ta antallaktika tous einai polu akriva se oles tis markes !! akoma kai sta acer !!:)

kalo einai na agorazetai kai egguhsh h na protimate pc me megalh egguhsh !!

υπερβάλεις...

μήπως έχεις πάει ποτέ στο σέρβις της acer? (το λιγότερο κακό από τα 2 είναι στην πειραιώς...) να προσεύχεσαι να μην πας :p

πήγα και δυστυχώς όχι μία αλλά 5 φορές. είναι χάλια, ελεϊνοί και γύφτοι. κάνουν 2 μήνες να φτιάξουν ένα πισί που ήθελε απλά πέρασμα bios και όταν μετα τους λέω ότι κάτι έκανα στην οθόνη και καμιά φορά τρελαίνεται έκανα άλλους 3 μήνες...

τι καλύτερο!!! :blink:

βλέπεις μεγάλη διαφορά?

acer: http://www.megamarket.gr/acertravelmate8202wlmi154-p-27329.html?filter_id=58

ibm: http://www.megamarket.gr/lenovotpz61m1662mb1gb80ua0h9gm-p-42646.html?filter_id=903

compaq: http://www.megamarket.gr/hewlettpackardnx7400ru429ea-p-45437.html?filter_id=9

hp: http://www.megamarket.gr/hewlettpackardpavilion9362eagf719ea-p-46183.html?filter_id=9

όλα αυτά τυχαία και με 2 λεπτά googlάρισμα. για να μη λέμε ό,τι θέλουμε :!:

Λοιπον μου αρεσει που δειχνεις "αμερολειπτα" το ποσο (μισεις) τα acer.

1) αν διαβασες καλα ειπα οτι πηγα στο σερβις 2 φορες, την πρωτη αλλαγη καρτας γραφικων ( 12 μερες μαζι με σαβ/ριακα) και την δευτερη αλλαγη μητρικης ( 15 μερες)

2) στα λινκ που εδωσες , ναι βλεπω μεγαλες διαφορες, ο Acer ειναι παλιοτερο μοντελο απο τα αλλα ( φαινεται και απο τον επεξεργαστη αλλωστε)και ως εκ τουτο η τιμη του δεν συγκρινετε αφου ως γνωστο οι τιμες πεφτουν με γεωμετρικη προοδο. αν ψαξεις λιγοτερο( απο ενα καταστημα που ακολουθει την ιδια τιμλογιακη πολιτικη) θα δεις οντως διαφορες στις τιμες, αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και αναλογα με την τσεπη του καθενα.

3) δεν ειναι καθολου αυτονοητο οτι δινοντας 100-200€ παραπανω θα παρεις κατι καλυτερο αφου ως γνωστον ολες οι εταιρειες τα περισσοτερα ανταλλακτικα τα αγοραζουν απο αλλες και μαλιστα συχνα απο τις ιδιες.

και ενα χοντρο παραδειγμα που αν δεν κανω λαθος το εφερες εσυ στο φορουμ, οι μπαταριες των Acer που αποσυρωνται ειναι της ... SONY!!! μιας κατα τα αλλα επωνυμης και ΑΚΡΙΒΗΣ.

Τελος παντων τελειωνω εδω λεγωντας οτι η εμπειρια καπιου με ενα μηχανημα (καλη η κακη) δεν αποτελει επ ουδενη και κανονα για την εν λογω εταρεια. Αν ηταν ετσι θα επρεπε να υπαρχουν χιλιαδες εταιρεις για να εναλλασουμε την αγορα μας αφου ΠΑΝΤΑ καποιος θα ειχε και προβλημα.

Υ.Γ. δεν ειμαι απο Αθηνα αλλα απο Θεσσαλονικη και εδω το σερβις ειναι ΟΚ αλλα και παλι αλλο σερβις και αλλο προιον αυτο το βλεπεις αλλωστε και με μια αλλη γνωστη και μεγαλη (και πολλη ακριβη ) την ΝΟΚΙΑ.

εδώ και λίγες μέρες και η Acer αποσύρει μπαταρίες :whistle:

δε θα πω ότι δεν έχεις δίκαιο. απλά εγώ και άλλα τόσοι εδώ μέσα (δες τα ποστ) έχουν τη χειρότερη άποψη για το σέρβις της εταιρίες και όχι και την καλύτερη για τα μοντέλα της (ποιότητα κλπ). είναι τυχαίο?

Υ.Γ. μη μου μιλάς για νόκια... εδώ μιλάμε για επαγγελματικά μηχανίματα που αν κάποιος μείνει χωρίς laptop χάνει χρόνο και πολύ περισσότερο... χρήμα ;)

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Ότι πληρώνεις παίρνεις, αυτός είναι ο κανόνας της αγοράς και οι εξαιρέσεις είναι απλά για να τον επιβεβαιώνουν!!!
[sIGPIC][/sIGPIC]

δε θα πω ότι δεν έχεις δίκαιο. απλά εγώ και άλλα τόσοι εδώ μέσα (δες τα ποστ) έχουν τη χειρότερη άποψη για το σέρβις της εταιρίες και όχι και την καλύτερη για τα μοντέλα της (ποιότητα κλπ). είναι τυχαίο?

Υ.Γ. μη μου μιλάς για νόκια... εδώ μιλάμε για επαγγελματικά μηχανίματα που αν κάποιος μείνει χωρίς laptop χάνει χρόνο και πολύ περισσότερο... χρήμα ;)

to na xalasei ena laptop einai polu shmantiko !! eidika gia epixeirisseis kai etairies pou exoun shmantika arxeia mesa kai pou xreiazontai ta laptop kathimerina !!

pou to emathes gia tis mpataries?

1) Αν θελεις να πουμε τα των σερβις μπορουμε να το κανουμε... αλλα δεν νομιζω να αξιζει.

2) το οτι στην Αθηνα εχετε χαλια σερβις δεν παει να πει οτι κατηγορουμε ολα τα προιοντα που πουλαει μια εταιρεια.

3) Σημερα και το τηλεφωνο ειναι εργαλειο και μαλιστα για μεγαλυτερο ποσοστο κοσμου- επαγγελματιων, αρα αν χαλασει θα υπαρχει προβλημα. ( χαμενα τηλ. νουμερα, κωδικοι, σμς κ.α)

αλλα τα νοκια χαιρουν μιας περιεργα μεγαλης φημης - παρολο που χαλανε σε μεγαλυτερο ποσοστο - και στα φορουμ γινετε χαμος!!! απο παραπονα ασε που κανεις λογικος επαγγελματιας δεν βασιζετε στον φορητο του αφου τον εχει για εργαλειο (οπως το κινητο του) και ολα τα ευαισθητα δεδομενα βρισκοντε σε σκληρο σε καποιο γραφειο...

μηπως τελικα μιλαμε για μια μορφη ρατσισμου γιατι τα ταπεινα Acer ερχονται απο την μακρυνη ανατολη ενω τα νοκια ειναι πλεον MUST για καθε εναν που θελει να ειναι ΙΝ? και ειναι προιον "ευρωπαικο" και πανακριβο για αυτα που προσφερει?

μηπως ειναι ελληνικο φαινομενο το να αγοραζουμε κατι ακριβο για να δειχνουμε προς τα εξω το τι ειμαστε?

για δειτε στον υπολοιπο κοσμο τις πωλησεις απο διαφορες εταιρειες, και που βρισκονται η Acer και αλλες εταιρειες, που εχουν ενα αποδεκτο value for money?

Η συγκρηση με τα ΝΟΚΙΑ γινετε για να δειτε οτι με ιδια προβληματα σε προιοντα που οπως λεμε ειναι τοσο καλα οσο το σερβις υπαρχει α) διαφορετικη αντιμετωπιση β) τα μεν εχουν εμπορικη επιτυχια ενω τα δε θεωρουντε απαραδεκτα.

den nomizo oti einai anagkh na tsakothoume gia ta laptop !! kai episis to vrisko psiloaskopo na anaferomaste se kinita kai an ta sugkrinoume me ta laptop kathos kai se autokinita !!:) nomizo oti einai kalutera na sugkrinoume laptop me laptop kai kinita me kinita !!:) episis den nomizo oti an exeis nokia eisai in !!:) mporeis na exeis opoiadhpote etairia kai an eisia in arkei na axizei to montelo kai na exei kapoia kala xarakthristika !!ego den uposthrizo oute ta sony vaio oute kamia allh etairia !! alla epeidh exo doulepsei se magazi me service se laptop kai eixa kai sthn katoxh mou polla laptop pisteuo oti mporo na po thn gnomh mou !!

Και για να μην νομιζετε οτι δημιουργω εντυπωσεις,...

Acer has long let it be known that it is gunning for Lenovo's third place in the global PC market. In Q4 last year, it picked off an easier target, overtaking Toshiba to become the world's third best selling notebook PC maker.

Toshiba's sales fell slightly in the quarter, which would have been nice for Acer, but the rise in the ranks did not depend on the missteps of others, according to iSuppli. The market watcher attributes Acer's Q4 sales success, particularly in Europe, to aggressive pricing.

"Acer came, Acer saw and Acer conquered in the fourth quarter," said Matthew Wilkins, principal analyst, compute platforms for iSuppli. "...The fourth quarter ranking shows the company is putting its money where its mouth is."

"The company has been very public about its intention to capture the No. 3 spot in the mobile-PC market—and Wilkins said Acer’s success was due to aggressive pricing strategies, which resulted in very impressive sales gains, particularly in Europe.

HP and Dell continue to dominate notebook sales, but Dell had a crap Q4, according to iSuppli's latest numbers, with shipments falling 1.5 per cent from Q3 to 3.52 million units. iSuppli's Wilkins attributes the fall to the 'increasingly competitive situation with Hewlett-Packard, and a generally tougher battle with other OEMs".

But of course, Dell was the earliest and most prominent casualty of last year's Sony notebook battery fiasco, which saw the company recall more than four million units for non-flammable battery retro-fits. This cannot have helped.

Lenovo held steady at fifth place in Q4, shipping 1.9 million units, up 9.1 per cent on Q3.

The fourth quarter saw 23.6 million mobile PC shipments, up from 20.4 million in Q3. For the full year, shipments were 79.6 million, advancing 28.4 per cent on 2005's 61.96 million shipments.

iSuppli forecasts mobile-PC shipments of 98.3 million units this year, up 23.5 per cent from 2006.

και...

March 20, 2007 (Computerworld) -- Although Apple Inc.'s climb in computer market share has been largely fueled by its laptop lineup, other PC makers have done even better at boosting laptop sales, a research firm said today.

Based on total units sold, Hewlett-Packard Co. led all laptop vendors, with a 20% market share in the fourth quarter of 2006, said John Jacobs, the director of notebook market research at DisplaySearch. Dell Inc. took second with 15% and Acer Inc. held down third, at 13.3%.

Συμφωνω... εχω εδω και 3 μηνες τον 5610 που αντικατεστησε τον 1600 (AMD 64bit) τον οποιο ειχα για σχεδον 2 χρονια, ειμαι πολυ ικανοποιημενος αν και στον πρωτο χρειαστικα το σερβις 2 φορες (την πρωτη απο βλακει δικια μου) και απλα ολα οσα ειχα ακουσει για καθυστερησεις και αλλα δεν ειχαν εφαρμογη στην περιπτωση μου, ολα ηταν ΟΚ και σε χρονους ανεκτους.

Αυτο που θελω να πω ειναι πως πολυ κανουν το λαθος να κατηγορουν κατι χωρις να ξερουν η επειδη ετσι ακουσαν απο καποιους,αλλα χωρις να μαθουν τι πραγματικα φταιει, για παραδειγμα στην περιπτωση μου θα μπορουσα να κατηγορησω το μηχανημα γιατι ειχε απαραδεκτη καρτα γραφικων (64ΜΒ) και καηκε -ναι καλα διαβασατε το γιατι ομως το ξερετε, απλα επεμεινα να παιξω το NFSU σε φουλ αναλυση και οταν αρχιζε να υπερθεμαινετε εγω επεμεινα - ποιος φταιει?

γιαυτο καλο ειναι να μιλαμε μονο οταν ξερουμε 100% τι συνεβει και φυσικα να περνουμε υπ'οψιν οτι πρεπει να συγκρινομε ισα και ομοια - οχι εναν Acer με Χ χαρακτηριστικα στα 1000€ με ενα ΗΡ με τα ιδια χαρακτηριστικα στα 1300-1500€,μονο ετσι θα δουμε τι θελουμε - τι μπορουμε να παρουμε και αν η διαφορα αξιζει τα ... λεφτα της.

na se rothso kati !! les oti phges enan acer pou eixes duo xronia 2 fores gia service !! thn mia apo karta grafikon !! thn allh?

na se rothso kati !! les oti phges enan acer pou eixes duo xronia 2 fores gia service !! thn mia apo karta grafikon !! thn allh?

1) αν διαβασες καλα ειπα οτι πηγα στο σερβις 2 φορες, την πρωτη αλλαγη καρτας γραφικων ( 12 μερες μαζι με σαβ/ριακα) και την δευτερη αλλαγη μητρικης ( 15 μερες)

ξαναλεω οτι μιλαω για το σερβις στην θεσσαλονικη.

εδω μπορειτε να δειτε αυτο που ειπα σε αλλο ποστ... μιλαμε για τα μηχανηματα η για το σερβις?

στηυν περιπτωση μας τα μηχανηματα ειναι ιδια αυτο που αλλαζει ειναι το σερβις.

1. για τις μπαταρίες το διάβασα στο notebookreview αλλά νομίζω το ανέβασαν και στο engadget.

2. δε θα μαλώσουμε εδώ για τα σέρβις και τα πισί :) συζήτηση κάμουμε.

σε κάποιους αρέσουν τα acer σε κάποιους όχι. κάποιους έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους και κάποιους όχι. αλλά πρέπει να ακόυγονται όλες οι απόψεις και εμπειρίες (ειδικά οι κακές).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

Οι μπαταρίες Acer που αποσύρονται είναι προέλευσης SONY...

Mark my space.....;)

Άρα δεν πάσχει από ποιότητα η εταιρία, από ΚΑΛΕΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΑΣΧΕΙ... :lol:

1. για τις μπαταρίες το διάβασα στο notebookreview αλλά νομίζω το ανέβασαν και στο engadget.

2. δε θα μαλώσουμε εδώ για τα σέρβις και τα πισί :) συζήτηση κάμουμε.

σε κάποιους αρέσουν τα acer σε κάποιους όχι. κάποιους έχουν βγάλει ασπροπρόσωπους και κάποιους όχι. αλλά πρέπει να ακόυγονται όλες οι απόψεις και εμπειρίες (ειδικά οι κακές).

Συμφωνω, απλα το θεμα ειναι οτι οσοι εχουν προβλημα γραφουν και καλα κανουν αυτοι που δεν εχουν συνηθως δεν συμμετεχουν, οποτε δεν μπορω να πω οτι καποιος βγαζει συμπερασματα ασφαλη και αυτος απλα ειναι ο κυριος λογος που γραφω, α, και πραγματι θεωρω απαραδεκτα τα ποστ τυπου " αφου σου ειπα να μην παρεις το ταδε" δηλ. ποιος το λεει αυτο γιατι και με τι κριτιρια μπορει να επιβαλει την " απαιτηση του".

και εγω οταν εψαχνα για φορητο και αφου ειχα την προηγουμενη εμπειρια απο τον πρωτο ACER κοιτουσα και σε αλλες μαρκες γιατι απλα δεν εχω κανενα προβλημα με καμια, απλα ετυχε να ξαναπαρω ACER αλλα δεν επιβαλλω την γνωμη μου σε κανεναν, απλα καταθετω την αποψη μου και την οποια εμπειρια εχω.

topman

οσο για τις συνεργασιες συμβαινει και στις καλυτερες ... εταιρειες, βλεπε DELL

polla laptop pantos nomizo forane sony !!:) kai h dika mou sony prepei na einai an thimamai kala !!

kati allo pantos pou prepei na prosexoume otan agorazoume laptop einai an h mpataria exei egguhsh kai an exei posh einia auth !!

Το καλοκαίρι (που όοοολοι οι άλλοι κατασκευαστές αποσύρανε τις Sony μπαταρίες τους), η Acer ήταν η καλή εταιρεία που κάνει τους σωστούς ελέχγους. Κάτι άλλαξε από τότε μάλλον, ε;

Το καλοκαίρι (που όοοολοι οι άλλοι κατασκευαστές αποσύρανε τις Sony μπαταρίες τους), η Acer ήταν η καλή εταιρεία που κάνει τους σωστούς ελέχγους. Κάτι άλλαξε από τότε μάλλον, ε;

Το εντυπωσιακό με την Acer είναι ότι ανακαλεί και υπολογιστές που πουλήθηκαν μετά την αποκάλυψη του προβλήματος! Σαν στρουθοκάμηλος που μόλις έβγαλε το κεφάλι από την άμμο...

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

παιδια θελω να επεκτεινω την εγγυηση του λαπτοπ μου (ΗΡ) ..που θα απευθυνθώ και ποσο κοστιζει ~?

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...