Jump to content

Φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές

mcde
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

oxi kai acer !!:) exei kai fujitsu siemens !!:)

Εξαρτάτε τι εννοείς καλό επεξεργαστή και μνήμη.

Για μένα αυτά στην εποχή των vista αντιστοιχούν σε T7200 και 2γίγα μνήμη.

Ο φθηνότερος με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αυτός που μας έδειξες πριν λίγες μέρες με 1200ευρόπουλα, άρα...

...

• Απαντήσεις 9,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

IBM Apple με καλό επεξεργαστή και 1000 ευρό μόνο μεταχειρισμένο και αυτό με δυσκολία.

Κάνα acer ίσως...

Ειπα οτι αν βρω καμια προσφορα στα 1000,.. Δηλαδη να κανει 1200-1300 και να το σε προσφορα 1000!

Εεε οχι, Acer δεν θα παρω..:X

oxi kai acer !!:) exei kai fujitsu siemens !!:)

Μπα ουτε fujitsu siemens!:rolleyes:

με αυτα τα λεφτα που διαθετεις αντε να παιζεις κανενα mp3 και κανενα video.Με αυτα που ζητας θελεις κανα 1800αρι + την καρτα ηχου.επισης γιατι θελεις τοσα προγραμματα Djing.βαλε τον τρακτορα και θα εισαι μια χαρα ;)ολα τα αλλα ειναι περιττα!

Βασικα οπως λες Traktor θα βαλω ουσιαστικα και θα δουλευω.. τα αλλα θα τα εχω backup για διαφορους λογους!

1800??Μπα δεν δινω τοσα!

Εξαρτάτε τι εννοείς καλό επεξεργαστή και μνήμη.

Για μένα αυτά στην εποχή των vista αντιστοιχούν σε T7200 και 2γίγα μνήμη.

Ο φθηνότερος με αυτά τα χαρακτηριστικά είναι αυτός που μας έδειξες πριν λίγες μέρες με 1200ευρόπουλα, άρα...

Για επεξεργαστη η κανεναν μικρο Dual Core η κανεναν 64μπιτο και τα δυο κατα προτιμηση AMD..

Για μνημη 1Gb με δυνατοτητα επεκτασης ειναι αρκετο!

Για επεξεργαστη η κανεναν μικρο Dual Core η κανεναν 64μπιτο και τα δυο κατα προτιμηση AMD..

Πάλι δύσκολα αλλά με πολύ ψάξιμο ίσως βρεις TOSHIBA.

Τα άλλα δύο ξέχνα τα.

...

Παιδιά θελω να αγοράσω laptop το οποιο να "σηκώνει" ευκολα προγραμματα Djing οποως Traktor, Mixmeister, Virtual Dj κλπ.Δηλαδά να εχει δυνατο επεξεργαστη, μνημη, Wi-Fi, και ισως καρτα ηχου(μπααα).. Αα και ισως Widescreen!

Σκέφτομαι καποιον υπολογιστη ή της IBΜ ή Τoshiba ή Apple(με τα οποια δεν εχω καμια σχεση)!

Φυσικά το lapton δεν θα ειναι μονο για μουσικη αλλα και για πολλα αλλα..

Απο τιμες δεν εχω ιδεα αλλα σκεφτομαι αν βρω καμια προσφορα στα 1000 ευρα..

Για πειτε τι εχετε υπ' οψη σας!!

Αυτό που θέλεις να κάνεις με το μηχάνημα, δεν απαιτεί τόσο μεγάλη υπολογιστή ισχύ. Με έναν οποιοδήποτε μηχάνημα με Core Duo θα είσαι μια χαρά, π.χ. με ένα Toshiba γύρω στα €1000-€1200. Αυτό που θα χρειαστείς σίγουρα είναι μια κάρτα ήχου με επιπλέον εξόδους, ώστε να μπορείς να έχεις το monitor στη μία και την κύρια έξοδο στο άλλο. Αυτές οι κάρτες συνδέονται είτε στην pcmcia (ίσως υπάρχουν και pc-express πλέον), είτε σε usb.

Αυτή τη στιγμή η καλύτερη λύση τουλάχιστον από πλευράς επιδόσεων είναι η σειρά Core 2 Duo της Intel.

Απο αυτα τα linkς που εβαλες ποιο ειναι ποιο value for money?

Nομιζω οτι ο Toshiba στο πρωτο link μια χαρα ειναι..

Αναμεσα σε ολες τις εταιριες που φτιαχνουν laptops αν εξαιρεσουμε την Apple, υπαρχει καποια που να εχει καλυτερες μουσικες επιδοσεις?

Αυτό που θέλεις να κάνεις με το μηχάνημα, δεν απαιτεί τόσο μεγάλη υπολογιστή ισχύ. Με έναν οποιοδήποτε μηχάνημα με Core Duo θα είσαι μια χαρά, π.χ. με ένα Toshiba γύρω στα €1000-€1200. Αυτό που θα χρειαστείς σίγουρα είναι μια κάρτα ήχου με επιπλέον εξόδους, ώστε να μπορείς να έχεις το monitor στη μία και την κύρια έξοδο στο άλλο. Αυτές οι κάρτες συνδέονται είτε στην pcmcia (ίσως υπάρχουν και pc-express πλέον), είτε σε usb.

Ναι σιγουρα θα αγορασω καρτα ηχου(εξωτερικη, για προενισχυση) για αυτο δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα για το laptop!

Απο αυτα τα linkς που εβαλες ποιο ειναι ποιο value for money?

Nομιζω οτι ο Toshiba στο πρωτο link μια χαρα ειναι..

Αναμεσα σε ολες τις εταιριες που φτιαχνουν laptops αν εξαιρεσουμε την Apple, υπαρχει καποια που να εχει καλυτερες μουσικες επιδοσεις?

Ναι σιγουρα θα αγορασω καρτα ηχου(εξωτερικη, για προενισχυση) για αυτο δεν θελω να δωσω πολλα χρηματα για το laptop!

η σειρά Z της IBM θα σε καταπλήξει. είναι τα μόνα 100% επαγγελματικά μηχανήματα. :)

όσο για επεξεργαστή: Intel Core2Duo για να μπορείς ανα πάσα στιγμή να βάλεις vista x64 και σε 3 χρόνια (λογικά αν τον θέλεις για δουλειά τον έχεις κρατήσει μέχρι τότε) τα Vienna (που δεν θα είναι βέβαια Major release αλά κατά 99% θα είναι μόνο για x64).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

η σειρά Z της IBM θα σε καταπλήξει. είναι τα μόνα 100% επαγγελματικά μηχανήματα. :)

όσο για επεξεργαστή: Intel Core2Duo για να μπορείς ανα πάσα στιγμή να βάλεις vista x64 και σε 3 χρόνια (λογικά αν τον θέλεις για δουλειά τον έχεις κρατήσει μέχρι τότε) τα Vienna (που δεν θα είναι βέβαια Major release αλά κατά 99% θα είναι μόνο για x64).

Κοιταξα στα:

αλλα ΙΒΜ δεν βρηκα..:worry:

Τι εννοεις οτι ειναι 100% επαγγελματικα?Οχι φανταζομαι ως προς την μουσικη, αλλα ως μηχανιματα για bussiness!

Oi Intel Core 2 Duo εχουν διαφορα με τους Intel Dual Core?

Αυτο τι λεει: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=120529

Κοιταξα στα:

Τι εννοεις οτι ειναι 100% επαγγελματικα?Οχι φανταζομαι ως προς την μουσικη, αλλα ως μηχανιματα για bussiness!

Αυτο τι λεει: http://www.multirama.gr/Multirama/product.aspx?a_id=111&cc_id=BrandedNote&cp_id=120529

http://www.play247.gr/index.php?main_page=index&cPath=4_196_197&sort=3a&menu=10&page=3&menu=10

Η σειρά Ζ της IBM/Lenovo έχει περισσότερο multimedia χαρακτήρα. Ή τουλάχιστον περισσότερο από τις υπόλοιπες σειρές του κατασκευαστή. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη τους προσπάθεια σε μηχάνημα με οθόνη wide.

Κοιταξα στα:

Μπορείς να βρεις μεταπωλητές εδώ: http://www.lenovo.com/gr/en/

και φυσικά να ψάξεις για τιμές εδώ: http://www.skroutz.gr/

Dual core είναι τεχνολογία. Core 2 Duo είναι σειρά επεξεργαστών της Intel που χρησιμοποιούν τέτοια τεχνολογία.

Η σειρά Ζ της IBM/Lenovo έχει περισσότερο multimedia χαρακτήρα. Ή τουλάχιστον περισσότερο από τις υπόλοιπες σειρές του κατασκευαστή. Ουσιαστικά ήταν η πρώτη τους προσπάθεια σε μηχάνημα με οθόνη wide.

Μπορείς να βρεις μεταπωλητές εδώ: http://www.lenovo.com/gr/en/

και φυσικά να ψάξεις για τιμές εδώ: http://www.skroutz.gr/

Dual core είναι τεχνολογία. Core 2 Duo είναι σειρά επεξεργαστών της Intel που χρησιμοποιούν τέτοια τεχνολογία.

Αν σου φτανουν τα χρηματα κοιτα και αυτον

http://www.e-laptops.gr/laptop-info.asp?uniden=169

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

Θα κοιταξω να βρω το πιο συμφερον για την τσεπη μου!

Να υποθεσω οτι για Αpple σε αυτα τα χρηματα ουτε να το συζηταμε!:rolleyes:

Η σειρα Ζ της ΙΒΜ ειναι πολυ ακριβη η μου φαινεται?

Θενξ:cool:

Παιδια σας ευχαριστω ολους για την βοηθεια!

Θα κοιταξω να βρω το πιο συμφερον για την τσεπη μου!

Να υποθεσω οτι για Αpple σε αυτα τα χρηματα ουτε να το συζηταμε!:rolleyes:

Η σειρα Ζ της ΙΒΜ ειναι πολυ ακριβη η μου φαινεται?

Θενξ:cool:

αν είναι να πάρεις κάτι άριστο τότε δεν θα κοιτάξεις για apple, hp, F-S αλλά για IBM.

η σειρά Z είναι άριστη και πιο φτηνή από πολλά άλλα μηχανάκια της αγοράς. (το ακριβό που το είδες? μήπως κοιτάς την 14.1 οθόνη?)

δεν ξέρω αν ακόμη δείνουν την ειδική έκδοση χειμερινών ΟΑ (ήταν κάποιος πιο φτηνή).

Alex = the best!

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/9260sakalogo1.gifτο blog μου

PIN: 20DDA1B0 (Storm)

αν είναι να πάρεις κάτι άριστο τότε δεν θα κοιτάξεις για apple, hp, F-S αλλά για IBM.

η σειρά Z είναι άριστη και πιο φτηνή από πολλά άλλα μηχανάκια της αγοράς. (το ακριβό που το είδες? μήπως κοιτάς την 14.1 οθόνη?)

δεν ξέρω αν ακόμη δείνουν την ειδική έκδοση χειμερινών ΟΑ (ήταν κάποιος πιο φτηνή).

Τα laptops της apple δεν θεωρουνται αριστα?:confused:

Ειδα ενα ΙΒΜ Ζ με 2000ε και το ειπα!

Τα laptops της apple δεν θεωρουνται αριστα?:confused:

Ειδα ενα ΙΒΜ Ζ με 2000ε και το ειπα!

Lenovo πλεον :)

Exw mia aporia gia to laptop, den kserw an einai provlima h kati fusiologiko... Apla rwtaw mhpws etuxe kai se kanenan allo kai gnwrizei ti ftaiei. Kapoies stigmes h othoni kanei kati svisimata se klasmata deuteroleptou. Giati to kanei auto? Na shmeiwsw pws einai ola entaksi ap oso mporw na dw toulaxiston... Fusiologikes thermokrasies, katharo apo ious kai spyware, ktl... Opoios kserei kati estw kai elaxista pithano, as mou to pei...

Όλα δικά σου μάτια μου κι ο πόνος σου δικός μου

είδαν πολλά τα μάτια μου στις γειτονιές του κόσμου...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Exw mia aporia gia to laptop, den kserw an einai provlima h kati fusiologiko... Apla rwtaw mhpws etuxe kai se kanenan allo kai gnwrizei ti ftaiei. Kapoies stigmes h othoni kanei kati svisimata se klasmata deuteroleptou. Giati to kanei auto? Na shmeiwsw pws einai ola entaksi ap oso mporw na dw toulaxiston... Fusiologikes thermokrasies, katharo apo ious kai spyware, ktl... Opoios kserei kati estw kai elaxista pithano, as mou to pei...

το τρεχεις με μπαταρια ή με ρευμα; η μπαταρια σε τι ποσοστο ειναι οταν το κανει;

το τρεχεις με μπαταρια ή με ρευμα; η μπαταρια σε τι ποσοστο ειναι οταν το κανει;

Πολύ σωστή παρατήρηση! Μια φορά που ήταν στο 3% και ετοιμαζόταν για αδρανοποίηση μου το έκανε! Ίσως οι μπαταρίες όταν είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα να χάνουν και σε "ένταση"(αμπέρ). Βέβαια ποτέ δε το ξαναάφησα κάτω απο 10% χωρίς ρεύμα για να ξέρω αν ήταν τυχαίο, πάντως συναίβει. :cool:

:)

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ερχεται..

ultra pc

apple kai sony vaio..

10αρα wide

χωρις σκληρο, με nand..

το sony sider / vista

το apple classic / osx

τελικα τι γινεται με τα IBM?

διοτι και σαν lenovo,

παλι ακριβα ειναι..

Creek A50i R | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Onkyo C-7030 | Pioneer BDP-320 | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ερχεται..

ultra pc

apple kai sony vaio..

10αρα wide

χωρις σκληρο, με nand..

το sony sider / vista

το apple classic / osx

και ποσα €; :confused:

τελικα τι γινεται με τα IBM?

διοτι και σαν lenovo,

παλι ακριβα ειναι..

Νομιζω για τα λεφτα τους ειναι καλα...εδω και καιρο που σκεφτομαι για φορητο αυτα μου 'γυαλιζουν' περισσοτερο. Ειναι τσιμπημενα αλλα εχουν αυτο το 'κατι' που δεν ξερω τι ειναι αλλα με τραβαει :hypno: :p

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...