anastasiszn Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 Υπαρχει περιπτωση να μπλοκαρουμε ολα τα pop-ups του browser? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 αν το ενεργοποιησεις γιατι οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2017 link για το video παρακαλω γιατι το ψαχνω κι εγω άκυρο τρελή ρουφήχτρα μπαταρίας το adguard, και στα δύο μου κινητά πολλά wakelocks με την οθόνη σβηστή, μάλιστα στο ένα του είχα πει να φιλτράρει μόνο browsers, έστειλα για refund Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Ναι κι εγώ αγορασμένο το έχω το Adguard. Αλλά μου δούλεψε σωστά όταν ακολούθησα τις οδηγίες από ένα βίντεο στο YouTube. Μπορείς να βάλεις το link; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Sorry παίδες έψαξα να βρω το βίντεο που είχα ακολουθήσει τις οδηγίες αλλά δε μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα. Κοίταξα και στο history του YouTube αλλά δεν υπάρχει (πάνε και αρκετοί μήνες). Έφαγε πόδι και το Block-This. Και αυτό καταναλώνει μπαταρία σε εμφανές επίπεδο όπως και το AdGuard. Πόσο μου έχει λείψει το AdAway.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 ναι γμτ, κριμα, θα ηταν ωραιο να ειχαμε τα φιλτρα του ublock στο κινητο μας, αλλα εχω ποσες μερες που παιδευομαι με το adguard και δεν μπορω να το στησω χωρις να μου πεταξει 1-2 wakelocks το λεπτο.. ακομα και browsers του λες και εκει αυτο, να σου ξυπναει το τηλεφωνο και να κατεβαζει και δεν ξερω κι εγω τι στο background, αφου browser σου ειπα και browser δεν εχω ανοιξει, γιατι "κουνιεσαι", γιατι; :( adaway for ever, δεν το φτανει κανενα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) Γενικά εφόσον από πίσω δουλεύει το VPN service θα υπάρχει κατανάλωση μπαταρίας ειδικά με 4g. Με WiFi δεν θα πρέπει να υπάρχει κατανάλωση ή να είναι σε λογικά πλαίσια. Το blokada και το DNS66 τα δοκίμασε κανείς να πει εντυπώσεις? Ειδικά για το δεύτερο Έχω διαβάσει ότι είναι battery friendly. https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3503374 https://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=3487497 Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited October 19, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 ναι, κι εγω εχω διαβασει για το δευτερο καλα λογια, οσο για το πρωτο σκελος, δεν εχω δυνατοτητα μονο vpn, ειμαι root, αρα και το http proxy μου κανει ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 (edited) άκυρο τρελή ρουφήχτρα μπαταρίας το adguard, και στα δύο μου κινητά πολλά wakelocks με την οθόνη σβηστή, μάλιστα στο ένα του είχα πει να φιλτράρει μόνο browsers, έστειλα για refundΤο λέει και ο δημιουργός ότι αν και δείχνει στην μπαταρία ότι έχει κατανάλωση στην ουσία δεν έχει. Όντος το δουλεύω 2 χρόνια και δεν έχει (άσε το σου δείχνει) Sorry παίδες έψαξα να βρω το βίντεο που είχα ακολουθήσει τις οδηγίες αλλά δε μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα. Κοίταξα και στο history του YouTube αλλά δεν υπάρχει (πάνε και αρκετοί μήνες). Έφαγε πόδι και το Block-This. Και αυτό καταναλώνει μπαταρία σε εμφανές επίπεδο όπως και το AdGuard. Πόσο μου έχει λείψει το AdAway.. Τα περισσότερα δείχνουν ότι καταναλώνουν αλλά στην πραγματικότητα η κατανάλωση είναι μικρή πολύ μικρή. Δώστε χρόνο στην εφαρμογή να δείτε και μόνοι σας. Edited October 19, 2017 by araditsas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Το λέει και ο δημιουργός ότι αν και δείχνει στην μπαταρία ότι έχει κατανάλωση στην ουσία δεν έχει. Όντος το δουλεύω 2 χρόνια και δεν έχει (άσε το σου δείχνει) μωρε απο κυριακη παλευω να το στησω (εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους!), ανοιξα και issue, με εχει ταραξει στα wakelocks σου λεω: https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid/issues/1547 ή το αλλο: απο εκει που ετρωγα ενα 20% σε ενα 8ωρο δουλεια, με πηγε στο 40!!! με μηδενικη χρηση, το εχω στην ακρη και καθεται!! το παλευω τωρα με το greenify (δεν κανω greenify το adguard ομως, γιατι αν το κανω και αδρανοποιηθει, θα μεινω χωρις ιντερνετ ουσιαστικα, αλλα δοκιμαζω με παραλληλο greenify σε αλλες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 μωρε απο κυριακη παλευω να το στησω (εχω δοκιμασει ολους τους συνδυασμους!), ανοιξα και issue, με εχει ταραξει στα wakelocks σου λεω: https://github.com/AdguardTeam/AdguardForAndroid/issues/1547 ή το αλλο: απο εκει που ετρωγα ενα 20% σε ενα 8ωρο δουλεια, με πηγε στο 40!!! με μηδενικη χρηση, το εχω στην ακρη και καθεται!! το παλευω τωρα με το greenify (δεν κανω greenify το adguard ομως, γιατι αν το κανω και αδρανοποιηθει, θα μεινω χωρις ιντερνετ ουσιαστικα, αλλα δοκιμαζω με παραλληλο greenify σε αλλες εφαρμογεςΜα με τι ρυθμίσεις δλδ παλεύεις; Δεν το έχει αφήσει με απλό vpn; Έχεις μπει σε https το αν ναι βάλτο vpn απλά και ωραία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 γιατι να βαλω vpn; εχω και επιλογη http proxy, εφοσον ειμαι root και συμφωνα με αυτους ειναι καλυτερο για την μπαταρια, αλλα εγω ειδα πως οτι και να βαλω μου πινει την μπαταρια νερακι, την προηγουμενη βδομαδα χωρις αυτο μια χαρα ημουν, απο δευτερα που παιζει αυτο μεχρι και σημερα μαχες δινω να το στρωσω, αλλα δεν καθεται με τιποτα, παρεμπιπτωντως εχω kitkat, δεν ξερω αν παιζει ρολο γιατι στο παραπανω λινκ που δεν ξερω αν ειδες καποιος πεταξε μια σποντα για doze Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
balakof Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 και σε μένα δουλεύει άψογα το Adguard και με χαμηλή κατανάλωση μπαταρίας. Ερώτηση: Το Adguard λόγω VPN παρέχει και ανωνυμία οπώς π.χ. το PureVPN ??? Παράθεση :cool: I want to be, what i was, when i wanted to be, what i am now!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ceron Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 Για το browsing δοκιμαστε το brave Παράθεση Αν θέλεις DropBox Account με πρόσθετα 250MB κάνε κλικ εδώ http://db.tt/W0JQVsoS Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2017 γιατι να βαλω vpn; εχω και επιλογη http proxy, εφοσον ειμαι root και συμφωνα με αυτους ειναι καλυτερο για την μπαταρια, αλλα εγω ειδα πως οτι και να βαλω μου πινει την μπαταρια νερακι, την προηγουμενη βδομαδα χωρις αυτο μια χαρα ημουν, απο δευτερα που παιζει αυτο μεχρι και σημερα μαχες δινω να το στρωσω, αλλα δεν καθεται με τιποτα, παρεμπιπτωντως εχω kitkat, δεν ξερω αν παιζει ρολο γιατι στο παραπανω λινκ που δεν ξερω αν ειδες καποιος πεταξε μια σποντα για dozeΟΚ όπως νομίζεις. Μην βάλεις vpn και λεγε ότι φταίει η εφαρμογή. Εμένα δεν καταναλώνει τίποτα όπως και στο 95% των χρηστών. Πάντα υπάρχει και ένα 5% που ή δεν ξέρει ή δεν θέλει να μάθει ή γενικά κάτι πάει στραβά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Sorry παίδες έψαξα να βρω το βίντεο που είχα ακολουθήσει τις οδηγίες αλλά δε μπορώ να το θυμηθώ με τίποτα. Κοίταξα και στο history του YouTube αλλά δεν υπάρχει (πάνε και αρκετοί μήνες). Έφαγε πόδι και το Block-This. Και αυτό καταναλώνει μπαταρία σε εμφανές επίπεδο όπως και το AdGuard. Πόσο μου έχει λείψει το AdAway.. Όντως σαν το AdAway δεν υπάρχει αλλά το Block this δεν το εμφανίζει καν στη λίστα με τις εφαρμογές που έχουν κατανάλωση. Περίεργο. Και δεν έχω δει και διαφορά στο s.o.t με τη χρήση του Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Όντως σαν το AdAway δεν υπάρχει αλλά το Block this δεν το εμφανίζει καν στη λίστα με τις εφαρμογές που έχουν κατανάλωση. Περίεργο. Και δεν έχω δει και διαφορά στο s.o.t με τη χρήση του Ναι ούτε σε εμένα φαινόταν στη λίστα. Το κράτησα για 3 φορτίσεις. Με την ίδια χρήση ρουτίνας καθημερινά. Σε S8+ ξαφνικά μετά βίας έφτανα τις 3h45m SOT. Το έβγαλα προχθές. Μέσα σε 2 φορτίσεις επανήλθε η συσκευή στο 5ωρο (πάντα με την ίδια χρήση). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ΟΚ όπως νομίζεις. Μην βάλεις vpn και λεγε ότι φταίει η εφαρμογή. Εμένα δεν καταναλώνει τίποτα όπως και στο 95% των χρηστών. Πάντα υπάρχει και ένα 5% που ή δεν ξέρει ή δεν θέλει να μάθει ή γενικά κάτι πάει στραβά. δεν ξερει φιλε μου το 95% των χρηστων, εγω εδωσα link με μελετη που εκανα προσωπικα και χρονο που αφιερωσα, στοιχεια και οθονες απο το BetterBatteryStats κλπ, εγω χθες βραδυ εκατσα και εκανα disable καμια 100στη services του Google Play Services για να εχω καλυτερη μπαταρια (βαλε και την διερευνηση μετα, που δεν εχει ακομα ολοκληρωθει), ποσοι ξερουν νομιζεις να τα κανουν αυτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 δεν ξερει φιλε μου το 95% των χρηστων, εγω εδωσα link με μελετη που εκανα προσωπικα και χρονο που αφιερωσα, στοιχεια και οθονες απο το BetterBatteryStats κλπ, εγω χθες βραδυ εκατσα και εκανα disable καμια 100στη services του Google Play Services για να εχω καλυτερη μπαταρια (βαλε και την διερευνηση μετα, που δεν εχει ακομα ολοκληρωθει), ποσοι ξερουν νομιζεις να τα κανουν αυτα;Λόγο του ότι έχω εμπειρία επί του θέματος όσο χρόνο και αν αφιερώσεις αντε να κερδίσεις 15 λεπτά sot. Μεχρι να το καταλάβεις θα ψάχνεσαι όπως αλάνα χρόνια. Διαφορά θα δεις μόνο αν ξηλώσει ενεργοβόρες εφαρμογές (Facebook, messenger κτλ) και αν βάλεις κανένας καλό κερνελ τα υπόλοιπα είναι να είχαμε να λέγαμε. Το αν δεν συμφωνείς μαζί μου είναι δεκτό βέβαια. Όσο για την κατανάλωσης των εν λόγο εφαρμογών : Όλα καταναλώνουν την ίδια μπαταρία το αν φαίνεται η οχι στην μπαταρία σαν ενεργοβόρα εφαρμογή δεν αλλάζει τίποτα. Το adguard που είναι συνήθως πρώτο είναι γνωστό και από τον δημιουργό και είναι μόνο εικονικό. Μιαμηση ώρα οθόνη από μια εφαρμογή ΑΠΟΚΛΕΊΕΤΑΙ να κερδίσεις. Το ότι έχει μια διαφορά ναι την έχει άλλα ζυγίζεις αν θες την ζαλάδα των διαφημίσεων ή αν θες ρουτ. Εγώ με Mate8, Mate9, Note8 και με το Adguard δεν είχα λόγο να ρουταρω μου έκαναν όλα τα γούστα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ωραιος, τωρα απαντησες πιο "ομορφα"/πιο ορθα (κατ εμε παντα) και δεν μπορω να μην συμφωνησω :) edit: καλος kernel ποιος θεωρειται για την περιπτωση που συζηταμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
araditsas Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ωραιος, τωρα απαντησες πιο "ομορφα"/πιο ορθα (κατ εμε παντα) και δεν μπορω να μην συμφωνησω :) edit: καλος kernel ποιος θεωρειται για την περιπτωση που συζηταμε;Δεν υπάρχει ένας κερνελ και δεν υπάρχει απάντηση στο ερώτημα σου ή τουλάχιστον δεν είναι εύκολη. Ανάλογα την συσκευή σου και αν έχεις ρουταρει ψάχνεις στο xda και με πολύ διάβασμα θα βρεις έναν καλό κερνελ που θα σου δώσει ταχύτητα και μπαταρία. Αλλά μην φανταστείς θαύματα. Κατεμε δεν αξίζει τον κόπο αλλά αξίζει το χόμπι γιατί το ρουτ το λες άνετα χόμπι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 ωραιος, ευχαριστω παντως εννοειται πως με το adguard αυτο που κερδιζεις το "πληρωνεις" σε μπαταρια, π.χ. απο τις 9 που ανοιξα το κινητο (φουλαρισμενο) και ειμαι με data, με κανα μισαωρο χρηση ειμαι στο 76%, πιστευω πως χωρις adaway θα ημουνα κατι λιγο πανω απο 80%, μην εχοντας πλεον wakelocks απο το google play services, αυτα που εχω τωρα θα ηταν αρκετα λιγοτερα χωρις το adguard, το δοκιμασα κιολας χθες βραδυ οπου απενεργοποιωντας το push στο email και χωρις AG, ειχα μηδαμινα W/L, αντιθετα απο το adaway που δεν κανει τετοια "κουλα", αλλα βεβαια μιλαμε για διαφορετικου ειδους και επιπεδου μπλοκαρισμα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Την επιλογή https filtering αξίζει να την έχεις ενεργοποιημένη ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrickdrd Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Προσωπικά θα έλεγα όχι, καλύτερο φιλτράρισμα θα έχεις μεν, αλλά θα σου βγάζει μήνυμα η συσκευή σου σε κάθε boot ότι παρακολουθείται από τρίτους συν μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας ίσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alextrela Δημ. October 21, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 21, 2017 Την επιλογή https filtering αξίζει να την έχεις ενεργοποιημένη ή όχι; Εγώ την εχω στο off. Δεν παρατήρησα να εχει κάποιο πλεονέκτημα η χρήση του. Παράθεση OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts