Jump to content

All about Honda

songless_bird
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το ακριβώς σου έκανε το τιμόνι γιατί έχω παρατηρίσει και εγώ κάτι προβλήματάκια του στυλ όταν το βάζω μπροστά καμμία φορά δεν λειτουργεί το υδραβλικό σύστημα και κάτι μικροθορίβους όταν το στρίβω
Στην πορεία σταμάτησε να λειτουργεί και άναψε το λαμπάκι του ηλεκτρικού τιμονιού. Να πας να του κάνουν μια διάγνωση καλύτερα να δουν αν έχει καταγράψει βλάβη.

• Απαντήσεις 3χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Πήγα σήμερα στο συνεργείο της Honda Metalaxis s.a Λάρισα για να περάσω τους μαρσιπιέδες που είχα παραγγείλει σάν δώρο κατα την αγορά του αμαξιού!! Όλα οκ ώς εδώ...

Όμως από τη πρώτη μέρα που το είχα πάρει ο άξονας μάλλον είχε κάποιο πρόβλημα και παρέκλινε το αμπάξι κατα την οδηγηση απο την πορεία του προς τα δεξιά.. Δηλαδή για να πάω στην ευθεία το τιμόνι πρέπει να είναι γυρισμένο λίγο προς τα αριστερά!! Με την σημερινή ευκαιρία λοιπόν που πήγα τους είπα να κοιτάξουν λίγο αυτό και εκτός του οτι μου είπαν ότι δέ γίνεται σήμερα (παραμύθια.. με είχαν και περίμενα μια ώρα ενώ είχα κλείσει και ραντεβού και μετά με εξυπηρετησανε)μου είπαν να πάρω τηλ την άλλη βδομάδα.. Δέν είναι αυτό όμως το προβημα, αλλά το ότι όταν ρώτησα άν καλύπτεται απο την εγγύηση μου λένε δέ ξέρουν και ότι μάλλον θα πληρώσω!!! ΕΛΕΟΣ!!! ΜΟΥ ΣΠΑΣΑΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ!! Γιατί να είναι τόσο φραγκοφωνιάδες?? Οπότε και 7 και 10 και 100 χρόνια εγγύηση να είχα, σιγά τη διαφορά!! Γκρινιάζουν όλοι που μειώθηκε η εγγυηση απο 7 σε 3 χρόνια και χ....κε η φοράδα στ'αλώνι!! Και τί να λέει άν είναι να πλήρώνουμε παλι?? Δέ γουστάρω να πάω να τους πληρώσω για να κοιτάξουν λίγο τον άξονα, που στο κάτω κάτω έτσι ήταν, και έχω και εγγύηση 3 χρόνια... να τη βράσω...

Σόρρυ για το κατεβατό αλλά με σύγχυσαν!!!!

Αύριο το πρωί είναι το ραντεβού για να μου κοιτάξουν τον άξονα που είναι κάπως στραβός και παρεκλίνει το όχημα προς τα δεξιά..(από την αγορά του ήταν έτσι)

Τελικά μου είπαν όταν πήρα τηλ ότι θα προσπαθήσουν να μή με χρεώσουν διότι το πρόβλημα το είχε από την αγορά του! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη μου ξανα σπασουν τα νευρα, να το φτιαξουν στα πλαισια της εγγυησης...

Αύριο το πρωί είναι το ραντεβού για να μου κοιτάξουν τον άξονα που είναι κάπως στραβός και παρεκλίνει το όχημα προς τα δεξιά..(από την αγορά του ήταν έτσι)

Τελικά μου είπαν όταν πήρα τηλ ότι θα προσπαθήσουν να μή με χρεώσουν διότι το πρόβλημα το είχε από την αγορά του! Ελπίζω να πάνε όλα καλά και να μη μου ξανα σπασουν τα νευρα, να το φτιαξουν στα πλαισια της εγγυησης...

αντε να δουμε τη θα σου πουνε!παντως μην δεχτης με τιποτα να πληρωσεις κατι.

Γιαννης

αντε να δουμε τη θα σου πουνε!παντως μην δεχτης με τιποτα να πληρωσεις κατι.

Μόλις γύρισα από το συνεργείο της Honda! Μου κάναν ευθυγράμμιση τους είπα απαιτητηκά ΄με το που το πήγα ότι είναι χρέος τους να μου το φτιάξουν, ήταν εξαρχής έτσι αλλά δέ χρειάστηκε να τους πώ άλλα, μου το φτιάξαν μια χαρά εννοείται ότι δέ πλήρωσα ευρώ.. και ελπίζω αχρείαστο να μας είναι (το συνεργείο) μέχρι το πρώτο service..

Γενικό συμπέρασμα: Πρέπει να είσαι απαιτητικός, αποφασιστικός και να τους πρήξεις και λίγο γιατί πρήξιμο θέλουνε.. Αν πάς χαλαρά θα σου πούν ότι να'ναι!!;):D

Μόλις γύρισα από το συνεργείο της Honda! Μου κάναν ευθυγράμμιση τους είπα απαιτητηκά ΄με το που το πήγα ότι είναι χρέος τους να μου το φτιάξουν, ήταν εξαρχής έτσι αλλά δέ χρειάστηκε να τους πώ άλλα, μου το φτιάξαν μια χαρά εννοείται ότι δέ πλήρωσα ευρώ.. και ελπίζω αχρείαστο να μας είναι (το συνεργείο) μέχρι το πρώτο service..

Γενικό συμπέρασμα: Πρέπει να είσαι απαιτητικός, αποφασιστικός και να τους πρήξεις και λίγο γιατί πρήξιμο θέλουνε.. Αν πάς χαλαρά θα σου πούν ότι να'ναι!!;):D

μπραβο ετσι σε θελω:)

Γιαννης

είμαι νεοεισερχόμενος στο σαιτ και λάτρης χρόνια του civic κι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου που ασχολείται με τους 4 τροχούς πάντα είχε σαν υπόδειγμα το εν λόγο αυτοκίνητο.Και τώρα μου παρουσιάζεται η ευκαιρία να το αποκτήσω.Αλλά είμαι νέος οδηγός και θα ήθελα όσοι από εσάς έχετε την ευχέρεια και την επιθυμία να μου προσφέρετε την προσωπική σας άποψη στο δίλημμα που με βασανίζει και με κάνει να σκέφτομαι εάν πρέπει τελικά να το αποκτήσω.Βρίσκομαι ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα και απορώ το πως πρέπει να δράσω.Αυτό που θέλω να πω για να μπω στο θέμα,χωρίς να μακρηγορήσω άλλο και να γίνω κατανοητός είναι το εξης

Θέλω να αγοράσω το civiv 1.4 100hp με τον κινητήρα i vtec που έχει 18100 ευρώ περίπου, αλλά πρέπει αφού είμαι νέος οδηγός? Μήπως πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι άλλο? αν όχι μεταχειρισμένο ένα πιο φτηνό καινούργιο πιο κάτω από τα 18000 και πιο μικρό σε μήκος και όγκο? Τα σέρβις του είναι ακριβά η φθηνά σε σχέση με άλλες εταιρίες? (το ρωτάω αυτό γιατί έχω ακούσει κι έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά για τον Σ).Η κατανάλωση βενζίνης που έχει είναι ικανοποιητική σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγόριας του? Έχω την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω και περιορίζοντας κάποια άλλα περιττά έξοδα πιστεύω ότι μπορώ και να το συντηρήσω άλλα μόνο το πιστεύω,γι αυτό ρωτάω κι εσάς που έχετε κάποια εμπειρία στον οικονομικό τομέα.Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να διαβάσουν και να μου απαντήσουν.

είμαι νεοεισερχόμενος στο σαιτ και λάτρης χρόνια του civic κι όσο θυμάμαι τον εαυτό μου που ασχολείται με τους 4 τροχούς πάντα είχε σαν υπόδειγμα το εν λόγο αυτοκίνητο.Και τώρα μου παρουσιάζεται η ευκαιρία να το αποκτήσω.Αλλά είμαι νέος οδηγός και θα ήθελα όσοι από εσάς έχετε την ευχέρεια και την επιθυμία να μου προσφέρετε την προσωπική σας άποψη στο δίλημμα που με βασανίζει και με κάνει να σκέφτομαι εάν πρέπει τελικά να το αποκτήσω.Βρίσκομαι ανάμεσα στην λογική και το συναίσθημα και απορώ το πως πρέπει να δράσω.Αυτό που θέλω να πω για να μπω στο θέμα,χωρίς να μακρηγορήσω άλλο και να γίνω κατανοητός είναι το εξης

Θέλω να αγοράσω το civiv 1.4 100hp με τον κινητήρα i vtec που έχει 18100 ευρώ περίπου, αλλά πρέπει αφού είμαι νέος οδηγός? Μήπως πρέπει να συμβιβαστώ με κάτι άλλο? αν όχι μεταχειρισμένο ένα πιο φτηνό καινούργιο πιο κάτω από τα 18000 και πιο μικρό σε μήκος και όγκο? Τα σέρβις του είναι ακριβά η φθηνά σε σχέση με άλλες εταιρίες? (το ρωτάω αυτό γιατί έχω ακούσει κι έχω διαβάσει αρκετά αρνητικά για τον Σ).Η κατανάλωση βενζίνης που έχει είναι ικανοποιητική σε σχέση με άλλα αυτοκίνητα της κατηγόριας του? Έχω την οικονομική δυνατότητα να το αγοράσω και περιορίζοντας κάποια άλλα περιττά έξοδα πιστεύω ότι μπορώ και να το συντηρήσω άλλα μόνο το πιστεύω,γι αυτό ρωτάω κι εσάς που έχετε κάποια εμπειρία στον οικονομικό τομέα.Ευχαριστώ όσους μπουν στον κόπο να διαβάσουν και να μου απαντήσουν.

Κοιταξε να δεις,σιγουρα δεν μπορει κανεις να σου πει εαν ειναι καλο αυτοκινητο για νεο αυτοκινητο,γιατι σιγουρα δεν ξερει κανεις τις οδηγικες σου ικανοτητες,και τολμω να πω (αναλογα την ηλικια σου)ισως ουτε και εσυ ο ιδιος....

Τωρα απο την αλλη τα service του ειναι νορμαλ,φθηνοτερα απο γερμανικα,ισως ακριβοτερα απο ιταλικα η γαλλικα...Απο οτι εχω ακουσει ο σαρακακης ειναι ιδιατερα ακριβος στα ειδη Φανοποιείας...Απο την αλλη ακουσε με.. μην κοψεις κανενα εξοδο,εαν μπορεις να το παρεις παρτο με την προυποθεση να το γλεντησεις,και να γλεντησεις μαζι του,οχι να στερεισαι για να εχεις καλο αυτοκινητο.Το θεμα ειναι να εχεις αυτο που θες,αλλα να μπορεις να κανεις και το τραπεζι στην κοπελα σου σε ενα καλο εστιατοριο,η να πας σε ενα νησι διακοπες,χωρις να σκεφτεσαι οτι εχεις να κανεις service η οτι πρεπει να πληρωσεις την ασφαλεια........

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Κοιταξε να δεις,σιγουρα δεν μπορει κανεις να σου πει εαν ειναι καλο αυτοκινητο για νεο αυτοκινητο,γιατι σιγουρα δεν ξερει κανεις τις οδηγικες σου ικανοτητες,και τολμω να πω (αναλογα την ηλικια σου)ισως ουτε και εσυ ο ιδιος....

Τωρα απο την αλλη τα service του ειναι νορμαλ,φθηνοτερα απο γερμανικα,ισως ακριβοτερα απο ιταλικα η γαλλικα...Απο οτι εχω ακουσει ο σαρακακης ειναι ιδιατερα ακριβος στα ειδη Φανοποιείας...Απο την αλλη ακουσε με.. μην κοψεις κανενα εξοδο,εαν μπορεις να το παρεις παρτο με την προυποθεση να το γλεντησεις,και να γλεντησεις μαζι του,οχι να στερεισαι για να εχεις καλο αυτοκινητο.Το θεμα ειναι να εχεις αυτο που θες,αλλα να μπορεις να κανεις και το τραπεζι στην κοπελα σου σε ενα καλο εστιατοριο,η να πας σε ενα νησι διακοπες,χωρις να σκεφτεσαι οτι εχεις να κανεις service η οτι πρεπει να πληρωσεις την ασφαλεια........

p.s

ετσι ειναι nekrosouvlaki εμενα για να με υπολογισουνε στη vw επρεπε να στειλω εξωδικο..καλός αλλα μεχρι ενα σημειο...

oxi θα σου πω το αλλο...ΝΙΚΟΣ ΚΟΡΟΜΠΟΣ ερχομαι απο εκει σε λιγο....

*SugarTown*

Συναίσθημα!!! Ποτέ δέ θα το μετανιώσεις ότι κι άν συμβεί!!

Το συγκεκριμένο έχω κι εγώ!! Δέ θα μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ με κάτι άλλο υποδεέστερο.. Και άλλο αμάξι να είχα πάλι το ίδιο θα σου έλεγα!! Τόσα χρόνια κολλημένος με Honda και τωρα που θα έρθει η ώρα να αγοράσεις, θα σου μείνει απωθημένο?? Και όσο για τον ''Σ'' είπαμε.. απαιτητικότητα θέλει. Είναι στρατηγηκή της εταιρίας να κάνουν τους δύσκολους.. μήν κάνεις το λάθος και δείξεις πώς δέ σε νοιάζει! Όσο για την κατανάλωση βενζίνης πραγματικά είναι πολύ χαμηλή!! Με 10€ μου βγάζει το λιγότερο 160χλμ και μέσα στη πόλη!!! Δέ χρειάζεται να περιορίσεις τίποτα από τα υπόλοιπα, όλα χρειάζονται!! Σιγά τη συντήρηση, μόνο τα σέρβις και αυτά το πρώτο στον χρόνο με 70-90€ κυμαίνεται περίπου.. πολλά ειναι???Αυτά.. η απόφαση δική σου!!:D

p.s

ετσι ειναι nekrosouvlaki εμενα για να με υπολογισουνε στη vw επρεπε να στειλω εξωδικο..καλός αλλα μεχρι ενα σημειο...

Εμμμ εμένα μου λές? Τα έζησα κι εγώ από πρώτο χέρι!! Στην αρχή με τα δώρα, τώρα με την ευθυγράμμιση;)

paides tsekarete EDW EDW EDW

Την έχω δεί εδώ και καιρό τη συγκεκριμένη ιστοσελίδα με τα νέα μοντέλα.... άχχχ να ηξερα και καλά αγγλικά να τη διάβαζα θα ένιωθα τέλεια!!:rolleyes:

Ποιο κομματι σε δυσκολευει στη σελιδα,για να σε βοηθησουμε? Το αρθρο για το νεο Civic?
"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση σου.Ειμαι κι εγω αυτης της αποψης να κανεις αυτο που σ ευχαριστει και να μην δινεις σημασια στα υπολοιπα,χωρις φυσικα να δημιουργεις προβληματα στους αλλους.Αλλα ετσι οπως μας εχουν αναγκασει να ειμαστε πρεπει να στεριθεις καποια για να αποκτησεις καποια αλλα,το θεμα ειναι οτι οπως ελεγε και μια διαφημιση τα παντα στην ζωη ειναι θεμα προτεραιοτητων κι εσυ τις θετεις αυτες.Τελος παντων αυτο που με προβληματιζει ειναι εαν πρεπει να παρω το ρισκο αγοραζοντας καινουργιο και ακριβο αυτοκινητο η να κινηθω συμβατικα και πιο λογικα με μεταχειρισμενο και φθηνο σαν καινουργιος οδηγος.Οσο να ναι η ηλικια πιστευω παιζει καποιο ελαχιστο κι οχι καθοριστικο ρολο στην οδηγικη ικανοτητα.κι ορολος που παιζει ειναι η εξελλιξη που θα εχεις.(τον πρωταρχικο ρολο παιζει η νοοτροποια που εχει ο καθενας).Να σου πω σ ενα αυτοκινητο οτι δεν με ενδιαφερουν οι επιδωσεις και η εμφανιση οσο η αξιοπιστια και η ασφαλεια που σου παρεχει.Και γραφοντας συνηδιτοποιω οτι ενα καινουργιο αμαξι στα παρεχει σε μεγαλυτερο βαθμο(σωστα?)αλλα το θεμα ειναι αν αξιζεις να διαθεσεις χρηματα που στην τελικη δεν σου περισσευουν (κι ας εχεις καποια λεφτα στην ακρη δεν νομιζω να ειναι τοσα ετσι ωστε να αγορασεις ντουκου το αμαξι και να σου περισσευουν κιολας αναφερομενος φυσικα σε εναν μεσω μισθοτο ελληνα) μεχρι να αποκτησεις την αναλογη εμπειρια,η οποια θα σε κανει να παρεχεις εσυ στον εαυτο σου αξιοπιστια και ασφαλεια που ειναι το βασικοτερο και το πρωταρχικο.Το σκεπτικο μου ειναι οτι αγοραζω το εν λογο αυτοκινητο με σκοπο να το κρατησω για οσο παει (8-10 χρονια? 12?) γιατι ξερω οτι εχει τις δυνατοτητες ν αντεξει,,αλλα θα μπορεσω να το διατηρησω εγω στην αρχη ετσι ωστε να γινει αυτο που προανεφερα? δηλαδη ν αντεξη?

Συναίσθημα!!! Ποτέ δέ θα το μετανιώσεις ότι κι άν συμβεί!!

Το συγκεκριμένο έχω κι εγώ!! Δέ θα μπορούσα ποτέ να συμβιβαστώ με κάτι άλλο υποδεέστερο.. Και άλλο αμάξι να είχα πάλι το ίδιο θα σου έλεγα!! Τόσα χρόνια κολλημένος με Honda και τωρα που θα έρθει η ώρα να αγοράσεις, θα σου μείνει απωθημένο?? Και όσο για τον ''Σ'' είπαμε.. απαιτητικότητα θέλει. Είναι στρατηγηκή της εταιρίας να κάνουν τους δύσκολους.. μήν κάνεις το λάθος και δείξεις πώς δέ σε νοιάζει! Όσο για την κατανάλωση βενζίνης πραγματικά είναι πολύ χαμηλή!! Με 10€ μου βγάζει το λιγότερο 160χλμ και μέσα στη πόλη!!! Δέ χρειάζεται να περιορίσεις τίποτα από τα υπόλοιπα, όλα χρειάζονται!! Σιγά τη συντήρηση, μόνο τα σέρβις και αυτά το πρώτο στον χρόνο με 70-90€ κυμαίνεται περίπου.. πολλά ειναι???Αυτά.. η απόφαση δική σου!!:D

Καταρχην ευχαριστω για την ανταποκριση σου.Θα σου πω οτι ειπα και στο αλλο το παιδι που μου απαντησε.

Αυτο που με προβληματιζει ειναι εαν πρεπει να παρω το ρισκο αγοραζοντας καινουργιο και ακριβο αυτοκινητο(που το απιθυμω χρονια το συγκεκριμενο) η να κινηθω συμβατικα και πιο λογικα με μεταχειρισμενο και φθηνο σαν καινουργιος οδηγος.Να σου πω σ ενα αυτοκινητο οτι δεν με ενδιαφερουν οι επιδωσεις και η εμφανιση οσο η αξιοπιστια και η ασφαλεια που σου παρεχει.Και γραφοντας συνηδιτοποιω οτι ενα καινουργιο αμαξι στα παρεχει σε μεγαλυτερο βαθμο(σωστα?)αλλα το θεμα ειναι αν αξιζεις να διαθεσεις χρηματα που στην τελικη δεν σου περισσευουν (κι ας εχεις καποια λεφτα στην ακρη δεν νομιζω να ειναι τοσα ετσι ωστε να αγορασεις ντουκου το αμαξι και να σου περισσευουν κιολας αναφερομενος φυσικα σε εναν μεσω μισθοτο ελληνα) μεχρι να αποκτησεις την αναλογη εμπειρια,η οποια θα σε κανει να παρεχεις εσυ στον εαυτο σου αξιοπιστια και ασφαλεια που ειναι το βασικοτερο και το πρωταρχικο.Το σκεπτικο μου ειναι οτι αγοραζω το εν λογο αυτοκινητο με σκοπο να το κρατησω για οσο παει (8-10 χρονια? 12?) γιατι ξερω οτι εχει τις δυνατοτητες ν αντεξει,,αλλα θα μπορεσω να το διατηρησω εγω στην αρχη ετσι ωστε να γινει αυτο που προανεφερα? δηλαδη ν αντεξη?

Ναι αυτό..

εκανα μια αποπειρα ελευθερης μεταφρασης-ελπιζω να βγαζει νοημα

http://img398.imageshack.us/img398/2981/2010hondacivichatchbackh.jpg

http://img208.imageshack.us/img208/7706/honcivic201002.jpg

Το νεο Honda Civic ειναι εδω-και για αλλη μια φορα ειναι ετοιμο να αλλαξει τα δεδομενα στην κατηγορια των οικογενειακων hatchback!Αυτες οι αποκλειστικες φωτογραφιες δειχνουν πως θα μοιαζει το επομενο μοντελο οταν βγει στις εκθεσεις το 2010,και οπως μπορειτε να δειτε ο Ιαπωνας κατασκευαστης επελεξε ενα σχεδιο που ειναι ακομα πιο τολμηρο και ξεχωριστο απο το τρεχον μοντελο.

Με τη Vauxhall(δλδ Opel) ετοιμη να κυκλοφορησει το στυλατο νεο Astra,και το επομενο κομψο Ford Focus να κυκλοφορει μεσα στο 2010,ο ανταγωνισμος ειναι αμειλικτος-ομως η Honda δεν σταματησε πουθενα στην προσπαθεια της να δημιουργησει κατι εντυπωσιακο.Οπως αποκαλυφθηκε στο τευχος 1.023 το πρωτοτυπο OSM που παρουσιαστηκε στο British Motor Show,ηταν κατι παραπανω απο μια ελευθερη σπουδη-καθως το προσωπο του νεου Cinic ειναι σχεδον πανομοιοτυπο(με το πρωτοτυπο)

Υπαρχουν ομοιοτητες με το πρωτοτυπο IROc της VW,το οποιο απλοποιηθηκε λιγο για να καταληξει στο Scirocco,στο διευρυμενο εμπρος αεραγωγο.Το νεο hatchback φερει επισης στοιχεια απο το τρεχον Civic απο τα οποια πιο αντιληπτη ειναι η χαρακτηριστικη ενιαια δεσμη φωτιστικων σωματων στο πισω μερος.Ομως οι οπαδοι της Ηonda θα προσεξουν πως το χωριζωμενο(δυο επιπεδων) πισω παραθυρο εχει αλλαξει για να βελτιωθει η ορατοτητα.Γυαλινες επιφανειες,φαρδια φτερα,και η κλιση του ρυγχους μπροστα,προσφερουν στο 3θυρο μοντελο μια σπορτιφ κι επιθετικη εμφανιση.

Το hatchback coupe που εμφανιζεται στις φωτογραφιες θα απευθυνεται στους νεαροτερους αγοραστες,που βαζουν το στυλ και το image πανω απο την απολυτη πρακτικοτητα.Ετσι περα απο τις μεγαλες ζαντες και μαυρες λεπτομερειες στο αμαξωμα,το 3θυρο διαθετει χαμηλωμενες αναρτησεις και σκουροχρωμο εσωτερικο με καθισματα τοποθετημενα χαμηλα.

Το 3θυρο θα ξεχωριζει απο το 5θυρο,καθως η Honda υιοθετει την πρακτικη του Renault Megane,προοριζοντας τους δυο αμαξωματων σε διαφορετικυς αγοραστες.Ετσι,το 5θυρο θα ταιριαζει σε οικογενειες καθως θα διαθετει ψηλοτερη οροφη και περισσοτερο ζωτικο χωρο,μεγαλυτερο χωρο αποσκευων κι επισης πιο μαλακες αναρτησεις και πιο χαλαρη οδηγικη συμπεριφορα.

Οι 2 τυποι αμαξωματων θα μοιραζονται την ιδια γκαμα κινητηρων παρολαυτα,και οι πηγες μας αποκαλυψαν πως ενας 1500ρης ΙΜΑ υβριδικος κινητηρας με περισσοτερα απο 150 αλογα και εκπομπες CO2 λιγοτερες απο 120g/km θα κανει την εμφανιση του

Στην πραγματικοητα το Civic σηματοδοτει μια αλλαγη στη σκοποθεσια του ιαπωνα κατασκευαστη που θα επιχειρησει να μειωσει τις εκπομπες CO2.Αυτο το καιρο η Honda ανασκευαζει τις εγκαταστασεις της για να παραγει υβριδικους κινητηρες σε μεγαλη κλιμακα.

Μεσα στα επομενα 5 χρονια η Honda σχεδιαζει να εφοδιαζει ολα τα τετρακυλιδνρα μοντελα της ειτε με υβριδικους κινητηρες βενζινης/μπαταριων λιθιου ειτε με μοτερ diesel τεχνολογιας i-CTDi.Επισης θα παρουσιασει την τεχολογια απενεργοποιησης για τους V6,V8 και V10 κινητηρες της.Αυτο σημαινει πως καποιοι κυλινδροι δε θα χρησιμοποιουνται σε πιο χαλαρες οδηγικες συνθηκες σε μια προσπαθεια αυξηθει η αποτελεσματικοτητα.

Ουτε οι οπαδοι των hot hatch θα μεινουν παραπονεμενοι,καθως η νεα ναυαρχιδα Type R ειναι σε φαση προετοιμασιας,και θα παιρνει ισχυ απο ενα διλτρο μοτερ τεχνολογιας i-VTEC,το οποιο με δεδομενο το πενταετες σχεδιο της honda για τους υβριδικους κινητηρες,μπορει να χρησιμoποιει επιπλεον και ηλεκτρικο μοτερ.Αυτο θα το καθιστουσε το πρωτο υβριδικο hot hatch του κοσμου!

"When grubbing for necessities man is still an animal. He becomes uniquely human when he reaches out for the superfluous and extravagant."- Eric Hoffer.

Καλα είσαι άπαιχτος.. έκανες ολοκληρη τη μετάφραση? Ευχαριστω παρα πολύ και λογικά μαζί με'μένα θα ευχαριστούν και όλοι αυτοι που θέλουν να το διαβάσουν αλλά δέ μπορούσαν:):happy:

Όσο για το νέο Civic δέ ξέρω αλλά για μένα από μπροστά τα σπάει.. απο πίσω..:X δεμοιαζει λίγο με την alfa romeo brera, κάτι προς τα κει μου φέρνουν τα πίσω φώτα..

Και γω δεν πιστευω να ειναι ετσι ακριβως το μοντελο παραγωγης-ομως θα πλησιαζει αρκετα με δεδομενο πως θα βασιστει πανω στο OSM

http://img89.imageshack.us/img89/1228/hondaosm1555.jpg

http://img61.imageshack.us/img61/3543/hondaosmconceptj001.jpg

http://img142.imageshack.us/img142/8336/hondaosmr3qs.jpg

Σήμερα μου άλλαξαν και το πετάλι του συμπλέκτη όπως είχα πει. Στο συνεργείο βρήκα έναν γνωστό που ήρθε και αυτός με πρόβλημα στο ηλεκτρικό τιμόνι. Τελικά υπάρχουν πολλοί με αυτό το πρόβλημα. Να δούμε τι άλλο θα βγεί!

Παιδιά μια ερώτηση όποιος ξέρει άς μου πεί!!

Το σύστημα ευστάθειας VSA ποτε είναι ενεργοποιημενο?? οταν βγαζει η οθόνη αυτη την ενδειξη'':!:'' η οταν δεν υπαρχει τιποτα?? Όποιος έχει το βιβλίο χρήσης αν κοιτάξει στη σελίδα 83 θα δεί ότι λεει συγκεκριμένα:

''Η ένδειξη έχει τρεις λειτουργίες''

1.Αναβει για να υπενθυμήσει ότι έχετε απενεργοποιησει το συστημα VSA

2.Αναβοσβηνει οταν το συστημα VSA είναι ενεργοποιημένο

Το θέμα είναι ότι εμένα αναβει η συνεχόμενα(απενεργοποιημενο) η δεν αναβει καθολου:wacko:

Παιδιά μια ερώτηση όποιος ξέρει άς μου πεί!!

Το σύστημα ευστάθειας VSA ποτε είναι ενεργοποιημενο?? οταν βγαζει η οθόνη αυτη την ενδειξη'':!:'' η οταν δεν υπαρχει τιποτα?? Όποιος έχει το βιβλίο χρήσης αν κοιτάξει στη σελίδα 83 θα δεί ότι λεει συγκεκριμένα:

''Η ένδειξη έχει τρεις λειτουργίες''

1.Αναβει για να υπενθυμήσει ότι έχετε απενεργοποιησει το συστημα VSA

2.Αναβοσβηνει οταν το συστημα VSA είναι ενεργοποιημένο

Το θέμα είναι ότι εμένα αναβει η συνεχόμενα(απενεργοποιημενο) η δεν αναβει καθολου:wacko:

αναβει οταν το εχεις απενεργοποιημενο.οταν ειναι κλειστο το λαμπακι ειναι ενεργοποιημενο.θα σου αναβοσβησει μονο όταν πάει το αμάξι να γλιστρήσει η όταν πάει να σπινάρει,για να βοηθήσει το όχημα να βρει πρόσφυση και να μην βγείς από το δρόμο η προκαλέσεις ατύχημα!

Γιαννης

αναβει οταν το εχεις απενεργοποιημενο.οταν ειναι κλειστο το λαμπακι ειναι ενεργοποιημενο.θα σου αναβοσβησει μονο όταν πάει το αμάξι να γλιστρήσει η όταν πάει να σπινάρει,για να βοηθήσει το όχημα να βρει πρόσφυση και να μην βγείς από το δρόμο η προκαλέσεις ατύχημα!

Ααα τώρα κατάλαβα τι εννοεί..οκ ευχαριστω πολύ!:D

Ααα τώρα κατάλαβα τι εννοεί..οκ ευχαριστω πολύ!:D

τιποτα ρε συ εδω ειμαστε για να βοηθαμε:)αν το ξεκινησεις γρηγορα και η ασφαλτο δεν ειναι καλη η εχει λιγο χωμα θα δεις οτι παει να σπιναρη και το λαμπακι θα αναβοσβηση.στρωσε πρωτα το κινητηρα και μετα ομως:p

Γιαννης

Παιδιά έχω παρατηρήσει έναν θόρυβο σήμερα από το αμάξωμα ένα ''τσίκ τσίκ" που ακούγεται που και που.. δέ μπορώ να προσδιορίσω από πού ακριβώς έρχεται αλλά νομίζω σάν από τις πίσω ρόδες, δέ μπορώ να καταλάβω άν είναι αριστερά η δεξιά.. Το ξανα έκανε μόνο μια μέρα ακόμη πρίν μια βδομάδα!! Βασικά φαίνεται σάν να έχω περάσει από χωματόδρομο και να κόλλησε κάτι στη ρόδα (σαν πετραδακια)και να ακούγεται αυτό αλλά το έψαξα και δέν είναι κάτι τετοιο!

Δεν ακουγεται συνεχεια ακουγεται κατα διαστηματα....Όποιος έχει κάποια ανάλογη εμπειρία ή ξέρει άς με διαφωτίσει... Ευχαριστω εκ των υστερων!!:)

Παιδιά ξανα παρατηρησα ακριβώς τον ίδιο θόρυβο σήμερα, δέ ξέρω χθές το βράδυ το'χα πλύνει και αμέσως μετά που το πήρα ακουγόταν ενώ πρίν όχι!! Ξεκαθαρίζω ότι το έπλυνα στο χέρι και όχι σε πλυντηρια..

Δέ ξερω αν εχει σχεση με το πλυσιμο αλλα νομιζω ότι και τη προηγουμενη φορα που το ακουγα το είχα πλύνει!!!

Όποιος ξέρει ή έχει αντιμετωπίσει το ιδιο ας μου πει... αλλιως θα το παω κατα αντοπροσωπεια μερια να μου το κοιταξουν.. Είναι εκνευριστικος θορυβος αφου ακουγεται μονιμως!!!:mad:

Παιδιά ξανα παρατηρησα ακριβώς τον ίδιο θόρυβο σήμερα, δέ ξέρω χθές το βράδυ το'χα πλύνει και αμέσως μετά που το πήρα ακουγόταν ενώ πρίν όχι!! Ξεκαθαρίζω ότι το έπλυνα στο χέρι και όχι σε πλυντηρια..

Δέ ξερω αν εχει σχεση με το πλυσιμο αλλα νομιζω ότι και τη προηγουμενη φορα που το ακουγα το είχα πλύνει!!!

Όποιος ξέρει ή έχει αντιμετωπίσει το ιδιο ας μου πει... αλλιως θα το παω κατα αντοπροσωπεια μερια να μου το κοιταξουν.. Είναι εκνευριστικος θορυβος αφου ακουγεται μονιμως!!!:mad:

ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΠΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ!ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΟ