Jump to content

kosgot

Members
  • Δημοσιεύσεις

    71
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About kosgot

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

kosgot's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. για τα μπροστα μιλάω, πολυ ακριβα δεν ειναι ρε plati 250 ευρώ και για εμπρος και για πισω εδωσες τοσα?
  2. Μηπως μπορεί να μου πει κανεις πότε περίπου έχει αλλάξει τακακια?
  3. Παιδια θελω να ρωτησω: οταν μου στελνουν ε-μαιλ με βιντεο από το youtube στην αλληλογραφια μου, που εχει το εικονιδιο mail-box, την οποια εχω συνδεσει με το ε-μαιλ μου στο gmail ανοιγει την ιστοσελιδα αλλα μου λεει οτι ο flash χρειαζεται upgrade. Αν μπω κανονικα στο youtube απο το ιντερνετ μου τα παιζει τα βιντεο, επισης αν μπω στο gmail στα μηνυματα μου παλι μου τα παιζει. Γιατι δεν μου τα παιζει ομως στην αλληλογραφια μου?Επισης οταν μου βγαζει αναβαθμιση παταω επανω για να κανω με παει στην σελιδα της adobe κανει αναβαθμιση αλλα οταν παταω set up μου λεει οτι δεν ειναι εγκυρη εφαρμογη για pocket pc.
  4. Συμφωνω, η διαφορα αυτη πιστευω παιζει σημαντικο ρολο αναμεσα στο πενταθυρο και σενταν. Η υπερβολη σε ολα τα πραγματα δεν ειναι καλη!Δεν μπορουμε να πουμε οτι το 5θυρο ειναι και το καλυτερο στις στροφες αλλα ουτε και το χειροτερο, η αληθεια βρισκεται καπου στη μεση. Απλα δικη μου αποψη ειναι οτι το περιμενα λιγο καλυτερο. Για το σενταν δεν μπορω να εκφερω γνωμη δεν το εχω οδηγησει, αλλα κατι μου λεει οτι τα διπλα ψαλιδια πιθανον να κανουν την διαφορα ή μαλλον σιγουρα!
  5. παιδια ολοι το ιδιο αυτοκινητο εχουμε και ξερουμε πολυ καλα ποια ειναι τα κρατηματα του. Σαν αυτοκινητο εχει τα φυσιολογικα κρατηματα, τιποτα παραπανω, τιποτα το ιδιαιτερο, αυτη ειναι η αληθεια. Προσωπικα θα περιμενα να ειχε καλυτερα, αυτη ειναι η αποψη μου. Δεν ξερω ισως να φταιει ο ημιακαμπτος αξονας...
  6. Οσον αφορα τα κρατηματα θελω να πω οτι προσφατα οδηγησα το αυτοκινητο του πατερα μου ενα volvo s40, μπορω να πω οτι με παραξενεψε το γεγονος οτι μαλλον εχει καλυτερα κρατηματα απο το δικο μας!Εμπαινες στις στροφες και ενιωθες οτι το αμαξι ηταν εκει, μιλαμε για ασφαλεια, με το δικο μας η αληθεια ειναι οτι στις στροφες ειμαι λιγο κρατημενος γιατι βλεπω οτι το αυτοκινητο δεν κραταει.
  7. Θα ηθελα να θεσω ενα θεμα οσον αφορα τις αναρτησεις - κρατηματα του αυτοκινητου μας. Τι λετε ποια ειναι η γνωμη σας?
  8. ολα αυτα ακριβως αλλαξα ερμις και να προσθεσω που την ξεχασα κιολας μου εβγαλαν και καρτα καυσαεριων.
  9. οχι αυτα που εγραψα μου αλλαξαν. Εσας δηλαδη ποσα σας παιρνουν για τις αναλογες εργασιες?
  10. Στις Σέρρες ειναι παιδια το συνεργειο, τσολακιδης λεγεται
  11. χθες εκανα το 2 σερβις 39900 χλμ μου πηραν 180 ευρω, λαδια 5-40 συνθετικα, φιλτρο λαδιου, φιλτρο καμπινας, ελεγχος του αυτοκινητου (τα γνωστα φωτα, φρενα κλπ), φιλτρο αερος, υγρο τζαμιων. Τι λετε πως σας φαινεται η τιμη?
  12. Μπορείς να μας πεις τι λαδια βαζεις, τι μαρκα και πόσο τα παίρνεις?
  13. δεν ξερω τι να σου πω ειμαι και λιγο ασχετος, μου εχουν στειλει ε-μαιλ ενα βοντεο απο το youtube προσπαθω να το ανοιξω με το οπερα ανοιγει την σελιδα ομως δεν μου παιζει το βιντεο και μου λεει επανω στο χωρο του βιντεο οτι χρειαζεται αναβαθμιση το adobeplayer κανω παταω αναβαθμιση κατεβαζει το αρχειο αλλα και παλι δεν μου παιζει το βιντεο και γραφει τα ιδια. Μεσα απο το κινητο αν μπω στο yotube μου παιζει τα βιντεο μονο οταν μου στελνουν στο μαιλ δεν παιζουν
  14. καλησπερα παιδια δεν μου παιζει βιντεο απο το youtube λεει οτι εχω το παλιο adobe και θελει upgrade μπορειτε να μου πειτε πως θα το κανω?απο την επισημη σελιδα της htc γινεται και αν ναι πως?Ευχαριστω
  15. καλησπέρα παιδια, θα ηθελα να ρωτησω αν εχουν σπασει σε κανεναν τα προβολακια ομιχλης. Σε εμένα εσπασαν και τα δυο!!!!!!!!!Το πρώτο πριν απο καιρο και το δευτερο διαπιστωσα σημερα οτι εχει ραγισει σαν ιστο αραχνης!!!!!!!!! και ειναι ετοιμο φυσικα να πεσει!Πραγματικα δεν ξερω τι να κανω απογοητευτηκα σημερα. Εν τω μεταξυ εχω βρει απο Αθηνα ενα μαγαζι που φερνει τα γνησια με τη μιση σχεδον τιμη απο την αντιρποσωπεια αλλα και τα δυο ρε παιδια!?, και η φφαση ειναι οτι δεν καταλαβα πως εσπασαν και τα δυο, τι να πω!
×
×
  • Create New...