sokeris Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Σημερα ηταν η πρωτη μου μερα με το spaceship!!!!Ομολογω οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι απολυτα θετικες!!!!Αυτα που ηδη λατρεψα κ χρησιμοποιησα αρκετα ειναι τα χειριστιρια στο τιμονι(cruise control + ηχοσυστημα) και τα xenon απλα με μια λεξη "βαρανε"!!!!!!! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!! Αυριο ετοιμαζομαι για το πρωτο μου ταξιδακι....με ανυπομονησια να πιασω γρηγορα τα 1500κμ και σταδιακα να αρχισω το ανοιγμα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Καλιρίζικο και καλοτάξιδο φίλε μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 καλοριζικο φιλε , Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_rep Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 καλοριζικο φιλε ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forever_after Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 πρωτη φορα που διαβαζω-ακουω προβλημα με τα λαδια....το ειδαμε και αυτο........ τα φρενα ειναι εξαιρετικα σε αποδοση....τωρα σχετικα με πιθανα σκουξιματα εμενα δεν το εχει κανει ποτε....ισως φιλε με καμια βροχη και μονο στην αρχη της κινησης του αυτοκινητου μεχρι να στεγνωσει το νερο ακουγες κατι? αν σκουζει συνεχεια ισως τα τακακια να ειναι τα λεγομενα οικολογικα χωρις αμιαντο...ετσι σκουζανε εμενα στο αλλο μου αμαξι...αλλοι εχουνε πει πως ειναι θεμα τυχης σε τι παρτιδα τακακια θα πεσεις... βγαλε συμπερασμα μονος σου....... σε βροχή δεν μου το έχει κάνει. μόνο σε μικρές ταχύτητες όταν πατάω φρένο ακούγεται αυτό το ''φύσιμα''. στο σερβις θα τους πω να το κοιτάξουν.το ότι είναι εξαιρετικά σε απόδοση το έχω διαπιστώσει,φρένα άγκυρες!!! όσο για τα λάδια που ανέφερε κάποιος έχω κάνει 7500χλμ η στάθμη παραμένει ίδια και ''ξανθίζουν'' ακόμα. Τελική ταχύτητα πόσο έχετε πάει?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marzois Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Tου TypeR εννοεις? Γιατι αυτην την δειχνει εδω κ λιγο καιρο... οχι φιλε δειχνει το απλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Σημερα ηταν η πρωτη μου μερα με το spaceship!!!!Ομολογω οτι οι πρωτες εντυπωσεις ειναι απολυτα θετικες!!!!Αυτα που ηδη λατρεψα κ χρησιμοποιησα αρκετα ειναι τα χειριστιρια στο τιμονι(cruise control + ηχοσυστημα) και τα xenon απλα με μια λεξη "βαρανε"!!!!!!! ΑΠΛΑ ΥΠΕΡΟΧΟ!!!!! Αυριο ετοιμαζομαι για το πρωτο μου ταξιδακι....με ανυπομονησια να πιασω γρηγορα τα 1500κμ και σταδιακα να αρχισω το ανοιγμα! Καλοταξιδο φιλε μου.. Πραγματικα θα το λατρεψεις ακομα πιο πολυ το αυτοκινητο οσο το οδηγεις.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 σε βροχή δεν μου το έχει κάνει. μόνο σε μικρές ταχύτητες όταν πατάω φρένο ακούγεται αυτό το ''φύσιμα''. στο σερβις θα τους πω να το κοιτάξουν.το ότι είναι εξαιρετικά σε απόδοση το έχω διαπιστώσει,φρένα άγκυρες!!! όσο για τα λάδια που ανέφερε κάποιος έχω κάνει 7500χλμ η στάθμη παραμένει ίδια και ''ξανθίζουν'' ακόμα. Τελική ταχύτητα πόσο έχετε πάει?? εσυ ποσο το εχεις ανοιξη και ανχωνεσε?:) παντος αν κανεις το λαθος και το ανοιγης με 6η μην περιμενεις να περασεις 205 ευκολα;)με την 5η περναει σχετικα ευκολα τα 215 και αναλογος την ευθεια και τις συνθηκες περναει και τα 220:)εγω σε κατηφορικο δρομο ειδα μεχρι 228 φυσικα με 6η γιατι η 5η τελιωνει λιγο μετα τα 220.:) Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 με 6η για πλάκα έπιασα 205 χωρίς να το καταλάβω. Είχε ακόμα γκάζια οπότε τα νούμερα του lazman είναι ρεαλιστικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 http://img411.imageshack.us/img411/2789/telikhhondaqu9.th.jpg προσωπικα τοσο επιασα με 5η Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 πιανεις τετοια τελικη και ο υπολογιστης δειχνει μονο 7,7 τα 100??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 το 7,7 ειναι μικτη καταναλωση....για στιγμιαια καταναλωση εχει αλλο μετρητη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Ευχαριστω για τις ευχες φιλοι μου να τα χουμε ολοι μας να τα χαιρομαστε! Εχω καποιες αποριες περι στρωσιματος...τι τακτικη ακολουθειτε;;;συνεχιζω να χω καποιες δυσκολιες με το ηλεκτρογκαζο κ την εκκινηση απο σταση....σημερα 2 φορες μου εσβησε μηχανη....που θα παει θα το συνηθισω ομως.... Παντως προς το παρον το παω πολυ νορμαλ το αμαξι πανω απο 110κμ δεν εχω παει κ γενικα αλλαζω ταχυτητα στις 3000rpm...κανω καλα;;;ποιος ειναι ο ιδανικος τροπος στρωσιματος;;;; Επισης θα ηθελα να μαθω αν οι αυτοματοι υαλοκαθαριστηρες δουλευουν μονο οταν το χειριστηριο ειναι γυρισμενο στην πρωτη σκαλα;;;η εγω ακομα δε καταλαβα τι γινεται με το συγκεκριμενο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 οι υαλοκαθαριστηρες στην πρωτη σκαλα δουλευουν στο αυτοματο....η ευαισθησια τους ρυθμιζεται απο το τις διαβαθμισεις που βλεπεις στο χειριστηριο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Παιδιά επιτέλους το πήρα σήμερα το απόγευμα! (επιτέλους 7/2006) Μετά από κανα 2ωρο χρήση έχω τρελαθεί! Υπάρχουν βέβαια καποια ξενερώματα αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα. Δεν θα μπώ στον κόπο να τα αναφέρω γιατί έχουν αναφερθεί χιλιάδες φορές εδώ μέσα. Αυτό που θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας είναι η χάλια ορατότητα πίσω! Να ρωτήσω και κάτι, όταν κρατάς πατημένο το lock στο κλειδί τι κάνει (δεν θυμάμαι)??? Παρά τα όποια παράπονά μου όπου πήγα γλάρωσε ο κόσμος! Α, ρε εργαλείο!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 2, 2007 Πάντως τα σκουξήματα στα τακάκια τα ακούω και εγώ. Συμβαίνει όταν χαιδεύω το φρένο. Μάλλον θα έχει να κάνει με το ότι είναι καινούρια και σκληρά ακόμα, ε? Όπως όταν κάνουμε αλλαγή τα παλιά ένα πράγμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacher0 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Ενώ και γω στην αρχή γκρίνιαζα για την ορατότητα πίσω, έχω αρχίσει να αλλάζω γνώμη. (Bouhou2 ακούς??). Δεν περιορίζει σημαντική πληροφορία, και η τυφλή ευθεία στο σπάσιμο του παρμπριζ είναι ακριβώς πάνω στα φώτα των αυτοκινήτων που ακολουθούν, και δεν σε θαμπώνει τίποτε. Όλα τα 5πορτα, λόγω μεγάλης πίσω κολώνας είναι κάπως περιορισμένα. Για τον θόρυβο, ανοίγεις την ένταση του ραδιοφώνου και ξεχνιέται...(E ρε bouhou2 τί γέλιο θα ρίχνεις!!) Σήμερα κατάλαβα ότι ο συναγερμός κλείνει μόνος του, αν κατά λάθος ανοίξεις το αυτοκίνητο και δεν μπείς μέσα..Χρήσιμο για τους ξεχασιάρηδες..καλή ώρα! Επίσης για το στρώσιμο, νομίζω ότι πρέπει να δουλεύεις το αυτοκίνητο σε όλες τις στροφές, χωρίς υπερβολές και να διαλέξεις το είδος βενζίνης που θα χρησιμοποιείς. Προσωπικά, βάζω 100άρα, γιατί σε τιμή γύρω στο 15% περισσότερο από την απλή είναι συμφέρουσα και δεν αφήνει τόσα κατάλοιπα στον κινητήρα. Έχουν ρίξει αρκετοί πλέον τις τιμές. Από μούρη εννοείται ότι σχίζουμε, όλα τα ινδιανάκια σου τρίβονται για κοντρίτσες, ενώ οι διάφοροι κοντεύουν να πέσουν πάνω σου για να δουν καλύτερα το αυτοκίνητο. Για το facelift, μήν αγχώνεστε, τα μοντέλα που διακρίνονται για την ομορφιά τους δεν αλλάζουν, ή αν αλλάξουν πολλές φορές δεν βελτιώνονται (π.χ peugeot 106 σε 107, renault 19, alfa 147). Νομίζω ότι εμφανισιακά θα αλλάξουν ελάχιστα πράγματα, μηχανικά ίσως περισσότερα. Βάλε και κανά 2 χρόνια παράδοση..(χεχε), καλά είμαστε! Μέχρι τότε...ξέγνοιαστα χιλιόμετρα. Να ρωτήσω και κάτι, τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία, γιατί τα σνομπάρετε; Υπάρχει κάποιο θέμα με την εγγύηση; Η εμπειρία μου από αντιπροσωπείες ήταν πάντα τραγελαφικές και σε τιμές και σε εργασία. Π.χ το 18χρονο να μου αλλάζει υμάντα χρονισμού, ή να μου χρεώνουν τακάκια ιμιτασιόν για κανονικά και τέτοια. Για Θεσσαλονίκη προτείνεται κάποιος που έχετε επισκεφθεί? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Δηλαδη για να καταλαβω οταν λες teacher0 να δουλεψω τον κινητηρα σε ολες τις στροφες να αρχιζω σιγα σιγα να τραβαω καμια ταχυτητα μεχρις τις 3.500rpm το πολυ;;;; οριο ταχυτητας να ανεβω κ μεχρι που κ για ποση ωρα....;;;;; Αυτο που λες με τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια στη θεσ/νικη με ενδιαφερει κ μενα πολυ γιατι ουτε αυτο στην λαχαναγορα ουτε το αλλο στο αεροδρομιο που θα ειναι ετοιμο την ανοιξη θα με βολευουν..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teacher0 Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Φίλε μου, που σκοπεύεις να ανέβεις στο όριο ταχύτητας για να ξέρω να αποφύγω το δρόμο; Μάλλον είσαι για autostada γιατί τα 220 στην Ελλάδα μόνο στον ΗΥ πιάνονται με ικανοποιητική ασφάλεια. Το στρώσιμο κινητήρα αφορά τις στροφές περισσότερο κι όχι τις τελικές. Εκτός από τον κινητήρα, στρώσιμο (η προσωπική μου εκτίμηση, 5% του χρόνου ζωής τους)χρειάζονται τα λάστιχα (2500), το λάδι (500), τα τακάκια και οι δίσκοι (1500), τα αμορτισέρ (5000, κάθονται όλο και καλύτερα), και τελικά ο οδηγός (μέχρι να μάθει τί οδηγάει). Αρκεί να του συμπεριφέρεσαι με λίγη περισσότερη ευγένεια, όπως κάνεις με όποιον γνωρίζεσαι για πρώτη φορά, και θα είναι όλα μια χαρά. Υπερβολές του στυλ πάω σταθερά με 100 ή δεν περνάω ποτέ τις 3500 στροφές για 5-10 χιλ χλμ, νομίζω ότι είναι αδιάφορες ή και αρνητικές για αυτοκίνητο. Οι συχνότητες στις οποίες ταλαντώνεται ο κινητήρας και κατεπέκταση το όχημα πρέπει να παίζουν σε όλο το δυνατό εύρος τους για να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητα σημεία συντονισμού. Κανόνας είναι ότι ΔΕΝ δουλεύουμε για μεγάλο χρονικό διάστημα κοντά στα όρια λειτουργίας. Επίσης κανόνας είναι ότι ΣΤΑΔΙΑΚΑ αυξάνουμε το μέγιστο όριο λειτουργίας.(Δεν μπαίνουμε μέσα κι αρχίζουμε τα σκασίματα) Σημείο, ίσως σημαντικό, είναι η χρήση του τύπου βενζίνης. Η 100στάρα δημιουργεί διαφορετική πίεση από την απλή, οπότε είμαι πολύ σκεπτικός με αυτούς που για κάποια λογική, που πολύ θα ήθελα να την μάθω (καθαρίζει τον κινητήρα?πώς?) χρησιμοποιούν κάθε 4-5 γεμίσματα κανονικής, 1 γέμισμα 100άρας, διαφοροποιώντας από ότι έχει συνηθίσει, την πίεση στις συναρμογές του κινητήρα. Αυτά τα ξέρουν καλύτερα οι μηχανολόγοι μηχανικοί και θα ήταν καλοδεχούμενη και πιο υπεύθυνη η άποψη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 teacher0 δεν πολυσκαμπαζω απο ορους μηχανολογικους συνεπως αν θες πεστο πιο απλοϊκα να καταλαβω.... Οσο για το αμαξι,ενταξει τι να πουμε....συνεχιζει να με εντυπωσιαζει κ να αποκαλυπτει τις δυνατοτητες κ τα "χαρισματα" του....εχω να δω ακομη...απλα παρελειψα να αναφερω τα σχολια μου για τη φοβερη αισθηση που εχει το τιμονι,ειναι απο τα αγαπημενα μου κομματια του αυτοκινητου,περα απο το θεμα των χειριστιριων που προανεφερα αλλωστε,σαν αισθηση το τιμονι του ειναι καταπληκτικο! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 Σημερα απενεργοποιησα κ το rds και βρηκα την υγεια μου....πλεον πιανω ολους τους σταθμους κ οχι μονο αυτους που υποστηριζουν rds.Ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει η επιλογη για την θεση το υψος των προβολεων ομιχλης ή γενικως των φωτων....στο sedan μοντελο που προλαβα να δω εστω για μια ημερα υπηρχε τετοια option...στο 5θυρο ακομα δεν βρηκα κατι τετοιο...να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καν;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Σημερα απενεργοποιησα κ το rds και βρηκα την υγεια μου....πλεον πιανω ολους τους σταθμους κ οχι μονο αυτους που υποστηριζουν rds.Ηθελα να ρωτησω μηπως υπαρχει η επιλογη για την θεση το υψος των προβολεων ομιχλης ή γενικως των φωτων....στο sedan μοντελο που προλαβα να δω εστω για μια ημερα υπηρχε τετοια option...στο 5θυρο ακομα δεν βρηκα κατι τετοιο...να υποθεσω οτι δεν υπαρχει καν;; Φυσικά και μπορείς να ρυθμίσεις το ύψος των προβολέων με το διακόπτη δεξιά στο start engine (στα ex γίνεται αυτόματα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 ααα εγω εχω το exclusive...συνεπως γινεται αυτοματα....ευχαριστω spyros_s!!! thanks! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasdirt Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 Αντε το πήρα και εγώ επιτέλους! παραγγελία απο τον Ιούνιο.. 1.8 Sport με γυάλινη οροφή Galaxy grey. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, το αυτοκίνητο είναι προσανατολισμένο και ρυθμισμένο προς σπορ και είναι αρκετά σκληρό αλλά προσωπικά αυτό μου αρέσει γιατί δεν γουστάρω τις βάρκες, αλλά για 18άρες και χαμηλώματα που αναφέρουν μερικοί ουτε λόγος.. Αν θες να γκρινιάξεις μπορείς να βρεις πραγματάκια αλλά ανευ ουσίας. Προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο επιλογέας ταχυτήτων (εμφανισιακά) θα το ψάξω μήπως μπαίνει το δερματάκι του Type R μιας και μπουλ έχω αγοράσει ήδη μπίλια Type R. Και μια ερώτηση όλα έχουν και ρεζέρβα και κιτ επισκευής όπως το δικό μου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Αντε το πήρα και εγώ επιτέλους! παραγγελία απο τον Ιούνιο.. 1.8 Sport με γυάλινη οροφή Galaxy grey. Οι πρώτες εντυπώσεις θετικότατες, το αυτοκίνητο είναι προσανατολισμένο και ρυθμισμένο προς σπορ και είναι αρκετά σκληρό αλλά προσωπικά αυτό μου αρέσει γιατί δεν γουστάρω τις βάρκες, αλλά για 18άρες και χαμηλώματα που αναφέρουν μερικοί ουτε λόγος.. Αν θες να γκρινιάξεις μπορείς να βρεις πραγματάκια αλλά ανευ ουσίας. Προσωπικά το μόνο που δεν μου αρέσει είναι ο επιλογέας ταχυτήτων (εμφανισιακά) θα το ψάξω μήπως μπαίνει το δερματάκι του Type R μιας και μπουλ έχω αγοράσει ήδη μπίλια Type R. Και μια ερώτηση όλα έχουν και ρεζέρβα και κιτ επισκευής όπως το δικό μου? Καλορίζικο φίλε μου και καλοτάξιδο και προπάντων ΜΑΚΡΙΑ απ'τα κακά μάτια! Για το δερματάκι που λές κι εγώ ψάχνομαι αλλά όχι του ταπερ γιατί δεν πάνε οι κόκκινες ραφές. Όσο για το κιτ που λές, μάλλον όλα πρέπει να το έχουν εκτός αν έχουν ζητήσει την αφαίρεσή του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts