bouhou2 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 vatigoal μπορω να πω οτι και πολλα πληρωσες....εγω στα 10.000χλμ ειχα πληρωσει λιγοτερο απο 60 ευρω....! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ολοι οσοι εχετε το αυτοκινητο πανω φοραει τα Michelin primacy?ξερετε οτι τα πρωτα αυτοκινητα(και το δικο μου) εχουνε τα pilot sport? τωρα για αυτη την κατασταση δεν ξερω αν φταιει ο εισαγωγεας η ειναι ευθυνη της χοντα αυτη η αλλαγη..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vatigoal Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 brosta sta 110 pu eixa plirosei me to mazda3 mia xara mu fanikan Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 στο σερβις το 20.000χλμ,δηλαδη το γενικο, ειχα πληρωσει περιπου 120 ευρω.... σε λιγες μερες θα κανω των 30.000 και θα γραψω τιμες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris_rep Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 στο σερβις το 20.000χλμ,δηλαδη το γενικο, ειχα πληρωσει περιπου 120 ευρω.... σε λιγες μερες θα κανω των 30.000 και θα γραψω τιμες.... TA service τα εκανες σημφωνα με τα χιλιομετρα ? γιατι εμενα μου ειπανε οτι παει ανα εξαμηνο και ας μην κανεις τα χιλιομετρα και τρελαθηκα:wacko: ξερει κατι καποιος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 είσαι υποχρεωμένος να κάνεις μίνι σερβις ανά εξάμηνο ή ανά 10000 χλμ όποιο έρθει πρώτο ενώ το μεγάλο σερβις μία φορά το χρόνο ή ανά 20000 χλμ. Αν παραβιάσεις το όριο παραπάνω από +- 1 μήνα ή 1000 χιλιόμετρα χάνεις την τετραετή εγγύηση. Με άλλα λόγια και με μηδέν χιλιόμετρα ανά εξάμηνο αλλαγή λαδιών. Σύμφωνα με την εταιρεία χάνουν τις ιδιότητες τους ειδικά σε κλίματα σαν το ελληνικό. (ουσιαστικά αποτελεί επιλογή της αντιπροσωπείας για να βγάλει παραπάνω χρήματα πέρα από όσα μας χρεώνει στην τιμή την εγγύηση) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 den ennow sthn a8hna se alles polhs p.x larisa exei etoimoparadota... alla den einai kai eukolo an einai ektos ths polhs sou Ναι..Εγω απο Λαρισσα το πηρα ετοιμοπαραδοτο, και ειμαι απο Δραμα.. Και δεν με ενδιαφερει καθολου που κυκλοφορω με πινακιδες Λαρισας στην πολη μου.. Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 ολοι οσοι εχετε το αυτοκινητο πανω φοραει τα Michelin primacy?ξερετε οτι τα πρωτα αυτοκινητα(και το δικο μου) εχουνε τα pilot sport? τωρα για αυτη την κατασταση δεν ξερω αν φταιει ο εισαγωγεας η ειναι ευθυνη της χοντα αυτη η αλλαγη..... Σιγουρα εαν υπαρχει τετοια αλλαγη οφειλεται στην Honda και οχι στον Σαρακακη.. Τετοιες αλλαγες κανουν συχνα οι εταιριες (ιδιως η ΤΟΥΟΤΑ..) Το δικο μου φοραει τα Michelin pilot sport, το αμαξι το πηρα πριν 4μιση μηνες... Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 για την διαφορα απο αντιπροσοπια σε αντιπροσοπια σε τιμες για την αλλαγη λαδιων υπαρχει γιατι αλλη βαζουν 5-40 και αλλη 10-40.τα 10-40 βγαινουν 45 ευρω και τα 5-40 75 ευρω....παντα μιλαμε για λαδια της shell που <προτεινει> ο σαρακης Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 προσωπικα και τα 10.000 και τα 20.000 τα εχω κανει πριν την ωρα τους.....τα 30.000 ομως εχω ξεφυγει κανα 2μηνο.......ποτε ομως δεν μου ειπε κανενας για αυτο τον ορο.....και μαλιστα ολοι εδω λενε αυτο το πραγμα αλλα σε κανενα δεν εχει συμβει.......ραδιοαρβυλα η ισχυει? παντως αν μου το κανουν αυτο το πραγμα εμενα θα την φτασω μακρια την βαλιτσα......πολυ μακρια.............. και επειδη υπαρχει απο οτι βλεπω οργασμος παραδωσεων νεων αυτοκινητων αναμενουμε εντυπωσεις.........! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Επιτέλους και εμένα μετά απο ακριβώς 6 μήνες με ειδοποίησε ο πωλητής σήμερα οτι το αμάξι είναι στο τελωνείο και δεν βλέπω την ώρα να το παραλάβω. Ελπίζω οι τελευταίες 15 μέρες να περάσουν εύκολα και να μην είναι βασανιστικές νομίζω οτι αρκετά τραβήξαμε τόσο καιρό! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokeris Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 η αληθεια ειναι οτι τα σιβικ πλεον ξεφυτρωνουν στην πολη το ενα πισω απο το αλλο....εκει που σπανια συναντουσες στο δρομο...τωρα πλεον εχουν γινει κοινος τοπος....μαλλον ειναι η περιοδος των παραλαβων!!!!! Καλοταξιδα κ καλοριζικα σε ολους!!! Παντως το ηλεκτρογκαζο μου ειναι δυσκολο να το συνηθισω,υπερευαισθητο αρκετα για μενα που συνηθισα στο κλασσικο με το παλιο μου αυτοκινητο.....με το που το πατας λιγο το αμαξι φευγει.... Που θα παει θα το συνηθισω.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. October 31, 2007 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2007 Μάλλον ο Σαρακάκης μάζεψε όλες τις παραγγελίες του χρόνου και τα παρείγγειλε όλα μαζί για να μας τα παραδώσει στο τέλος του χρόνου για χριστουγεννιάτικο δώρο!Τόσα λεφτά θα δώσω για να πάρω αυτό το αμάξι αλλά τα μόνα που με νοιάζουν είναι τα περιττά λεφτα που πρέπει να δώσω για το σήμα των τελών κυκλοφορίας που πρέπει να πληρώσω για ένα μήνα ολόκληρα τα τέλη κυκλοφορίας του τρέχοντος έτους!!!! ΑΑΑΑ ρε Ελλαδάρα με τους νόμους σου!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Και μένα αυτό με έχει νευριάσει αλλά τι να κάνεις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tempes Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μιας και τώρα διάβασα αυτό το θέμα , ας πω και εγώ την γνώμη μου. Διάβασα "γκρίνιες" για την άνεση και αναφέρθηκε πως είναι το το ποιο σπορ στήσιμο του αυτοκινήτου, να πω ότι στην αρχή που είχαν βγει τα σιβικ υπήρχε μόνο το 4πορτο και το 5πορτο οπότε κάποιο από αυτό θα έπρεπε να έχει ποιο σπορ , χαρακτήρα για να ικανοποιήσει και αυτούς που έψαχναν κάτι τέτοιο , πιθανολογώ πως αυτοί που αναφέρθηκαν σε αυτά, έχουν το 4πορτο (τώρα που έχουν βγει και τα type-s και type-r υπάρχουν ποιο πολλές επιλογές ) . Στο τεστ ντραιβ που είχα κάνει το 4πορτο είχα μείνει ικανοποιημένος από θορύβους ποιότητα κύλισης και ίσως και άνεση μέχρι τα 150 - 160 και τα έπιασε και σχετικά γρήγορα(για το 1800 αυτά) . Το αμάξι είναι αλλού πραγματικά , πιστεύω πως το σεντάν θα είναι αυτό που αναζητούν πόλοι σε κάτι bmw , ποιότητα , άνεση , χώρους και αλλά, πράγματα που σε bmw ίδιας τιμής δεν νομίζω να τα βρεις. Οσο για την τιμή σκεφτείτε ότι αυτή είναι η βασική με κάποια εξτρά , σε άλλες εταιρίες άνετα πιάνεις η και ξεπερνάς αυτήν την τιμή αν βάλεις αντίστοιχα τα εξτρά που προσφέρουν. Αυτη είναι η προσωπική άποψη από αυτά που διαβάζω και από τις εντυπώσεις που μου άφησε το τεστ ντραιβ , σίγουρα εσείς που το έχετε ,θα έχετε και την εμπειρία για να κρίνετε καλύτερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forever_after Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Μια ερώτηση προς τους κατόχους του καταπληκτικού Honda Civic 1.8Sport: είχε κάποιος στα πρώτα 3.000 με 4000χλμ πρόβλημα με τα φρένα? Εγώ άκουγα κατά το φρενάρισμα ένα ''φύσιμα'' από τα εμπρός φρένα. Είναι λογικό μετα απο τόσα χιλιόμετρα? Κατά τα άλλα το αυτοκίνητο είναι απλά τέλειο. Κατανάλωση, σχεδιασμός, χώροι ολα SUPER!!! Το έχω 4 μήνες (χωρίς να περιμένω καθολου γιατί στην αντιπροσωπία που πήγα είχε γίνει ακύρωση!!!) και χαίρομαι κάθε χιλιόμετρο που οδηγώ! Η τελική του κατασκευαστή ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kkaranta Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Τελευταία βλέπω οτι οι περισσότεροι αντιμετωπίζουν προβλήματα με τρία βασικά πράγματα την ανάρτηση (bump stops), το οτι καίει αρκετά λάδια και τα φρένα. Ανταποκρίνεται τίποτα απο τα παραπάνω στην πραγματικότητα???? Αν και για την ανάρτηση και το πρόβλημα με τα bump stop είναι γνωστό και υπαρκτό απο την αρχή της κυκλοφορίας του νέου Civic. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 πρωτη φορα που διαβαζω-ακουω προβλημα με τα λαδια....το ειδαμε και αυτο........ τα φρενα ειναι εξαιρετικα σε αποδοση....τωρα σχετικα με πιθανα σκουξιματα εμενα δεν το εχει κανει ποτε....ισως φιλε με καμια βροχη και μονο στην αρχη της κινησης του αυτοκινητου μεχρι να στεγνωσει το νερο ακουγες κατι? αν σκουζει συνεχεια ισως τα τακακια να ειναι τα λεγομενα οικολογικα χωρις αμιαντο...ετσι σκουζανε εμενα στο αλλο μου αμαξι...αλλοι εχουνε πει πως ειναι θεμα τυχης σε τι παρτιδα τακακια θα πεσεις... βγαλε συμπερασμα μονος σου....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 αυτό με τα λάδια ποιος σας το είπε;;; Βλακείες γράφουν. Το αυτοκίνητο υιοθετεί την τεχνολογία piston oil jets που εκχύει μικρόποσότητα λαδιού στη βάση του κυλίνδρου για καλύτερη λίπανση...αυτό σημαίνει ότι συνειδητά καταναλώνει μικροποότητα λαδιού για λίπανση. Καμία σχέση με καμμένα λάδια άλλο το ένα και άλλο το άλλο. Για τα φρένα επίσης είναι αναλήθειες όσα λέγονται. Το αυτοκίνητο έχει τα καλύτερα φρένα στην κατηγορία(ακόμα και από το γκολφ gt φρενάρει καλύτερα μερικά μέτρα!!!) και σε καμία περίπτωση δεν πάσχει στον τομέα. Έχει πολύ καλά στημένο abs και vsa(το τελευταίο είναι ελάχιστα παρεμβατικό μάλιστα) και προσφέρει οδηγική ευχαρίστηση και σιγουριά στον οδηγό. Το αυτοκίνητο πάσχει στην άνεση της ανάρτησης ή ακόμα καλύτερα στην απόσβεση της και στον θόρυβο που αυτή δημιουργεί. Όλα τ' άλλα απλά είναι δευτερεύοντα προβλήματα και αν δείτε ότι στο facelift2009 θα έχουν αλλάξει προμηθευτή ή ακόμα και αμορτισέρ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 και αν δείτε ότι στο facelift2009 θα έχουν αλλάξει προμηθευτή ή ακόμα και αμορτισέρ. Τι facelift λές??? Μην μου λές τέτοια! Για δώσε link σε παρακαλώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spyros_s Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 το 2009 έχουν προγραμματίσει το facelift του δικού μας. Παρουσιάστηκε τον 11/2005 άρα λογικό είναι να το φέρουν τέλη 2008 αρχές 2009. Σιγά μικροβελτιώσεις θα έχει όπως όλα τα facelift σε μία προσπάθεια να βελτιώσουν τ' αρνητικά του παρόντος μοντέλου. Όλες οι εταιρείες το κάνουν αυτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chaos3X Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Ναι αλλά όταν έχεις κάνει την παραγγ. 7/2006 και το παραλαμβάνεις ΑΥΡΙΟ! αισθάνεσαι λίγο ******ς... Τέλος πάντων έχεις καμιά φωτό ή είναι πολύ νωρίς ακόμα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marzois Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Παιδια μολις ειδα την πρωτη διαφημηση του civic στη ΝΕΤ......φανταστειτε τι θα γινει με τις παραγγελεις....θα γεμισει ο τοπος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouhou2 Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 εγω λεω να αρχισουμε να μιλαμε για το επομενο μοντελο σιβικ..... :rolleyes: απολαυστε ρε παιδια το αυτοκινητο σας επιτελους...........! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MakTheo Δημ. November 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2007 Παιδια μολις ειδα την πρωτη διαφημηση του civic στη ΝΕΤ......φανταστειτε τι θα γινει με τις παραγγελεις....θα γεμισει ο τοπος. Tου TypeR εννοεις? Γιατι αυτην την δειχνει εδω κ λιγο καιρο... Παράθεση Use your Illusions.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts