Jump to content

Επιλογή S7 edge vs G5

SAKISART2
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά επειδή διαβάζω καιρό για τα συγκεκριμένα τηλ μια τελευταία γνώμη θα ήθελα. Στα S με τραβάει η πολύ καλή οθόνη και οι νυχτερινές λήψεις που θεωρώ είναι καλύτερες .Στο LG η wide cam και η αποσπομενενη μπαταρία που την αλλάζεις. 1ο μέλημα στο κινητό ο φακός μ'ενδιαφέρεικαι η ποιότητα των φωτογραφιών.

Στο s7 edge πχ αξίζουν τα 100€ παραπάνω;

Κάποιοι που να τα είχαν και τα δυο μια άποψη τους θα με βοηθούσε.

Edited by SAKISART2

Εαν σε ενδιαφέρει μόνο η κάμερα δεν αξίζει τα 100ευρώ παραπάνω.

Το 7 edge όμως έχει καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη μπαταρία και είναι αδιάβροχο. Αυτά ως σύνολο αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω.

Παιδιά επειδή διαβάζω καιρό για τα συγκεκριμένα τηλ μια τελευταία γνώμη θα ήθελα. Στα S με τραβάει η πολύ καλή οθόνη και οι νυχτερινές λήψεις που θεωρώ είναι καλύτερες ..

Είχα G5 και τώρα έχω S7.. το LG ήταν ελαφρώς καλύτερο στις νυχτερινές. Μικροδιαφορές βέβαια αλλά υπερίσχυε

Είχα G5 και τώρα έχω S7.. το LG ήταν ελαφρώς καλύτερο στις νυχτερινές. Μικροδιαφορές βέβαια αλλά υπερίσχυε
για ποιο λόγο το αλλαξες;

για ποιο λόγο το αλλαξες;

Γιατί λόγω δουλειάς χρειάζομαι αδιαβροχοποίηση. Είμαι με μηχανάκι 8-9 ώρες τη μερα.

Επαναλαμβάνω πάντως πως οι διαφορές είναι μικρές, οι κάμερες είναι πάρα πολύ κοντά μεταξύ τους.

Εαν σε ενδιαφέρει μόνο η κάμερα δεν αξίζει τα 100ευρώ παραπάνω.

Το 7 edge όμως έχει καλύτερη οθόνη, πολύ καλύτερη μπαταρία και είναι αδιάβροχο. Αυτά ως σύνολο αξίζουν τα 100 ευρώ παραπάνω.

Καλά η οθόνη είναι θέμα γούστου. Η μπαταρία είναι όντως καλύτερη? Ρωτάω γιατί στα συγκριτικά βίντεο που βλέπω μεταξύ των δύο, το s7 edge καταναλώνει περισσότερη από το g5 στο τέλος.

Καλά η οθόνη είναι θέμα γούστου. Η μπαταρία είναι όντως καλύτερη? Ρωτάω γιατί στα συγκριτικά βίντεο που βλέπω μεταξύ των δύο, το s7 edge καταναλώνει περισσότερη από το g5 στο τέλος.

Έλα που δεν είναι μόνο θέμα γούστου τεχνολογίας( διάβασε όλο το θέμα του G5 εδώ πέρα ή στο xda να δεις ότι πλέον το bleeding πάει σύννεφο. )

Όσο για την μπαταρία δεν χωράει καν συζήτηση ( δεν το λέω εγώ μόνο βέβαια αλλά κάθε review και καθένας που τα χει συγκρίνει ) και δεν ξέρω τι βίντεο έχεις δει αλλά στην αυτονομία τους οι συσκευές είναι η μέρα με την νύχτα.

Edited by adversus

Την αποσπομενενη μπαταρία δε τη θεωρείτε πλεονέκτημα; Αλλάζεις εύκολα ιδιως αν έχεις το κιτ φορτισης. Και δεν έχεις το άγχος ότι κάποια στιγμή θα χάσει η μπαταρία απο την αυτονομία της από τους κύκλους φόρτισης.

S7 edge κινητο της χρονιάς 2016 αν δεν θες να δώσεις τα 100 ευρω πάρε το απλό το s7

S10+ <3

Nokia 6110, Motorola startac, Ericsson t10s,Nokia 3330

Sony Ericsson T68i , sagem my v-75, Sony Ericsson k800i, Nokia n82, Motorola a1200, lg ku990i, sony Ericsson satio, Nokia n8, lg optimus 2x,Samsung galaxy s3, galaxy note 2,note 3, note 4, lg g3, huawei p8lite, s7 edge , s8+, s9+, s10+

Οι λόγοι που προσωπικά προτίμησα το G5 είναι,

Πιο δυνατό ηχείο.

Βολεύει καλύτερα το αποτύπωμα στη πίσω όψη

Η κάμερα

Το ραδιόφωνο του

Και η χρήση του ir

Η μπαταρία από τη στιγμή που με δική μου χρήσης βγάζει μέρα και στα 2 δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα (μόνο εν καιρό στην αλλαγή)

Αυτές οι επιλογές είναι προσωπικές και μόνο.

Βαλε "κατω" τι σε ενδιαφέρει και θα κάνεις την σωστή επιλογή ;)

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Την αποσπομενενη μπαταρία δε τη θεωρείτε πλεονέκτημα; Αλλάζεις εύκολα ιδιως αν έχεις το κιτ φορτισης. Και δεν έχεις το άγχος ότι κάποια στιγμή θα χάσει η μπαταρία απο την αυτονομία της από τους κύκλους φόρτισης.

αυτο ακριβως ειναι και το μεγαλυτερο μου προβλημα και σε εμενα ...!

αν καποτε χαλασει η μπαταρια τι γινεται?

επισης χρονια ολόκληρα εχω συνηθίσει σε ολα τα κινητα μου να εχω δευτερη μπαταρια !

βολευει για εμενα πιο πολυ ..ουσιαστικα δεν μενω χωρις κινητο ακομη και σε ταξιδι ..