makouin Δημ. September 27, 2019 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2019 Μια ερωτηση για οποιον μπορεί να βοηθήσει. Στο τηλέφωνο οταν δεχομαι κλήσεις αναπάντητες δεν μου βγαζει την ειδοποίηση με τον αριθμό των αναπαντητων...φσίνετσι μεν για κλασμα δευτερολέπτου αλλά μετά εξαφσνιζεται και αν δεν μπώ να ελέγξω τις κλησεις δεν ξερω αν με πηραν τηλεφωνο ή οχι. Πηγα ρθυμισεις έψαξα...ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο στις ρθυμισεις..παντού όλα ενεργοποιημένα. Κάτι ξεχνάω να ελέγξώ; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makouin Δημ. October 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2019 Μια ερωτηση για οποιον μπορεί να βοηθήσει. Στο τηλέφωνο οταν δεχομαι κλήσεις αναπάντητες δεν μου βγαζει την ειδοποίηση με τον αριθμό των αναπαντητων...φσίνετσι μεν για κλασμα δευτερολέπτου αλλά μετά εξαφσνιζεται και αν δεν μπώ να ελέγξω τις κλησεις δεν ξερω αν με πηραν τηλεφωνο ή οχι. Πηγα ρθυμισεις έψαξα...ειδοποιήσεις στο τηλέφωνο στις ρθυμισεις..παντού όλα ενεργοποιημένα. Κάτι ξεχνάω να ελέγξώ; Ευχαριστώ. Το βρήκα...είχε αποκλείσει την ειδοποίηση το antivrus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. October 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. October 6, 2019 Τι το θες το antivirus? Sent from my Moto G (5S) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. March 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2020 (edited) Γειά σας προχθές η πολιτική προστασία έστειλε μήνυμα για τον κορονοϊο.......Σε Samsung A5 2017 της γυναίκας μου δεν έφτασε ποτέ.. .....έχει όλες τις ενημερώσεις λογισμικού... ....θέλει κάποια ρύθμιση ? Edited March 13, 2020 by kostas47y Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. March 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. March 14, 2020 Γειά σας προχθές η πολιτική προστασία έστειλε μήνυμα για τον κορονοϊο.......Σε Samsung A5 2017 της γυναίκας μου δεν έφτασε ποτέ.. .....έχει όλες τις ενημερώσεις λογισμικού... ....θέλει κάποια ρύθμιση ?Καμία, δε φταίει το κινητό Σε πολλούς δεν ήρθε Ούτε σε εμένα με Xiaomi MI 9 ενώ στις γυναίκας μου το Α5 ήρθε κανονικά με Cosmote και οι 2 Στάλθηκε από το MI 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 (edited) Ερώτηση κρίσεως. Έπεσε η συσκευή στη θάλασσα και αμέσως την έβγαλαν. Μπήκε σε ρύζι, έκαναν και το λάθος να την φυσηξουν με πιστολάκι. Το θέμα είναι ότι μετά από μια εβδομάδα ξανά έβγαλε το μήνυμα για υγρασία. Αξίζει η διαδικασία να το ανοίξεις; Έχει νόημα να το κρατήσει και όσο πάει ή υπάρχει κίνδυνος να σκάσει; Βασικά το άνοιγμα νομίζω δεν έχει νόημα για συσκευή 3 ετών απλά για επιβεβαίωση. Edited July 14, 2020 by enigma84 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glofiish Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Ερώτηση κρίσεως. Έπεσε η συσκευή στη θάλασσα και αμέσως την έβγαλαν. Μπήκε σε ρύζι, έκαναν και το λάθος να την φυσηξουν με πιστολάκι. Το θέμα είναι ότι μετά από μια εβδομάδα ξανά έβγαλε το μήνυμα για υγρασία. Αξίζει η διαδικασία να το ανοίξεις; Έχει νόημα να το κρατήσει και όσο πάει ή υπάρχει κίνδυνος να σκάσει; Βασικά το άνοιγμα νομίζω δεν έχει νόημα για συσκευή 3 ετών απλά για επιβεβαίωση. Βασικά αφού το κινητό είναι ip68, γιατί τόση φασαρια; Επεσε στη θάλασσα, βάλτο, ξεπλύνε με νερό βρύσης, σκούπισε και καθάρισες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Βασικά αφού το κινητό είναι ip68, γιατί τόση φασαρια; Επεσε στη θάλασσα, βάλτο, ξεπλύνε με νερό βρύσης, σκούπισε και καθάρισες. 3ετων συσκευή δεν ξέρω αν το ip68 ισχυει. Συν ότι με αυτό που έπεσε και ηδη του βγήκε το μήνυμα για την υγρασία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekoz Δημ. July 14, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2020 Το μηνυμα αφορα την θυρα φορτισης Type C. Το αφηνεις να στεγνωσει καλα αφου ξεπλυνεις με "γλυκο" νερο και ολα καλα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
forumkid Δημ. August 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2020 Υπαρχει gcam για το Α5;Το εχει ενας φιλος ο οποιος δεν ασχολειται και πολυ με το κινητο.Απλα μηπως και βελτιωθει λιγο η καμερα.Απο δυναμικο ευρος ειναι χαλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas47y Δημ. October 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2020 Χθές χρειάστηκε νά πάρουμε το 100 καί δεν το επερνε... δοκιμάσαμε νά πάρουμε καί τό 112 και ούτε αυτό τό επερνε..( να σημειωθεί ότι ούτε οι ειδοποιήσεις από το 112 έρχονται). είναι με COSMOTE...τί μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts