duc Δημ. February 28, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2018 Καλησπέρα φίλοι. Απο την εφαρμογη τηλεχειριστηριου της Xiaomi μπορεις να ελεγχεις τον αποκωδικοποιητη panasat της Nova ? Γιατί δε δοκιμάζεις, αν και νομίζω πως δεν μπορείς. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Γιατί δε δοκιμάζεις, αν και νομίζω πως δεν μπορείς. Τελικα μπορεις απο την εφαρμογη sure universal Πολυ καλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 1, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2018 Τελικα μπορεις απο την εφαρμογη sure universal Πολυ καλη. Ναι οκ από άλλη εφαρμογή πέτυχε, από την εφαρμογή όμως της xiaomi δεν νομίζω να σου έβγαινε, για αυτό σου είπα πως ''δεν νομίζω'' . Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Συμφωνω. Το εψαξα απο εκει δεν βγαινει. Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος θέμα με το tethering σαν hotspot? συνδέεται αλλά δεν έχει ιντερνετ, το εκανε και στο Miui 8 και στο 9. ενώ το Bluetooth tethering δουλεύει κανονικά. Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος θέμα με το tethering σαν hotspot? συνδέεται αλλά δεν έχει ιντερνετ, το εκανε και στο Miui 8 και στο 9. ενώ το Bluetooth tethering δουλεύει κανονικά.ποιο καταναλώνει περισσότερη μπαταρία το bt tethering η το WiFi tethering? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα το Bluetooth tethering είναι πιο αργό Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. March 2, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2018 Δεν ξέρω, αλλά σίγουρα το Bluetooth tethering είναι πιο αργόα οκ αύριο θα το δοκιμάσω Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Αντιμετωπίζει κανείς άλλος θέμα με το tethering σαν hotspot? συνδέεται αλλά δεν έχει ιντερνετ, το εκανε και στο Miui 8 και στο 9. ενώ το Bluetooth tethering δουλεύει κανονικά. Εννοείς να συνδεθεί το 4A σε συσκευή που κάνει tethering ή το αντίστροφο; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. March 3, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 3, 2018 Λάπτοπ και τάμπλετ συνδέονται με το hotspot του κινητού αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έχεις μήπως Vodafone CU; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Λάπτοπ και τάμπλετ συνδέονται με το hotspot του κινητού αλλά δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο Η επόμενη ερώτησή μου θα ήταν αυτή του συμφορουμήτη.. Έχεις μήπως Vodafone CU; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_anna Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με τον sedif.....το pc μου συνδέεται αλλά δεν ανοίγουν οι σελίδες..... αλλά αν συνδεθεί άλλο κινητό όλα είναι μια χαρά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 Έχεις μήπως Vodafone CU; ναι, χρειάζεται να αλλάξουμε τίποτα ρυθμίσεις apn? Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 (edited) Ναι χρειάζεται μια αλλαγή στο APN, προσθέτεις μια λεξη, νομίζω null στο ΑΡΝ αλλά δε θυμάμαι σε ποιο σημειο, με επιφύλαξη στο Apn type γράφεις default,null Edited March 4, 2018 by elephant Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Udab Δημ. March 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 4, 2018 τρέχει κανείς unofficial Lineage OS σε redmi 4a εδώ μέσα ; :O:O:O:O:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_anna Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Έχεις μήπως Vodafone CU; ...όχι...έχω στείλει και ερώτημα στο MIUI φόρουμ αλλά τίποτα...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kastorakos84 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Ναι χρειάζεται μια αλλαγή στο APN, προσθέτεις μια λεξη, νομίζω null στο ΑΡΝ αλλά δε θυμάμαι σε ποιο σημειο, με επιφύλαξη στο Apn type γράφεις default,null Αυτό ακριβώς, και χρειάζεται και σε cyta και σε Q. Παράθεση 1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus 2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 ...όχι...έχω στείλει και ερώτημα στο MIUI φόρουμ αλλά τίποτα...... Αν μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone θα σου πουν τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_anna Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Αν μιλήσεις με την εξυπηρέτηση πελατών της Vodafone θα σου πουν τις ρυθμίσεις που πρέπει να κάνεις. Τους πήρα....μου είπαν ότι δεν είναι δικό τους πρόβλημα..... ----- προσθήκη μηνύματος 11 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ...να δοκιμάσω το APNtupe: default,null...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_anna Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 ...τώρα είναι Apn type: default,supl,dun ...να προσθέσω το null? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duc Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 ...τώρα είναι Apn type: default,supl,dun ...να προσθέσω το null? Πήρες τηλέφωνο και σου είπαν δεν είναι δικό τους πρόβλημα; Ας τους ζητούσες οδηγίες για μια καινούρια σύνδεση APN. Εγώ έτσι είχα κάνει με ένα LG Τάμπλετ που είχα πρόβλημα, μια χαρά με καθοδήγησαν και το έφτιαξα. Παράθεση Xiaomi Mi 8 pro stable Rom MIUI 11 Pie 9 Samsung Galaxy A8 (2018) Pie 9 ODYS Wintab 9 plus 3G Windows 10 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_anna Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Πήρες τηλέφωνο και σου είπαν δεν είναι δικό τους πρόβλημα; Ας τους ζητούσες οδηγίες για μια καινούρια σύνδεση APN. Εγώ έτσι είχα κάνει με ένα LG Τάμπλετ που είχα πρόβλημα, μια χαρά με καθοδήγησαν και το έφτιαξα. Δίκιο έχεις...θα μπορούσα να το κάνω αν το ήξερα!!!...τώρα τα μαθαίνω και εγώ. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasep1 Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Δημιούργησε ένα προφίλ ακριβώς όπως αυτό που έχεις με άλλο όνομα και επίλεξε το.. Εγώ αυτό είχα κάνει σε ένα LG και είχα ίντερνετ στο τάμπλετ από το κινητό.. Παράξενο αλλά το δοκίμασα και έπιασε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_anna Δημ. March 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2018 Δημιούργησε ένα προφίλ ακριβώς όπως αυτό που έχεις με άλλο όνομα και επίλεξε το.. Εγώ αυτό είχα κάνει σε ένα LG και είχα ίντερνετ στο τάμπλετ από το κινητό.. Παράξενο αλλά το δοκίμασα και έπιασε.. Ευχαριστώ!!!!....θα τα δοκιμάσω όλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts