morcheeba Δημ. September 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2017 Καλησπέρα σας ,θέλω να ρωτήσω αν χρειάζεται antivirus ή αυτό που έχει η εφαρμογή ασφάλεια με καλύπτει; Αν υπάρχει τρόπος να το βγάλω για να βάλω το σαφώς καλύτερο Lookout; H αν βάλω και το lookout υπάρχει πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 (edited) 110 $ + 2.3 $ μεταφορικά + 3$ για αποστολή σε Ιταλία αντί για Κίνα σε περίπτωση προβλήματος = ~ 100€ https://m.geekbuying.com/item/Xiaomi-Redmi-4A-2GB-32GB-Smartphone---Gray-384102.html/ Στο skroutz βγαίνει στα 110~115€. https://www.skroutz.gr/s/11334248/Xiaomi-Redmi-4a-32GB.html 140€ στις μεγάλες αλυσίδες. Το από που να το πάρει κανείς, όπως πάντα, είναι προσωπική υπόθεση! Edited September 29, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
left_ace Δημ. September 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2017 Μόλις τώρα μου ήρθε Παράθεση legriTV... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
telefoneri Δημ. September 30, 2017 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2017 ((delete)) Παράθεση ★ ★ ★ ★ ★ ★ ★ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soulfunkdjx Δημ. October 2, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2017 Ρε παιδιά εδώ κ 4 μέρες της γυναίκας μου χάνει το σημα του WiFi και δυσκολεύεται να ξανασυνδεθεί. Εκεί που συνδέεται και πάει σφαίρα ξαφνικά χάνει την σύνδεση.Εδω και τοσους μήνες πήγαινε καλά. Είναι φουλ ενημερωμένο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsarlatanos Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Την έβαλε κανείς την V8.5.5.0 stable ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaslat Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Καλησπέρα σε όλους, είναι το παρακάτω τηλ. η global version (έχει την B20 μπάντα) : https://www.mymegastore.gr/product/xiaomi-redmi-4a-dual-sim-2gb-ram-16gb-rom-elliniko-menoy-gray/ Έχω 2 ερωτήσεις : Έχει την εργοστασιακή ROM με update? Γιατί άλλα ελληνικά μαγαζιά το έχουν με 2 χρόνια εγγύηση ?: mygad Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 παιδια το netflix δεν παιζει στο συγκεκριμενο τηλεφωνο? Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 παιδια το netflix δεν παιζει στο συγκεκριμενο τηλεφωνο?Κανονικά παιζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 5, 2017 Εμενα μου γραφει δεν ειναι συμβατο-και το τηλεφωνο ειναι απειραχτο official global stable Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες και απλά τα σπάει. ένα προβληματάκι έχω παρατηρήσει μόνο και έχει να κάνει με την εμφάνιση του ονόματος στα μηνύματα. Έχω το όνομα πχ Γιώργος Κουκουρούκου με νούμερο 00306972123456 όταν μου έρχεται εισερχόμενη κλήση φαίνεται μια χαρά. όταν όμως μου έρχεται σε μήνυμα, θα μου εμφανίσει μόνο το νούμερο με την μορφή +306972123456. Το πρόβλημα αυτό το έχω στο 90% των επαφών μου. άλλαξα όλες τις επαφές σε μορφή 6972123456, αλλά και σε +306972123456 και το πρόβλημα παραμένει. όπως είπα δεν είναι σε όλες τις επαφές και έχει ποσοστό αποτυχίας περίπου 90%. δοκίμασα να περάσα σε κάθε επαφή το νούμερο με τις 3 μορφές του +306972123456, 00306972123456 και 6972123456. Το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε, αλλά δεν είναι αποδεκτό, μιας και κάθε φορά θα πρέπει να θυμάμαι ότι νέα επαφή υπάρχει να την περνάω με 3 τρόπους, αλλά και όταν θα θέλω να καλέσω θα εμφανίζει 3 νούμερα. Ναι μεν 3 ίδια νούμερα στο τέλος, αλλά είναι μπέρδεμα. Υπάρχει καμιά λύση στο θέμα αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tron Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δες αν η εφαρμογή μηνύματα έχει πρόσβαση στις επαφές Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Δες αν η εφαρμογή μηνύματα έχει πρόσβαση στις επαφές Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Χαίρεται. Πως το βλέπω αυτό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) Κανονικά παιζει Μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου! Δεν παίζει. Μάλλον παίζει αλλά δεν επιτρέπει την εγκατάσταση το Play Store. Ούτε στο Redmi 4X που έχω. "Αυτό το στοιχείο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας" μου βγάζει ενώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι αχνό γκρί -ανενεργό- για την εγκατάσταση. Απείραχτο το έχω αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο (χωρίς root και twrp) και το αναφέρω γιατί κάπου διάβασα να λένε ότι φταίνε τέτοιες επεμβάσεις. Η λύση είναι η εγκατάσταση κατευθείαν του .apk από το netflix.com πάντως... Edited October 10, 2017 by theo1973 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Μου κάνει εντύπωση η σιγουριά σου! Δεν παίζει. Μάλλον παίζει αλλά δεν επιτρέπει την εγκατάσταση το Play Store. Ούτε στο Redmi 4X που έχω. "Αυτό το στοιχείο δεν είναι συμβατό με τη συσκευή σας" μου βγάζει ενώ το συγκεκριμένο τηλέφωνο είναι αχνό γκρί -ανενεργό- για την εγκατάσταση. Απείραχτο το έχω αυτή τη στιγμή το τηλέφωνο (χωρίς root και twrp) και το αναφέρω γιατί κάπου διάβασα να λένε ότι φταίνε τέτοιες επεμβάσεις. Η λύση είναι η εγκατάσταση κατευθείαν του .apk από το netflix.com πάντως...Η φωτό είναι από το redmi 4x της γυναίκας μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Κι εμένα το κάνει εγκατάσταση το netflix αλλά όταν πας να το ανοίξεις λέει ότι δεν είναι συμβατό και κλεινει Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 (edited) @atux_null Βάλε το Chomp SMS από το Playstore. Υπόστηριζει dual sim, 160 χαρακτήρες και δεν έχει θέμα με τα ονόματα. Edited October 10, 2017 by Baniko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drivth Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 καλημέρα. Έχω το κινητό εδώ και 6 μήνες και απλά τα σπάει. ένα προβληματάκι έχω παρατηρήσει μόνο και έχει να κάνει με την εμφάνιση του ονόματος στα μηνύματα. Έχω το όνομα πχ Γιώργος Κουκουρούκου με νούμερο 00306972123456 όταν μου έρχεται εισερχόμενη κλήση φαίνεται μια χαρά. όταν όμως μου έρχεται σε μήνυμα, θα μου εμφανίσει μόνο το νούμερο με την μορφή +306972123456. Το πρόβλημα αυτό το έχω στο 90% των επαφών μου. άλλαξα όλες τις επαφές σε μορφή 6972123456, αλλά και σε +306972123456 και το πρόβλημα παραμένει. όπως είπα δεν είναι σε όλες τις επαφές και έχει ποσοστό αποτυχίας περίπου 90%. δοκίμασα να περάσα σε κάθε επαφή το νούμερο με τις 3 μορφές του +306972123456, 00306972123456 και 6972123456. Το πρόβλημα δεν παρουσιάστηκε, αλλά δεν είναι αποδεκτό, μιας και κάθε φορά θα πρέπει να θυμάμαι ότι νέα επαφή υπάρχει να την περνάω με 3 τρόπους, αλλά και όταν θα θέλω να καλέσω θα εμφανίζει 3 νούμερα. Ναι μεν 3 ίδια νούμερα στο τέλος, αλλά είναι μπέρδεμα. Υπάρχει καμιά λύση στο θέμα αυτό? Δοκίμασε να βάλεις το +30 μπροστά στις επαφές σου με την εφαρμογή number fixer από το play store. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WebDevGr Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Κι εμένα το κάνει εγκατάσταση το netflix αλλά όταν πας να το ανοίξεις λέει ότι δεν είναι συμβατό και κλεινει Αν ακολουθήσεις το link στο μήνυμα που σου βγάζει και ακολουθήσεις μετά τις οδηγίες θα παίξει μια χαρά. Εν ολίγοις σβήνεις την εφαρμογή που πέρασες από το playstore και κατεβάζεις αυτή που σου προτείνει το Netflix https://help.netflix.com/en/node/57688 Παράθεση Κοινότητα Αναγνωστών Βιβλίων | Domain Sales Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venividivici Δημ. October 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2017 Αν ακολουθήσεις το link στο μήνυμα που σου βγάζει και ακολουθήσεις μετά τις οδηγίες θα παίξει μια χαρά. Εν ολίγοις σβήνεις την εφαρμογή που πέρασες από το playstore και κατεβάζεις αυτή που σου προτείνει το Netflix https://help.netflix.com/en/node/57688 Σε ευχαριστώ πολύ.εγω ακολουθούσα τις οδηγίες αλλά μετά το έκανα εγκατάσταση πάλι από store και είχα θέμα.Τωρα όλα καλά. Παράθεση Ενοικιαζομενα δωμάτια και διαμερίσματα στην παραλία των Μυλων Αργολιδος δέκα λεπτά απο το Ναύπλιο σε προσιτές τιμές. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
atux_null Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Δοκίμασε να βάλεις το +30 μπροστά στις επαφές σου με την εφαρμογή number fixer από το play store. Καλημέρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται όλες οι επαφές με +30. κάποιες έρχονται και 69.. έχω αλλάξει όλα τα νούμερα σε μορφή +30, αλλά όταν μου το στείλει ο πάροχος +30 τότε το χάνω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baniko Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Καλημέρα. Το πρόβλημα είναι ότι δεν έρχονται όλες οι επαφές με +30. κάποιες έρχονται και 69.. έχω αλλάξει όλα τα νούμερα σε μορφή +30, αλλά όταν μου το στείλει ο πάροχος +30 τότε το χάνω. Όπως έγραψα λίγα ποστ πιο πριν (#417), Chomp SMS, από το Playstore. Είναι μια καλή λύση και δύσκολα θα βρεις άλλη! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. October 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2017 Η φωτό είναι από το redmi 4x της γυναίκας μου Αν και δεν έχει νόημα να συνεχίσουμε, η φωτό αυτή είναι από το play store όταν το ανοίγω στο pc μου (γιατί από το κινητό δεν το βρίσκει καν το netflix η αναζήτηση εφόσον είναι μη διαθέσιμο): Κατεβάζοντας το .apk από το site του Netflix εγκαταστάθηκε και δουλεύει κανονικά. Δεν ξέρω τι ιδιαιτερότητα έχει το 4X της γυναίκας σου, πάντως σε απείραχτο όπως ήδη είπα είναι το δικό μου, δεν είναι διαθέσιμο το app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gpns Δημ. October 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 12, 2017 Σε εμένα παίζει κανονικά. Εγκατάσταση από Google play. Θα έβαζα και screenshot μέσα από την εφαρμογή αλλά δεν με αφήνει να τραβήξω..... Στάλθηκε από το Redmi 4A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelrp Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Θέλω να βάλω την ελληνική developer xtrv για να μπορώ να δίνω δικαίωμα root σε ορισμένες εφαρμογές μέσω της miui , η stable δεν το κάνει. Έχω xp 32bit ,και από ότι διαβασα δεν συνιστάται να φλασαρω μέσω των xp. Υπάρχει άλλος τρόπος, μέσω της αναβάθμισης του κινητού ή θα πέσω σε bootloop ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts