mark1979 Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Με κανονικό φως δεν είχα παράπονο από το redmi note 3. Όταν μειωνόταν το φως ήταν κάτω του μετρίου. Θεωρώ πως τα πάει καλύτερα εκεί το meizu. Άσχετο, το μενού επίσης θεωρώ πως είναι αρκετά εύχρηστο αλλά δεν παίζει και πολύ ρόλο αυτό. Οσο αφορά το redmi 5 plus είχα δει δείγματα και επισης και δεν μου αρεσαν. Κοντά στα 200 δεν ξέρω αν μπορεί κάποιος να βρει κάτι πολύ καλύτερο. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ ΓΡΑΦΤΗΚΕ Σ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΗ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. May 4, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2018 Κανένα πρόβλημα! Απλά αναθωτηθηκαμε όλοι μιας και δεν έχει πει κανείς κανένα κακό λόγο για την κάμερα του meizu pro 6 plus. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 (edited) γίνετε με το πάτημα του δακτυλικού αποτυπώματος να πηγαίνει απ'ευθειας στην home screen? και εάν γίνετε να βάλει κάποιος ενα tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη. γιατί αυτό βγήκε μάπα. https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Phone-Screen-Protector-For-Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-p-1270386.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN Edited May 5, 2018 by aristidis540 Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RADIO Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Κατά πάσα πιθανότητα φταίει η έλλειψη b20 και δεν πιάνει σε κλειστό χώρο. Το ίδιο θέμα είχα με ένα Letv x800 ενώ στο ίδιο χώρο ένα HTC 825 που έχει b20 πιάνει 4g Ναι αλλά ούτε το redmi note 3 ειχε την b20 Για αυτό είπα μήπως είναι θέμα Rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 γίνετε με το πάτημα του δακτυλικού αποτυπώματος να πηγαίνει απ'ευθειας στην home screen? και εάν γίνετε να βάλει κάποιος ενα tempered glass που να πιάνει όλη την οθόνη. γιατί αυτό βγήκε μάπα. https://www.banggood.com/Bakeey-Anti-Explosion-Tempered-Glass-Phone-Screen-Protector-For-Meizu-Pro-6-Plus-Global-Version-p-1270386.html?rmmds=myorder&cur_warehouse=CN Κι εγώ σήμερα την παρέλαβα και την δοκίμασα, μεγάλη αποτυχία... :( Παράθεση LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Κι εγώ σήμερα την παρέλαβα και την δοκίμασα, μεγάλη αποτυχία... :( Λόγω της κυρτοτητας στην άκρη τα screen protector είναι ψιλοαποτυχια περιμένω μερικά ακομη και αν και αυτά είναι έτσι με βλέπω χωρις τίποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GoniM Δημ. May 5, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2018 Λόγω της κυρτοτητας στην άκρη τα screen protector είναι ψιλοαποτυχια περιμένω μερικά ακομη και αν και αυτά είναι έτσι με βλέπω χωρις τίποτα. Πολλοί απ εμάς πήραμε της bakeey full cover tempered glass. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Πολλοί απ εμάς πήραμε της bakeey full cover tempered glass. Προσωπικά είμαι ικανοποιημένος. Αυτά περιμένω είναι ακόμα καθοδον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Παιδιά στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει το ΓΛΩΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΩΓΉ /ΜΕΤΑΤΡΟΠΉ ΚΕΙΜΈΝΟΥ ΣΕ ΟΜΙΛΊΑ; Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Με την κάμερα παιδιά, γενικά η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι αυτό που περίμενα, όπως κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε κάποιος φίλος εδώ στις πρώτες σελίδες, εμένα το δικό μου δεν βγάζει τόσο καλές. Επίσης το συγκρίνω μαζί με έναν φίλο μου που είxe Meizu και ήταν στο τσακ να τπαπαραγγείλει και έκανε πίσω μόλις είδε τις φωτογραφίες που βγάζει το δικό μου. Παιδιά τώρα προέκυψε ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Στα καλά καθούμενα δεν φορτίζει. Please help me! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Στο δικό μου οι φωτογραφίες είναι υπέροχες, Βγάλε λίγο πιο έξω το καλώδιο που πάει στον φορτιστή. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ευχαριστώ το έβγαλα λίγο έξω το καλώδιο που πάει στον φορτιστή και φορτίζει κανονικά, ουφ! Για τις φωτογραφίες δεν ξέρω τι να κάνω το έχω στο αυτόματο. Τώρα αν πρέπει να παίξω με το izo δεν το κατέχω. Πάντως μπήκα στις εφαρμογές κάμερα που έγραψε πριν ένας φίλος, αλλά δεν μπορώ να κάνω εκκαθάριση, πως γίνεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Με την κάμερα παιδιά, γενικά η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι αυτό που περίμενα, όπως κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε κάποιος φίλος εδώ στις πρώτες σελίδες, εμένα το δικό μου δεν βγάζει τόσο καλές. ..... Αν αναφέρεσαι στις φωτογραφίες που ανέβασα εγώ, ναι είναι πολύ καλές. Θα έλεγα πάρα πολύ καλές για κινητό αυτής της αξίας. Όταν τραβάς φρόντισε ο φακός να είναι πάντα καθαρός, χωρίς δακτυλιές. Επίσης θέλει σταθερό χέρι. Επειδή η κάμερα είναι πολύ γρήγορη είναι επιρεπής στο camera shake:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_nia86 Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Αν αναφέρεσαι στις φωτογραφίες που ανέβασα εγώ, ναι είναι πολύ καλές. Θα έλεγα πάρα πολύ καλές για κινητό αυτής της αξίας. Όταν τραβάς φρόντισε ο φακός να είναι πάντα καθαρός, χωρίς δακτυλιές. Επίσης θέλει σταθερό χέρι. Επειδή η κάμερα είναι πολύ γρήγορη είναι επιρεπής στο camera shake:)Το αντίθετο, όσο πιο γρήγορα γίνεται η λήψη τόσο λιγότερο shake έχει Sent from my C106 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2018 Ευχαριστώ το έβγαλα λίγο έξω το καλώδιο που πάει στον φορτιστή και φορτίζει κανονικά, ουφ! Για τις φωτογραφίες δεν ξέρω τι να κάνω το έχω στο αυτόματο. Τώρα αν πρέπει να παίξω με το izo δεν το κατέχω. Πάντως μπήκα στις εφαρμογές κάμερα που έγραψε πριν ένας φίλος, αλλά δεν μπορώ να κάνω εκκαθάριση, πως γίνεται; Πάμε εφαρμογές , τέρμα δεξιά εκεί που λέει όλες. Μετά πάμε στην εφαρμογή κάμερα και εκεί που θα δεις με κόκκινα γράμματα, απλά κανείς εκκαθάριση . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Με την κάμερα παιδιά, γενικά η ποιότητα των φωτογραφιών δεν είναι αυτό που περίμενα, όπως κάποιες φωτογραφίες που ανέβασε κάποιος φίλος εδώ στις πρώτες σελίδες, εμένα το δικό μου δεν βγάζει τόσο καλές. Επίσης το συγκρίνω μαζί με έναν φίλο μου που είxe Meizu και ήταν στο τσακ να τπαπαραγγείλει και έκανε πίσω μόλις είδε τις φωτογραφίες που βγάζει το δικό μου. Παιδιά τώρα προέκυψε ένα θέμα ζωτικής σημασίας. Στα καλά καθούμενα δεν φορτίζει. Please help me! αληθεια υπαρχουν πολλα μειζου που να βγαζουν καλυτερη φωτο? απορία το έχω δεν ξερω Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 (edited) αληθεια υπαρχουν πολλα μειζου που να βγαζουν καλυτερη φωτο? απορία το έχω δεν ξερω Και όχι μόνο Meizu, αλλά βρες μου ένα Xiaomi, Huawei, Samsung, και οποιαδήποτε άλλη μάρκα σε αυτά τα λεφτα, με αντίστοιχη κάμερα και specs... Οι φωτογραφίες του είναι πολύ καλές, μάλλον εσύ κάτι κάνεις λάθος... Edited May 7, 2018 by jimlost Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. May 7, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2018 Το αντίθετο, όσο πιο γρήγορα γίνεται η λήψη τόσο λιγότερο shake έχει Sent from my C106 using Tapatalk Είναι σωστό αυτό που λες, αλλά μάλλον δεν το έξέφρασα σωστά. Θέλω να πω ότι τραβάει άμεσα με το πάτημα του κλικ, ενώ άλλες εφαρμογές τραβάνε κλάσματα δευτερερολέπτου μετά το πάτημα του κλικ (π.χ. snap camera). Και οι δυο τραβάνε γρήγορα αλλά σε διαφορετικό χρόνο:) Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Πάμε εφαρμογές , τέρμα δεξιά εκεί που λέει όλες. Μετά πάμε στην εφαρμογή κάμερα και εκεί που θα δεις με κόκκινα γράμματα, απλά κανείς εκκαθάριση . Με κόκκινα γράμματα έχει εκκαθαριση δεοδομενων και εκκαθάριση cashe ,τι από τα δύο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petransfhp Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 http://https//photos.app.goo.gl/VAF3qkkGpNUdz6sB6 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motojohnnys Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Με κόκκινα γράμματα έχει εκκαθαριση δεοδομενων και εκκαθάριση cashe ,τι από τα δύο; οποιο θες το ιδιο ειναι. ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- βλεπω καποιοι μεταξυ ημών, λενε και ξαναλενε, "για τα λεφτα που κανει". τα λεφτα αυτα τα κανει σημερα, στις μερες μας, μετα την αποφαση της meizu αντι να τα αποσυρει να τα χαρισει εναντι αυτης της τιμης. οταν βγηκε εκανε καλα λεφτα, οποτε η οποια συγκριση σαν συσκευη με αλλες, πρεπει να γινεται με την τιμη την τοτε.... βγηκε σαν ναυαρχιδα, ναι ειναι απιστευτη συσκευη απο πολλες αποψεις με θεματα ελαχιστα βεβαια (και ποιοι δεν εχουν) και παιρνω πισω ενα ποστ που ειχα κανει με το οτι πληρωνεις παιρνεις, αναγνωριζω ηταν λαθος μου! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Johnny παίρνω και εγώ πίσω αυτά που είπα, εδώ είμαστε να βοηθάμε όχι να μαλώνουμε, και ναι το τηλέφωνο ήταν ναυαρχίδα το 2016 . Εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος από την συσκευή. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aristidis540 Δημ. May 8, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2018 Να γράψω κι'εγω τι είδα μετά από λίγες μέρες χρήσης: + εκπληκτική οθόνη εχω βάλει σκέτο μαύρο για φόντο και έχει γίνει ένα με τα μπεζελς. το σήμα φαίνεται καλό,το κουμπί στο κέντρο με τον αισθητήρα εμπρός είναι ενα θετικό για μένα,προέρχομαι από το zuk2 και το έχω συνηθίσει,+ οτι δεν χρειάζεται να σηκώνεις το κινητό για να βρεις τον αισθητήρα. για το μπάτζετ η φωτογραφική είναι οκ,και το λειτουργικό είναι οκ (δουλεύω πάντα nova) - στα αρνητικά το notification led πρώτον δεν εχει χρώματα και δεύτερο δεν ανάβει όταν φορτίζει. η απουσία ραδιοφώνου,απουσία microSD(όταν θα αλλάξω κινητό μάλλον αυτή θα είναι η αιτία) ,και εάν είχε λιγο μεγαλύτερη ένταση στον ήχο θα ήταν καλοδεχούμενη. η μπαταρία καλή είναι,άλλα θα προτιμούσα απο τα 7.3 χιλιοστά να πήγαινε στα 7.8 και να είχα μια 4500mA μπαταρία. αυτά για την ώρα:cool: Παράθεση siemens s35i->sony ericsson t100->siemens s65->sony ericsson k750->eten x600->htc diamond->htc diamond 2->xperia ray (ποτέ Nokia :cool:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mertaghon2 Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Και όχι μόνο Meizu, αλλά βρες μου ένα Xiaomi, Huawei, Samsung, και οποιαδήποτε άλλη μάρκα σε αυτά τα λεφτα, με αντίστοιχη κάμερα και specs... Οι φωτογραφίες του είναι πολύ καλές, μάλλον εσύ κάτι κάνεις λάθος... χαχα οχι εγώ λέω οτι είναι πολύ καλές. Λίγο καλύτερες και από το g4 μου στο σκοτάδι οπότε υπερικανοποημενος δηλώνω! το παλικάρι πάνω έλεγε αντίθετα. σε κλήσεις με ακουστικά ή σε μεγάφωνο με κουράζει που χαλάει τον ήχο αλλά έχει τόσα καλά ας έχει και ενα μειον ! Παράθεση να πάρου samsung λέου,να σώσ την κεφαλή μ!!, μα δε μ' αφήνει η htc που έχω στο..ε:Xε..στη ψχ μ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2018 Σήμερα παρέλαβα τζαμακι από eBay που είναι σαν digitizer αλλά δεν το έβαλα καθόλου όποιος θέλει του το χαρίζω δεν μου άρεσε γιατί το δικό μου είναι άσπρο και αυτό μαύρο το πήρα με το σκεπτικό να αλλάξει το χρώμα αλλα ξέχασα ότι το κεντρικό κουμπί δεν καλύπτεται όποτε φαίνεται άσχημα ή διχρωμία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts