Redshift Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Έχω την global 7.0 .Γίνεται να βάλω κάποια google camera? χωρις snapdragon soc απλα ξεχασε το Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 χωρις snapdragon soc απλα ξεχασε το Κριμαααα.thanks για την απαντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2019 File:///sys/class/power_supply/battery/uevent Η κάτοχοι του τηλεφώνου τρέχοντα αυτό στον μαμά browser μπορούν να δουν κάποια πράγματα όπως επίσης και πόσους κύκλους φόρτισης έχει η μπαταρία, Το δικό μου από πέρσι τον Απρίλη 203 κύκλους έχω. Μέχρι να πιάσει τους 500 που αρχίζει και η φθορά τις μπαταρίας έχουμε δρόμο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 File:///sys/class/power_supply/battery/uevent Η κάτοχοι του τηλεφώνου τρέχοντα αυτό στον μαμά browser μπορούν να δουν κάποια πράγματα όπως επίσης και πόσους κύκλους φόρτισης έχει η μπαταρία, Το δικό μου από πέρσι τον Απρίλη 203 κύκλους έχω. Μέχρι να πιάσει τους 500 που αρχίζει και η φθορά τις μπαταρίας έχουμε δρόμο. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Εμένα μου έβγαλε 73 και το έχω περίπου 9 μήνες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Από Απρίλιο του 2018 με χρήση όλη την ημέρα και φόρτιση κάθε μέρα γράφει 332. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2019 Είμαι περίεργος να δω αν θα δώσουν flyme 8 στο τηλέφωνο μας. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Είμαι περίεργος να δω αν θα δώσουν flyme 8 στο τηλέφωνο μας. Ναι, προκόψαμε με τα bug του 7 και μας έλειψε το 8 ....:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Καλά αυτό ξαναπεστο, η αλήθεια είναι ότι η 7.3 πάει πολύ καλά δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Καλά αυτό ξαναπεστο, η αλήθεια είναι ότι η 7.3 πάει πολύ καλά δεν μπορώ να πω ότι έχω κάποιο πρόβλημα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Μάλλον γίνομαι γραφικός ρωτώντας τα ίδια ξανά αλλά δουλεύει το mCharge κανονικά; Δηλαδή μπορεί να μπεί και ON και OFF; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Έχω την αίσθηση τώρα που το λες ότι και κλειστεί που την έχω εγώ μόνιμα φορτίζει σχετικά γρήγορα το κινητό. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 σας δουλευει ο συγχρονισμος ημερολογιου κ επαφων της google; ειμαι με την τελευταια Flyme 7.3.0.0A κ ναι εχω δωσει φουλ διακαιωματα σε ολες τις υπηρεσιες της google ποτε ξανα meizu Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Από τον Μάιο που την πέρασα τα Google services δουλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ποτέ ξανά Meizu εννοείται φίλε, άθλια υποστήριξη δυστυχώς. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Από τον Μάιο που την πέρασα τα Google services δουλεύουν χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Ποτέ ξανά Meizu εννοείται φίλε, άθλια υποστήριξη δυστυχώς. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Κοιτάζω για καινούργια συσκευή αλλά στα ίδια χρήματα δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Κοιτάζω για καινούργια συσκευή αλλά στα ίδια χρήματα δεν βρίσκω κάτι αξιόλογο. τα xiaomi mi a3 η το redmi note 7 ειναι καλες περιπτωσεις εκει γυρω σε αυτα τα λεφτα κ με υποστηριξη να κλαιμε δω μεσα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 τα xiaomi mi a3 η το redmi note 7 ειναι καλες περιπτωσεις εκει γυρω σε αυτα τα λεφτα κ με υποστηριξη να κλαιμε δω μεσαΈτσι είναι.... Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Δες το Realme 3 pro. Αν είχε amoled οθόνη θα ήταν τέλειο με τα 180€. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 παιδες πως το βλεπετε θα βγαλουν καμια global 7.3 για το δικο μας? για καινουργιο flyme 8 το βλεπω θεοχλωμο επισης διαβαζω η meizu κλεινει καταστηματα της στην κινα τελος επειδη η κατασταση μαλλον ειναι απελπιδα ποια global δουλευει καλυτερα στο κινητο μας να την βαλω να ησυχασω Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Για 7.3 global το βλέπω απίθανο. Η καλύτερη global rom που δουλεύει πολύ καλά είναι η 6.1. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Για 7.3 global το βλέπω απίθανο. Η καλύτερη global rom που δουλεύει πολύ καλά είναι η 6.1. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk σημερα υποτιθεται βγαινει το flyme 8 αλλα δεν ειδα πουθενα συσκευες που θα το παρουν κ μου φαινεται πολυ απιθανο να το παρουμε ετσι οπως κινειται η meizu το one mind φανταζομαι δεν μπαινει στην global 6.1 ε? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2019 Έχω την εντύπωση ότι μπαίνει, απλή εγκατάσταση apk κάνεις. Μπορεί να δώσουν f8 και σε εμάς αλλά όχι άμεσα. Όπως και να έχει από μια πεθαμενη εταιρεία δεν περιμένω και πολλά. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Δες το Realme 3 pro. Αν είχε amoled οθόνη θα ήταν τέλειο με τα 180€. Από το πληκτρολόγιο μου το πήρες.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Xiaomi Mi A3 4GB 64GB Global,180,66€, @Banggood https://www.insomnia.gr/forums/topic/715232-xiaomi-mi-a3-4gb-64gb-global18066%E2%82%AC-banggood/ περιπου σαν αποδοση κ specs οπως το δικο μας αλλα με μακραν καλυτερη υποστηριξη κ os (android one ,3 χρονια ταχυτατες αναβαθμισεις κ εγγυημενα 2 εκδοσεις νεωτερων android) για οποιον χρειαζεται τηλεφωνο Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2019 Αν και 720p οθόνη, είναι πολύ καλύτερο από το χάλια Α2. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 μηπως εχετε βρει καποιο τροπο να βαζετε συντομευσεις επαφων για απευθειας κληση στην home screen? δοκιμασα την εφαρμογη επαφες της google που συνοδευεται απο τετοια widgets αλλα δουλευει μονο αν βαλεις αλλο launcher επισης χθες δοκιμαζα gcam's για exynos (οι οποιοι δουλευουν σε galaxy s7 η s8 η s9 αλλα δεν μου δουλεψε καποιος ,εχετε βρει καποια που να δουλευει; Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sso Δημ. August 26, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2019 Ξέχνα τις gcam. Δεν έχει api2. Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ω ξειν, αγγέλλειν πατράσι ότι τήδε κοιμόμεθα τοις κείνων χρήμασι τρεφόμενοι Mi Mix 2S, Le Max2, Meizu Pro 6 Plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts