chios Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δεν έχω τρέξει, όσο και να είναι το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δεν έχω τρέξει, όσο και να είναι το τηλέφωνο πάει σφαίρα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω TapatalkChios το λινκ παραπάνω για την 7.3Α που έβαλες από τις 5/5 έχει όλη την ρομ (περίπου 1.7gb αν δεν κάνω λάθος) Μήπως υπάρχει λινκ μόνο με τις βελτιώσεις που έχει μικρότερη χωρητικότητα; (incremental αν το λέω σωστά) Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δεν το έχω βρει, τι ακριβώς το θέλεις; και αυτή μπορείς να την περάσεις από πάνω. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Αυτό βγάζει Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. May 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2019 Δεν το έχω βρει, τι ακριβώς το θέλεις; και αυτή μπορείς να την περάσεις από πάνω. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔύο φορές που έχω δοκιμάσει δεν έχει ολοκληρωθεί το κατέβασμα, έλεγα με το μικρότερο μέγεθος πως θα είναι ευκολότερο αλλά θα ξαναπροσπαθήσω. Sent from my SM-T715 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 Αυτό βγάζει Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk επειδη δεν σκαμπαζω απο geekbench ,αυτο τωρα σντιστοιχει σε 130.000 η 150.000 antutu? παντως το κινητο λαγκαρει λιγο λιγοτερο με αυτην Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Paul64 Δημ. May 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2019 με τους 2 απ'τους 8 πυρήνες απενεργοποιημένους μία απ'τα ίδια με όλες μετά τον σεπτέμβριο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niktak Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Εγω Την κατεβασα.μετα τι; Τελικά εντάξει, αλλά δεν εχω ελληνικά στα μενου του κινητου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 Έκανες καθαρή εγκατάσταση; η Ρομ είναι κινεζική δεν έχει ελληνικά. Μπορείς να βάλεις με morelocale2. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Niktak Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 ΝΑΙ καθαρη εγκατασταση. Για πες για αυτο το morelacale2, απο που & πως; ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2019 https://en.miui.com/thread-4229083-1-1.html Εδώ χωρίς ροοτ, γίνεται πιο εύκολα με ροοτ αλλά χάνεις τα ΟΤΑ update. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 λοιπον η μπαταρια κραταει οντως καλα στην 7.3Α εχουν αφαιρεσει την δυνατοτητα αναλυσης οθονης 1920*1080 που ειχα δει σε καποιες παλαιοτερες κ που δεν δουλευε καλα αφου εκανε resize συνεχως την εικονα εχω την αισθηση γενικοτερα μου φαινεται καλη rom πλην των επιδοσεων που ειναι θεματακι αφου το τηλ μπορει να παει κ λιγο καλυτερα Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johndrama Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Στην 5αρα την πετάω από πάνω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. May 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2019 Στην 5αρα την πετάω από πάνω; καλυτερα καντε καθαρη εγκατασταση απο recovery Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mobi Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 στο https://www.flyme.cn/firmwarelist-101.html#3 έχουν ακόμα την 7.2 ? ? ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2019 Η 7.3 είναι beta ακόμα. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blitz Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Flyme 7.3.0.0A Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Μια βοηθεια ρε παιδια.. Εχω το κινητο και τωρα εχει την 7.0.1.0G Μπορω να περασω σε καποια αλλη μεταγενεστερη? Προσπαθω μεσω του menu του κινητου αλλα μου βγαζει οτι "η εκδοση σας ειναι ενημερωμενη" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 30, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2019 Μα δεν έχει βγει άλλη, μπορείς να πας σε china rom 7.3 που βγήκε σήμερα, δεν ξέρω αν την πάρει από πάνω ή θα χρειαστεί factory reset. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Παίδες τι λέτε; αξίζει να πάω στην Flyme 7.3.0.0A όταν έχω βρει την υγειά μου με την σταθερότατη Flyme 6.1.0.0G? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Το λες και μόνος σου, έχεις βρει την υγειά σου, εγώ που έχω την τελευταία 7.3 καλά πάει σε γενικές γραμμές, κάποιες φορές τα gapps έχουν θέματα αλλά με απεγκατασταση - εγκατάσταση στρώνουν. Κάνε λίγο υπομονή μπας και την δώσουν σε global. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mdendrin Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Το λες και μόνος σου, έχεις βρει την υγειά σου, εγώ που έχω την τελευταία 7.3 καλά πάει σε γενικές γραμμές, κάποιες φορές τα gapps έχουν θέματα αλλά με απεγκατασταση - εγκατάσταση στρώνουν. Κάνε λίγο υπομονή μπας και την δώσουν σε global. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Το ελπίζω. Ευχαριστώ πάντως για την συμβουλή! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ONLY4G Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Η Meizu ανακοίνωσε ότι θα αναβαθμίσει 14 συσκευές σε 7.3 . Είναι και το δικό μας (pro 6 plus) μέσα στη λίστα. Φυσικά προτεραιότητά θα έχουν άλλες πιο καινούργιες συσκευές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. May 31, 2019 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2019 Την έχω περάσει την 7.3 μια χαρά πάει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus μου μέσω Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
loukiosmegas Δημ. June 1, 2019 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2019 Έχω την global 7.0 .Γίνεται να βάλω κάποια google camera? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts