MIKU Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 7 ώρες πριν, Gv2008 said: Σίγουρα θα βρεις μαγαζί. Εγώ προτείνω Turkcell αν και είναι πιο ακριβή από Turk. Όμως και με Turk δεν θα έχεις θέμα Γενικά δίνουν 4G+ ή 3G; Έχει εικόνα; 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 6 minutes ago, MIKU said: Γενικά δίνουν 4G+ ή 3G; Έχει εικόνα; Δίνουν 4G+ αν και υπάρχουν και περιοχές με 3G κυρίως έξω από τις πόλεις. Πέρσι ας πούμε έκανα μια μεγάλη διαδρομή από το Κιρικκαλε ( χωριό έξω από την Άγκυρα ) μέχρι την Καππαδοκία. Στα περισσότερα σημεία είχε 4G/4G+ και σε κάποια λίγα μέρη είχε 3G. 2G είχε ελάχιστο. Όλα αυτά με Turkcell 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 41 minutes ago, Gv2008 said: Δίνουν 4G+ αν και υπάρχουν και περιοχές με 3G κυρίως έξω από τις πόλεις. Πέρσι ας πούμε έκανα μια μεγάλη διαδρομή από το Κιρικκαλε ( χωριό έξω από την Άγκυρα ) μέχρι την Καππαδοκία. Στα περισσότερα σημεία είχε 4G/4G+ και σε κάποια λίγα μέρη είχε 3G. 2G είχε ελάχιστο. Όλα αυτά με Turkcell Τέλεια! Πήρες τοπική; 2 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 25 Ιουνίου Κοινοποίηση Δημ. 25 Ιουνίου 25 minutes ago, MIKU said: Τέλεια! Πήρες τοπική; Έμενα εκεί για 6 μήνες! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου (edited) Αγόρασα με 813 TL (22,5€) μία tourism SIM από την Turk Telekom, με 25GB και 750 λεπτά και SMS για 1 μήνα. Ένα άλλο κατάστημα παραδίπλα, μου ζητούσε 1400 TL... Όσα θέλει χρεώνει ο καθένας στα τουριστικά νούμερα. Η Vodafone TR είναι επαρκής για τα βασικά, αλλά σε σχέση με την Turkcell και την Telekom, είναι για τα μπάζα. Στο ξενοδοχείο Anemon, στο Ικόνιο (Konya). 3G vs 4G+. Έχω οπτική επαφή με κεραίες τριγύρω, αλλά δεν ξέρω ποια είναι Turk Telekom. Edited 15 Αυγούστου by MitsosDaBest13 2 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου On 25/6/2024 at 4:24 ΜΜ, Gv2008 said: Δίνουν 4G+ αν και υπάρχουν και περιοχές με 3G κυρίως έξω από τις πόλεις. Πέρσι ας πούμε έκανα μια μεγάλη διαδρομή από το Κιρικκαλε ( χωριό έξω από την Άγκυρα ) μέχρι την Καππαδοκία. Στα περισσότερα σημεία είχε 4G/4G+ και σε κάποια λίγα μέρη είχε 3G. 2G είχε ελάχιστο. Όλα αυτά με Turkcell Είναι πιο πίσω από εμάς…και το βασικό δεν έκλεισαν ακόμα 3G 1 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 1 ώρα πριν, MitsosDaBest13 said: Αγόρασα με 813 TL (22,5€) μία tourism SIM από την Turk Telekom, με 25GB και 750 λεπτά και SMS για 1 μήνα. Ένα άλλο κατάστημα παραδίπλα, μου ζητούσε 1400 TL... Όσα θέλει χρεώνει ο καθένας στα τουριστικά νούμερα. Η Vodafone TR είναι επαρκής για τα βασικά, αλλά σε σχέση με την Turkcell και την Telekom, είναι για τα μπάζα. Στο ξενοδοχείο Anemon, στο Ικόνιο (Konya). 3G vs 4G+. Έχω οπτική επαφή με κεραίες τριγύρω, αλλά δεν ξέρω ποια είναι Turk Telekom. Ευχαριστούμε για το χρόνο σου. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gv2008 Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 2 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Αγόρασα με 813 TL (22,5€) μία tourism SIM από την Turk Telekom, με 25GB και 750 λεπτά και SMS για 1 μήνα. Ένα άλλο κατάστημα παραδίπλα, μου ζητούσε 1400 TL... Όσα θέλει χρεώνει ο καθένας στα τουριστικά νούμερα. Η Vodafone TR είναι επαρκής για τα βασικά, αλλά σε σχέση με την Turkcell και την Telekom, είναι για τα μπάζα. Στο ξενοδοχείο Anemon, στο Ικόνιο (Konya). 3G vs 4G+. Έχω οπτική επαφή με κεραίες τριγύρω, αλλά δεν ξέρω ποια είναι Turk Telekom. Εγώ στο αεροδρόμιο της πόλης όταν είχα πρωτοπάει είχα δώσει 55€. Τόσο ζητούσαν Vf και Turkcell τα καταστήματα των οποίων ήταν δίπλα δίπλα στο αεροδρόμιο. Φυσικά προτίμησα Turkcell 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 15 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 15 Αυγούστου 24 minutes ago, Gv2008 said: Εγώ στο αεροδρόμιο της πόλης όταν είχα πρωτοπάει είχα δώσει 55€. Τόσο ζητούσαν Vf και Turkcell τα καταστήματα των οποίων ήταν δίπλα δίπλα στο αεροδρόμιο. Φυσικά προτίμησα Turkcell Οι τιμές στις επίσημες σελίδες είναι κάπως χαμηλότερες, άρα μάλλον στο αεροδρόμιο έχουν έξτρα χαράτσι, χαχα. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chrischal1908 Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 6 ώρες πριν, MitsosDaBest13 said: Αγόρασα με 813 TL (22,5€) μία tourism SIM από την Turk Telekom, με 25GB και 750 λεπτά και SMS για 1 μήνα. Ένα άλλο κατάστημα παραδίπλα, μου ζητούσε 1400 TL... Όσα θέλει χρεώνει ο καθένας στα τουριστικά νούμερα. Η Vodafone TR είναι επαρκής για τα βασικά, αλλά σε σχέση με την Turkcell και την Telekom, είναι για τα μπάζα. Στο ξενοδοχείο Anemon, στο Ικόνιο (Konya). 3G vs 4G+. Έχω οπτική επαφή με κεραίες τριγύρω, αλλά δεν ξέρω ποια είναι Turk Telekom. Η Turk Telecom απ' ότι έχω καταλάβει είναι η NOVA της Τουρκίας! 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIKU Δημ. 16 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 16 Αυγούστου 9 minutes ago, Chrischal1908 said: Η Turk Telecom απ' ότι έχω καταλάβει είναι η NOVA της Τουρκίας! Όχι, είναι ο ΟΤΕ. Είναι το πρώην κρατικό μονοπώλιο, αλλά και νυν κρατική εταιρεία, μετά την ιδιωτικοποίηση που οδήγησε σε χρεοκοπία μετά τη νομισματική κρίση που ακολούθησε το πραξικόπημα του 2016. Εν ολίγοις, κρατικοποιήθηκε εκ νέου. Επίσης το τουρκικό κράτος είναι ο μεγαλύτερος μέτοχος της TurkCell. 1 Παράθεση COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MitsosDaBest13 Δημ. 28 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 28 Αυγούστου (edited) Έχω επιστρέψει Ελλάδα εδώ και 10 μέρες. Ανεβάζω και μερικά τεστ ακόμα, από περιοχές που θυμάμαι. Σε γενικές γραμμές καλή η Turk Telekom, αλλά στις εθνικές οδούς πολύ H+ (3G) και κάποιες φορές κολλούσε το online radio. H Vodafone στα ίδια σημεία είχε 4G με βασική μπάντα τα 2100 MHz. Κέντρο Σμύρνης, πρέπει να ήταν στην πλατεία με το ρολόι, κοντά στο Bazaar. Μέσα στο Παμούκκαλε, με τις γαλάζιες λίμνες και τα ιαματικά νερά. Στο Τσεσμε, απέναντι από τη Χίο. Edited 28 Αυγούστου by MitsosDaBest13 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rob21 Δημ. 23 Οκτωβρίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Οκτωβρίου (edited) Για 3 μέρες στην Κωνσταντινούπολη το Cosmote Travel Pass συμφέρει να το χρησιμοποιήσω ή είναι καλύτερα να αγοράσω τοπική Sim? Διάβασα ότι μπορώ να χρησιμοποιώ τα MB του προγράμματος μου με όριο 2GB ανα ημέρα.Συμβόλαιο έχω το Gigamax 10 GB. Δυστυχώς δεν παίρνει esim το κινητό μου. Edited 23 Οκτωβρίου by rob21 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts